Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Μέσα στην τρελή χαρά ο Νεάντερταλ Πολάκης χαίρετε που θα έχει βουλευτική ασυλία!!



Αμετανόητος και προκλητικός ο Νεάτερνταλ Παύλος Πολάκης δηλώνει θύμα μπούλινγκ στο Facebook αντί να ζητήσει έστω και αργά συγνώμη για όσα έχει πει. Ο Παύλος Πολάκης  αποδοκιμάστηκε  κοινοβουλευτικά αλλά και εσωκομματικά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν εξαπέλυσε επίθεση στον ευρωβουλεύτη της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο και προκαλεί και πάλι επειδή νομίζει ότι θα κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία. 

Ο Πολάκης ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που του έδωσαν βουλευτική ασυλία, και κάνει λόγο για εκλογή- προσωπική δικαίωση καθώς μετά τον Τσίπρας ήταν το πρόσωπο που δέχτηκε όπως  έγραψε χαρακτηριστικά "το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο αισχρή στοχοποίηση.

Η ανάρτηση του Νεάρτεντάλ:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!!

Με τιμήσατε όλοι..., Aποκορωνιώτες, Κισαμίτες, Πλατανιανοί, Σεληνιώτες, Σφακιανοί, Χανιώτες. Κι εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δίκια του τόπου μας, για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό !

Το 31,5-32% που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής, δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου !

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε, να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του "νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων" η ΝΔ του Μητσοτάκη.

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!

Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθώς μετά τον Αλεξη Τσιπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπουλινγκ, την περισσότερη λάσπη, την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση.

ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου