Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Νεκρός 21χρονος στο Super Paradise!



Νεκρός ανασύρθηκε 21χρονος υπήκοος Ιταλίας από τη θαλάσσια περιοχή Super Paradise στην Μύκονο όταν το τζετ-σκι στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του, αναποδογύρισε.

Η σύντροφος του άτυχου νεαρού είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο 21χρονος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, έπαθε αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει και πνίγηκε.

Η σορός του άτυχου νεαρού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Σφοδρή βροχόπτωση στην Κωνσταντινούπολη



Η βροχή ξεκίνησε νωρίς το πρωί σε τμήματα της Κωνσταντινούπολης και απέκτησε ένταση γύρω στο μεσημέρι.

Ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ουνκαπανί στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης εξαιτίας των πλημμυρών.

Πολλοί δρόμοι στην Κωνσταντινούπολη, περιλαμβανομένων τμημάτων του δρόμου στις παραλίες του τομέα Μπακίρκιοϊ και ένα τμήμα ενός από τους κύριους αυτοκινητόδρομους της πόλης έχουν πλημμυρίσει 

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το AKOM ανέφερε πως 114 κιλά βροχής ανά τετραγωνικό μέτρο έπεσαν στον τομέα Φατίχ, όπου βρίσκεται το Μεγάλο Παζάρι, καθώς και οι περιοχές Ουνκαπανί και Εμίνονου.




Ρε δεν ντρέπονται στην ΕΡΤ και με θράσος κατηγορούν την κυβέρνηση για μεθοδεύσεις




Δεν βάζουν μυαλό στην ΕΡΤ και νομίζουν ότι έχουν να κάνουν ακόμα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους διαλύει το μαγαζάκι και οι δημοσιογράφοι αντιδρούν χωρίς να ντρέπονται και έχοντας για 4 χρόνια Ακριβοπούλου και Καψώχα συναδέλφους χωρίς να βγάζουν άχνα.

Η ανακοίνωση της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος όπως την ονομάζουν:

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τα πρόσωπα που «προτείνει» για τις θέσεις του προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ όχι μόνο πάσχει θεσμικά, όχι μόνο βαφτίζει το κρέας ψάρι αλλά κυρίως διαιωνίζει με εξόφθαλμο και θρασύ τρόπο την κομματική εξάρτηση της ΕΡΤ. Η ελληνική κοινωνία είναι θεατής στο ίδιο έργο. Τα κόμματα εξαπολύουν μύδρους κατά της «κομματικής ΕΡΤ» όσο είναι στην αντιπολίτευση και μόλις γίνουν κυβέρνηση θέτουν ως κύριο μέλημα τον έλεγχό της.

Η πρόσφατη μεθόδευση μάλιστα εκτός από πρωτοφανής δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Η κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρεται αόριστα σε μια «διαδικασία» ενόψει της οποίας προτείνει «υποψηφίους».

Σύμφωνα ωστόσο με τον νόμο που η ΝΔ, ως αντιπολίτευση τότε, είχε καταγείλει ότι δεν εξασφαλίζει αρκετή ανεξαρτησία στην ΕΡΤ, ο αρμόδιος υπουργός υποχρεούται να απευθύνει δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Επιλέγει ο υπουργός ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους και ακολούθως εισηγείται στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου η εκάστοτε κυβέρνηση έχει βεβαίως την πλειοψηφία.

Το κυβερνών κόμμα  φρόντισε είτε να παρακάμψει τον νόμο είτε να τινάξει στον αέρα αυτή τη μίνιμουμ πρόβλεψη διαφάνειας ανακοινώνοντας εκ των προτέρων τις προτάσεις της! Πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα αυταρχισμού και πρόθεσης ελέγχου της ΕΡΤ. Επιπλέον η τοποθέτηση στη θέση του προέδρου  της ΕΡΤ του έως τώρα επικεφαλής του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού (αλλά  και πριν τις εκλογές, της επικοινωνίας της ΝΔ)  μόνο εγγύηση κομματικής αμεροληψίας δεν μπορεί να αποτελέσει και ας διαβεβαιώνει ο ίδιος και η κυβέρνηση για τις προθέσεις του να υπερασπιστεί την ακηδεμόνευτη ενημέρωση.

Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος υποστηρίζει διαχρονικά και σθεναρά την απεξάρτηση της ΕΡΤ από τον κρατικό και κομματικό έλεγχο. Όπως και επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έτσι και τώρα ζητάμε την επιλογή διοικήσεων για την ΕΡΤ με διαδικασία απολύτως ανεξάρτητη από την πολιτική ηγεσία.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση είναι πυλώνας της  Δημοκρατίας δεν μπορεί να ανήκει στην Γενική Κυβέρνηση, ούτε να είναι ΔΕΚΟ, ούτε να διοικείται από πολιτικό προσωπικό όπως τα Υπουργεία. Μόνο έτσι θα αφεθεί ελεύθερη να επιτελέσει το ρόλο της.

Η ΝΔ αν θέλει να είναι συνεπής με όσα έλεγε προεκλογικά πρέπει αντί να κοροϊδεύει την κοινή γνώμη με προτάσεις τύπου «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει» να προχωρήσει τάχιστα στην θεσμοθέτηση ανεξάρτητης διαδικασίας επιλογής του ΔΣ της ΕΡΤ από ανεξάρτητη αρχή και να επεξεργαστεί σχέδιο απεγκλωβισμού του Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα από το καθεστώς ΔΕΚΟ.

Όλα τα άλλα είναι «αδειανά πουκάμισα» που ούτε για επικοινωνιακή διαχείριση δεν κάνουν.



Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος


Έρχονται ρυθμίσεις εξπρές στον ποινικό κώδικά έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ



Παρεμβάσεις σε πέντε σημεία και στην κατεύθυνση της αυστηροποίησης των ποινών εξετάζει άμεσα το κυβερνητικό επιτελείο.

Θέλουν να προλάβουν ενόψει της έναρξης του νέου δικαστικού έτους τον Σεπτέμβριο, δεν περνούν απαρατήρητες από το πρωθυπουργικό γραφείο και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μεταξύ άλλων οι προειδοποιήσεις για έκτακτη αξιολόγηση της Ελλάδας (εντός του φθινοπώρου) από την Ομάδα Εργασίας του ΟΟΣΑ για τη Δωροδοκία, αλλά και την Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς (GRECO) του Συμβουλίου της Ευρώπης, που εξέφρασαν σοβαρή ανησυχία για τις αλλαγές που προώθησε σκόπιμα και με δόλο άρον άρον προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ισχύουν από την 1η Ιουλίου.


Εντάλματα σύλληψης για Μαρινάκη και Καμμένο



Η Εισαγγελία Σύρου εξέδωσε εντάλματα σύλληψης κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Πάνου Καμμένου, έπειτα από το επεισοδιακό βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι του Αδάμαντα της Μήλου και τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του εφοπλιστή η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, αλλά και όπως φαίνεται, και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα εντάλματα σύλληψης:



Ένταλμα σύλληψης και για τη σύζυγο του Πάνου Καμμένου

Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατά της συζύγου του πρώην υπουργού Άμυνας και γνώστης δικηγόρου Έλενας Τζούλη.


Πηγή : zougla.gr


Αποστομωτική απάντηση Κομισιόν σε Παπαδημούλη: Μιλάμε με την Ελληνική κυβέρνηση



Αποστομωτική ήταν η απάντηση της Κομισιόν στο θέμα που πήγε να ανοίξει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδημούλης για την δίκαιη απομάκρυνση της Βασιλικής Θάνου απο τον Επιτροπή Ανταγωνισμού κάτι που δεν δέχεται η ίδια και ο ΣΥΡΙΖΑ που την υπερασπίζεται.

«Οι υπηρεσίες μου βρίσκονται σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους, για να διακριβώσουν την κατάσταση στην ΕΕΑ» απαντάει λιτά στον Παπαδημούλη, η Επίτροπος Ανταγωνισμού Μ. Βεστάγκερ.

Με λίγα λόγια κύριε Παπαδημούλη η Κομισιόν μιλάει με σοβαρούς ανθρώπους την Ελληνική κυβέρνηση δηλαδή, οπότε κάντε μας την χάρη.


Αυτό είναι το προφίλ του εμπρηστή στην Ελλάδα! Διπλασιάστηκαν φέτος οι πυρκαγιές



Διπλάσιες οι δασικές πυρκαγιές φέτος σε σχέση με το 2018. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία, προκαλώντας την ανησυχία των ειδικών. Από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31 Ιουλίου είχαν εκδηλωθεί 7.650 πυρκαγιές σε δασικές και αγροτοδασικές περιοχές.

Αύξηση δηλαδή 104% σε σχέση με πέρσι, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ευθύνονται οι… εκλογές. Μόνο στην Εύβοια μέχρι στιγμής έχουν καεί 28.000 στρέμματα όταν το 2018 είχαν κατακαεί 7.661,55. 

Αυτό κυρίως οφείλεται σε εγκληματική, αμελή συμπεριφορά των ανθρώπων. Οι περισσότερες ξεκινάνε από ξερά χόρτα. Οι δήμοι εν όψει εκλογών αδιαφόρησαν, αφού από πρώτη Σεπτέμβρη θα αντικατασταθούν», λέει ο κ. Γκουρμπάτσης  εν αποστρατεία αντιστράτηγος και υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, η απουσία των κατευθυντήριων οδηγιών από την εγκύκλιο της ΓΓΠΠ έχει δημιουργήσει χαλαρότητα κυρίως σε δήμους και περιφέρειες και δεν έχουν προχωρήσει οι κατάλληλες προληπτικές ενέργειες.

Από 1ης Αυγούστου μέχρι τις 15 Αυγούστου το Πυροσβεστικό Σώμα χειρίστηκε 620 δασικές φωτιές σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή κατά μέσο όρο 41 πυρκαγιές τη μέρα! Την ίδια ώρα, δυσανάλογα μικρός είναι ο αριθμός των συλλήψεων για εμπρησμό είτε από πρόθεση είτε από αμέλεια. Μέχρι και χθες έχουν συλληφθεί 25 άτομα για τις περίπου 8.270 φωτιές που μέχρι τώρα έχουν προκληθεί. Εκ των οποίων μόνο το 1/3 είναι αυτόφωρη σύλληψη για την πρόκληση πυρκαγιάς από πρόθεση (δηλαδή τα 8 άτομα), όταν σύμφωνα με τους ειδικούς το 20% των πυρκαγιών, δηλαδή οι περίπου 1.650 πυρκαγιές που προκλήθηκαν φέτος, ξεκίνησε από ανθρώπινο χέρι συνειδητά.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουρμπάτση, από τη μελέτη την οποία πραγματοποίησε με τα στοιχεία των δασικών πυρκαγιών 2000-2010 ο εμπρηστής δάσους είναι συνήθως άνδρας, Έλληνας σε ποσοστό 95%, άνω των 45 ετών σε ποσοστό 63%, ψυχικά υγιής σε ποσοστό 99%, έγγαμος με παιδιά, στοιχειώδους εκπαίδευσης, αυτοαπασχολούμενος, συνήθως στους τομείς της γεωργίας της δασοκομίας ή της αλιείας και ζει στην επαρχία. Ωστόσο, το προφίλ αυτό είναι σχετικό:

«Δεν εξιχνιάζονται όλες οι υποθέσεις. Από αυτές που ξέρουμε ποιος είναι, μόνο 1,6% καταδικάζεται! Οι υποθέσεις δεν είναι καλά δεμένες με αποδεικτικό υλικό έτσι ώστε να φτάσουμε στη βεβαιότητα», λέει στον «Ε.Τ.» ο κ. Γκουρμπάτσης.

Ως αποτέλεσμα του ελληνικού δικονομικού συστήματος, μόνο το 1,6% των συλλήψεων καταδικάζεται. Δηλαδή στους 100 συλληφθέντες για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια ή από πρόθεση, μόλις ο ένας τελικά καταλήγει στη φυλακή, με τον διωκτικό μηχανισμό να αποδεικνύεται τρομακτικά αδύναμος. Συνήθως ο εμπρηστής βάζει τις φωτιές σε δάση κοντά σε κατοικημένες περιοχές σε χωριά κάτω των 1.000 κατοίκων, ενώ επίσης μένει και αυτός σε χωριό κάτω των 1.000 κατοίκων.

Ένα ακόμα στοιχείο που καταρρίπτει τους μύθους για τους εμπρηστές δάσους είναι ότι όσοι κατηγορούνται για εμπρησμό δεν σημαίνει αυτόματα ότι πάσχουν από κάποια ψυχιατρική νόσο. Στον γενικό πληθυσμό μόνο το 1% πάσχει από πυρομανία!

Τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που… βάζει την φωτιά

– Άνδρας
– Έλληνας
– Άνω των 45 ετών
– Ψυχικά υγιής
– Έγγαμος με παιδιά
– Στοιχειώδης εκπαίδευση
– Αυτοαπασχολούμενος
– Γεωργία/Δασοκομία/Αλιεία
– Ζει στην επαρχία

Εκτάσεις που κάηκαν το 2018 από φωτιά (σε στρέμματα)

Αττική 65.572,03
Θεσσαλία 28.281,57
Κεντρική Μακεδονία 22.722,63
Κρήτη 16.158,56
Πελοπόννησος 13.700,24
Νότιο Αιγαίο 11.016,78
Στερεά Ελλάδα 9.801,69
Δυτική Ελλάδα 8.769,16
Ανατολική Μακεδονία-Θράκη 6.108,68
Δυτική Μακεδονία 4.556,10
Ιόνια Νησιά 2.897,47
Βόρειο Αιγαίο 2.839,45
Ήπειρος 1.391,91
Σύνολο 93.816,27

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος


Δύο χρυσά και ένα ασημένιο ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!



Τρία τα μετάλλια για τον Γιάννη Δρυμωνάκο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters που διεξάγεται στην πόλη Γκουάνγκτζου της Νότιας Κορέας. Ο Αθλητής μας κατέκτησε δύο χρυσά κι ένα ασημένιο μετάλλιο πετυχαίνοντας και νέο παγκόσμιο ρεκόρ, επιτεύγματα που αποδεικνύουν ότι παραμένει στην ελίτ της παγκόσμιας κολύμβησης. 

Ο αθλητής της Team Garmin Greece πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του στα 400 μικτή ατομική όπου μετά από μία έξοχη κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4:36.66, επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για την κατηγορία 35-39! Χαρακτηριστικό της διαφοράς κλάσης του Δρυμωνάκου με τους υπόλοιπους αθλητές είναι ότι άφησε 10 δευτερόλεπτα πίσω τον δεύτερο κολυμβητή, τον Βραζιλιάνο Σεβιέρι!

Το δεύτερο χρυσό μετάλλιο ο Δρυμωνάκος το κατέκτησε στα 200 μικτή ατομική με 2:09.85, χρόνος που αποτελεί ρεκόρ αγώνων και πιστοποίησε ότι ο πρωταθλητής μας δεν έχει αντίπαλο στη μικτή ατομική! Το τρίτο μετάλλιο που ήταν ασημένιο ήρθε στα 100 μ. πεταλούδα με 57.81, με τον Δρυμωνάκο να χάνει μόνο από τον Ρώσο Σκβορτσόβ και να κλείνει θριαμβευτικά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.


Πέθανε ο easy rider



Ο Peter Fonda, ο γιος του Henry Fonda και ο μικρότερος αδελφός της Jane Fonda, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο βετεράνος Αμερικανός ηθοποιός ήταν 79 ετών, η οικογένεια του Πήτερ επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση αναφέροντας επίσης ότι ο γνωστός ηθοποιός υπέφερε από αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω καρκίνου του πνεύμονα.








Πέτσας:...τεράστια προβλήματα κληρονόμησε στη Σαμοθράκη η επί 4,5 χρόνια απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα



Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος απαίτησε να απολογηθεί η κυβέρνηση για το «πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της» στο ζήτημα της Σαμοθράκης είπε: «Αν ο κ. Χαρίτσης είχε μπει στον κόπο να διαβάσει τη σχετική κυβερνητική ενημέρωση, θα καταλάβαινε ότι η σύσκεψη της Δευτέρας έχει σκοπό να δώσει οριστικές λύσεις στα τεράστια προβλήματα που κληρονόμησε στη Σαμοθράκη η επί 4,5 χρόνια απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης Τσίπρα. Θα είχε ενημερωθεί επίσης για τις άμεσες ενέργειες άρσης αποκλεισμού του νησιού. Όσο για το ποιος συνέχιζε αμέριμνος τις διακοπές του, φέτος και πέρυσι, ας ρωτήσει τον αρχηγό του».

Ο Χαρίτσης είχε πει: «Μια ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε η «ευέλικτη» και «τεχνοκρατική» κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Μια εβδομάδα στην οποία η εικόνα της χώρα μας τραυματίστηκε, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Θα ανέμενε κανείς αρχικά μια συγγνώμη. Μια κυβερνητική απολογία για τα αργοπορημένα της αντανακλαστικά, μια συγγνώμη από τους επαγγελματίες του τουρισμού, μια συγγνώμη από τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Αντί για αυτό ή για το όποιο σχέδιο για το μέλλον της Σαμοθράκης η κυβερνητική σύσκεψη της Δευτέρας έχει ως κύριο θέμα το προσφιλές σπορ της ΝΔ: τις δήθεν ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ. Να τελειώνουμε με αυτό το αστείο. Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις για τις μελέτες εφαρμογής του λιμανιού και το ΠΕΑΛ (Πρόγραμμα Έργων Ανάπτυξης Λιμένα)-Master Plan που εξασφαλίστηκαν επί των ημερών μας προκειμένου να δοθεί άμεση και μόνιμη λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης».


Καμερούν: Επίθεση σε πλοίο ελληνικών συμφερόντων - Απήγαγαν 9 μέλη του πληρώματος



Το ελληνικών συμφερόντων πλοίο δέχθηκε επίθεση το πρωί του Δεκαπενταύγουστου. Οι δράστες απήγαγαν εννέα από τα 21 μέλη του πληρώματος.

Θύμα πειρατείας έπεσε εμπορικό πλοίο ελληνικών συμφερόντων με σημαία Λιβερίας ανοιχτά του λιμανιού της πόλης Ντουάλα στο Καμερούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων πρόκειται για το μπαλπ κάριερ Victory C και οι δράστες απήγαγαν 9 από τα 21 μέλη του πληρώματος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όλοι οι απαχθέντες είναι ασιατικής καταγωγής, κάποιοι εκ των οποίων κινεζικής.

Λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή σημειώθηκε επίθεση και στο εμπορικό πλοίο Marmalaita, όπου απήχθησαν τουλάχιστον οκτώ μέλη του πληρώματος, τρεις εκ των οποίων Ρώσοι και οι υπόλοιποι πιθανότατα Ουκρανοί.

Οι επιθέσεις σε πλοία και απαγωγές μελών των πληρωμάτων είναι συνήθεις στην περιοχή. Προσπάθειες για την απελευθέρωση των απαχθέντων καταβάλλουν οι πλοιοκτήτριες εταιρείες και διπλωματικές αρχές.


Πηγή : news247.gr


Λήστεψαν πάλι το play OPAP στη Συγγρού – 4 φορές σε 3 εβδομάδες και με τον ίδιο τρόπο!



Για τέταρτη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες ληστεύουν ανενόχλητοι το ίδιο πρακτορείο play OPAP, στη Λεωφόρο Συγγρού 146, περίπου την ίδια ώρα και με τον ίδιο τρόπο.

Νύχτα με την απειλή όπλου

Οι προηγούμενες ληστείες σημειώθηκαν τη νύχτα της Τετάρτης 14 Αυγούστου, Παρασκευής 9 Αυγούστου και Σαββάτου 3 Αυγούστου.

Ο δράστης με την απειλή όπλου εισβάλει στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στο ύψος της Καλλιθέας, ακινητοποιεί τον ταμία ή τον υπάλληλο ασφαλείας, αρπάζει τις εισπράξεις και γίνεται καπνός μέχρι να… επανέλθει.

Τις δύο πρώτες φορές έσπασε τη βιτρίνα και εισέβαλε στο πρακτορείο.

Στη συνέχεια προσελήφθη υπάλληλος ασφαλείας, αλλά ούτε και αυτός μπόρεσε να σταματήσει τον ληστή, ο οποίος τον ακινητοποίησε και συνέχισε απτόητος τη δράση του.

Οι αστυνομικοί καταγράφουν…

Σήμερα, λένε οι πληροφορίες, οι υπάλληλοι ασφαλείας ήταν τρεις αλλά έπαθαν τα ίδια με τον προηγούμενο…

Στο μεταξύ, κάθε φορά, οι αστυνομικοί σπεύδουν… και, μέχρι στιγμής, καταγράφουν το περιστατικό.

Εκτιμάται από τον τρόπο δράσης ότι πρόκειται πιθανόν για το ίδιο άτομο, το οποίο, παραδόξως, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει.



Πηγή : in.gr


Το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται! Από κακούργημα σε πλημμέλημα ο εμπρησμός!



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε καλό ούτε στην χώρα, ούτε στους Έλληνες πολίτες, αλλά έκανε μεγάλο καλό σε κακοποιούς και τρομοκράτες φτιάχνοντας νόμους ατιμωρησίας και γρήγορης αποφυλάκισης.

Το έγκλημα ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο σημείο να πέφτουν στα μαλακά οι εμπρηστές με τον νέο Ποινικό Κώδικα δίνοντας τους το δικαίωμα να καίνε ασύστολα χωρίς φόβο να φυλακιστούν.

Η κυβέρνηση Τσίπρα, λίγο πριν τις εκλογές, μετέτρεψε τον «εμπρησμό από πρόθεση» από κακούργημα σε πλημμέλημα κάνοντας ακόμα ένα έγκλημα κατά της κοινωνίας και της Ελλάδας.

Με τον νέο ποινικό κώδικα ΣΥΡΙΖΑ όποιος συλληφθεί  με την κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση σε δάσος θα κατηγορηθεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα εκτός και αν είναι εμπρησμός σε μεγάλη έκταση σύμφωνα με το άρθρο 265 του νέου Ποινικού Κώδικα.

Η αθλιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι βγαίνουν στα κανάλια μετά την νέα καταστροφή στην Εύβοια και τον υπερασπίζονται τον νέο νόμο ατιμωρησίας, χωρίς ηθική και χωρίς να ντρέπονται.

Αυτή η τροποποίηση του νόμου και η προσπάθεια υπεράσπισης του απο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μόνο ύποπτη μπορεί αν χαρακτηριστεί και ο νοών νοείτω.

Παρεμπιπτόντως ο νέος ποινικός κώδικας παραμένει ακόμα δώρο ατιμωρησίας ΣΥΡΙΖΑ σε κακοποιούς.

Δείτε στο video απ’ την «Ομάδα Αλήθειας» την υπεράσπιση του Ξανθόπουλου ΣΥΡΙΖΑ και βγάλτε συμπέρασμα.




Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ζητούν οι αρχές για την φωτιά στην Εύβοια



Οι αρχές θα ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, των τριών κύριων υπόπτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας 33χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί και το 2018 για εννέα εμπρησμούς και τελικά καταδικάστηκε για τον έναν, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.

Οι καταθέσεις των κατοίκων συνέβαλαν στην ταυτοποίηση των δύο υπόπτων, εκτός από τον 33χρονο, ένας από αυτούς μάλιστα βρέθηκε σε βενζινάδικο με μπιτόνι.

Η πυρκαγιά ξέσπασε ταυτόχρονα σε τρία κοντινά, οι άνδρες του ΠΣ εντόπισαν σε μία ακτίνα περίπου 100 μέτρων ίχνη καύσης, στουπιά, πλαστικά μέρη μπιτονιών, ενδεχομένως με εύφλεκτο υγρό, συσσωρευμένη καύσιμη ύλη όπως κλαδιά και ξύλα, καθώς και κάποια φιαλίδια υγραερίου.  Έχουν εντοπίσει στοιχεία που παραπέμπουν σε εμπρησμό σε τρία διαφορετικά σημεία που προκλήθηκαν ισάριθμες εστίες φωτιάς.

Υπάρχουν τουλάχιστον 20 καταθέσεις για ύποπτες κινήσεις ενός ατόμου με μηχανή χαμηλού κυβισμού και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, όπως επίσης κι ενός ακόμη ατόμου που φέρονταν να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο. 


Ελλάδα - Ιταλία 83-63! Απόλαυση



Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει απίστευτο παιχνίδι, όπως όλοι οι διεθνής μας, σκόρπισαν τους Ιταλούς (83-63) στην πρεμιέρα του Ακρόπολις.

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 49-28, 65-47, 83-63

Αν δεν ήταν κι ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα, δεν θα υπήρχε κάτι να χαλάσει το πολύ όμορφο καλοκαιρινό βράδυ Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.