Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τα "νέα" πρόσωπα Κασσελάκη μόνο ανανέωση δεν έφεραν

 



Τα "νέα" πρόσωπα Κασσελάκη:

- Διευθυντής γραφείου: Μαν. Καπνισάκης (δικηγόρος Πολάκη & συνεργάτης του στον τομέα Διαφάνειας)

- Διευθυντής ΚΟ: Ξάδερφος Τσίπρα

- Εκπρόσωπος τύπου: Δώρα Αυγέρη της ΕΡΤ, πρώην βουλευτής

- Συνεργασία φυσικά με καταδικασμένου από το ειδικό δικαστήριο Ν. Παππά (13-0)

- Θεοδώρα τζάκρη : Γραμματέας Κ.Ο.

Και επειδή δεν είδατε το όνομα, θα αξιοποιηθεί και ο ακροαριστερός φασίστας που έχει σιχαθεί ο κόσμος όλος.



Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε - Μετεξελίχθηκε από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ

 



Το αποτέλεσμα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε στο ΟΡΕΝ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

«Αυτό που έγινε δεν διδάσκεται. Θα μας γράψουν στις σχολές της Πολιτικής Επιστήμης σε όλο τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει», είπε.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε όπως το ξέραμε ως αριστερό κόμμα. «Έχουμε ένα καινούργιο κόμμα, αλλά είναι ένα καινούργιο κόμμα».

Όπως είπε ο Στέλιος Κούλογλου, δεν άκουσε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη τη λέξη Αριστερά και συμπλήρωσε ότι είναι μια μετεξέλιξη από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ.

Αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν ξέρει την πολιτική πολύ καλά, θα πρέπει να δώσει εξετάσεις.




Μπήκαμε να κλείσουμε ραντεβού για νέα ταυτότητα - Τζίφος δεν δίνει ημερομηνίες


 

Μπήκαμε πρώτη ημέρα να κλείσουμε ραντεβού με το Τμήμα Ασφαλείας του Παλαιού Φαλήρου για να εκδώσουμε νέα ταυτότητα που έχει φτάσει στην λήξη της επειδή έχει περάσει η δεκαετία.

Υποτίθεται ότι το σύστημα θα έπρεπε να ανοίγει αμέσως σε άτομα που λήγει η ταυτότητα του, η σε περίπτωση απώλειας, για να εκδοθεί νέα ταυτότητα.

Υποτίθεται ότι από σήμερα κλείνεις ραντεβού τόσο εύκολα όπως έκλεινες για τα εμβόλια!! Τζίφος η δουλειά!!






Το αποτέλεσμα είναι ότι καμία ημερομηνία από σήμερα 25-09-2023 έως και 31-10-2023 δεν είναι διαθέσιμες για να κάνει κράτηση/ραντεβού στο τμήμα, και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις στον Νοέμβριο, στον Δεκέμβριο κτλπ!!





Που είσαι Πιερακάκη, φωνάζει ο κόσμος και αναρωτιέται γιατί αυτός ο επιτυχημένος υπουργός μετακινήθηκε;;;;;



Διώχνει κόσμο απο τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αποστολάκης : Καλό θα είναι να δεχθούν ότι ο Κασσελάκης είναι ο αρχηγός -Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι

 


Η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα, διαμήνυσε στο πρώτο μήνυμά του ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη και πρώην υπουργός, Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στον «ΣΚΑΪ».

Και προειδοποίησε δείχνοντας την πόρτα σε όσους δεν θέλουν,  καλό θα είναι να δεχθούν όλοι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο αρχηγός του κόμματος. «Εάν δεν γίνει, το εγχείρημα δεν θα πετύχει», πρόσθεσε και τόνισε πως «είναι αποφασισμένος να κάνει τις αλλαγές». «Η κοινωνία δεν του είπε να ξανακάνει τα ίδια», σημείωσε με νόημα.

Επανέλαβε ότι πρέπει να δεχθεί όλο το σύστημα πως υπάρχει ένα καινούργιο ξεκίνημα, τα πράγματα μπαίνουν σε μια νέα σειρά.

Παράλληλα, αναγνώρισε πως δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός ότι κάποιος μέσα σε 20 ημέρες κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. «Αν δεν το κάνουν υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι», προειδοποίησε, ξεκαθαρίζοντας ότι η πόρτα είναι ανοιχτή.

«Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις μέσα στο κόμμα, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση», υπογράμμισε.



Εκλογή Κασσελάκη η μεγαλύτερη πολιτική φάρσα στη νεότερη πολιτική ιστορία ! Κανένας δεν ξέρει ουσιαστικά τίποτα γιαυτόν!

 


Οι πολίτες ξέρουν περισσότερα για το κρεβάτι του Κασσελάκη, παρά για το τι θέλει να κάνει πολιτικά. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην πολιτική ιστορία της χώρας.

Ξεκινάμε με το ότι ψήφισαν λιγότεροι από την πρώτη Κυριακή, με μόλις 135.000 να μετέχουν στην διαδικασία, και με το δικαίωμα να ψηφίσουν και 15χρονα παιδιά. Η ψήφος στα 15χρονα δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον κανένα έρισμα στην κοινωνία, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες, και το ότι μια σοβαρή πολιτική διαδικασία εξελίχθηκε σε lifestyle κουτσομπολιό στις μεσημεριανές εκπομπές, έκανε πολλούς που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή να απομακρυνθούν.

Πολλοί ήδη μιλούν για τη μεγαλύτερη πολιτική φάρσα στη νεότερη πολιτική ιστορία, και δεν είναι λίγοι που προσπαθούν να δουν πώς και γιατί ο «μετεωρίτης Κασσελάκης» που δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, εμφανίστηκε με μία social media καμπάνια 25 ημερών και κατάφερε να πάρει το κόμμα από τα χέρια τους. 

Ακόμα και αυτοί που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη παραδέχονται πως δεν τον γνωρίζουν, αλλά τον στήριξαν επειδή έφερνε το άγνωστο και το απροσδιόριστα καινούργιο, χωρίς να νοιάζονται καν για τις προφανείς ελλείψεις του. 

Είναι ξεκάθαρο ότι για την εκλογή Κασσελάκη κινητοποιήθηκε ΜΟΝΟ ο μηχανισμός του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, ακροαριστερό φασίστα Πολάκη, τον 13-0 Ν. Παππά κτλπ, έδειξαν ότι σκιώδης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην αρχηγός του, που ελέγχει ακόμα πλήρως το κόμμα και δείχνει ότι θέλει να τους εκδικηθεί.

Για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα, εξελέγη πρόεδρος ένας άνθρωπος για τον οποίο δε ξέρουμε απολύτως τίποτα και ακόμα χειρότερα δε ξέρουν απολύτως τίποτα όσοι πήγαν κατ' υπόδειξη Αλέξη Τσίπρα και τον ψήφισαν. Ο Κασσελάκης απέφυγε να κατέβει σε 100% πολιτική διαδικασία, γιατί είναι άσχετος, έκανε 0% πολιτικό διάλογο, έκανε μόνο Lifestyle, γιατί ξέρει ότι υπάρχουν πολλά νούμερα στην χώρα. 

Οι πολίτες ξέρουν περισσότερα για το κρεβάτι του παρά για το τι θέλει να κάνει πολιτικά. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην πολιτική ιστορία της χώρας. Δίνουν το κόμμα σε ένα άσχετο με την πολιτική, και άσχετο με την ιστορία της Ελλάδας, την αριστερά και τα Εθνικά θέματα.

Εννοείται, ότι ακούμε από το στόμα Κασσελάκη έχει περάσει πρώτα από τον Τσίπρα, έχει πει το οκ, και τότε μπορεί να μιλήσει ο νέος αρχηγός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα ένα τελειωμένο κόμμα, δεν έχει ελπίδες ανάκαμψης και όσα στελέχη του έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον και θέλουν πραγματικά να κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ έχουν μία μόνο επιλογή να φύγουν και να διασώσουν όσοι αξιοπρέπεια τους έχει μείνει.

Τα ΜΜΕ αντί να επικεντρωθούν στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ, έχουμε να κάνουμε με την αξιωματική αντιπολίτευση για όποιον το ξέχασε, έπεσαν πάνω στην προσωπική ζωή του Κασσελάκη λες και η Ελλάδα έχει περισσότερο ανάγκη να ξέρει τι κάνει ο Ταϊλερ, ο σκύλος τους, πότε χέζει, πότε τρώνε, τι τρώνε, τι καφέ πίνουν, και κανένας δεν ρώτησε τον Κασσελάκη, τι είναι οικονομία, τι είναι επενδύσεις, τι είναι  προϋπολογισμός του Ελληνικού κράτους, πώς λειτουργεί το Πολίτευμα, ξέρει τι είναι η 28 Οκτωβρίου, η 25 Μαρτίου, πες μας ένα ήρωα της ελληνικής επανάστασης, αρχηγός κόμματος θέλεις να γίνεις.

Κανένας, καμία εκπομπή σοβαρή όχι gossip, δεν ενημέρωσε τους πολίτες για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Κασσελάκης, αυτό που τους ένοιαζε είναι να τους ενημερώνου για ένα σωρό γελοιότητες και άλλες ανοησίες άσχετες με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Το σώου Στέφανος Κασσελάκης μόλις άρχισε με θύμα του τον ΣΥΡΙΖΑ.



Κώστας Βουκελάτος




Καλή η αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο Κασσελάκης πρέπει πρώτα να υπηρετήσει την πατρίδα

 


Το σίγουρο είναι ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει υπηρετήσει την πατρίδα, και εάν θέλει κάποια στιγμή να γίνει πρωθυπουργός θα πρέπει να υπηρετήσει και να χαιρετήσει την σημαία.

Όπως είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης : "Το θέμα της θητείας, για την Ελλάδα, είναι πάρα πολύ σημαντικό".

Ερωτηθείς πριν λίγες ημέρες από δημοσιογράφους, ο Αποστολάκης εάν έχει πάει φαντάρος, είπε ότι «βρισκόταν στο εξωτερικό και ακολούθησε τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Τι θα κάνει από δω και πέρα είναι άλλη υπόθεση».

Σε σχόλιο ότι αν παραμείνει στη χώρα για έξι μήνες θα κληθεί να πάει στρατό, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε: «Δεν το ξέρω. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να συμπεριφερθεί και ανάλογα».



Συναντήσεις του Πρωθυπουργού με τις ηγεσίες των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων AJC και AIPAC

 


O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συναντήθηκε με τις ηγεσίες των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων American Jewish Committee (AJC) και American Israel Public Affairs Committee (AIPAC).

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων της Ελλάδας με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και την προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνο-ισραηλινών σχέσεων, η οποία είχε συζητηθεί κατά την πρόσφατη συνάντηση του Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Benjamin Netanyahu, στη Λευκωσία, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε ακόμα τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια που παρείχε το Ισραήλ κατά τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την Ελλάδα.

Έγινε ακόμα ανταλλαγή απόψεων για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Διάδρομο Ασίας – Μέσης Ανατολής, στον οποίο η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει γέφυρα με την Ευρώπη.



Ο Τσακαλώτος έδειξε τι θα επακολουθήσει : Η Αριστερά είναι μαθημένη στα δύσκολα

 



"Η Αριστερά είναι εδώ. Είναι μαθημένη στα δύσκολα. Με παρακαταθήκη τις νίκες, τις ιδέες και τις αξίες μας, συνεχίζουμε πάντα αριστερά" ανέφερε σε ανάρτησή του χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ.

O  πρώην υπουργός Οικονομικών του Αλέξη Τσίπρα και ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος.



Κασσελάκης : «Πάνω απ’ όλα θα ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, που είναι ο Τάιλερ και η Φάρλι η σκυλίτσα μας»

 


Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, και απο σήμερα αρχίζουν τα όργανα στο κόμμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μέχρι στιγμής, ο Στέφανος Κασσελάκης με 56.461 ψήφους και ποσοστό 56,69% έναντι της Έφης Αχτσιόγλου με 43.139 ψήφων και ποσοστό 43,31%, ο νέος πρόεδρος είναι ο Κασσελάκης.

Τα άκυρα και λευκά ήταν συνολικά 1,19%, εκ των οποίων τα λευκά 0,45%.

Χωρίς κομματικές αναφορές, έμοιαζε σαν να έκανε δηλώσεις γιατί είχε κερδίσει τη… Eurovision.

Τι είπε ο νέος πρόεδρος μόλις οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα.

Νικητές μαζί με τον Κασσελάκη είναι ο πολιτικός απατεώνας Αλέξης Τσίπρας, ο καταδικασμένος απο το ειδικό δικαστήριο Νίκος Παππάς, και ο ακροαριστερός φασίστας Παύλος Πολάκης, που τον στήριξαν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο θριαμβευτής της εκλογικής διαδικασίας βγήκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και εκφώνησε την επινίκια ομιλία του, υπό συνθήματα υποστηρικτών του:  

«Σήμερα το φως κέρδισε, η ελπίδα γίνεται το μέλλον μας» τόνισε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Η σκέψη μου είναι πρώτα απ’ όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο. Από εδω και πέρα έχουν την υποστήριξη όλων μας». 

Στη συνέχεια είπε: «Έχω να πω μερικά ευχαριστώ, πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή αλλά και σήμερα. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα». 

Ο Κασσελάκης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον καταδικασμένο 13-0 Ν. Παππά, ο οποίος είχε προσφέρει δημόσια τη στήριξή του την περασμένη Τρίτη και τον ανέβασε μάλιστα πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί στην πλ. Κουμουνδούρου. 

Στην εξέδρα εξάλλου ανέβηκε και ο σύντροφος του κ. Κασσελάκη, ο Τάιλερ. Και ο νέος πρόεδρος είπε «Πάνω απ’ όλα θα ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, που είναι ο Τάιλερ και η Φάρλι η σκυλίτσα μας», λέγοντας στον Τάιλερ, στα αγγλικά, ότι είναι ο λόγος που βρίσκεται εδώ. 

«Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου και της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι την εκτιμώ και ότι προσβλέπω στη συνεργασία της. (…) Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ», τόνισε και το επανέλαβε άλλες δυο τρεις φορές. «Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι τίποτα. Αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος», προσέθεσε. 

Υποσχέθηκε δε ότι το πρώτο του ταξίδι θα γίνει στην Κύπρο, προφανώς σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την απαράδεκτη αθλιότητα περί «κρατιδίου» των Τούρκων που εκστόμισε την περασμένη Πέμπτη.