Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Παραίτηση των βουλευτών της Ν.Δ. από αναδρομικά




Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνται σήμερα από το δικαίωμα να λάβουν οποιοδήποτε ποσό προκύψει ότι δύνανται να εισπράξουν βάσει της κυβερνητικής τροπολογίας για τη χορήγηση αναδρομικών σε ειδικά μισθολόγια. 

Η Νέα Δημοκρατία καλεί επιπλέον την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υιοθετήσουν την  απόφαση αυτή ως  έμπρακτο και αυτονόητο σεβασμό στις θυσίες που έχουν υποστεί οι πολίτες τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης».


Κακοποιός που προστατεύεται από το άσυλο χτύπησε και λήστεψε καθηγητή μέσα στο ΑΠΘ!



Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με την εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια, θύμα ληστείας μέσα στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου καθηγητής του ΑΠΘ, την ώρα που τόλμησε να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ, ενώ πίσω του βρισκόταν κακοποιός που προστατεύεται από το άσυλο, με τις ευχές Γαβρόγλου ΣΥΡΙΖΑ .

Όπως καταγγέλλει το θύμα της επίθεσης ενώ υπήρχε ουρά απο πίσω του που περίμενε να κάνει ανάληψη κανείς δεν αντέδρασε στην επίθεση ούτε και κάλεσε το «100» γιατί, όπως του είπαν, «φοβούνται για τη ζωή τους».

Η ληστεία έγινε την περασμένη Πέμπτη στις 12:30 το μεσημέρι ενώ βρισκόμουν μπροστά στο ΑΤΜ της Πειραιώς στη βόρεια πύλη του ΑΧΕΠΑ, μέσα στο νοσοκομείο και μπροστά σε δεκάδες επισκέπτες που πηγαινοέρχονταν στο διάδρομο.

 Ο κακοποιός που προστατεύεται από το πανεπιστημιακό άσυλο με τις ευχές Γαβρόγλου ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε με γροθιές στο θύμα που του έκοψαν την ανάσα και τον πέταξε με ορμή προς την τζαμαρία του χολ, αρπάζοντας του 200 ευρώ.




Ανεξέλεγκτες διαστάσεις η εγκληματικότητα: Μαφιόζική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας με καλάσνικοφ



Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνουν οι δολοφονίες και οι απόπειρες ακόμα και μέσα σε κόσμο στο κέντρο της Αθήνας.

Σκληροί κακοποιοί δεν διστάζουν να πυροβολήσουν εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της αστυνομίας και την μερική αναποτελεσματικότητα στην οποία έχει περιέλθει, με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Με οδόφραγμα από κάδους σκουπιδιών δύο άγνωστοι 04:50 τα ξημερώματα της Κυριακής που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ανάγκασαν οδηγό οχήματος να σταματήσει και στη συνέχεια το "γάζωσαν" με Καλάσνικοφ.

Η "μαφιόζικη" επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σινώπης και Μιχαλακοπούλου και στο όχημα επέβαιναν δύο Αλβανοί, ένας 35χρονος κι ένας 33χρονος, οι σφαίρες πέτυχαν το όχημα, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι με την ΕΛ.ΑΣ. να τους ψάχνει.

Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 6 κάλυκες από καλάσνικοφ και εκτιμούν πως στόχος των δραστών, ήταν να στείλουν "μήνυμα" στον οδηγό του οχήματος, που είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην οδό Λιοσίων και αποδίδουν την επίθεση σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.




Επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού



Το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

Το περιπολικό δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με πέτρες και μολότοφ, στην συμβολή των οδών Σοφιανοπούλου και  Καραολή Δημητρίου στον Πειραιά όπου και υπέστη μικρές υλικές ζημιές, ενώ ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε ελαφρά δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Έως 3.000 ευρώ χρωστούν 2,3 εκατ. φορολογούμενοι - το δράμα της μεσαίας τάξης


Περισσότεροι από δυο εκατομμύρια φορολογούμενοι, φυσικά και νομικά πρόσωπα, έχουν οφειλές έως 3.000 ευρώ προς τη φορολογική διοίκηση. Πρόκειται, όπως σημειώνουν αρμόδια στελέχη της φορολογικής διοίκησης για τη ραχοκοκαλιά της μεσαίας τάξης καθώς αποτελείται κατά κύριο λόγο από φορολογούμενους οι οποίοι στο παρελθόν είχαν τακτοποιημένες τις υποθέσεις τους με την εφορία και προσπαθούσαν να μην χρωστούν ούτε ευρώ. Ωστόσο, αυτές οι ημέρες αποτελούν παρελθόν αφού πλέον παλεύουν υπό την απειλή κατασχέσεων να εξοφλήσουν οφειλές που δημιουργήθηκαν από τα τυφλά χτυπήματα φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ, η αύξηση των φορολογικών συντελεστών και η μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της φορολογικής διοίκησης:

- οι φορολογούμενοι με παλιές οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση, δηλαδή οφειλές που είχαν δημιουργηθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, και οι οποίοι χρωστούν έως 3.000 ευρώ ανέρχονταν στο τέλος Σεπτεμβρίου στους 993.743

- οι φορολογούμενοι με νέες φορολογικές οφειλές, δηλαδή οφειλές που έχουν δημιουργηθεί εντός του τρέχοντος έτους και οι οποίοι χρωστούν έως 3.000 ευρώ ανέρχονταν στο τέλος Σεπτεμβρίου στους 1.322.900

Με βάση τα παραπάνω περίπου 2,3 εκατ. φορολογούμενοι εμφανίζονται να έχουν οφειλές προς την εφορία έως 3.000 ευρώ.

Για να αποφύγουν την επιβολή κατασχέσεων εναντίον τους οι περισσότεροι φορολογούμενοι καταφεύγουν στη λύση των ρυθμίσεων τμηματικής εξόφλησης. Στη διάθεσή τους βρίσκεται η πάγια ρύθμιση των 12 ή 24 δόσεων ενώ δεν είναι λίγοι και όσοι επιλέγουν να πληρώνουν στο δημόσιο ταμείο όποιο ποσό τους περισσεύει προκειμένου να μην ενεργοποιούνται μέτρα αναγκαστικής είσπραξης εναντίον τους από το δικαστικό τμήμα της εφορίας στην οποία υπάγονται.

Όσοι δεν ρυθμίζουν και δεν πληρώνουν και χρωστούν πάνω από 500 ευρώ για περισσότερους από δυο μήνες συνήθως βρίσκονται αντιμέτωποι με κατασχέσεις, που είναι και το βασικό μέτρο αναγκαστικής είσπραξης που εφαρμόζει η εφορία.


Αναλυτικά, τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης που εφαρμόζει η εφορία είναι τα εξής:

- η έκδοση ηλεκτρονικού κατασχετηρίου για την αυτόματη απόδοση στο δημόσιο ταμείο των υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών του δημοσίου. Με την ηλεκτρονική επίδοση του κατασχετηρίου οι τράπεζες δεσμεύουν τα τραπεζικά υπόλοιπα και τα μεταφέρουν ηλεκτρονικά στο δημόσιο

- η δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη, κατά κύριο λόγο ακινήτων. Ο προϊστάμενος της φορολογικής υπηρεσίας προχωρά στην εγγραφή προσημείωσης που αποτελεί το πρώτο βήμα για την έκδοση προγράμματος πλειστηριασμού για την αναγκαστική πώληση του ακινήτου

- η έκδοση κατασχετηρίου στα χέρια τρίτων, όπως είναι οι μισθωτές ή οι προμηθευτές του οφειλέτη. Ο μισθωτής λαμβάνει έγγραφη εντολή προκειμένου να αποδίδει το μίσθωμα στο δημόσιο ταμείο, όπως άλλωστε θα πρέπει να κάνει ο προμηθευτής επιχείρησης που χρωστά.


Του Σπύρου Δημητρέλη
Πηγή : capital.gr


Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα που γύρισε 360° την ιστορία του 20ου αιώνα



Ο απόλυτος εξευτελισμός

Δεν άφησε κανένα έκπληκτο η γνωστή αμορφωσιά του Αλέξη Τσίπρα που μίλησε για τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι σε εκδήλωση για το τέλος του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, προκαλώντας το γέλιο και ξεφτιλίζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες που τον έχουμε πρωθυπουργό.









Ο Νταρθ Βέιντερ κι ο Όμπι Ουάν Κενόμπι απευθύνθηκαν σε κοινωνίες καθημαγμένες, στις οποίες κυριαρχούσε ο Νόμος των Τζεντάι και το φωτόσπαθο.
22 people are talking about this


Ο Έλληνας της άνω κ κάτω πλατείας, ο πιστολέρο των δανείων, οι ευαγγελιστές της δραχμής και οι ανιστόρητοι, αριστεροί ινστρούχτορες - κατσαπλιάδες των καφενείων, έχουν επιτέλους τον ΠΘ που τους αξίζει.
22 people are talking about this


Αυτός και για την Αμερικανική Επανάσταση να πρέπει να μιλήσει, πάλι για Χιτλερ και Μουσολίνι θα πει. Αυτά συμβαίνουν αν είσαι κολλημένος και βλαξ, τι να κάνουμε.
35 people are talking about this

5 χρόνια στο Πολυτεχνείο και δεν έμαθε ποια είναι η γωνία των 360° και περιμένατε να ξέρει για τον ΑΠΠ, που διδάχθηκε μέσα σε πέντε διδακτικές ώρες;
Πάντως μπράβο του που έχει ακουστά τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι..όχι μπράβο του..να τα λέμε αυτά.
48 people are talking about this

- και γιατι είπαμε ότι ήρθαμε εδώ πέρα βρε μωρό;;
- μπας και ξέρω; κάτι για το Μουσολίνι
17 people are talking about this

Εκεί που πήγαινε ο Οδυσσέας να βρει το χρυσόμαλλο δέρας, του την πέφτει ο Χίτλερ & του κλείνει τα αυτιά

Δίνει μια ο Ιάσωνας & πετάει πρώτα τον Μουσολίνι στη θάλασσα που είχε γίνει κουλουβάχατα με τον Φρίξο & μετά δένει τον Χίτλερ & τον πετούν στη μάχη του Σομ
32 people are talking about this

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Στόκος ξεστόκος ο τα 50 εκ. του Σόρος τα μασούλησε και αβαβα και τσιμουδιά....

Τέτοια ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
28 people are talking about this


Έλα μωρέ σιγά το πράγμα.!! Εδώ έχεις μπερδέψει, Αν είσαι Πρωθυπουργός "στην Ελλάδα η στα Σκόπια!!
37 people are talking about this

Πες κάτι και για τον πόλεμο των άστρων.
Ταιριάζει, τέτοιο UFO που είσαι.
See Denize's other Tweets



Ο στοκος εχει μια χρησιμοτητα. Πιστευω οτι τον αδικουμε στην συγκριση!!!
See NStf's other Tweets

View image on TwitterView image on Twitter
Σήμερα με το tweet του το τερμάτισε....
Αλήθεια υπάρχει ακόμα κόσμος που τον υποστηρίζει;;
24 people are talking about this

Ευτυχώς Τσίπρας έχει σύμβουλο τον Καρανικα.
Αν ήταν μόνος του θα έγραφε & για τον ρόλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ΚΝΕ.
40 people are talking about this

-Ήσουν εσύ πρώτο Παγκόσμιο?
-Όχι ρε. Εσύ?
-Όχι. Και τι τις λέει τέτοιες μαλακίες το ζαβό?
-Ε.... χαίρω πολύ. Εμένα Ρωτάς?