Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΕΔΕ : Ζητεί την απόταξη αστυνομικών για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου



Η ΕΔΕ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε, προτείνει απόταξη για τους τέσσερις από τους οκτώ, δηλαδή το πιο βαρύ πειθαρχικό μέτρο που σημαίνει την οριστική αποβολή τους από το Σώμα.

Και για τους υπόλοιπους τέσσερις προτείνεται αργία με απόλυση, το δεύτερο πιο βαρύ πειθαρχικό μέτρο, που θα επιβληθεί για διάστημα ορισμένων μηνών ανάλογα με το τι θα κρίνει το πειθαρχικό.

Είθισται, όταν η ΕΔΕ καταλήγει σε πρόταση για ποινή, τα πειθαρχικά να την υιοθετούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να αμφισβητήσουν όλη τη διαδικασία της Εξέτασης.

Από τη στιγμή που άρχισε η έρευνα, άλλαξαν τρεις επικεφαλής και ο τελευταίος χρειάστηκε ένα μήνα για να ολοκληρώσει την ΕΔΕ καθώς η διαδικασία ξεκίνησε από την αρχή.

Αφού ο χειρισμός του ζητήματος ολοκληρωθεί σε υπηρεσιακό επίπεδο, η υπόθεση θα φτάσει και στα χέρια της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη.

Πηγή: News 247


Τρομοκρατία σε έξαρση και αλλεπάλληλες άδειες σε τρομοκράτες με την κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.



Τρομοκρατία σε έξαρση στην χώρα και αλλεπάλληλες άδειες σε τρομοκράτες με την κάλυψη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η ακροαριστερή κυβέρνηση Τσίπρα προκαλεί την κοινωνία δίνοντας την έκτη άδεια στον τρομοκράτη εκτελεστή Κουφοντίνα.

Ο αμετανόητος σύντροφος του ΣΥΡΙΖΑ, εκτελεστής τρομοκράτης Κουφοντίνας έλαβε 6 μέρες άδεια (4 για να μείνει σπίτι του και 2 για τα οδοιπορικά του) με σκοπό να αλλάξει χρονιά μαζί με τους δικούς του ανθρώπους και το ποτήρι στην κοινωνία αρχίζει να ξεχειλίζει. 

Οι υπεύθυνοι των φυλακών του Βόλου προκλητικά είπαν και πάλι ναί στην νέα άδεια Κουφοντίνα που ο τρομοκράτης μόνο πολυισοβίτης δεν είναι με τόσες αλλεπάλληλες προκλητικέ άδειες.

Μόνο με προκλητική κυβέρνηση ακροαριστεράς και πρωθυπουργό τον Τσίπρα γίνονται τέτοια αίσχη στην χώρα, να ευνοείται ο σύντροφος τρομοκράτης και το έγκλημα που προέρχεται από συντρόφους γενικότερα.


Απίστευτα προκλητικός ο Πολάκης : Τα ΜΜΕ πουλάνε τρόμο, πάλι θα την πιείτε την πορτοκαλάδα



Προκλητικός ο Παύλος Πολάκης προσπαθεί να υποβαθμίσει τις τρομοκρατικές ενέργειες και να καλύψει τους τρομοκράτες σε βάρος της κοινωνίας.

Ο Πολάκης προσπάθησε να υποβαθμίσει την τρομοκρατική ενέργεια που είχαμε την Πέμπτη στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι καθώς και τη χορήγηση εξαήμερης άδειας στον εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ανάρτηση στο Facebook του Πολάκη που κατά τον ίδιο θα έπρεπε να προβάλλονται η πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει τον κατώτατο μισθό ή η διανομή του κοινωνικού μερίσματος που προήλθε από την ληστεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά των πολιτών και των επιχειρήσεων που τα παρουσιάζουν τώρα ως επιτυχίες. 

Έγραψε : «ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, απλά δεν υπάρχουν για Σκαι ,σταρ, Αντενα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχτάστηλα !!!!
Πουλάνε τρόμο και "δημοσκοπήσεις" μπας και βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το "αέρα" χρήμα...
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.Το καλό δεν κρύβεται!!!