Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

1.120.000 τηλεθεατές είδαν τον Τσίπρα να ξεφτιλίζεται στον ΣΚΑΙ



Ο Τσίπρας ήθελε να "αυτοκτονήσει" πολιτικά και είναι δικαίωμα του, αφού έχει πιάσει πάτο είπε να πάει ακόμα πιο κάτω.

Την απόλυτη ξεφτίλα έζησε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ, ξεφτίλα που κράτησε πάνω από δύο ώρες και τα νούμερα τηλεθέασης έφθασαν ακόμα και στο 41,9%, αριθμός που σημαίνει ότι 1.120.000 τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη η 1.800.000 τηλεθεατές έστω και για ένα λεπτό

Στην αρχή της απόλυτης ξεφτίλας η τηλεθέαση ήταν στο 31%, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι τηλεθεατές αυξάνονταν γιατί από στόμα σε στόμα έφτανε το καραγκιοζιλίκι που είχε υποστεί από τις ερωτήσεις ο Τσίπρας και ειδικά για τις άθλιες απαντήσεις που έδινε.

 Στις 20.15 έχοντας ενημερωθεί ο κόσμος για το τσίρκο η τηλεθέαση είχε φθάσει στο 34%, στις 20.30 στο 37% για να φθάσει λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο εντυπωσιακό 41%. 

Η τηλεθέαση παρέμεινε υψηλή γύρω στο 40% μέχρι σχεδόν και τις 10 το βράδυ για να πέσει τελικά στο 34% λίγο πριν την λήξη της κωμωδίας Τσίπρα.

Οι πολίτες ήθελαν να βλέπουν τον Τσίπρα να ξεφτιλίζεται για να πάνε με όρεξη να τον μαυρίσουν τη Κυριακή και ο Τσίπρας κατάφερε με αυτή την συνέντευξη του να κάνει τους πολίτες να γελάσουν και να εξαγριωθούν περισσότερο με την συμπεριφορά του.




Γέμισε αφίσες η Θεσσαλονίκη ! Προτρέπουν να ρίξουν μαύρο σε 6 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ


Αφίσες, με τις οποίες καλούν τους Μακεδόνες να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης. Στις αφίσες εμφανίζονται τα πρόσωπα των έξι υποψηφίων βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Αμανατίδης,  Κώστα Ζουράρι.

Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Φωτογραφίες του thestival.gr : 






Γελάει ο κόσμος με τον Νεάντερταλ! Νόμιζε ότι ο Τσίπρας δεν ξεφτιλίστηκε εχθές στον ΣΚΑΙ!!



Βγήκε από το λαγούμι που είχαν κλείσει τον Νεάντερταλ Πολάκη, νομίζοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας τα κατάφερε εχθές στον ΣΚΑΙ και δεν ξεφτιλίστηκε προκαλώντας τον ελληνικό λαό.

Χωρίς να έχει καταλάβει όπως όλοι οι Συριζαίοι για την νέα ξεφτίλα που υπέστη εχθές ο Αλέξης Τσίπρας βάζοντας ταφόπλακα στην πολιτική του καριέρα έγραψε στο facebook :

Παυλος Πολακης
10 ώρες πριν
Θα το θυμάστε για χρόνια αυτό το πέρασμα του Τσιπρα απο το Αλαφουζεικο ... Το debate έγινε τελικά ,απλά αντί για τον Μητσοτακη ήταν οι αντ´ αυτού Κοσιώνη και Παπαχελας ,που ίδρωναν ξειδρωναν αλλα ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!
ΥΓ Αλεξη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη στήριξη ..


Για τον Νεάντερταλ Παύλο Πολάκη ο Αλέξης Τσίπρας είπε εχθές τον ΣΚΑΙ ότι τον αδικεί ο τρόπος που θυμώνει και πολλές φορές κρατά το πληκτρολόγιο του κινητού και δεν συγκρατιέται. Του έχω πει να μην κάνει αναρτήσεις. Θέλω να κρίνω τους υπουργούς μου από το έργο τους. Και το έργο και του Πολάκη και του Ξανθού στην Υγεία είναι σημαντικό. Και γιαυτο είπε ευχαριστώ στον Αλέξη Τσίπρα που στηρίζει την αθλιότητα του.


Αλλοδαποί κακοποιοί εκμεταλλευόμενοι την ανομία επιτίθενται σε Κινέζους επιχειρηματίες στην Θεσσαλονίκη


Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης υπέρ κακοποιών ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωτοφανείς σκηνές βίας σημειώθηκαν έξω από εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην οδό Μοναστηρίου, όταν νεαροί Αλγερινοί και Σύροι έστησαν ενέδρα σε Κινέζους επιχειρηματίες, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ. 

Σύμφωνα με το Voria.gr, η ομάδα των νεαρών αραβόφωνων προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα και κινητά τηλέφωνα από τους Κινέζους, οι οποίοι προέβαλαν αντίσταση και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο και να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Voria.gr, η ομάδα των αραβόφωνων έχοντας στην κατοχή της λοστούς που ξήλωσαν από το διπλανό εργοτάξιο του μετρό, στιλέτα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, εξαπέλυσαν άγρια επίθεση στους Κινέζους που προσπαθούσαν μάταια να προστατευθούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους Ασιάτες επιχειρηματίες δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα από σιδηρολοστό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο κράτησε αρκετά λεπτά, στη διάρκεια των οποίων οι νεαροί Αλγερινοί και Σύροι δρούσαν ανεξέλεγκτα, μέχρι που έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις συλλαμβάνοντας πέντε εξ αυτών. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν πέντε Κινέζοι, ο ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα και συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο ΑΧΕΠΑ.



Δεν είναι η πρώτη φορά

Οι κάτοικοι της περιοχής, στην οποία παρατηρείται έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα από αλλοδαπούς, αναφέρουν ότι το βίαιο περιστατικό της περασμένης Κυριακής αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι η περιοχή οδεύει προς γκετοποίηση, λόγω της μαζικής παρουσίας ομάδων νεαρών Αράβων.

«Επιλέγουν να κάθονται σε συγκεκριμένα καταστήματα επί της Μοναστηρίου, που είναι τα στέκια τους. Λαμβάνουν συσσίτιο από ξένες ΜΚΟ που έρχονται στην περιοχή, ενώ συνεχώς επιχειρούν μικροκλοπές», αναφέρει στη Voria κάτοικος της περιοχής.

Δεν είναι λίγες δε οι φορές που γίνονται καβγάδες μεταξύ των νεαρών αραβόφωνων που προέρχονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία από την Αλγερία, ενώ υπάρχουν και Σύροι πρόσφυγες, καθώς και ελάχιστοι Μαροκινοί.

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, οι μικροκλοπές από καταστήματα, τόσο Ελλήνων όσο και Κινέζων επιχειρηματιών είναι καθημερινό φαινόμενο. Το περιστατικό της περασμένης Κυριακής μάλιστα είχε επαναληφθεί προ 20ημέρου με μικρότερη ένταση, όταν και πάλι νεαροί μετανάστες επιτέθηκαν σε Κινέζους επιχειρηματίες για να τους πάρουν κινητά και χρήματα.



Έκκληση στην κινεζική πρεσβεία

Η κινεζική κοινότητα της Θεσσαλονίκης, που είναι και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα έχει γνώση του περιστατικού, καθώς δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες της περιοχής που έχουν πέσει θύματα κλοπής είτε στα καταστήματα τους,είτε στον δρόμο.

Ωστόσο, η ελλιπής αστυνόμευση στην περιοχή έχει οδηγήσει σε έξαρση του φαινομένου της μικροεγκληματικότητας, ενώ το προχθεσινό περιστατικό βίας έχει προκαλέσει ανησυχία, καθώς υπάρχουν συνεχή περιστατικά που προμηνύουν ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει προς το χειρότερο.


Ήδη μαζεύονται υπογραφές μεταξύ των Κινέζων επιχειρηματιών ώστε να αποσταλλούν στην κινεζική πρεσβεία της Αθήνας, προκειμένου  να ασκηθεί πίεση στην επίσημη ελληνική πολιτεία και να αντιμετωπιστεί άμεσα το φαινόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, εκτός των Κινέζων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή στο εμπόριο ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ, έχουν ανοίξει και άλλα καταστήματα από αλλοδαπούς.

Υπήκοοι από το Πακιστάν έχουν ανοίξει εστιατόρια με κουζίνα της πατρίδας τους, απευθυνόμενοι σε ομοεθνείς αλλά και τουρίστες, ενώ υπάρχουν και κουρεία που απευθύνονται σε αλλοδαπούς που  βρίσκονται στην περιοχή.  


Πηγή: Voria.gr


Ν.Δ.: Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον ΣΚΑΪ ήταν χρήσιμη, ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. - Σχόλιo για τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα

«Ακόμη και στις στιγμές που εξαναγκάστηκε να απολογηθεί, δεν μπορούσε να κρύψει την αλαζονεία του. Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον ΣΚΑΪ ήταν χρήσιμη, γιατί ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα μας. Κυριακή κοντή γιορτή».


Ένας Τσίπρας συνειδητά προκλητικός, ψυχρός και αμετανόητος για το Μάτι


Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε ακόμα μία φορά το ποιος είναι και οι απαντήσεις που έδωσε εχθές στον ΣΚΑΙ δείχνουν το πόσο συνειδητά ηλίθιος και προκλητικός μπορεί να είναι κάποιος!!

Στην απάντησή του στους δημοσιογράφους που ρώτησαν αν θύμωσε για την τραγωδία στο Μάτι, ο κύριος Τσίπρας είπε: Για μένα δεν ήταν σαφές. Βρισκόμουν σε μία διεθνή εκδήλωση στο Μόσταρ, για μία βράβευση, όταν με ειδοποίησαν ότι η φωτιά ήταν ανεξέλεγκτη. Δεν μου είπαν για νεκρούς, γιατί δεν υπήρχαν εκείνη την ώρα. Μπήκα στο αεροπλάνο. Είχα την εικόνα ότι ήταν κάτι τραγικό. Είχαμε την αίσθηση ότι η φωτιά μπαίνει στον οικισμό και μου έλεγαν ότι η καταστροφή ήταν μεγάλη. Πέρασα από πάνω με το αεροπλάνο, είδα πράγματι μια εικόνα που ήταν συντριπτική, αλλά δεν είχα εικόνα αν υπήρξε εκκένωση ή δεν υπήρξε εκκένωση. 

Βρέθηκα λοιπόν από το αεροπλάνο στο Κέντρο Επιχειρήσεων, δεν είχα εικόνα ότι έβγαινε ζωντανή σύνδεση. Αν το ήξερα, δεν ξέρω αν θα είχα άλλη στάση. Το τελευταίο που με ένοιαζε εκείνη την ώρα ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση. Ειδα την κάμερα, δεν ήξερα ότι ήταν σε ζωντανή σύνδεση. Ρωτούσα πράγματα που είχα την αίσθηση ότι είχαν να κάνουν με την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Δεν ήξερα για νεκρούς, είχα μόνο ως φήμη ότι υπήρχε πιθανότητα για έναν ή δύο ανθρώπους που από αναθυμιάσεις είχαν χάσει τη ζωή τους. Εβλεπα γύρω μου παγωμένα πρόσωπα, αυτοί που ήταν στο τραπέζι μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι ακριβώς επειδή αιφνιδιάστηκαν από την ύπαρξη της κάμερας και την ζωντανή σύνδεση, παγώσανε και δεν μου είπαν τίποτα εκείνη την ώρα.

Όταν έφυγε η κάμερα, τους λέω "γιατί είστε έτσι, τι γίνεται, πείτε μου" και μου λένε ότι "ξέρετε, πρόεδρε, υπάρχει η πιθανότητα να έχουμε περισσότερους νεκρούς". Εκείνη την ώρα λοιπόν, μόλις το συνειδητοποίησα αυτό, ζήτησα κι έκανα αμέσως μία δήλωση και ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους που ήταν στο πεδίο της μάχης για να έχουμε μια πληρέστερη εικόνα και μία ώρα μετά βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κι έκανε δήλωση για την εικόνα της καταστροφής που είχαμε εκείνη την ώρα.

Λάθη γίνονται, πάντοτε, αυτό που βαραίνει δεν είναι προφανώς κακή επικοινωνιακή διαχείρηση, αλλά δυστυχώς ότι χάθηκαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές.

Για την συνέντευξη τύπου της επόμενης ημέρας, όπου οι συμμετέχοντες θεώρησαν ότι όλα πήγαν καλά και θα το ξαναέκαναν, ο προκλητικός Τσίπρας είπε: Είναι η αντιμετώπιση μιας πραγματικότητας που μας είχε υπερβεί, που ήταν συντριπιτική για όλους εμάς, πέρα από υπουργός έχεις και το συναίσθημα. Πολλές φορές λειτουργείς χωρίς να το καταλαβαίνεις σε μια ένδειξη, με ένα κλίμα που ήταν σε μεγάλο βαθμό κλίμα πανικού. Δεν βγάλαμε συνέντευξη Τύπου να πούμε ότι όλα τα κάναμε καλώς, αλλά βγήκαν οι άνθρωποι που εργάστηκαν από θέσεις ευθύνης και θέλησαν, ανθρώπινα αν θέλετε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.


Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα μπροστά σε... 30 ανθρώπους




Ελάχιστοι πολίτες βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην πλατεία «19ης Μάη» στην κάτω Αγία Βαρβάρα. Ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Δυτικού Τομέα Αθήνας Πάνος Ρήγας και Νίκος Τόσκας. Όσοι επέλεξαν να παρευρεθούν για να ακούσουν τους δύο ομιλητές και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασαν τους 30 ανθρώπους. Και αυτό ελάχιστες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σε μια εικόνα άδειας πλατείας χαρακτηριστική, που προκάλεσε πολλά σχόλια σε όσους πολίτες περνούσαν από την πλατεία.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του iefimerida.gr από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αγία Βαρβάρα:






Πηγή: iefimerida.gr 


Άρχισε το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ! Αποφυλακίζονται 5 τρομοκράτες της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»



Με εγκληματικές προκλητικές φωτογραφικές διατάξεις στον νέο ποινικό κώδικα οι σύντροφοι τρομοκράτες χρησιμοποιούν τις ευνοϊκές διατάξεις Καλογήρου για να αποφυλακιστούν σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

Πέντε τρομοκράτες της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», ορισμένα από τα οποία με ηγετικό ρόλο στην οργάνωση, αποφυλακίζονται τις επόμενες ώρες.

Το  δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό τη Δευτέρα, το αίτημα συγχώνευσης των ποινών τους  με βάση το νέο ποινικό κώδικα και τις «ευνοϊκές»  διατάξεις του επονομαζόμενου νόμου Παρασκευόπουλου .

Πρόκειται για αντιεξουσιαστές με σημαντική δράση, που είχαν συλληφθεί την περίοδο 2010-2011 στον Βόλο αλλά και σε επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ στην Αττική. Ο καθένας εξ αυτών είχε συνολικά 79 χρόνια κάθειρξης που συγχωνεύθηκαν στα 20 χρόνια και με την προσμέτρηση της εργασίας (μεροκάματα) των κρατουμένων, οδηγούνται εκτός φυλακής.

Η απόφαση αποφυλάκισης των εν λόγω αντιεξουσιαστών προκαλεί, αρχικά, σχετική ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ και ορισμένες αντιδράσεις, ύστερα και από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για την επικείμενη αποφυλάκιση των μελών της 17Ν.

Σημειώνεται ότι προ μερικών ημερών είχαν αποφυλακισθεί δύο άλλα μέλη των «Πυρήνων».  Αναφέρεται ότι προ μερικών μηνών , κρατούμενα μέλη της «Συνωμοσίας» είχαν προχωρήσει σε άτυπες διαβεβαιώσεις ότι αποσύρονται  από την ένοπλη δράση και δεν θα προχωρήσουν σε  άλλη έκνομη ενέργεια.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σημειώνουν ότι πλέον από του αναρχικούς που ενεπλάκησαν την περίοδο 2008-2013 στην δράση των «Πυρήνων» ή άλλων συνεργαζόμενων ομάδων, στη φυλακή θα παραμείνει για λίγους μήνες ακόμη μόνο ένας αντιεξουσιαστής,  κατηγορούμενος για ληστείες στη βόρειο Ελλάδα.


Αθλιότητα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ! Μετά το γιουχάρισμα διέταξε προσαγωγές



Με έντονες αποδοκιμασίες ήρθε αντιμέτωπος τη Δευτέρα στη Δράμα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης.

Εκτός από συνθήματα, ακολούθησαν αντεγκλήσεις με άλλους πολίτες, ενώ εν συνεχεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε από τους αστυνομικούς να γίνει προσαγωγή των μελών της ομάδας Μακεδόνων Δραμινών.

Tην ώρα που ο βουλευτής κατέθετε στεφάνι αποδοκιμάστηκε έντονα από κατοίκους η οποία φώναζαν συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Η Δράμα, γιορτάζει φέτος τα 106 χρόνια από την απελευθέρωσή της αφού την 1η Ιουλίου 1913 ο Ελληνικός Στρατός εισήλθε απελευθερωτής στην πόλη.

Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου που ήταν μεταξύ εκείνων που φώναζαν συνθήματα αναφέρει:

«1η Ιουλίου 1913, απελευθερώνεται η πόλη της Δράμας από τον τουρκικό και βουλγαρικό ζυγό. 1η Ιουλίου 2019, γιορτάζεται στη Δράμα η 106η επέτειος της απελευθέρωσής της. Τα «Ελευθέρια» της Δράμας. Ημέρα γιορτής και μνήμης του αγώνα για την ελευθερία. Κατά τη διάρκεια λοιπόν αυτού του εορτασμού και μετά την επιμνημόσυνη δέηση στο άγαλμα της «Ελευθερίας» που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, έρχεται η ώρα της κατάθεσης των στεφάνων. Στους παρευρισκόμενους επίσημους βρίσκεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, ο οποίος κάποια στιγμή αναγγέλεται από τα μεγάφωνα και ξεκινάει για να καταθέσει το στεφάνι του.

Εμείς ως ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» έχουμε λάβει θέση κοντά στο άγαλμα της «Ελευθερίας» και βλέποντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κινείται προς αυτό, αντιδρούμε με τρόπο πολιτισμένο μεν, εκφράζοντας όμως τα συναισθήματά μας για αυτή την σημαντική ημέρα για τη Δράμα αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό έθνος.

Να σημειωθεί ότι έχουν περάσει λίγο περισσότερο από πέντε μήνες από την επικύρωση από τη βουλή των Ελλήνων της επαίσχυντης Συμφωνίας των Πρεσπών και τη φράση του συγκεκριμένου βουλευτή ότι «είμαι πολύ περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Μάλιστα μετά από αυτή του τη δήλωση χτύπησε με δύναμη τη γροθιά του στο βήμα της Βουλής. Περήφανος ο κύριος βουλευτής που παρέδωσε τον ελληνικό όρο «Μακεδονία» αλλά και τη μακεδονική ταυτότητα στους Σκοπιανούς.

Και εμείς κύριε βουλευτά πώς θέλετε να νιώθουμε; Υπερήφανοι που μετά από αυτό το «κατόρθωμά» σας, έρχεστε να καταθέσετε στεφάνι στο μνημείο της πόλης μας; Σκλαβώσατε τη Μακεδονία παραδίδοντας το ιερό όνομά της και έρχεστε δήθεν να τιμήσετε την απελευθέρωση της Δράμας;

Τα συναισθήματά μας εκείνη τη στιγμή εκφράστηκαν με χαρακτηρισμούς καθαρά πολιτικούς: «Ντροπή, προδώσατε τη Μακεδονία», «ντροπή σας», «προδότες», «προδότη», ήταν οι εκφράσεις που ακούστηκαν από τα μέλη της ομάδας μας. Σε ανάλογες περιπτώσεις οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, εκσφενδόνιζαν αυγά και κάγκελα προς τους κυβερνώντες. Τους εξύβριζαν από την κορφή ως τα νύχια και όχι σπάνια ασκούσαν σωματική βία.

Πώς αντέδρασε όμως ο κ. Καραγιαννίδης στο άκουσμα των πιο πάνω χαρακτηρισμών; Αμέσως μετά την κατάθεση του στεφάνου, πλησίασε τον Αστυνομικό διοικητή που βρισκόταν δίπλα μας και του είπε «κύριε διοικητά θα κρατηθούνε όλοι, όλοι θα κρατηθούνε». Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα περίπου 15 μέλη της ομάδος μας ήταν περικυκλωμένα από πλήθος αστυνομικών των ΟΠΚΕ, ανδρών της Ασφαλείας αλλά και από ένστολους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στον κ. Καραγιαννίδη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, τον οποίο ο κ. Καραγιαννίδης αποκάλεσε «τραμπούκο».

Βία δεν ασκήσαμε. Αντίθετα μας ασκήθηκε. Εγώ προσωπικά δέχθηκα βία σε πέντε περιπτώσεις. Σπρωξίματα -ήπια για να είμαι ειλικρινής- από τους αστυνομικούς τους οποίους ποτέ δεν έσπρωξα. Ήμουν ακίνητος και δέχθηκα σπρώξιμο επειδή απλά εξέφρασα πολιτικά την άποψή μου. Δέχθηκα φραστική επίθεση από έναν προφανώς ΣΥΡΙΖΑΙΟ ο οποίος μου επιτέθηκε αποκαλώντας με «πατριδοκάπηλο» και αν δεν τον συγκρατούσαν οι αστυνομικοί μπορεί να μου ασκούσε και σωματική βία.

Μία νεαρή ΣΥΡΙΖΑΙΑ προσπάθησε να μου πάρει το κινητό με το οποίο βιντεοσκοπούσα όλα όσα διαδραματίζονταν, μάλιστα η νεαρή με εμφανή εκνευρισμό έπιασε το ένα μου χέρι και προσπάθησε να μου κατεβάσει το άλλο με το οποίο κρατούσα το κινητό μου τηλέφωνο. Μου επιτέθηκε ένας άλλος, πάλι προφανώς ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, λέγοντάς μου ότι όλα αυτά τα κάνω για αυτοπροβολή και αφού πρώτα τράβηξε το χέρι μου, στη συνέχεια μου το χτύπησε.

Τέλος αναγκαστήκαμε από την αστυνομία να επιβιβαστούμε σε περιπολικό λες και ήμασταν κοινοί εγκληματίες προκειμένου να μας μεταφέρουν στην Αστυνομική Διεύθυνση. Και αυτό το τελευταίο χωρίς να μας ανακοινώσουν τον λόγο για τον οποίο γίνεται, χωρίς να έχει δώσει εντολή κάποιος εισαγγελέας, απλά επειδή το απαίτησε ο «Απόλυτος Άρχοντας», ο κ. Καραγιαννίδης. Να θυμίσω ότι είχε πει στον διοικητή της Αστυνομίας «κύριε διοικητά θα κρατηθούνε όλοι, όλοι θα κρατηθούνε».

Και κρατηθήκαμε. Μας προσήγαγαν. Τελικά στην αστυνομική διεύθυνση οδηγηθήκαμε περίπου 10 μέλη της ομάδος «Μακεδόνες Δραμινοί» μεταξύ των οποίων και ένα μικρό κοριτσάκι 7 ετών το οποίο έκλαιγε ασταμάτητα.


ΤΑ ΝΕΑ


Ένας Τσίπρας ψεύτης, αμετανόητος με μεγάλο θράσος χωρίς ίχνος ντροπής


Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε εχθές στον ΣΚΑΙ γιατί κάλυπτε πάντα τον Παύλο Πολάκη.

Ο Τσίπρας μας θύμισε και πάλι γιατί τον σιχαινόμαστε και γιατί θα στηθούμε μέσα στο κατακαλόκαιρο να τον μαυρίσουμε την Κυριακή που έρχεται. Είναι πάντως σπάνιο προσόν για κάποιον να σε κάνει να τον λυπάσαι και να τον σιχαίνεται ταυτόχρονα

Συμπεράσματα για την χθεσινή συνεύντεξη :

Ο Τσίπρας ήρθε στην εξουσία υποσχόμενος τσαμπουκά στην Μέρκελ, και φεύγει υποσχόμενος τσαμπουκά στην Κοσιώνη. Το μόνο που μεσολάβησε ήταν φόροι για εμάς και κότερα γι' αυτόν.
Αυτό που έκανε είναι να πετάει μπηχτές για τον γάμο της Κοσιώνη με τον Μπακογιάννη.

και έδειξε ότι δεν είχε μεγάλη διαφορά από τα 15χρονα που έγραψαν στο ασανσέρ έξω από το γραφείο της Μπακογιάννη συνθήματα υπέρ της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.

Προκλητικά αμετανόητος ο Τσίπρας για το Μάτι τον ακούσαμε να λέει :Δεν μου είπαν για περισσότερους νεκρούς επειδή «πάγωσαν» λόγω κάμερας!

Μετά την χθεσινή συνέντευξη του ο Τσιπρας μας έδειξε το πόσο ακατάλληλος είναι και ότι έχει μείνει πραγματικά στο Λύκειο. Θεωρεί σοβαρή δικαιολογία για έναν Πρωθυπουργό που κρίνει τις τύχες εκατομμυρίων ανθρώπων τα «δεν ήξερα, δε μου είπε κανείς τίποτα, άλλο νόμιζα.» Ειλικρινά ποιος μπορεί να εμπιστευτεί ξανά τέτοιο σούργελο? Ευτυχώς που έρχεται η Κυριακή.

Τώρα καταλάβατε γιατί ο Τσίπρας πήγε στο ΣΚΑΙ, όχι για να μάθει "αλήθειες" ο κόσμος, αλλά για να κάνει κριτική δια ζώσης στους δημοσιογράφους και στον σταθμό και να βγάλει τα απωθημένα του, κατά τα άλλα μόνο λόξιγκας που δεν τον έπιασε,ύψωνε τη φωνή εκνευρισμένος όταν τον ζόριζαν.

Καμία κυβέρνηση δεν δέχτηκε τόση κριτική, παραπονέθηκε ο Τσίπρας στον Σκάι. Μήπως γιατί καμία κυβέρνηση δεν υπέπεσε σε τόσα ατοπήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα;

Ο Αλέξης Τσίπρας, με περίσσιο θράσος, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε το δημόσιο χρέος της χώρας στα 324 δις ευρώ και μετά το πρώτο εξάμηνο το κατέβασε 321 δις ευρώ. Αυτό που δεν ανέφερε ήταν πως μέχρι το 2018, η κυβέρνηση του το είχε ανεβάσει στα 334 δις ευρώ.

Τραγικός!!! Ευτυχώς που έρχεται η Κυριακή να τελειώνουμε μαζί του.