Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο Τσίπρας θέλει να καταγγείλει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που τον δείχνουν τελειωμένο πολιτικά

 



Σε νέα απελπισία έχει πέσει ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας τις δημοσκοπήσεις που τον βλέπουν, και έτσι είναι κάνοντας για βόλτα στην κοινωνία και ρωτώντας, πολιτικά τελειωμένο.

Όπως διαβάσαμε σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο ανεκδιήγητος και αμετανόητος Αλέξης Τσίπρας μην μπορώντας να καταλάβει ότι δεν τραβάει, και δεν τον θέλει ο κόσμος ,ετοιμάζεται να καταγγείλει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που δείχνουν την αλήθεια σε βάρος τους.

Ο Τσίρπας όπως διαβάζουμε έχει εισηγήσεις στα χέρια του από τους γνωστούς καταστροφικούς συμβούλους του που θέλουν να επιβιώσουν δίπλα του, να θέσει θέμα λειτουργίας των εταιριών δημοσκοπήσεων στη Βουλή και αν δεν τις απορρίψει ο ίδιος, αναμένεται η πρωτοβουλία του να πάρει σάρκα και οστά μέσα στην εβδομάδα και να ξεφτιλιστεί στην βουλή για ακόμα μία φορά.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν και είναι καταγεγραμμένες πολλές αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ έναντι μιας τέτοιας πρωτοβουλίας διότι υπάρχουν νοήμονες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντέχουν την μία ξεφτίλα πίσω από την άλλη.

Ασφαλείς πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά το σκέπτεται, αλλά έχει δώσει εντολή να του ετοιμάσουν το προσχέδιο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας των εταιριών δημοσκοπήσεων, μαζί -προφανώς- με καταγγελίες για αδιαφάνεια και μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης.

Την προηγούμενη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα, έπραξε κάτι ανάλογο κατέληξε στη μεγαλύτερη πολιτική ήττα της σύντομης ιστορίας του: Στην τριπλή εκλογική ήττα του 2019. Από την αρχή του 2019 μέχρι και τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές, εθνικές, αυτοδιοικητικές) ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργούσε κλίμα ότι οι δημοσκοπήσεις σκοπίμως τον αδικούν. «Υποεκτιμούν τα ποσοστά του», όπως έλεγε ο ιθύνων νους της πολιτικής και επικοινωνιακής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, τότε, Νίκος Παππάς. Υπήρχε μάλιστα δημοσκοπική εταιρία (μη μέλος του ΣΕΔΕΑ, καθώς δεν πληρούσε καμία προϋπόθεση λειτουργίας), η Common View, με επικεφαλής τον στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, Γιάννη Σκλία, η οποία, τρεις ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, έδινε στη Νέα Δημοκρατία προβάδισμα με μόλις 1,2%!

Ετοιμαστείτε να γελάσετε και πάλι με τον πρώτο νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα!!!



Ίμια 25 χρόνια μετά

 


Πριν από 25 χρόνια η Ελλάδα ήταν έτοιμη να ξεκινήσει πόλεμο με την Τουρκία. Αφορμή η αμφισβήτηση της κυριαρχίας στις βραχονησίδες Ίμια, τη νύχτα της 30ης Ιανουαρίου του 1996.

«Αν πάμε σε σύγκρουση θα νικήσουμε; Θα τα βγάλουμε πέρα;» ρωτούσε ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης περί τα μεσάνυχτα της 30ης Ιανουαρίου του 1996 τον Ο ναύαρχος Χρήστο Λυμπέρης είχε απαντήσει στην ερώτηση του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη :

Σημίτης : «Αν πάμε σε σύγκρουση θα νικήσουμε; Θα τα βγάλουμε πέρα;»

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ : «Σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση. Έχουμε τακτικό πλεονέκτημα. Θα τους καταφέρουμε γερό χτύπημα. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι σε έναν πόλεμο θα έχω τη νίκη στο πιάτο. Θα πολεμήσουμε για να νικήσουμε. Δώστε μου την άδεια για να χτυπήσουμε πρώτοι».



Στη Δυτική Ίμια, τη μικρή δίδυμη βραχονησίδα της Μεγάλης Ίμια, είχαν καταφέρει να αποβιβαστούν περίπου 10 Τούρκοι κομάντος. 

Τούρκοι δημοσιογράφοι κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και ανεβάζουν την Τουρκική. Η κρίση στα Ίμια μόλις αρχίζει

Η κρίση επέτρεψε στους Τούρκους να αμφισβητήσουν την κυριαρχία στα Ίμια, έπληξε το κύρος των ενόπλων δυνάμεων και οδήγησε σε μια τραγωδία με τρεις νεκρούς: Τον Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Έκτορα Γιαλοψό, το ελικόπτερο των οποίων συνετρίβη λίγο πριν επιστρέψει στη φρεγάτα Ναβαρίνο.

Ο άθλιος χειρισμός απο την κυβέρνηση Σημίτη, στοιχειώνει ακόμα και σήμερα τις ένοπλες δυνάμεις

Για να έχετε μια εικόνα ο χειρισμός της κρίσης γινόταν από τη Βουλή και όχι από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να μην σταλλεί το μήνυμα ότι η κρίση κλιμακώνεται απότομα και η χώρα οδεύει σε πόλεμο. Το γεγονός αυτό επέτεινε την ασυνεννοησία αφού δεν επέτρεπε στα εμπλεκόμενα πολιτικά και στρατιωτικά πρόσωπα να έχουν ακριβή εικόνα της κατάστασης.

Στο μπάχαλο μπορεί αν προστεθεί και η ασυνεννοησία μεταξύ του Θόδωρου Πάγκαλου και του Γεράσιμου Αρσένη αλλά και το γεγονός ότι ο Κώστας Σημίτης είχε εκλεγεί πρωθυπουργός από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ 10 ημέρες νωρίτερα και δεν είχε καν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.






Οι αντιδράσεις ανέστειλαν τους εμβολιασμούς κρατουμένων του Γκουαντάναμο

 



Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε χθες ότι ανέστειλε το σχέδιό του για τον εμβολιασμό των κρατουμένων του Γκουαντάναμο εναντίον της Covid-19, μετά από αντιδράσεις για την έλλειψη εμβολίων για ιατρικό προσωπικό, ηλικιωμένους και ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες Αμερικανών.

«Κανένας κρατούμενος του Γκουαντάναμο δεν έχει εμβολιαστεί», ανέφερε σε tweet του ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Τζον Κίρμπι.

«Παύουμε το σχέδιο, καθώς επανεξετάζουμε τα πρωτόκολλα. Παραμένουμε δεσμευμένοι στις υποχρεώσεις μας να διατηρούμε τους στρατιώτες μας ασφαλείς», πρόσθεσε.

Η αμερικανική φυλακή του Γκουαντάναμο, στην Κούβα, φιλοξενεί κρατούμενους που συνδέονται με τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας», συμπεριλαμβανομένου του Πακιστανού Χαλίντ Σεΐχ Μοχάμεντ του αυτοαποκαλούμενου εγκέφαλου των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Η στρατιωτική φυλακή του Γκουαντάναμο φιλοξενεί σήμερα περίπου 40 κρατούμενους, 26 από τους οποίους θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι για να απελευθερωθούν, αλλά οι νομικές διαδικασίες διαιωνίζονται λόγω της πολυπλοκότητας των υποθέσεων τους.

Την περασμένη εβδομάδα, το υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού θα χορηγηθούν σε κρατούμενους στο Γκουαντάναμο που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Αμέσως, Αμερικανοί εκλεγμένοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ο ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων στην Βουλή των Αντιπροσώπων, Κέβιν Μακάρθι, δήλωσαν εξοργισμένοι.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν μας είπε ότι έχει ένα σχέδιο να νικήσει τον ιό (...). Δεν μας είπε ότι σκόπευε να εμβολιάσει τρομοκράτες πριν από τους περισσότερους Αμερικανούς», είπε με tweet του.

Η Ρεπουμπλικανή βουλευτίνα Ελίζ Στέφανικ από την πλευρά της τόνισε: «Είναι απαράδεκτο και αντι-αμερικανικό για τον πρόεδρο Μπάιντεν να επιλέγει να δίνει προτεραιότητα στον εμβολιασμό τρομοκρατών του Γκουαντάναμο από ηλικιωμένους Αμερικανούς ή βετεράνους».

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο στον κόσμο από την πανδημία της Covid-19, καταγράφοντας σχεδόν 26 εκατομμύρια κρούσματα και 436.000 θανάτους.

Ο Τζο Μπάιντεν έχει δεσμευτεί να εμβολιάσει 100 εκατομμύρια Αμερικανούς τις πρώτες 100 ημέρες της προεδρικής του θητείας, αλλά η διαδικασία κωλυσιεργεί λόγω τεχνικών δυσκολιών και ελλείψεις εμβολίων.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους υγείας, από τις 50 εκατομμύρια δόσεις που έχουν ήδη διανεμηθεί στη χώρα, έχουν χορηγηθεί λιγότερο από 30 εκατομμύρια δόσεις.


Πηγή: iefimerida.gr



Ο Σαμάνος υποστηρικτής του Τραμπ που εισέβαλε στο Καπιτώλιο προτίθεται να καταθέσει εναντίον του

 



Ο Τζέικομπ Τσάνσλεϊ, ο Σαμάνος υποστηρικτής του Τραμπ που εισέβαλε στο Καπιτώλιο φορώντας γούνα και κέρατα προτίθεται να καταθέσει εναντίον του, λέγοντας ότι αισθάνεται προδομένος.

Ο Άλμπερτ Γουάτκινς, ο δικηγόρος του άντρα γνωστού ως «QAnon Shaman», είπε ότι ο πελάτης του θα καταθέσει στην επερχόμενη δίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Ο κ. Γουάτκινς τόνισε ότι ο πελάτης του αισθάνεται συντετριμμένος και προδομένος από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να του δώσει χάρη. 

Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι δεν μίλησε με κανένα μέλος της Γερουσίας από τότε που ανακοίνωσε την προσφορά του ο Τσάνσλεϊ, αλλά είπε ότι θα ήταν σημαντικό για τους γερουσιαστές να ακούσουν τη φωνή κάποιου που φέρεται να υποκινήθηκε από τον πρώην πρόεδρο.

Ο κ. Τσάνσλεϊ υπήρξε εδώ και πολύ καιρό σε δημόσιους αγώνες για τον Τραμπ.

Οι δηλώσεις των υποστηρικτών του πρώην προέδρου είναι πιθανό να συμπεριληφθούν στην υπόθεση εναντίον του, καθώς η δίκη επιδιώκει να αποδείξει την έκταση της ευθύνης του στην πρόκληση της θανατηφόρας βίας στην Ουάσιγκτον.

Ο Τσάνσλεϊ και τουλάχιστον τέσσερα άλλα άτομα, που αντιμετωπίζουν ομοσπονδιακές κατηγορίες που σχετίζονται με τις ταραχές, ανέφεραν ότι έλαβαν εντολές από τον Τραμπ.

 


Πηγή: Independent

skai.gr



Πακιστανούς πιλότους αντιμετωπίζουν οι Ίκαροι πάνω από το Αιγαίο

 



Πακιστανούς πιλότους είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίζουν οι Ελληνες πιλότοι της Π.Α. κατά τη διάρκεια των αναχαιτίσεων στο Αιγαίο, όπως υποστηρίζουν ισραηλινές πηγές.

Σύμφωνα με το κέντρο Begin-Sadat Center for Strategic Studies της μεσανατολικής χώρας, εξαιτίας της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, η Αεροπορία της χώρας έχασε σχεδόν τη μισή δύναμή της, από 1.350 πιλότους σε μόλις 680, και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από το «αδελφικό» Πακιστάν, με αποτέλεσμα το τελευταίο να στείλει πιλότους F-16 προκειμένου να διατηρηθεί η επιχειρησιακή ικανότητα της τουρκικής Αεροπορίας.

Δεν αναφέρεται πόσοι Πακιστανοί πιλότοι εξακολουθούν και πετούν ακόμη με τουρκικά μαχητικά ή αν η αποστολή τους ήταν προσωρινή, μέχρι να βρει τρόπο η τουρκική Αεροπορία να καλύψει τα κενά. Αυτά όμως πολύ δύσκολα πρόκειται να καλυφθούν. Η εκπαίδευση ενός πιλότου και η τοποθέτησή του σε Μοίρα Αναχαίτισης είναι μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία, η οποία απαιτεί χρόνια για να αποδώσει καρπούς.

Αλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Πακιστανός αρχηγός της Αεροπορίας επισκέφθηκε πρόσφατα την Τουρκία, για να συναντηθεί, μεταξύ άλλων, και με Πακιστανούς πιλότους, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα τις σχέσεις Τουρκίας και Πακιστάν, ως «έναν λαό σε δύο κράτη».

Πάντως, να σημειώσουμε ότι οι φήμες περί επιχειρησιακής αξιοποίησης των έμπειρων (λόγω συγκρούσεων με την Ινδία) Πακιστανών πιλότων από την τουρκική Αεροπορία προηγούνται του πραξικοπήματος. Επί πολλά χρόνια υπήρχε έντονη φημολογία ότι υπήρχε τέτοιου είδους συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ



Μαχαίρωσαν ανήλικο στον Βύρωνα

 


Εγκληματική ενέργεια σημειώθηκε στον Βύρωνα το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 22:00 στη συμβολή Καραολή Δημητρίου και Νέας Ελβετίας.

Ένας ανήλικος 17 χρονών δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από ένα 19χρονο που έχει προσαχθεί και εξετάζεται από την ασφάλεια.





Προσπάθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ να ιδρύσουν καθεστώς ελέγχοντας τα ΜΜΕ και τώρα αντιμετωπίζουν την δικαιοσύνη

 



Προσπάθησαν να ιδρύσουν καθεστώς ελέγχοντας τα ΜΜΕ για να περνάνε την προπαγάνδα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ και να μοιράζουν σανό στους πολίτες.

«Διεκπεραίωνα εντολές της κυβέρνησης» καταθέτει ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Η δικογραφία ακουμπάει και τον Αλέξη Τσίπρα που είναι πιθανό να αντιμετωπίσει και αυτός σύντομα την δικαιοσύνη μαζί με τον φίλο του Νίκο Παππά.

Στη Βουλή αποστέλλει η Εισαγγελία Πρωτοδικών την δικογραφία που σχηματίστηκε με αφορμή τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για εμπλοκή του πρώην υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά και του μεγάρου Μαξίμου, στη συμμετοχή του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 με χρήματα τα οποία όπως υποστηρίζει, του κατέβαλε με άλλη αιτιολογία, ο κατασκευαστικός Όμιλος CCC. 

Ο εργολάβος σύμφωνα με την εισαγγελία ενεπλάκη στον διαγωνισμό του 2016, υπό την καθοδήγηση και κατόπιν σχεδίου του πρώην υπουργού Νίκου Παππά και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, μέσω εταιρείας στο όνομα του γιου του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα και “εικονικής συμφωνίας με την CCC” για να δικαιολογηθεί η καταβολή ποσού 3 εκατομμυρίων ευρώ για την κάλυψη της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής στην διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η αξιολόγηση του υλικού από την εισαγγελία “ενεργοποιεί” το νόμο περί ευθύνης υπουργών που ορίζει την αμελλητί αποστολή στην Βουλή των στοιχείων εκείνων  που οδηγούν σε υπόνοιες ποινικών ευθυνών για τον κ. Παππά ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση και για άλλους εμπλεκόμενους απο την πρώην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε υπόμνημα που κατέθεσε πρόσφατα στη Δικαιοσύνη, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας “Τοξότης” κ. Καλογρίτσας, η οποία έλαβε ποσό 3 εκατ. ευρώ από την CCC,  περιέγραψε σειρά αδικημάτων τα οποία  θεωρεί ότι οφείλει η Βουλή να διερευνήσει σε βάρος του Νίκου Παππά, για ενέργειες του στην υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες του 2016. 

Σύμφωνα με το υπόμνημα του εργολάβου, τα αδικήματα που προκύπτουν αφορούν δωροληψία πολιτικών αξιωματούχων, παρακώλυση συναγωνισμού, παράβαση καθήκοντος, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαιώσεως και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

 Όπως φέρεται να είπε στην κατάθεση του στην Δικαιοσύνη ο καταγγέλλων, όσα έκανε με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ήταν κατόπιν υποδείξεων του κ. Παππά. «Διεκπεραίωνα εντολές της κυβέρνησης», φέρεται να είπε ο κ. Καλογρίτσας ο οποίος ισχυρίζεται ότι η προσέγγιση του από τον πρώην υπουργό και προσώπων που είχε στην ευθύνη του, έγινε το Φθινόπωρο του 2015. 



795 νέα κρούσματα, 15 θάνατοι, 257 διασωληνωμένοι – 383 κρούσματα στην Αττική

 



Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΕΟΔΥ τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα, το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Σήμερα ανακοινώνουμε 795 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 156473, εκ των οποίων 52.0% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5936 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 48939 (63.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

257 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. 185 (72.0%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1106 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 15 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5779 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3397 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».


Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων:


51 κρούσματα στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής


61 κρούσματα στην ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών


44 κρούσματα στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών


12 κρούσματα στην Π.Ε Δυτικής Αττικής


124 κρούσματα στην ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών


46 κρούσματα στην ΠΕ Νοτιου Τομέα Αθηνών


45 κρούσματα στην Π.Ε Πειραιώς


68 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης


8 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας


2 κρούσματα στην Π.Ε Αργολίδας


9 κρούσματα στην Π.Ε Αρκαδίας


29 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας


10 κρούσματα στην Π.Ε. Βοιωτίας


10 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου


40 κρούσματα στην Π.Ε. Εύβοιας


2 κρούσματα στην Π.Ε.Ζακύνθου


9 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας


3 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας


17 κρούσματα στην Π.Ε.Ηρακλείου


7 κρούσματα στην Π.Ε Θήρας


2 κρούσματα στην Π.Ε.Καβάλας


2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας


1 κρούσμα στην Π.Ε Καστοριάς


5 κρούσματα στην Π.Ε Κιλκίς


10 κρούσματα στην Π.Ε Κοζάνης


7 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας


5 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας


31 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας


7 κρούσματα στην Π.Ε Λασιθίου


13 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου


10 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας


5 κρούσματα στην Π.Ε. Μεσσηνίας


6 κρούσματα στην Π.Ε.Μυκόνου


1 κρούσμα στην Π.Ε Νήσων


3 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης


3 κρούσματα στην Π.Ε.Πέλλας


5 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας


5 κρούσματα στην Π.Ε Ρεθύμνου


1 κρούσμα στην Π.Ε Ροδόπης


2 κρούσματα στην Π.Ε Ρόδου


4 κρούσματα στην Π.Ε Σάμου


11 κρούσματα στην Π.Ε Σερρών


7 κρούσματα στην Π.Ε Τρικάλων


6 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας


17 κρούσματα στην Π.Ε Χαλκιδικής


2 κρούσματα στην Π.Ε Χανίων


19 κρούσματα υπό διερεύνηση