Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Μπήκε σε κλουβί με τζάγκουαρ για να βγάλει… selfie


Το τζάγκουαρ άρπαξε με τα νύχια του την ηλίθια επισκέπτρια του ζωολογικού κήπου όταν εκείνη πήδηξε τον προστατευτικό φράχτη, που κρατά τον κόσμο μακριά από τα κάγκελα του κλουβιού, και πλησίασε αρκετά το τζάγκουαρ ώστε να βγάλει εάν είναι δυνατόν μια φωτογραφία με το άγριο ζώο στο φόντο!

Το  βίντεο δείχνει τη γυναίκα αιμόφυρτη στο έδαφος, με ευτυχώς ένα τραύμα μόνο στο αριστερό χέρι. Το τζάγκουαρ είχε γαντζωθεί στο χέρι της, όταν ένα πλαστικό μπουκάλι που του πέταξε μια άλλη επισκέπτρια του απέσπασε για λίγο την προσοχή,

Η διεύθυνση του Wildlife World Zoo κοντά στο Φίνιξ καθησύχασε τους φιλόζωους ότι ο τζάγκουαρ δεν πρόκειται να θανατωθεί.

Στην τυχερή γυναίκα, αμέσως μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου ευτυχώς διαπιστώθηκε ότι το τραύμα της δεν ήταν βαθύ, τής έγινε συρραφή και επέστρεψε στον ζωολογικό κήπο για να ζητήσει συγγνώμη για την απερισκεψία της.




Ποιότητα στο κοινοβούλιο με τον Τζέισον-Αντιγόνη: «Με Χαρά Θα Κατέβαινα Στα Έδρανα Της Βουλής»



Χαράς ευαγγέλια για την ποιότητα της πολιτικής ζωής του τόπου, το κοινοβούλιο και την πολιτική γενικότερα αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο ΘΕΜΑ 104,6, να πολιτευτεί με κάποιο κόμμα  το Τζέισον-Αντιγόνη.



Το Τζέισον-Αντιγόνη είπε : «Δεν είναι ακόμα κάτι ανακοινώσιμο αλλά αυτό το οποίο κάνω είναι πολιτική με την ευρεία έννοια και την ουσιαστική. Ο ακτιβισμός είναι πολιτική, το να εκφράζεις τις απόψεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολιτική. Έχω πει ότι από τα θεωρεία της Βουλής που έχω υπάρξει, με χαρά θα κατέβαινα στα έδρανα. Η πρόθεση υπάρχει, πάντα με ενδιέφερε, από μικρό παιδί κάπως να αλλάζω και να αντιτίθεμαι στην εξουσία και στην καθεστηκυία τάξη».

Και απάντησε στην ερώτηση με ποιο κόμμα θα προτιμούσε να συνεργαστεί : «σίγουρα με κάποιο στο δημοκρατικό τόξο. Σε μια εποχή που ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο λαϊκισμός ανεβαίνει, η αριστερά με το φιλελεύθερο χώρο πρέπει να συνασπιστούν όσον αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και να είναι κοντά».


Σύμφωνα με τον ίδιο «κάθε κόμμα που θα εντάξει ένα ανοιχτά ΛΟΑΤΚΙ άτομο, ένα άτομο με την μαχητικότητα που διακρίνει εμένα, σίγουρα θα είναι κέρδος και για εκείνο και θα δείξει ότι η Ελλάδα πάει μπροστά».




Παναγιωτοπούλου: Ο γιος μου έλεγε πως ο Τσίπρας περνούσε τάξεις χωρίς να μπαίνει στο σχολείο



Η  Άννα Παναγιωτοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ξεφτίλισε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του λέγοντας : «Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».




Έλληνας έχασε την πτήση του μοιραίου αεροσκάφους που συνετρίβη στην Αιθιοπία !



Ο κ. Αντώνης Μαυρόπουλος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τόνισε πως δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπήκε στην πτήση που λίγα λεπτά μετά έμελλε να συντριβεί.

«Πρώτον, την βαλίτσα μου την είχα μαζί μου, επομένως δεν ήταν αναγκασμένοι να με περιμένουν.

Δεύτερον, ενώ το προηγούμενο αεροπλάνο έφτασε στην ώρα του, ο υπεύθυνος που θα με παραλάμβανε για να με πάει στην πτήση που θα έφευγε, άργησε να εμφανιστεί πέντε λεπτά με αποτέλεσμα εγώ να φύγω και να μην με βρει.

Αν είχα δώσει τη βαλίτσα μου ή αν με έβρισκε ο υπεύθυνος, εγώ θα έμπαινα στην πτήση. Έφτασα στην πόρτα δύο λεπτά αφότου είχε κλείσει. Τους έβλεπα να μπαίνουν μέσα, είχα και νεύρα που δεν με άφηναν να μπω. Οι άνθρωποι μου έβγαλαν ένα εισιτήριο για να φύγω 3 ώρες αργότερα και μου είπαν στην επιβίβαση ότι δεν μπορείτε να επιβιβαστείτε γιατί ήσασταν ο μόνος άνθρωπος που δεν επιβιβάστηκε στην προηγούμενη πτήση που αγνοείται! Και με κρατήσανε ως πιθανό ύποπτο! Αλλά επειδή είχα τη βαλίτσα μου μαζί δεν υπήρχε κάποια λογική σύνδεση και μετά από μια ψευτο-ανάκριση με άφησαν.»