Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

1.120.000 τηλεθεατές είδαν τον Τσίπρα να ξεφτιλίζεται στον ΣΚΑΙ



Ο Τσίπρας ήθελε να "αυτοκτονήσει" πολιτικά και είναι δικαίωμα του, αφού έχει πιάσει πάτο είπε να πάει ακόμα πιο κάτω.

Την απόλυτη ξεφτίλα έζησε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη του στον ΣΚΑΙ, ξεφτίλα που κράτησε πάνω από δύο ώρες και τα νούμερα τηλεθέασης έφθασαν ακόμα και στο 41,9%, αριθμός που σημαίνει ότι 1.120.000 τηλεθεατές είδαν την συνέντευξη η 1.800.000 τηλεθεατές έστω και για ένα λεπτό

Στην αρχή της απόλυτης ξεφτίλας η τηλεθέαση ήταν στο 31%, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι τηλεθεατές αυξάνονταν γιατί από στόμα σε στόμα έφτανε το καραγκιοζιλίκι που είχε υποστεί από τις ερωτήσεις ο Τσίπρας και ειδικά για τις άθλιες απαντήσεις που έδινε.

 Στις 20.15 έχοντας ενημερωθεί ο κόσμος για το τσίρκο η τηλεθέαση είχε φθάσει στο 34%, στις 20.30 στο 37% για να φθάσει λίγο πριν τις 9 το βράδυ στο εντυπωσιακό 41%. 

Η τηλεθέαση παρέμεινε υψηλή γύρω στο 40% μέχρι σχεδόν και τις 10 το βράδυ για να πέσει τελικά στο 34% λίγο πριν την λήξη της κωμωδίας Τσίπρα.

Οι πολίτες ήθελαν να βλέπουν τον Τσίπρα να ξεφτιλίζεται για να πάνε με όρεξη να τον μαυρίσουν τη Κυριακή και ο Τσίπρας κατάφερε με αυτή την συνέντευξη του να κάνει τους πολίτες να γελάσουν και να εξαγριωθούν περισσότερο με την συμπεριφορά του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου