Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Σε αναστολή διαπραγμάτευσης η μετοχή του ΟΠΑΠ



Υπό αναστολή διαπραγμάτευσης τελεί από την έναρξη των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο η μετοχή του ΟΠΑΠ, καθώς η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εξετάζει κατά πόσον ενημέρωση που εστάλη από τον βασικό μέτοχο, Emma Delta, συνηγορεί στην ενεργοποίηση των διατάξεων περί υποβολής δημόσιας πρότασης.

Όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή το Capital.gr, στην εποπτική αρχή της κεφαλαιαγοράς, με βάση τις ισχνές πληροφορίες που δίδονταν, έχει σταλεί επιστολή το περιεχόμενο της οποίας κρίθηκε ότι συνηγορεί στην αναστολή διαπραγμάτευσης. Συγκεκριμένα, κρίθηκε ότι η επιστολή πρέπει να αξιολογηθεί από τη νομική υπηρεσία της Ε.Κ., εάν ενεργοποιεί ή όχι τις διατάξεις περί δημόσιας πρότασης,

Σύμφωνα με νεότερες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η επιστολή που εστάλη κρίθηκε ότι αποτελεί "σημαντικό εταιρικό γεγονός" και για τον λόγο αυτό ζητήθηκε η αναστολή του τίτλου. 

Η επιστολή, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εστάλη από τον ΟΠΑΠ, πλην βρίσκεται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ζητήθηκε αρμοδίως προς το Χρηματιστήριο η αναστολή του τίτλου. 

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, πληροφορίες αναφέρουν πως το περιεχόμενο της επιστολής σχετίζεται με αλλαγή ή πρόθεση αλλαγής της μετοχικής σύνθεσης της Emma Delta που ελέγχει το 33% της ΟΠΑΠ.

Νεότερα αναμένονται σύντομα, καθώς η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει αναστάτωση στην αγορά.

Επισήμως από πλευράς ΟΠΑΠ δεν υπάρχει κανένα σχόλιο.

Με βάση πληροφόρηση που προέρχεται από τα desk ξένων θεσμικών, επίκειται η γνωστοποίηση σημαντικής εξέλιξης που αφορά στους μετόχους του ΟΠΑΠ. 

Οι νέες πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία κάνουν λόγο για πρόθεση ενίσχυσης του ποσοστού που κατέχει ο Τσέχος επιχειρηματίας και επενδυτής Karel Komarek στο επενδυτικό σχήμα που ελέγχει τον ΟΠΑΠ. Σημειώνεται πως τον περασμένο Απρίλιο ο Komarek μέσω της KKCG είχε αποκτήσει το ποσοστό που κατείχε στην Emma Delta η εταιρεία ICT Holding του Ρώσου επιχειρηματία Alexander Nesis.

Όπως προκύπτει από φημολογία που διακινείται από τα desk ξένων θεσμικών και οι οποίες  δεν έχουν διασταυρωθεί, γίνεται λόγος για τίμημα ύψους 14 ευρώ ανά μετοχή με τη μετοχή να βρίσκεται στα 10,05 ευρώ (τελευταίο κλείσιμο).

Η συγκεκριμένη πληροφορία ωστόσο προκαλεί εντύπωση, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα υψηλότατο τίμημα, με premium της τάξης του 40% από το τελευταίο κλείσιμο και δεν έχει επιβεβαιωθεί αρμοδίως.

Να σημειωθεί πως ο όμιλος KKCG (ανήκει στον Τσέχο επιχειρηματία και επενδυτή Karel Komarek) ελέγχει τον όμιλο SAZKA ο οποίος με τη σειρά του διατηρεί σημαντικό ποσοστό στην Emma Delta Hellenic Holdings, στρατηγικό μέτοχο του ΟΠΑΠ, με ποσοστό κυριότητας 33%.


Του Νίκου Χρυσικόπουλου
Πηγή : capital.gr


Μέσα στην τρελή χαρά ο Νεάντερταλ Πολάκης χαίρετε που θα έχει βουλευτική ασυλία!!



Αμετανόητος και προκλητικός ο Νεάτερνταλ Παύλος Πολάκης δηλώνει θύμα μπούλινγκ στο Facebook αντί να ζητήσει έστω και αργά συγνώμη για όσα έχει πει. Ο Παύλος Πολάκης  αποδοκιμάστηκε  κοινοβουλευτικά αλλά και εσωκομματικά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εξαπέλυσε επίθεση στον ευρωβουλεύτη της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο και προκαλεί και πάλι επειδή νομίζει ότι θα κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία. 

Ο Πολάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που του έδωσαν βουλευτική ασυλία, και κάνει λόγο για εκλογή- προσωπική δικαίωση καθώς μετά τον Τσίπρας ήταν το πρόσωπο που δέχτηκε όπως  έγραψε χαρακτηριστικά "το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση.

Η ανάρτηση του Νεάρτεντάλ:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

Με τιμήσατε όλοι..., Aποκορωνιώτες, Κισαμίτες, Πλατανιανοί, Σεληνιώτες, Σφακιανοί, Χανιώτες. Κι εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δίκια του τόπου μας, για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό !

Το 31,5-32% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε, να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων" η ΝΔ του Μητσοτάκη.

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθώς μετά τον Αλεξη Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση.

ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!





Τελευταίες ώρες ανομίας αντιεξουσιαστών! Ενέδρα με μολότοφ σε αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ



Ευτυχώς τελειώνουν οι ημέρες και οι νύχτες ανομίας των επικίνδυνων συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ αντιεξουσιαστών.

Ενέδρα κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έστησαν επικίνδυνοι αντιεξουσιαστές, κοντά στο Πεδίον του Άρεως τα ξημερώματα της Δευτέρας  04:35, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν σε σήμα -που όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ήταν ψευδές- στη συμβολή της λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Μπούσγου.

Εκεί τους περίμεναν αντιξουσιαστές, που στη θέα των αστυνομικών πέταξαν βόμβες μολότοφ προς το μέρος τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν έρευνες, δίχως όμως να μπορέσουν να εντοπίσουν τους δράστες που οι ημέρες ανομίας για αυτούς τελείωσαν. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή φθορές στις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. 


Ούτε το χωριό του δεν εξέλεξε Τσίπρα βγήκε δεύτερος!!!



Μέχρι και το Αθαμάνιο Άρτας, το χωριό του  έχασε ο Αλέξης Τσίπρας στις χθεσινές εκλογές. Το ίδιο είχε πάθει και στις ευρωεκλογές και δείχνει την εκτίμηση που έχει η γενέτειρα του στο πρόσωπο του.

Τα χθεσινά αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Δημοτική Ενότητα Αθαμανίας - Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων

ΝΔ 42,53%
ΣΥΡΙΖΑ 41,97%
ΚΙΝΑΛ 6.58%
ΚΚΕ 2,49%

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ποσοστό 40,34% και η ΝΔ 36,39%.


Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ελληνίδες, Έλληνες, παντού στη χώρα και παντού στον κόσμο, όπου ζει και προκόβει ο Ελληνισμός. 

Απόψε μίλησε ο κυρίαρχος ελληνικός λαός. Και η ετυμηγορία του ήταν ξεκάθαρη. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά ενωμένοι. Όλοι μαζί. Χωρίς κανένας να μένει πίσω. Θέλει πάνω από όλα, ανάπτυξη, δουλειές και ασφάλεια.  Για να ξαναγίνει η Ελλάδα δυνατή όπως μας αξίζει.
  
Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνη τους. Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω και τους συμπολίτες μας που δεν μας στήριξαν, ότι είμαι εδώ για όλους. Για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι, κι έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί. Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση του τόπου, έχοντας πλήρη επίγνωση της εθνικής ευθύνης.     

Στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία.  Αλλά και με απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου για να φέρω εις πέρας αυτή τη σπουδαία αποστολή που μου αναθέσατε. Ξέρω τις δυσκολίες που περιμένουν εμένα και τους συνεργάτες μου. Αντλώ, όμως, δύναμη από τη δύναμη του λαού. Από αυτό το ορμητικό και πολύμορφο ρεύμα που συνενώθηκε στην κάλπη. 

Δεν εκφράστηκε απλά η θέληση να κλείσει ένας κύκλος βαθιά επώδυνος για την πατρίδα μας. Ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Η πίστη ενός λαού στις δυνάμεις του. Η επιθυμία του να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας. Η ανάγκη να αποδείξουμε ότι μπορούμε να μεγαλουργήσουμε εδώ, στον τόπο μας, χωρίς να αναζητήσουμε το δρόμο της ξενιτιάς.  

Νιώθω σήμερα την ανάγκη να απευθυνθώ και στους Έλληνες του εξωτερικού. Αυτούς που εξόρισε η κρίση. Δεν θα σας ζητήσω απόψε, στο όνομα ενός ρομαντικού πατριωτισμού, να πάρετε το δρόμο της επιστροφής. Σας ζητώ, απλά, να έχετε το βλέμμα σας και την καρδιά σας στραμμένη στην Ελλάδα. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε. 

Δεν είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών και ελάχιστων απαιτήσεων. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Και τώρα ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε και στην πράξη. Ζήτησα ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Μου την προσφέρατε γενναιόδωρα, ξεπερνώντας προκαταλήψεις, στερεότυπα, διαχωριστικές γραμμές του χθες. Και δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας.  

Σήμερα, όμως, αντλώ και δύναμη από τη στήριξη της οικογένειάς μου. Της συζύγου μου και των τριών παιδιών μου, θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς.  Και -επιτρέψτε μου να το πω- αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ και η ευχή του γονιών μου.

Συμπολίτες μου,

Από σήμερα ξεκινά ένας δύσκολος, αλλά όμορφος αγώνας. Η χώρα σηκώνει και πάλι περήφανα το κεφάλι. Και εμείς σηκώνουμε τα μανίκια. Η νέα κυβέρνηση θα δουλέψει σκληρά, ομαδικά και με σεμνότητα. Με σεβασμό στην ισχυρή λαϊκή εντολή που έλαβε. Το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί.

Λάθη στην πορεία μπορεί να υπάρξουν. Όμως δεν θα αμφισβητηθεί ποτέ η εργατικότητα και η απόλυτη προσήλωση στον στόχο. Που δεν είναι άλλος από το να κάνουμε τη ζωή του κάθε Έλληνα και της κάθε Ελληνίδας καλύτερη. Έχω δεσμευτεί για λιγότερους φόρους. Για πολλές επενδύσεις. Για καλές και νέες δουλειές. Για ανάπτυξη, που θα φέρει καλύτερους μισθούς και υψηλότερες συντάξεις. Και για ένα αποτελεσματικό κράτος, που θα προσφέρει στον πολίτη Ασφάλεια, αξιοπρεπή Υγεία και σύγχρονη Παιδεία. Η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα. Ενώ η εθνική μας φωνή δυναμώνει στην Ευρώπη, με πρώτο στόχο τα χαμηλότερα πλεονάσματα.

Ξεκινάμε τώρα. Η Βουλή θα δουλέψει ολόκληρο το καλοκαίρι. Γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Δεν ζητώ περίοδο χάριτος, γιατί πολύ απλά δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο. Οικοδομούμε ένα ευρύ μέτωπο συναίνεσης και προόδου. Ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δική μας ιστορία.  

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Καλό βράδυ. Και από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός. Ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας». 




Θρασύτατη ανάληψη ευθύνης για την κλεμμένη κάλπη! Νομίζουν ότι ακόμα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ



Με θράσος νομίζοντας ότι κυβερνάει ακόμα ο ΣΥΡΙΖΑ, οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την κλεμμένη κάλπη και μάλιστα νομίζουν ότι μπορούν να απειλούν και να κάνουν ότι θέλουν.

Την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές, χθες λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, στο 33ο εκλογικό τμήμα στην οδό Κωλέττη 35, ανέλαβε η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές». 

Οι δράστες εισέβαλαν στο εκλογικό τμήμα και άρπαξαν την κάλπη. Προτού διαφύγουν έριξαν και μία μολότοφ αδίκημα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πλημμέλημα για να τους προστατέψει αλλά ευτυχώς σε λίγες ημέρες θα γίνει ξανά κακούργημα. 

Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Εξαρχείων και έβαλαν φωτιά στα ψηφοδέλτια, νομίζοντας ότι θα σώσουν τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνουν ότι θέλουν.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου οι κακοποιοί σύντροφοι αντιεξουσιαστές νομίζουν ότι μπορούν να αναφέρονται στο όνομα του πρωθυπουργού της χώρας και να απειλούν όπως έκαναν τόσα χρόνια ανομίας ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση των κακοποιών συντρόφων αντιεξουσιαστών που δεν ξέρουν τι τους περιμένει :

«Τα αυτιά μας βουίζουν από τα απελπισμένα καλέσματα κομμάτων και λοιπών πολιτικών φορέων για συμμετοχή στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία. Μια μικρή ομάδα συντρόφων συγκινηθήκαμε από τους αξιολύπητους ζητιάνους ψήφων και με όπλα την αποφασιστικότητα, τη θέληση για άμεση δράση και τις βαριοπούλες μας συμμετείχαμε στο δημοκρατικό φιάσκο. Σπάσαμε με τα παραπάνω το καθεστώς ανάθεσης που επικρατεί σαν κανονικότητα και διαμορφώσαμε τους δικούς μας όρους επίθεσης και σαμποτάζ μέσα στο πανηγυράκι τους .

Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, την ευθύνη για την εισβολή στο 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών λίγα λεπτά πριν την λήξη της διαδικασίας, όπου απαλλοτριώσαμε μία κάλπη. Κατά την είσοδό μας ψάξαμε εναγωνίως την αστυνομική φύλαξη του εκλογικού κέντρου, αλλά όπως διαπιστώσαμε ενώ ήταν εκεί επέλεξαν να παίξουν κρυφτούλι (με επιτυχία η αλήθεια είναι). Την στιγμή της αποχώρηση μας αφήσαμε δώρο στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε…»


Δεν ήθελε να φύγει από το Μαξίμου ο Τσίπρας! Ξημερώματα σε άθλια κατάσταση αναγκάστηκε να φύγει



Ξημερώματα αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου ο Τσίπρας μαζί με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Πήγε  01:12 για να αναχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας και να ξεκολλήσει από την καρέκλα που φήμες ήθελαν να την έχει πάρει μαζί του για συναισθηματικούς λόγους.

Από τις 9 το βράδυ προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι δεν είναι πλέον πρωθυπουργός "ευτυχώς για την χώρα" και ότι πρέπει να φύγει για το σπίτι. Τελικά με κατεβασμένο κεφάλι έφυγε μαζί με την σύζυγο του που τον στήριζε να μην καταρρεύσει. 


Οι 158 βουλευτές της ΝΔ




Αυτά είναι τα ονόματα των 158 βουλευτών που θα απαρτίσουν την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Επικρατείας

ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΄Οθωνος

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΟΡΗ (ΜΑΡΙΕΤΤΑ) του Παναγιώτη

ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του Δημητρίου

ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου

Α' Αθηνών:

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ του Ιωάννη

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του Μιχαήλ

ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) του Κωνσταντίνου

ΣΥΡΙΓΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) του Ματθαίου

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος

ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Ανδρέα

Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του Ιωάννη

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΔΩΝΙΣ του Αθανασίου

ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ του Κωνσταντίνου

ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΟΔΩΡΟΣ) του Βασιλείου

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ του Γεωργίου

Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Κωνσταντίνου*

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του Ιωάννη

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΙΧΑΗΛ (ΓΙΑΝΝΗΣ) του Πέτρου

* Το κόμμα εκλέγει τρεις βουλευτές και μένει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ποια έδρα θα καταλάβει.

Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών

ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνα

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη- Παναγιώτη

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Διονυσίου

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ (ΧΑΡΗΣ) του Αθανασίου

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ του Αρκαδίου

ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) του Αθανασίου

Α' Πειραιώς

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιωάννη

ΜΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη

ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Πέτρου

ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΟΝΗ) του Δημητρίου

Β' Πειραιώς

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Κωνσταντίνου*

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

* Το κόμμα εκλέγει δύο βουλευτές και μένει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ποια έδρα θα καταλάβει.

Α' Ανατολικής Αττικής

ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αθανασίου

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του Χρήστου

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοδώρου

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου

Β' Δυτικής Αττικής

ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου

ΚΩΤΣΗΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου

Αιτωλοακαρνανίας

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ανδρέα

ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ του Γεωργίου

ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΣΠΗΛΙΟΣ) του Διονυσίου

Αργολίδος

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σωτηρίου

Αρκαδίας

ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

Άρτας

ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημοσθένη

Αχαΐας

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Κωνσταντίνου*
ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Αντωνίου
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝ του Ασημάκη

* Το κόμμα εκλέγει τρεις βουλευτές και μένει η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ποια έδρα θα καταλάβει.

Βοιωτίας

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλείου

Γρεβενών

ΠΑΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Κωνσταντίνου

Δράμας

ΜΠΛΟΥΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου

Δωδεκανήσου

ΚΟΝΣΟΛΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) του Νικία

ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Αναστασίου

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) του Ιωάννη

ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου

Έβρου

ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Σπύρου

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αλεξάνδρου

ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Δημητρίου

Ευβοίας

ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του Βασιλείου

ΖΕΜΠΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου

ΑΡΓΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου

Ευρυτανίας

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου

Ζακύνθου

ΑΚΤΥΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Δημητρίου

Ηλείας

ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ του Ζήσιμου

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Θεοδώρου

Ημαθίας

ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Φωτίου

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ του Γεωργίου

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Στέργιου

Ηρακλείου

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΣΕΝΕΤΑΚΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Γεωργίου

Θεσπρωτίας

ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου

Α' Θεσσαλονίκης

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλεξάνδρου

ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Πέτρου

ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΗ του Δημητρίου

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Αθανασίου

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του Γεωργίου

ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ταξιάρχη

ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Σωτηρίου

Β' Θεσσαλονίκης

ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ιωάννη

ΒΑΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρυσόστομου

 
Καβάλας
 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αδάμ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ του Βασιλείου

Καρδίτσας

ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αλέξανδρου

ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ του Κωνσταντίνου

Καστοριάς

ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣ του Γεωργίου

Κέρκυρας

ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Σωτηρίου

Κεφαλληνίας

ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ του Σπυρίδωνος - Διονυσίου

Κιλκίς

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου

Κοζάνης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Παναγιώτη

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) του Γεωργίου

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ισαάκ

ΔΗΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ του Σταύρου

ΤΑΓΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου

ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΜΑΡΙΛΕΝΑ) του Δημητρίου

Κυκλάδων

ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Βασιλείου

ΜΟΝΟΓΥΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Μιχαήλ

ΦΟΡΤΩΜΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Αριστοτέλη

Λακωνίας

ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Παναγιώτη

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ του Δημοσθένη

Λάρισας

ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ του Παντελή

ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αχιλλέα

ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ) του Νικολάου

ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

Λασιθίου

ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ιωσήφ

Λέσβου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Χριστόφα

Λευκάδας

ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη

Μαγνησίας

ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου

ΜΑΚΡΗ ΖΩΗ (ΖΕΤΤΑ) του Μιχαήλ

ΛΙΟΥΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αριστοτέλη

Μεσσηνίας

ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου

ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (ΜΙΛΤΟΣ) του Παναγιώτη

ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του Παντελή

Ξάνθης

ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του Γεωργίου

Πέλλας

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αθανασίου

ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Ευαγγέλου

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ) του Νικολάου

Πιερίας

ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΦΩΝΤΑΣ) του Ελευθερίου

ΜΑΝΗ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΝΑ του Ευαγγέλου

ΧΙΟΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Γεωργίου

Πρέβεζας

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αχιλλέα

Ροδόπης

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του Στυλιανού

Σάμου

ΣΤΕΦΑΝΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του Ισίδωρου

Σερρών

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αχιλλέα

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του Αθανασίου

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) του Γεωργίου

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ του Χρήστου

Τρικάλων

ΣΚΡΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θεοδώρου

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του Δημητρίου

ΛΙΟΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αχιλλέως

Φθιώτιδας

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κωνσταντίνου

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου

ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) του Αθανασίου

Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου

Φωκίδας

ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Δημητρίου

Χαλκιδικής

ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

Χανίων

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΝΤΟΡΑ) του Κωνσταντίνου

ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Βασιλείου

Χίου

ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΤΗΣ) του Αντωνίου