Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα κτήνη που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη

 


Τα δειλά κτήνη κτύπησαν πισώπλατα τον σταθμάρχη και προσπάθησαν να τον σκοτώσουν με κλωτσιές στο κεφάλι.

Η σοκαριστική επίθεση προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Οι εισαγγελείς ποινικής δίωξης παρήγγειλαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες στους δράστες που αναζητούνται από την Αστυνομία και να αποτιμηθεί ποινικά η πράξη τους, εάν πρόκειται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ή εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας που και μόνο από τα κτυπήματα που δέχεται το θύμα μόνο να τον σκοτώσουν ήθελαν.

Οι αστυνομικοί είναι αποφασισμένοι εάν δεν τους βρουν από την βάση δεδομένων της ασφάλειας, δεν αποκλείεται να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους για να τους βρουν, γιατί θα τους βρουν όπως και να έχει.



Νέο γέλιο προσφέρει ο Κωνσταντινέας που επικαλείται δήθεν δημοσκοπήσεις από πρεσβείες

 


Κάνουν οι πρεσβείες δημοσκοπήσεις, βρίσκουν ψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά παίρνουν τηλέφωνο τον Κωνσταντινέα να τον ενημερώσουν!

Γελάει και πάλι κόσμος με τον Κωνσταντινέα και όχι για τα "άψογα" ελληνικά του, αλλά για τις δημοσκοπήσεις που σκαρφίζεται για να κάνει προπαγάνδα λες οι πολίτες έχουν το δικό του μυαλό.

Δεν μπορούν να χωνέψουν οι Συριζαίοι την τεράστια διαφορά που έχουν απο την Νέα Δημοκρατία και προσπαθούν με fake news να σπείρουν ψέματα για να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα.

Με αφορμή την δημοσκόπηση της Opinion Poll που δημοσιεύτηκε στις 12/01/2021 και δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με 17,4 ποσοστιαίες μονάδες, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει οτι μία άλλη "δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγάλης πρεσβείας" μάλλον εννοεί της Βενεζουέλας, δείχνει μία τελείως διαφορετική εικόνα.

Φυσικά επειδή είναι ψέμα και το μυαλό τους δεν φτάνει για να πει περισσότερα, δεν ανέφερε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά βάσει αυτής της δημοσκόπησης "για λογαριασμό μεγάλης πρεσβείας" η Ελληνική Λύση συγκεντρώνει ποσοστό 9%.


Σας λέω μόνο ότι δημοσκόπηση για λογαριασμό μεγαλης πρεσβείας είναι εντελώς διαφορετική!Με αυτές της δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται γελάνε!Δεν θα πω τα ποσοστά του #ΣΥΡΙΖΑ ... Θα σας μονο ότι η #ΝΔ κατάφερε με αυτα που κάνει να παίρνει 9%ο #ΒΕΛΟΠΟΛΟΣ Να τον χαίρεστε καλοφάγωτος
Image
Image




Πάτρα: «Αιώνιοι φοιτητές» κρατούν δωμάτια φοιτητικής εστίας για 18 και 21 χρόνια!

 



«Αιώνιοι φοιτητές» κρατούν δωμάτια φοιτητικής εστίας Πανεπιστημίου για 18 και 21 χρόνια.

Έχουν υπάρξει περιπτώσεις φοιτητών στην Πάτρα που έχουν κρατήσει δωμάτιο στις φοιτητικές εστίες για 18 αλλά και 21 χρόνια. Μια διάσταση του φαινομένου των «αιώνιων φοιτητών», στο οποίο επιχειρεί να βάλει ένα οριστικό τέλος η κυβέρνηση προωθώντας, με υπό κατάρτιση νομοσχέδιο, ανώτατο όριο σπουδών, αποτυπώνεται και στην Φοιτητική Εστία του πανεπιστημίου Πατρών.

Εκεί, υπάρχουν περιπτώσεις φοιτητών που κράτησαν ή κρατούν δωμάτια για χρονικό διάστημα που δεν συμβαδίζει ακόμη και με μια δικαιολογημένη παράταση σπουδών, σύμφωνα με το dete.

Το ρεκόρ κατέχει φοιτητής που είχε δωμάτιο επί 21 χρόνια (!), ενώ σήμερα τουλάχιστον δύο μετρούν στη Φοιτητική Εστία 18 χρόνια, παραβιάζοντας επί μακρόν κι αυτοί τον σχετικό κανονισμό. Αυτός καθορίζει την παραμονή ενός φοιτητή στη Φοιτητική Εστία όσο χρονικό διάστημα κρατούν οι σπουδές του, συν δύο ακόμη έτη. Υπάρχει δηλαδή η πρόβλεψη ακόμη για διετή παράταση της παραμονής στη Φοιτητική Εστία, καθώς είναι στο πρόγραμμα και το ενδεχόμενο παράτασης των σπουδών. Συνήθως, ο πιο ειλικρινής λόγος είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος φοιτητής, τα οποία τον υποχρεώνουν να εργάζεται ταυτόχρονα με την φοίτηση του.

Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που σχετίζονται με αδιαφορία εκ μέρους κάποιων φοιτητών να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις σπουδές τους, με αποτέλεσμα να κρατούν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα και το δωμάτιο της Φοιτητικής Εστίας. Όμως, συνήθως, είναι κοινωνικοί παράγοντες που επιβάλλουν μια μακροχρόνια παράταση των σπουδών, με τις παρεπόμενες επιπτώσεις.

Έκαναν έρανο για το εισιτήριο της επιστροφής του

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός Ινδού φοιτητή, που εγκλωβίστηκε εδώ καθώς η οικογένεια του βρισκόταν σε κατάσταση ανέχειας και δεν μπορούσε ούτε να του εξασφαλίσει τον επαναπατρισμό του. Διαπιστώνοντας το δράμα του και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, το προσωπικό της Φοιτητικής Εστίας έκανε έρανο και συγκέντρωσε τα απαραίτητα χρήματα για τα έξοδα της επιστροφής του στην Ινδία.


Πηγή: Foititikanea.gr



Είναι δυνατόν ο λαός να πληρώνει για 18 μήνες και Παπαχριστόπουλο και Κουρουμπλή;

 



Το εκλογοδικείο αποφάσισε 18 μήνες μετά, ότι αυτός που θα πάρει την έδρα του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Κουρουμπλής και όχι ο Παπαχριστόπουλος.

Εντάξει θα πείτε αδιάφοροι και οι δύο, τι έχασε και τι κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ απάντηση τίποτα. 

Το προκλητικό όμως είναι ότι ο Κουρουμπλής έχει τώρα το δικαίωμα να διεκδικήσει και βουλευτική αποζημίωση για το χρονικό διάστημα των 18 μηνών που έμεινε εκτός Κοινοβουλίου, καθώς η απόφαση του δικαστηρίου τον ανακηρύσσει βουλευτή από την πρώτη ημέρα των εκλογών και όχι από χθες. 

Με άλλα λόγια, δικαιούται να λάβει μαζεμένα 18 ολόκληρα βουλευτικά μηνιάτικα περίπου 150.000 ευρώ δηλαδή και ας μην άσκησε την ιδιότητα του βουλευτή.

Από την άλλη πλευρά η άλλη στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν υποχρεούται να επιστρέψει τους μισθούς που έλαβε όλο αυτό το χρονικό διάστημα και δε θα κληθεί να επιστρέψει τα χρήματα ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. 

Με λίγα λόγια ο ελληνικός λαός καλείται να μισθοδοτήσει έναν βουλευτή παραπάνω για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι διαφορετικό, ανοίγοντας για μια ακόμη φορά τη συζήτηση του τι είναι νόμιμο και τι ηθικό.






Στα κάγκελα η αριστερά που δεν θα έχουν τα πανεπιστήμια για γιάφκες αντιεξουσιαστές και κακοποιοί

 



Στα πανεπιστήμια του εξωτερικού η φύλαξη είναι δεδομένη και επιτέλους τέλος στην ανομία και για τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα.

Αυτοί που αντιδρούν είναι οι αριστεροί και οι ακροαριστεροί, που δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σύντροφοι κακοποιοί και αντιεξουσιαστές για να εγκληματούν καθημερινά μετατρέποντας χώρους σε γιάφκες ακόμα και τρομοκρατών.

Από τα κεκτημένα και τις στρεβλώσεις ετών, τα ελληνικά πανεπιστήμια προσπαθούν να περάσουν στη φάση της φύλαξης, και να συνταχθούν με το προηγμένα κράτη.

Είναι καλό και ασφαλές να έχουμε το δικό μας σύστημα ασφάλειας, με προσωπικό ασφαλείας που θα γνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πανεπιστημιακής ζωής. Οι αντιδράσεις ακροαριστερών και αριστερών ομάδων για αυτή την ριζική αλλαγή σε μια επικρατούσα κατάσταση δημιουργεί ένταση γιατί οι σύντροφοι δεν θα μπορούν να αλωνίζουν τρομοκρατώντας και κάνοντας γιάφκες τα πανεπιστήμια. 

Με λίγα λόγια αυτοί που αντιδρούν είναι όσοι δεν έχουν κανένα σεβασμό στις αρχές ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος και ελέγχονται πλήρως από εκτός πανεπιστημίου κακοποιούς και ακροαριστερές - αριστερές οργανώσεις επικίνδυνες για την ασφάλεια των φοιτητών.

 Παράδειγμα ξένου πανεπιστήμιου το Princeton, όπου φοιτούν περίπου 7.900 φοιτητές, φυλάσσεται από ομάδα 40 ειδικά εκπαιδευμένων φυλάκων που εκπαιδεύτηκαν στις ακαδημίες της αστυνομίας. Από αυτούς, 24 είναι «ένορκοι», με όλες τις εξουσίες των αστυνομικών αρχών. Υπάρχουν, επίσης, 13 «μη ένορκοι», η δικαιοδοσία των οποίων περιορίζεται στην εφαρμογή του κανονισμού του ΑΕΙ. Η μονάδα συμπληρώνεται από 3 ένορκους ντετέκτιβ που ερευνούν οποιαδήποτε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Αυτή η ομάδα επιτηρεί 24 ώρες το 24ωρο το πανεπιστήμιο και οι φοιτητές νιώθουν ασφάλεια βλέποντας τους να κυκλοφορούν στον χώρο.

Φυσικά και απαιτείται για την είσοδο στα πανεπιστήμια ταυτότητα και μετά τις 5 μ.μ. το απόγευμα δεν υπάρχει πρόσβαση δίχως ηλεκτρονικό έλεγχο ταυτότητας. 

Εδώ αργήσαμε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά και επιτέλους τέλος η ακροαριστερή, αριστερή ανομία απο συντρόφους κακοποιούς.





Κακοποιοί αρνητές μάσκας προσπάθησαν να σκοτώσουν εργαζόμενο στο μετρό

 



Οργισμένη αντίδραση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη: «Είναι κτήνη, θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη»

Κακός το video κρύβει τις σκατόφατσες των δειλών κακοποιών αρνητών μάσκας που πήγαν να σκοτώσουν εργαζόμενο στο Μετρό.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας και όχι απλά τον άγριο ξυλοδαρμό, εργαζομένου της ΣΤΑΣΥ εχθές το μεσημέρι από κακοποιούς επικίνδυνους αρνητές της μάσκας. 

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021, όταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη προς την Ομόνοια, ένας εργαζόμενος ζήτησε από δύο όπως αποδείχθηκε επικίνδυνους κακοποιούς να φορέσουν τη μάσκα τους και είπε σε έναν εξ αυτών να κατεβάσει τα πόδια του από το κάθισμα.

Οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον υπεύθυνο σταθμού της ΣΤΑΣΥ, ενώ στη συνέχεια και αφού αυτός αποβιβάστηκε στην Ομόνοια τον ακολούθησαν και στην αποβάθρα του σταθμού τον γρονθοκόπησαν με βιαιότητα, ενώ τον χτύπησαν με κλωτσιές και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του.

Στο βίντεο, φαίνονται οι δύο νεαροί να χτυπούν και να κλωτσούν με φοβερή αγριότητα τον εργαζόμενο της ΣΤΑΣΥ στο κεφάλι, το στομάχι και την πλάτη.


Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star:





Έφτασαν στην Ελλάδα οι πρώτες 8.000 δόσεις του εμβολίου της Moderna

 


Στην Ελλάδα έφτασαν οι πρώτες 8.000 δόσεις του εμβολίου κατά της covid-19 της φαρμακευτικής εταιρείας Moderna. Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να παραδοθούν στη χώρα μας 20.000 δόσεις της εταιρείας, άλλες 115.000 δόσεις τον Φεβρουάριο και 105.000 δόσεις τον Μάρτιο. Οι συνολικές παραδόσεις της Moderna για το πρώτο τρίμηνο υπολογίζονται στις 240.000 δόσεις.

Επίσης, η Ελλάδα, μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, θα παραλάβει από τη Pfizer 427.050 δόσεις, μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 362.700 δόσεις και τον Μάρτιο άλλες 558.675 δόσεις. Συνολικά, από την εταιρεία Pfizer θα παραδοθούν 1.348.425 έως το τέλος Μαρτίου. Σε αυτές υπάρχει περίπτωση να προστεθούν και άλλες 1.180.930 δόσεις από την επιπλέον συμφωνία της Pfizer με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ





Μπροστά η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση - Ο ΣΥΡΙΖΑ με Τσίπρα δεν τραβάει

 


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παρουσιάστηκε δημοσκόπηση της Marc, στην οποία προηγείται η Νέα Δημοκρατία.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 38,6% και ο ΣΥΡΙΖΑ το 20% (διαφορά 18,6 μονάδες). Ακολουθούν: ΚΙΝΑΛ με 6,5%, ΚΚΕ με 5,0%, Ελληνική Λύση με 3,8% και ΜέΡΑ25 με 2,0%. Οι αναποφάσιστοι βρίσκονται στο 12,2%.

Στην αξιολόγηση της κυβέρνησης για τα περιοριστικά μέτρα του κορονοϊού, το 53% τα κρίνει θετικά/μάλλον θετικά ενώ το 46% ως αρνητικά/μάλλον αρνητικά.

Τα οικονομικά μέτρα στήριξης της κυβέρνησης στην πανδημία, το 52,4% τα κρίνει θετικά/μάλλον θετικά και το το 44,4% αρνητικά/μάλλον αρνητικά.

Στη συνολική εικόνα της κυβέρνησης, το 55,8% την κρίνει θετικά ενώ το 42,9% αρνητικά.

Στο ερώτημα αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση, πώς θα ήταν τα πράγματα, το 53,6% απαντά χειρότερα, το 15% καλύτερα ενώ το 23,3% απαντά «τα ίδια».

Τέλος, αναφορικά με τις πρόωρες εκλογές, το 74,6% επιθυμεί η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ενώ το 15,3% θέλει πρόωρες εκλογές το 2021 και το 6,3% θέλει το 2022.

 

 Το 70,1% απαντά πως θα σίγουρα ή μάλλον θα εμβολιαστεί, ενώ το 26,5% απαντά πως δεν θα κάνει ή μάλλον δεν θα κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.








Παραπομπή Τραμπ ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων

 



Υπέρ της παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη στη Γερουσία τάχθηκε η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον επίσημα για υποκίνηση στάσης.

Ο Τραμπ γίνεται ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που παραπέμπεται δύο φορές.

Συνολικά 232 βουλευτές (222 Δημοκρατικοί και 10 Ρεπουμπλικάνοι) ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του Τραμπ, ενώ 197 καταψήφισαν.

Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, απέρριψε πάντως τις εκκλήσεις των Δημοκρατικών να συγκαλέσει εκτάκτως τη Γερουσία για να ξεκινήσει αμέσως η δίκη.

Σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι είναι καλύτερο το Κογκρέσο να εστιάσει την προσοχή του τις επόμενες ημέρες στην ασφάλεια της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν και στην ομαλή μεταβίβαση της εξουσίας.

Όπως είπε, δεν υπάρχει περίπτωση σοβαρής και δίκαιης δίκης πριν από την ορκωμοσία.

Επεσήμανε δε ότι ακόμη και αν η δίκη στη Γερουσία ξεκινούσε αυτήν την εβδομάδα, δεν θα υπήρχε ετυμηγορία πριν την αποχώρηση του Τραμπ.

Στην περίπτωση που ο κ. Τραμπ καταδικαστεί για υποκίνηση στάσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η Γερουσία να του απαγορεύσει να διεκδικήσει ξανά οποιοδήποτε αξίωμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνιστά «προφανή και άμεσο» κίνδυνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και «πρέπει να φύγει», δήλωσε νωρίτερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, κατά την έναρξη της συζήτησης για την παραπομπή του απερχόμενου Ρεπουμπλικάνου προέδρου.

«Ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φέρει ευθύνη για την επίθεση στο Καπιτώλιο, την περασμένη εβδομάδα», εκτίμησε ο επικεφαλής της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Κέβιν Μακάρθι, τασσόμενος όμως ταυτόχρονα κατά της παραπομπής του.



Σε κάθε ΑΕΙ συστήνεται απο την ΕΛ.ΑΣ. ομάδα άοπλης ασφάλειας

 



Σε προσλήψεις 1.000 αστυνομικών προχωρά η κυβέρνηση για τη φύλαξη των πανεπιστημίων όπως συμβαίνει σε κάθε σοβαρή χώρα. Το νέο σώμα φύλαξης θα υπάγεται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αυτό αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ άλλων με τη συμμετοχή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε.

Οι αστυνομικοί θα φέρουν μόνο γκλομπ και ειδικά σπρέι. Όταν υπάρχουν σοβαρά περιστατικά εγκληματικότητας μέσα στα ιδρύματα θα επεμβαίνουν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα περάσουν από συγκεκριμένη εκπαίδευση και θα διατεθούν στα ΑΕΙ ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν κάθε εποχή και περίοδο. Θα έχουν πλήρη αστυνομικά καθήκοντα και ειδικές στολές, οι οποίες ήδη σχεδιάζονται. Πρόθεσή μας όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι το «προσωπικό να διατεθεί σε κάθε ΑΕΙ ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ιδρύματος».

Η «Μονάδα Ασφάλειας και Προστασίας», θα ελέγχεται και από τον Πρύτανη ή αρμόδιο Αντιπρύτανη του ΑΕΙ, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας του ΑΕΙ, τη φύλαξη των υποδομών του ΑΕΙ, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση προσωπικού και φοιτητών σε θέματα ασφάλειας, προστασίας και διαχείρισης κρίσεων σε περιπτώσεις φυσικών, τεχνολογικών, ανθρωπογενών καταστροφών και την προστασία των υποδομών και εξοπλισμού του ΑΕΙ από κάθε είδους κινδύνους. 







Ο Τραμπ στον κόσμο του: Οι υποστηρικτές μου δεν θα υποστήριζαν τη βία

 



Διάγγελμα του Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να δείξει ότι δεν έχει σχέση με τα αίσχη στο Καπιτώλιο.

«Αυτού του είδους η βία είναι ενάντια στα πιστεύω μου και όσα το κίνημά μας υποστηρίζει. Αριστερός ή δεξιός, δημοκράτης ή ρεπουμπλικάνος, δεν επιτρέπετε τέτοια συμπεριφορά» λέει στο video, αρνούμενος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του και να ζητήσει συγνώμη.

«Κανένας πραγματικός υποστηρικτής μου δεν θα διέπραττε πολιτική βία. Κανένας δικός μου υποστηρικτής δεν θα έδειχνε ασέβεια στον Νόμο και την αμερικανική σημαία. Κανένας δικός μου υποστηρικτής δεν θα απειλούσε ή θα πρόσβαλε άλλους Αμερικανούς. Αν κάνετε τέτοιου είδους πράγματα, δεν υποστηρίζεται το κίνημά μας -του επιτίθεστε. Και επιτίθεστε στην χώρα μας. Δεν μπορώ να το επιτρέψω», είπε ο Τραμπ κάνοντας ότι δεν υποκίνησε ποτέ και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα .

Στο διάγγελμά του έκανε λόγο για «άνευ προηγουμένου επίθεση» στον ελεύθερο λόγο, αναφερόμενος για τον αποκλεισμό που έχει δεχτεί από τα social media το τελευταίο διάστημα.


Video message from President Donald J. Trump