Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογή Κασσελάκη η μεγαλύτερη πολιτική φάρσα στη νεότερη πολιτική ιστορία ! Κανένας δεν ξέρει ουσιαστικά τίποτα γιαυτόν!

 


Οι πολίτες ξέρουν περισσότερα για το κρεβάτι του Κασσελάκη, παρά για το τι θέλει να κάνει πολιτικά. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην πολιτική ιστορία της χώρας.

Ξεκινάμε με το ότι ψήφισαν λιγότεροι από την πρώτη Κυριακή, με μόλις 135.000 να μετέχουν στην διαδικασία, και με το δικαίωμα να ψηφίσουν και 15χρονα παιδιά. Η ψήφος στα 15χρονα δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον κανένα έρισμα στην κοινωνία, δεν ενδιαφέρει τους πολίτες, και το ότι μια σοβαρή πολιτική διαδικασία εξελίχθηκε σε lifestyle κουτσομπολιό στις μεσημεριανές εκπομπές, έκανε πολλούς που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή να απομακρυνθούν.

Πολλοί ήδη μιλούν για τη μεγαλύτερη πολιτική φάρσα στη νεότερη πολιτική ιστορία, και δεν είναι λίγοι που προσπαθούν να δουν πώς και γιατί ο «μετεωρίτης Κασσελάκης» που δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά, εμφανίστηκε με μία social media καμπάνια 25 ημερών και κατάφερε να πάρει το κόμμα από τα χέρια τους. 

Ακόμα και αυτοί που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη παραδέχονται πως δεν τον γνωρίζουν, αλλά τον στήριξαν επειδή έφερνε το άγνωστο και το απροσδιόριστα καινούργιο, χωρίς να νοιάζονται καν για τις προφανείς ελλείψεις του. 

Είναι ξεκάθαρο ότι για την εκλογή Κασσελάκη κινητοποιήθηκε ΜΟΝΟ ο μηχανισμός του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, ακροαριστερό φασίστα Πολάκη, τον 13-0 Ν. Παππά κτλπ, έδειξαν ότι σκιώδης αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην αρχηγός του, που ελέγχει ακόμα πλήρως το κόμμα και δείχνει ότι θέλει να τους εκδικηθεί.

Για όποιον δεν το έχει αντιληφθεί ακόμα, εξελέγη πρόεδρος ένας άνθρωπος για τον οποίο δε ξέρουμε απολύτως τίποτα και ακόμα χειρότερα δε ξέρουν απολύτως τίποτα όσοι πήγαν κατ' υπόδειξη Αλέξη Τσίπρα και τον ψήφισαν. Ο Κασσελάκης απέφυγε να κατέβει σε 100% πολιτική διαδικασία, γιατί είναι άσχετος, έκανε 0% πολιτικό διάλογο, έκανε μόνο Lifestyle, γιατί ξέρει ότι υπάρχουν πολλά νούμερα στην χώρα. 

Οι πολίτες ξέρουν περισσότερα για το κρεβάτι του παρά για το τι θέλει να κάνει πολιτικά. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα στην πολιτική ιστορία της χώρας. Δίνουν το κόμμα σε ένα άσχετο με την πολιτική, και άσχετο με την ιστορία της Ελλάδας, την αριστερά και τα Εθνικά θέματα.

Εννοείται, ότι ακούμε από το στόμα Κασσελάκη έχει περάσει πρώτα από τον Τσίπρα, έχει πει το οκ, και τότε μπορεί να μιλήσει ο νέος αρχηγός.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρα ένα τελειωμένο κόμμα, δεν έχει ελπίδες ανάκαμψης και όσα στελέχη του έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον και θέλουν πραγματικά να κάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ έχουν μία μόνο επιλογή να φύγουν και να διασώσουν όσοι αξιοπρέπεια τους έχει μείνει.

Τα ΜΜΕ αντί να επικεντρωθούν στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ, έχουμε να κάνουμε με την αξιωματική αντιπολίτευση για όποιον το ξέχασε, έπεσαν πάνω στην προσωπική ζωή του Κασσελάκη λες και η Ελλάδα έχει περισσότερο ανάγκη να ξέρει τι κάνει ο Ταϊλερ, ο σκύλος τους, πότε χέζει, πότε τρώνε, τι τρώνε, τι καφέ πίνουν, και κανένας δεν ρώτησε τον Κασσελάκη, τι είναι οικονομία, τι είναι επενδύσεις, τι είναι  προϋπολογισμός του Ελληνικού κράτους, πώς λειτουργεί το Πολίτευμα, ξέρει τι είναι η 28 Οκτωβρίου, η 25 Μαρτίου, πες μας ένα ήρωα της ελληνικής επανάστασης, αρχηγός κόμματος θέλεις να γίνεις.

Κανένας, καμία εκπομπή σοβαρή όχι gossip, δεν ενημέρωσε τους πολίτες για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Κασσελάκης, αυτό που τους ένοιαζε είναι να τους ενημερώνου για ένα σωρό γελοιότητες και άλλες ανοησίες άσχετες με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Το σώου Στέφανος Κασσελάκης μόλις άρχισε με θύμα του τον ΣΥΡΙΖΑ.



Κώστας Βουκελάτος




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου