Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ντοκουμέντο από την επίθεση στη Μελβούρνη


Καρέ καρέ πως έγινε η τρομοκρατική επίθεση στη Μελβούρνη από τον Σομαλό δράστη που μαχαίρωσε πολίτες και αστυνομικούς πετώντας και ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο σε κατάστημα.

Ένας πολίτης νεκρός, πέθανε στο νοσοκομείο και ο δράστης επίσης από πυροβολισμό αστυνομικού.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.




Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε η Έλενα Χατζηλιάδου



Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε, ύστερα από συγκλονιστική εμφάνιση η Έλενα Χατζηλιάδου που κέρδισε στον τελικό των +68κ. του παγκόσμιου πρωταθλήματος καράτε τη Γιαπωνέζα Αγιούμι Ουεκέσα στη Μαδρίτη. 


Μόνο ένας παλιάνθρωπος θα έκανε χιούμορ για τους νεκρούς στο Μάτι και την Καλιφόρνια



Μόνο ένας παλιάνθρωπος θα έκανε χιούμορ για τους νεκρούς στο Μάτι και την Καλιφόρνια!!

Το πολιτικό ναυάγιο Παύλος Πολάκης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την κριτική των ΜΜΕ εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής  και έγραψε στο facebook:

Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;
Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!!
Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;
Υγ.Τα οςα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;;
Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη …..



Παυλος Πολακης
12 ώρες πριν
Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;
Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!!
Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε;;;
Υγ.Τα οςα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει;;;;
Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη .....

330






Η Εφορία έκλεισε σχολικό λαχανόκηπο - Σε όλη την Ευρώπη επιδοτούνται, στην Ελλάδα φορολογούνται!!!



Στην διακοπή της λειτουργίας του Σχολικού Συνεταιρισμού του Δημοτικού Σχολείου Ολύνθου, προχωρούν οι υπεύθυνοι σχολικής μονάδας της Χαλκιδικής και αυτό γιατί οδηγήθηκαν σε μία άνευ προηγουμένου περιπέτεια με την εφορία.

Μολονότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οι ισχύουσες διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας δεν προβλέπουν εξαιρέσεις για τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Σε σχετική ανακοίνωση-ευχαριστήρια επιστολή, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Σχολείου και την οποία δημοσιεύει το Halkidikifocus.gr, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Δυστυχώς αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τον Σχολικό Συνεταιρισμό του Δημ. Σχολείου Ολύνθου «Το Περιβόλι» διότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε οικονομικά στο «τέλος επιτηδεύματος» που μας επέβαλε η Εφορία!!

Δεν είμαστε έμποροι! δεν είμαστε εμπορική επιχείρηση! Είμαστε Σχολικός Συνεταιρισμός που προωθούμε την σχολική καινοτομία και επιχειρηματικότητα η οποία σε όλα τα δυτικά κράτη επιδοτείται, δυστυχώς στην χώρα μας φορολογείται.

Προσφέραμε στους μαθητές μας την μάθηση της υπευθυνότητας, της δημοκρατικότητας, της αυτοβοήθειας, της αλληλεγγύης. Η δημοκρατία στην τάξη, ο καθένας προσφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Μαθαίνει το παιδί να ζει ομαδικά, να αναπτύσσεται, να έχει γνώμη, να λαμβάνει αποφάσεις, να υποτάσσεται στις αποφάσεις της πλειοψηφίας, να παίρνει τα πρώτα μαθήματα ενός υπεύθυνου πολίτη. Πραγματικά, ένας μαθητής συνεταιριστής είναι ήδη ένας υπεύθυνος και συνειδητοποιημένος μικρός πολίτης του τόπου του.


argolikeseidhseis.gr


Νέα ερωτήματα για τη δράση της ΜΚΟ ERCI στη Λέσβο



Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση της ΜΚΟ ERCI (Emergency Response Center International) στη Λέσβο, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία από την ανάκριση που περιήλθαν στην κατοχή της «Κ» και δείχνουν σοβαρές ανακολουθίες στη μέχρι σήμερα διαδοχή πραγματικών και νομικών περιστατικών. ΉδηΛΑΘΡΟ, την περασμένη εβδομάδα ένα μέλος της οργάνωσης που κατηγορείται για συνέργεια στην παράνομη διακίνηση προσφύγων και παράτυπων μεταναστών αφέθηκε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ένα άλλο, που είχε προφυλακιστεί, η πρώην υπεύθυνη της οργάνωσης στη Λέσβο, αποφυλακίστηκε. Στην πρώτη περίπτωση πρόκειται για τον επί 3,5 χρόνια μεταφραστή των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, έναν Ιορδανό γνωστό των Αρχών στη Λέσβο, που κατηγορείτο ότι είχε φωτογραφίσει ως «διακινητής στα τουρκικά παράλια» βάρκα που αναχωρούσε από την Τουρκία και την είχε «μοιραστεί» με τον Γερμανοϊρλανδό Σ.Μ., ο οποίος κρατείται για την ίδια υπόθεση. Ο μεταφραστής μπόρεσε να αποδείξει στις Αρχές ότι η φωτογραφία έλκει την καταγωγή της από αραβική ιστοσελίδα και «επικοινωνήθηκε» από τον ίδιο, ενώ η εν λόγω βάρκα είχε φτάσει ήδη στην ελληνική επικράτεια. Δηλαδή, η απόρρητη πληροφορία για την άφιξη των μεταναστών δόθηκε στους διακινητές, κατά το κατηγορητήριο, ενώ οι μετανάστες είχαν ήδη φτάσει και είχαν «παραληφθεί» από τους λιμενικούς στη Μυτιλήνη.

Η Βελγίδα προϊσταμένη του μεταφραστή στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, που κατέθεσε στην ίδια υπόθεση, ανέφερε στην ερώτηση γιατί επικοινωνεί με την εφαρμογή WhatsΑpp, ότι πρόκειται για τον «πιο συνηθισμένο τρόπο επικοινωνίας και συντονισμού των οργανώσεων σε επείγουσες καταστάσεις» και ότι «δεν έχει διαπιστώσει να γίνεται μέσω αυτού του γκρουπ κάτι παράνομο». Μια άλλη μάρτυρας που κατέθεσε στην ίδια υπόθεση για λογαριασμό της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα, σημείωσε ότι το γκρουπ της εφαρμογής WhatsΑpp δημιουργήθηκε απο την Υπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες επειδή ήταν «κοινή πρακτική του συντονισμού διεθνώς». Να σημειωθεί, πάντως, ότι η πρώην υπεύθυνη της οργάνωσης στη Μυτιλήνη δεν αφέθηκε ελεύθερη επειδή η Εισαγγελία επανεκτίμησε το κατηγορητήριο, αλλά επειδή εκτιμήθηκε ότι είναι Ελληνίδα υπήκοος (σ.σ. που βέβαια ήταν και όταν αρχικά διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση).

Ενα μεγάλο μέρος των συνδιαλέξεων της Σύριας κολυμβήτριας Σάρα Μαρντίνι που βοηθούσε την οργάνωση, αφορούσε ημέρες κατά τις οποίες απουσίαζε από τη Μυτιλήνη, όπως συνέβαινε και με τον Γερμανοϊρλανδό Σ.Μ., στον οποίο η Εισαγγελία είχε χρεώσει συνομιλίες από τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε κατά τα φαινόμενα άλλος εθελοντής. Η Σάρα Μαρντίνι αναφέρει στην απολογία της: «Πρέπει δε να τονιστεί ότι όπως προκύπτει από τη δικογραφία, δεν είχα ποτέ ούτε τηλεφωνική ούτε οπτική επαφή με πρόσφυγες, παρά μόνον όταν έβγαιναν στη στεριά και ουδέποτε πριν, ενώ όπως επίσης από τη δικογραφία προκύπτει, υπήρχε τηλεφωνική ενημέρωση από τον κ. Καρακίτσο, ενώ ο ίδιος αναφέρει ότι δεν απαντούσα σε μηνύματα που αφορούν λέμβους σε τουρκικές ακτές, και δεν θέλαμε να έχουμε οποιαδήποτε σχέση σε καταστάσεις πέραν των ελληνικών χωρικών υδάτων…».

Οι συνήγοροι των κατηγορουμένων επισήμαναν ότι η εισαγγελική διάταξη για την καταγραφή των συνομιλιών που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο app δεν καλύπτει τις συνομιλίες που επικαλείται στο κατηγορητήριο η αστυνομία, αλλά το ζήτημα αυτό είναι δικονομικό. Πιο ενδιαφέρουσα είναι η παρατήρηση στελέχους του Λιμενικού Σώματος που κατέθεσε ότι το πρόβλημά του με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ ήταν ότι οι πληροφορίες που έδινε στο Λιμενικό ήταν πάντα «επιχειρησιακά άχρηστες», καθώς συνήθως αφορούσαν βάρκες με μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονταν ήδη στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Αν αυτό ισχύει με τον τρόπο που το περιγράφει το στέλεχος του Λιμενικού, τότε βεβαίως τίθεται το ερώτημα ποιες ήταν οι πληροφορίες εκείνες που κατείχε η ERCI που διευκόλυναν την παράνομη είσοδο των μεταναστών αν και εφόσον αυτές δεν είχαν επιχειρησιακή αξία, όπως επισημάνθηκε σε αυτήν την κατάθεση του λιμενικού.


TΑΣΟΣ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ



ΝΔ: Τρομάζουμε τι θα έκανε ο κ. Τσίπρας αν είχε θολωμένο μυαλό το 2015




Γέλασε η υφήλιος με την δήλωση που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας ότι το «καθαρό μυαλό» του τον βοήθησε στις αποφάσεις που έλαβε τον Ιούλιο του 2015 με αποτέλεσμα να καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Είναι να ανησυχούμε στην Ελλάδα με αυτές τις αμετανόητες και προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, δείχνουν άνθρωπο επικίνδυνο που είτε δεν έχει σώας τα φρένα, η πιστεύει πραγματικά ότι βαδίζει σωστά προς τον γκρεμό την Ελλάδα. 

Μετά αυτή την δήλωση σοκ του Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία απάντησε με νόημα : «Αν είχε καθαρό μυαλό ο κ. Τσίπρας, όταν διέσυρε τη χώρα και τη φέσωσε με 100 δισ. ευρώ, αναρωτιόμαστε με τρόμο τι άλλο θα μας είχε συμβεί αν παρέμενε θολωμένο».


Οι Αλβανοί κήρυξαν ανεπιθύμητη την Κύπρια ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους!



Δεν έχουν προηγούμενο, τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό κράτος, οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει η Κυβέρνηση Ράμα… Μετά τους 52 Έλληνες κήρυξε persona non grata, ανεπιθύμητη δηλαδή στην χώρα, την Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Κληθείσα να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, η κ. Θεοχάρους ανέφερε στο SigmaLive της Κύπρου πως πρόκειται για ένα τίτλο τιμής για την ίδια να μπει στο στόχαστρο ακόμη ενός διεφθαρμένου,δικτατορικού καθεστώτος, ενώ επιβεβαιώθηκε τόσο από το Λονδίνο όσο και από την Αθήνα για αυτή την εξέλιξη.

«Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίστασή μου, ούτε την βούλησή μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Θεοχάρους είχε μεταβεί στη Βόρεια Ήπειρο για την κηδεία του δολοφονηθέντος Κωνσταντίνου Κατσίφα και επισκέφθηκε την χαροκαμένη μητέρα του 35χρονου και περιέγραψε τα όσα σοκαριστικά είδε στην περιοχή αλλά και τις «σκηνές αρχαίας τραγωδίας» που διαδραματίστηκαν στο σπίτι του δολοφονηθέντος, κίνηση που προφανώς ενόχλησε την Αλβανία.

Η ίδια αναμένεται να μιλήσει για τη δολοφονία του Κατσίφα τη Δευτέρα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η Κύπρια Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη είναι σκιώδης εισηγήτρια του ενταξιακών συνομιλιών της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Πηγή: epiruspost.gr


Τον τίτλο στο Next Gen ATP Finals κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο στο Next Gen ATP Finals, που φιλοξενήθηκε στο Μιλάνο.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο 1 του ταμπλό, νίκησε στον τελικό τον 19χρονο Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ με 3-1 σετ (2-4, 4-1, 4-3, 4-3) και κατέκτησε αήττητος το τρόπαιο.







Ν.Δ.: «Σας βλέπουν, κύριε Τσίπρα»! Τέσσερα άρθρα-κόλαφος για την κυβέρνηση Τσίπρα



Διεθνής τύπος: Τέσσερα άρθρα-κόλαφος για την κυβέρνηση Τσίπρα

«Σας βλέπουν, κύριε Τσίπρα».

Την ώρα που ο κ. Τσίπρας δηλώνει θαυματοποιός και παρουσιάζει μια εξιδανικευμένη εικόνα για την Ελλάδα, προσβάλλοντας τους πολίτες και υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους, ο διεθνής Τύπος αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας. Και ξεγυμνώνει στα μάτια όλων την εικόνα του κυνισμού, της φαυλότητας και της ανευθυνότητας που κρύβει ο κ. Τσίπρας κάτω από το προσωπείο της δήθεν αριστερής του ευαισθησίας. Ως φαίνεται, ο βασιλιάς του ψέματος, του λαϊκισμού και της προπαγάνδας είναι γυμνός όταν δεν προστατεύεται από τα ελληνικά ΜΜΕ που ελέγχει.

Μόνον τις τελευταίες 48 ώρες σε κορυφαίες εφημερίδες και περιοδικά της Ευρώπης δημοσιεύθηκαν τέσσερα άρθρα - κόλαφος για την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, καθένα από τα οποία καταπιάνεται και με έναν διαφορετικό τομέα πολιτικής αποτυχίας του:

1. Deutsche Welle για την Παιδεία


Η Deutsche Welle μπήκε στα ελληνικά πανεπιστήμια και με ένα εκτενέστατο άρθρο της δείχνει αυτό που προσποιείται ότι δεν βλέπει η κυβέρνηση. Ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν παραδοθεί στους εμπόρους ναρκωτικών. “Συμμορίες και διακινητές ναρκωτικών ενεργούν ατιμώρητοι μέσα στα ελληνικά Πανεπιστήμια”, γράφει έκπληκτη η αρθρογράφος της Deutsche Welle και το ρεπορτάζ της “κοσμούν” φωτογραφίες με σύριγγες μέσα στην ΑΣΟΕΕ. «Χρησιμοποιημένες σύριγγες και άλλα βοηθήματα είναι διάσπαρτα στα μονοπάτια του Πανεπιστημίου, ενώ οι φοιτητές περνούν ανάμεσά τους. Μπορεί κανείς να δει φοιτητές να κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν ημιλιπόθυμους χρήστες υπό την επήρεια ναρκωτικών», αναφέρει χαρακτηριστικά. Στο άρθρο παρουσιάζεται η ιστορία του πανεπιστημιακού ασύλου και τονίζεται ότι “ενώ σκοπός του νόμου είναι να διασφαλίσει την ελευθερία των ιδεών, έχει δώσει στους εμπόρους ναρκωτικών, σε εθισμένους και  σε άλλους εγκληματίες το ελεύθερο να εγκαταστήσουν στα πανεπιστήμια παράνομες δραστηριότητες, αποτελώντας απειλή για τους φοιτητές και το προσωπικό”. Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι το άσυλο “καταργήθηκε το 2011 αλλά επανήλθε σε ισχύ έξι χρόνια αργότερα, από την αριστερή κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα”.

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει η κυβέρνηση ότι εξευτελίζει τη χώρα πλέον και διεθνώς, έχοντας μετατρέψει το δήθεν πανεπιστημιακό άσυλο σε άβατο ανομίας;

2. Handelsblatt, για την οικονομική πολιτική

Την ίδια ώρα η γερμανική Handelsblatt ξεσκεπάζει με χθεσινό εκτενέστατο άρθρο της το προεκλογικό κόλπο των παροχών και των διορισμών του κ. Τσίπρα με τα χρήματα που μάζεψε τσακίζοντας στους φόρους τη μεσαία τάξη. Χρησιμοποιεί μάλιστα τη λέξη Rοusfeti για να περιγράψει την πολιτική με την οποία ο απερχόμενος πρωθυπουργός επιλέγει συνειδητά να βλάψει την Ελλάδα, κρατώντας τη χώρα εκτός αγορών και υπονομεύοντας το μέλλον όλων των Ελλήνων, μήπως και διασώσει τον εαυτό του και τους διορισμένους φίλους του. Το άρθρο αναφέρεται με στοιχεία στη διόγκωση του αριθμού των μετακλητών και την αύξηση του κόστους μισθοδοσίας του Δημοσίου κατά 2 δισ. ευρώ (σχεδόν όσο ένας ΕΝΦΙΑ) για το βόλεμα των εγκάθετων του ΣΥΡΙΖΑ. O κ. Τσίπρας τελειώνει έτσι όπως άρχισε. Με ψέματα και Rousfeti προσπαθεί να παραπλανήσει τους πολίτες μήπως και σωθεί ο ίδιος. Σύντομα θα παραδοθεί στη λήθη.  

Η εφημερίδα συγκεκριμένα παρουσιάζει ως «τρυκ του αριστερού λαϊκισμού» την εξαγγελία 10.000 νέων προσλήψεων μετά τη συμφωνία με την Εκκλησία. Διότι, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «το κράτος θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει τους κληρικούς. Το κόστος απλά μεταφέρεται από τις δαπάνες για τη μισθοδοσία σε μια άλλη κατηγορία δαπανών του προϋπολογισμού». Προσθέτει μάλιστα ότι «από τότε που ο Τσίπρας ανέλαβε τα καθήκοντά του, το μισθολογικό κόστος αυξήθηκε και πάλι από 15,6 σε 17,6 δισ. ευρώ. Και πάνω απ’ όλα, έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των μετακλητών που προσλαμβάνει κάθε νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα. Αυτές οι καλά αμειβόμενες θέσεις μετακλητών καλύπτονται από υποστηρικτές της αντίστοιχης κυβέρνησης, συχνά από συγγενείς βουλευτών και υπουργών. Την περίοδο Τσίπρα ο αριθμός αυτών των συμβούλων αυξήθηκε από 1.888 σε 2.522».

3. Economist, για την ασφάλεια

O Economist, τέλος, σε άρθρο του που τιτλοφορείται “Πώς μια ομάδα ταραχοποιών στην Αθήνα μένει ατιμώρητη” αναφέρεται στην παράνομη δράση του Ρουβίκωνα και υπογραμμίζοντας την άποψη ότι η ατιμωρησία του προέρχεται ακριβώς από την επιθυμία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει τα ριζοσπαστικά της διαπιστευτήρια. Μάλιστα, παρομοιάζει τη μεταχείριση που εξασφαλίζει ο κ. Τσίπρας στον Ρουβίκωνα με άτομα που κινούνται ως VIP. Το διεθνούς φήμης περιοδικό διερωτάται ειρωνικά αν πρόκειται για «αναρχία με άδεια» καθ’ ότι η κυβέρνηση δεν κρύβει ότι αφήνει ανενόχλητο τον Ρουβίκωνα να αλωνίζει. Όπως είδαμε, δεν πρόκειται απλά για μεταχείριση VIP αλλά για κάτι ακόμη περισσότερο, εφόσον η οργάνωση έχει φτάσει στο σημείο να ζητάει εξακρίβωση στοιχείων από τους αστυνομικούς
4. Reuters, για το προσφυγικό.                                

Το διεθνές πρακτορείο Reuters, τέλος αποκαλύπτει άλλη μία διάσταση του κυνισμού και της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης. Πέρα από το ζήτημα των 1,6 δις ευρώ που δόθηκαν από την Ευρώπη για το οποίο η κυβέρνηση ερευνάται για απάτη (όχι απλώς κακοδιαχείριση όπως λέει το Μαξίμου) από την OLAF υπάρχει και το ανθρωπιστικό ζήτημα. Το Reuters αποκαλύπτει σήμερα ότι έφηβοι πρόσφυγες είναι εγκλωβισμένοι σε ένα φαύλο κύκλο σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Οι καταγγελίες έρχονται να προστεθούν στα πολυάριθμα περιστατικά που καταγράφονται από τις διεθνείς οργανώσεις και το διεθνή τύπο στο κολαστήριο της Μόριας, μια κατάσταση που αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από το προσωπείο της δήθεν αριστερής ευαισθησίας της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.