Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Στα κάγκελα η αριστερά που δεν θα έχουν τα πανεπιστήμια για γιάφκες αντιεξουσιαστές και κακοποιοί

 



Στα πανεπιστήμια του εξωτερικού η φύλαξη είναι δεδομένη και επιτέλους τέλος στην ανομία και για τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα.

Αυτοί που αντιδρούν είναι οι αριστεροί και οι ακροαριστεροί, που δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα σύντροφοι κακοποιοί και αντιεξουσιαστές για να εγκληματούν καθημερινά μετατρέποντας χώρους σε γιάφκες ακόμα και τρομοκρατών.

Από τα κεκτημένα και τις στρεβλώσεις ετών, τα ελληνικά πανεπιστήμια προσπαθούν να περάσουν στη φάση της φύλαξης, και να συνταχθούν με το προηγμένα κράτη.

Είναι καλό και ασφαλές να έχουμε το δικό μας σύστημα ασφάλειας, με προσωπικό ασφαλείας που θα γνωρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πανεπιστημιακής ζωής. Οι αντιδράσεις ακροαριστερών και αριστερών ομάδων για αυτή την ριζική αλλαγή σε μια επικρατούσα κατάσταση δημιουργεί ένταση γιατί οι σύντροφοι δεν θα μπορούν να αλωνίζουν τρομοκρατώντας και κάνοντας γιάφκες τα πανεπιστήμια. 

Με λίγα λόγια αυτοί που αντιδρούν είναι όσοι δεν έχουν κανένα σεβασμό στις αρχές ενός εκπαιδευτικού ιδρύματος και ελέγχονται πλήρως από εκτός πανεπιστημίου κακοποιούς και ακροαριστερές - αριστερές οργανώσεις επικίνδυνες για την ασφάλεια των φοιτητών.

 Παράδειγμα ξένου πανεπιστήμιου το Princeton, όπου φοιτούν περίπου 7.900 φοιτητές, φυλάσσεται από ομάδα 40 ειδικά εκπαιδευμένων φυλάκων που εκπαιδεύτηκαν στις ακαδημίες της αστυνομίας. Από αυτούς, 24 είναι «ένορκοι», με όλες τις εξουσίες των αστυνομικών αρχών. Υπάρχουν, επίσης, 13 «μη ένορκοι», η δικαιοδοσία των οποίων περιορίζεται στην εφαρμογή του κανονισμού του ΑΕΙ. Η μονάδα συμπληρώνεται από 3 ένορκους ντετέκτιβ που ερευνούν οποιαδήποτε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Αυτή η ομάδα επιτηρεί 24 ώρες το 24ωρο το πανεπιστήμιο και οι φοιτητές νιώθουν ασφάλεια βλέποντας τους να κυκλοφορούν στον χώρο.

Φυσικά και απαιτείται για την είσοδο στα πανεπιστήμια ταυτότητα και μετά τις 5 μ.μ. το απόγευμα δεν υπάρχει πρόσβαση δίχως ηλεκτρονικό έλεγχο ταυτότητας. 

Εδώ αργήσαμε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά και επιτέλους τέλος η ακροαριστερή, αριστερή ανομία απο συντρόφους κακοποιούς.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου