Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Νέο έγκλημα πολέμου από τους ΡωSSους του δικτάτορα Πούτιν

 


Τα εγκλήματα πολέμου από τους δολοφόνους του δικτάτορα Πούτιν συνεχίζονται. 

Οι δολοφονίες αμάχων από τους ΡωSSους είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η Κρατική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών ανέφερε ότι από χθες το μεσημέρι έχουν ανασυρθεί 15 νεκροί και έχουν διασωθεί πέντε άτομα από τα ερείπια της πολυκατοικίας. «Υπάρχει επαφή με τρία άτομα κάτω από τα ερείπια, λαμβάνονται μέτρα για τη διάσωσή τους» ανέφερε η ουκρανική υπηρεσία.

«Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, 24 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, ενδέχεται να βρίσκονται ακόμη κάτω από τα ερείπια» ανέφερε η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης.



Καραγκιοζιλίκια από τους Γκρίζους Λύκους που απειλούν την Αθήνα

 




Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις και τα καραγκιοζιλίκια του Ερντογαν και των Τούρκων εθνικιστών!!


Τα καραγκιοζιλικια  tweets στα ελληνικά προκειμένου να στηρίξει τις παράλογες αιτιάσεις του στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Ερντογαν, ακολουθούν και οι ακροδεξιοί εθνικιστές, Γκρίζοι Λύκοι, που γελοιοποιούνται ξεφτιλίζοντας περισσότερο την Τουρκία.

Οι Τούρκοι εθνικιστές με ανάρτησή τους στο Twitter, αναφέρονται στον χάρτη-πρόκληση που παρουσιάστηκε το Σάββατο παρουσία του κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δημοσιεύοντάς τον εκ νέου στο Twitter. 


«Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε στον Αρχηγό μας Devlet Bahçeli τον χάρτη μας»,γράφουν χαρακτηριστικά οι Γκρίζοι Λύκοι στο Twitter, αναφερόμενοι στον Μπαχτσελί ο οποίος είναι και ηγέτης του εν λόγω κινήματος. Στην συνέχεια οι Γκρίζοι Λύκοι δίνουν «εξηγήσεις» αναφορικά με τις παράλογες απαιτήσεις τους.  Στα εν λόγω tweets οι Γκρίζοι Λύκοι λένε πως η Κρήτη είναι... αναπόσπαστο κομμάτι της τουρκικής πατρίδας, τονίζουν πως τα νησιά του Αιγαίου σφετερίστηκαν από την Ελλάδα και «εγκλωβίστηκαν» εντός ελληνικής κυριαρχίας, ενώ απειλούν και λένε πως «το τουρκικό έθνος έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει στο ελληνικό κράτος πώς να καταστρέψει την Αθήνα και πόσο δροσερά και βαθιά είναι τα νερά του Αιγαίου»!



Ο Μητσοτάκης καλεί τον Ερντογάν να απαντήσει για τον χάρτη-πρόκληση και τις «ανοησίες» Μπαχτσελί

 



Στην ανάρτηση, η οποία έρχεται λίγες ώρες μετά την απάντηση της Αθήνας, όπου και σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο χάρτης χαρακτηρίζεται ως «επιθετική πράξη», ο πρωθυπουργός καλεί τον Τούρκο πρόεδρο να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για φαντασιώσεις ή επίσημη θέση της Άγκυρας.


Όπως γράφει ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Twitter στην ανάρτησή του η οποία είναι και στα αγγλικά προκειμένου να διεθνοποιήσει τις προκλήσεις: «Ρίξτε μια καλή ματιά σε αυτόν τον χάρτη. Κρήτη, Ρόδος, Λέσβος, Χίος, Σάμος ‘καταναλώνονται’ από την Τουρκία. Παραλήρημα των εξτρεμιστών ή επίσημη πολιτική της Τουρκίας; Ακόμη μία πρόκληση ή αληθινός στόχος; Ο Πρόεδρος Ερντογάν πρέπει να καταστήσει σαφή τη θέση του σχετικά με τις τελευταίες γελοιότητες του εταίρου του στον κυβερνητικό συνασπισμό»