Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο Τσίπρας θέλει να καταγγείλει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που τον δείχνουν τελειωμένο πολιτικά

 



Σε νέα απελπισία έχει πέσει ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας τις δημοσκοπήσεις που τον βλέπουν, και έτσι είναι κάνοντας για βόλτα στην κοινωνία και ρωτώντας, πολιτικά τελειωμένο.

Όπως διαβάσαμε σήμερα στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, ο ανεκδιήγητος και αμετανόητος Αλέξης Τσίπρας μην μπορώντας να καταλάβει ότι δεν τραβάει, και δεν τον θέλει ο κόσμος ,ετοιμάζεται να καταγγείλει τις εταιρίες δημοσκοπήσεων που δείχνουν την αλήθεια σε βάρος τους.

Ο Τσίρπας όπως διαβάζουμε έχει εισηγήσεις στα χέρια του από τους γνωστούς καταστροφικούς συμβούλους του που θέλουν να επιβιώσουν δίπλα του, να θέσει θέμα λειτουργίας των εταιριών δημοσκοπήσεων στη Βουλή και αν δεν τις απορρίψει ο ίδιος, αναμένεται η πρωτοβουλία του να πάρει σάρκα και οστά μέσα στην εβδομάδα και να ξεφτιλιστεί στην βουλή για ακόμα μία φορά.

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν και είναι καταγεγραμμένες πολλές αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ έναντι μιας τέτοιας πρωτοβουλίας διότι υπάρχουν νοήμονες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντέχουν την μία ξεφτίλα πίσω από την άλλη.

Ασφαλείς πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όχι απλά το σκέπτεται, αλλά έχει δώσει εντολή να του ετοιμάσουν το προσχέδιο της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας των εταιριών δημοσκοπήσεων, μαζί -προφανώς- με καταγγελίες για αδιαφάνεια και μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης.

Την προηγούμενη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα, έπραξε κάτι ανάλογο κατέληξε στη μεγαλύτερη πολιτική ήττα της σύντομης ιστορίας του: Στην τριπλή εκλογική ήττα του 2019. Από την αρχή του 2019 μέχρι και τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές, εθνικές, αυτοδιοικητικές) ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργούσε κλίμα ότι οι δημοσκοπήσεις σκοπίμως τον αδικούν. «Υποεκτιμούν τα ποσοστά του», όπως έλεγε ο ιθύνων νους της πολιτικής και επικοινωνιακής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ, τότε, Νίκος Παππάς. Υπήρχε μάλιστα δημοσκοπική εταιρία (μη μέλος του ΣΕΔΕΑ, καθώς δεν πληρούσε καμία προϋπόθεση λειτουργίας), η Common View, με επικεφαλής τον στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, Γιάννη Σκλία, η οποία, τρεις ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, έδινε στη Νέα Δημοκρατία προβάδισμα με μόλις 1,2%!

Ετοιμαστείτε να γελάσετε και πάλι με τον πρώτο νούμερο του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα!!!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου