Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Στήνουν αστυνομική βία με κομμένα βίντεο για να αποπροσανατολίσουν από τη απόπειρα ανθρωποκτονίας

 



Εδώ και μέρες μέσα στον πανικό τους, ακροαριστεροί και ΣΥΡΙΖΑ, στήνουν βίντεο για αστυνομική βία, ειδικά μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας από κακοποιούς που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Σμύρνη.

Κόβουν τα βίντεο στα σημεία που τους συμφέρει για να δείξουν ότι οι αστυνομικοί ασκούν άσκοπη βία, ώστε να φύγει η ρετσινιά από επάνω τους για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και τις καταστροφές στην Νέα Σμύρνη.

 Χαρακτηριστικό ένα ακροαριστερό απόσπασμα που κυκλοφορεί και μάλιστα το έχουν υιοθετήσει ΜΜΕ των Συριζαίων:

 

 

Και τώρα η αλήθεια με την δήθεν κακοποιημένη να κάνει επίθεση στους αστυνομικούς:

 

 

 

 

 

 

 




ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ λένε ψέματα ότι ο πρύτανης του ΑΠΘ εμβολιάστηκε εκτός σειράς

 


Ακροαριστερές προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν για να σπιλώσουν τον πρύτανη του ΑΠΘ επειδή θέλησε να επιβάλει τον νόμο και την τάξη στο πανεπιστήμιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πρύτανη για τα fake news :

Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει. 



Λοβέρδος: Να αφαιρέσουμε από τον Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης

 


Παρακολουθώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο, φαίνεται ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός που θα μπορούσε να σπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον γυρίσει εκεί που ανήκει στο 3%.

Εύστοχος και εχθές στην βουλή που αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού από οργανωμένους κακοποιούς, και σε κάθε του τοποθέτηση.

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πιστεύει στα ιδανικά της δημοκρατικής παράταξης και ως εκ τούτου θα πρέπει να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Πρέπει με την αύξηση των δυνάμεών μας να αφαιρέσουμε από τον Α.Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης. Δεν ανήκει σε αυτήν. Δεν πιστεύει στα ιδανικά της. 

Σε καμμία από τις ιστορικές της περιόδους οι ομοϊδεάτες του κι αυτός δεν ήταν σύμφωνοι. Ρωτήστε τους για τον Ελευθέριο Βενιζέλο για τον Γεώργιο και τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα καταλάβετε καλά την καπηλεία».



"γ@@@@ τον. Σκοτώστε τον. Ψόφα κωλομπάτσε"…». φώναζαν οι κακοποιοί που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

 


Δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας την συγκέντρωση στην Νέα Σμύρνη την οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακροαριστερές παρατάξεις και αντιεξουσιαστές.

Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι η μανία των οργανωμένων κακοποιών και το μίσος κατά των αστυνομικών, μίσος που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φροντίσει να καλλιεργήσει.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν περιγραφές αστυνομικών για τα γεγονότα που προξένησαν κακοποιοί μετά από κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, στη Νέα Σμύρνη, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση μετά και την αποτρόπαια επίθεση σε βάρος του 28χρονου αστυνομικού. 



«Είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να χτυπήσουν τον συνάδελφό μου. Είδα άτομα που δεν προλάβαινα να μετρήσω να είναι όρθιοι πάνω από το συνάδελφό μου που εκείνη τη στιγμή ήταν στο έδαφος και να τον χτυπάνε με τα χέρια τα πόδια με βέργες με κοντάρια με ότι έφερε ο καθένας, στα χέρια του σε όλο του το σώμα του» κατάθεσε κατά την προανάκριση ειδικός φρουρός της ομάδα αστυνομικών που δέχτηκε την επίθεση και προσέθεσε: «Βγάλανε το κράνος ώστε να τον χτυπήσουν στο κεφάλι και τα χτυπήματα να έχουν αποτέλεσμα. Όσο ήταν από πάνω του, έλεγαν ο ένας στον άλλον "γ@@@@ τον. Σκοτώστε τον. Ψόφα κωλομπάτσε"…».

Kαθώς κινούμασταν προς το συνάδελφο είδα το πλήθος να προσκαλεί ο ένας τον άλλον να τον χτυπήσουν και έλεγαν "Σκοτώστε τον γ@μήστε τον".

Ειδικός φρουρός περιγράφει τα γεγονότα, λίγο πριν λάβει χώρα η επίθεση στον αστυνομικό ως εξής: «Στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Αγίας Φωτεινής η ομάδα μας ήρθε αντιμέτωπη με πάρα πολύ μεγάλο πλήθος ατόμων περίπου 1.500 άτομα που μας προσέγγισε από όλες τις πιθανές κατευθύνσεις. Στο σύνολο τους είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες διάφορες μάσκες full-face και μπλούζες τυλιγμένες στο κεφάλι τους. Σχεδόν περικύκλωσαν το σχηματισμό μας και άρχισαν να εκδηλώνουν σφοδρότατες επιθέσεις ρίχνοντας μας βόμβες μολότοφ φωτοβολίδες πέτρες και μεταλλικές βέργες σαν ακόντια».



Η Τραγική φυσιογνωμία του ΑΠΘ στοιχειώνει ακόμα τα όνειρα των αστυνομικών και τα δικά μας

 


Τραγική εμπειρία είχαν πριν από λίγες ημέρες αστυνομικοί στο ΑΠΘ, με ακροαριστερή "φοιτήτρια" χωρίς μάσκα, που παρακαλούσε να την δείρουν στοιχειώνει την καθημερινότητα τους.

Το βίντεο έπαιξε παντού και τρόμαξε όσους το παρακολούθησαν, άντρες και γυναίκες και για πολλούς ήταν και τραυματική.

Η φοιτήτρια είναι εξοργισμένη με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και διαμαρτύρεται για την επιχείρηση που προηγήθηκε φωνάζοντας : «Τι θα με κάνεις; Δείρε με, δείρε με».

Φυσικά και κανένας αστυνομικός δεν τόλμησε να την πλησιάσει, για πολλούς και διάφορους προφανείς λόγους, με την φοιτήτρια να φεύγει απογοητευμένη λέγοντας μέσα της "αφού δεν είμαι άξια ούτε να με δείρουν δεν θα γίνω ποτέ η σχέση κάποιου".






Έρχεται η πανεπιστημιακή αστυνομία στα μέσα Απριλίου

 


Η πανεπιστημιακή αστυνομία, δηλαδή η Ομάδα  Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ), θα αναλάβει κανονικά δράση από την  αρχή του ερχόμενου ακαδημαϊκού έτους,  όπου τα μέλη της ΟΠΠΙ θα περιπολούν και σε περίπτωση περιστατικού βίας θα απευθύνονται στην ΕΛ.ΑΣ.,  προκειμένου να πάρουν  εντολές για το πώς θα  κινηθούν.

Η ανεξέλεγκτη κατάσταση όμως που δημιουργείται από ακροαριστερούς με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλει από τις 15 Απριλίου  και μετά να εγκατασταθούν οι πρώτες ομάδες  πανεπιστημιακής αστυνομίας σε Ιδρύματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία  που θα εγκατασταθεί  το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα  θα στελεχωθεί από άνδρες από τις υπάρχουσες   αστυνομικές δυνάμεις και με το νέο πανεπιστημιακό έτος από τις νέες 1.000 οργανικές θέσεις.

Η πανεπιστημιακή Αστυνομία θα λαμβάνει ειδική εκπαίδευση από την ΕΛ.ΑΣ, οι άνδρες της ΟΠΠΙ θα φορούν ειδική γκριζοπράσινη στολή, με εξοπλοισμό γκλομπ, σπρέυ πιπεριού και χειροπέδες. 

Σε περίπτωση αξιόποινων πράξεων θα προχωρούν σε συλλήψεις, ενώ σε περίπτωση μεγάλης επίθεσης σε πανεπιστήμια κατά την οποία απειλούνται ζωές ή κρίσιμες υποδομές θα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ενίσχυσης με εξωτερικές μονάδες της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο η ΟΠΠΙ θα ασκεί προανακριτικά καθήκοντα, θα λαμβάνει εντολές και λογοδοτεί στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ θα είναι σε άμεση συνεργασία με τον Πρύτανη ή αρμόδιο για θέματα προστασίας. 

Η πανεπιστημιακοί αστυνομικοί θα χωρίζονται σε πέντε βάρδιες και θα διατεθούν στα πέντε πανεπιστήμια με τα σημαντικότερα προβλήματα παραβατικότητας: ΕΚΠΑ, ΑΠΘ, ΕΜΠ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πατρών. 




«Ατομικός κουμπαράς» για κάθε νέο ασφαλισμένο μετά την 1η Ιανουαρίου 2022

 



Η δημιουργία «ατομικού κουμπαρά» για κάθε νέο ασφαλισμένο μετά την 1η Ιανουαρίου του 2022 έχει ως βασικούς στόχους:

Την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης του πληθυσμού στο ασφαλιστικό

Τη δημιουργία πόρων για την επιτάχυνση της αναπτυξιακής διαδικασίας

Την εξασφάλιση υψηλότερων επικουρικών συντάξεων για τη νέα γενιά

Τη δημιουργία αντικινήτρων για συμμετοχή στην ανασφάλιστη «μαύρη» εργασία.

1. Η Δημογραφική Γήρανση είναι ήδη εδώ

Τα τελευταία 40 έτη (1980-2020):

αριθμός των νέων κάτω των 25 ετών μειώθηκε κατά 35%.

Οι γεννήσεις μειώθηκαν κατά 44%.

Οι ηλικιωμένοι (άνω των 65) σχεδόν διπλασιάστηκαν (+93%).

Οι γεννήσεις στην Ελλάδα από 157.000 που ήταν το 1960, μειώθηκαν σε 148.000 το 1980, σε 103.000 το 2000 και σε 84.000 το 2019. Αν διατηρήσουμε το σημερινό σύστημα συντάξεων κοινωνικής ασφάλισης (αποκλειστικά διανεμητικού χαρακτήρα), θα πρέπει ένας ολοένα και μικρότερος πληθυσμός εργαζομένων να πληρώνει για τις συντάξεις ολοένα και περισσότερων συνταξιούχων.

2. Το δημογραφικό πρόβλημα θα επιδεινωθεί στο μέλλον

Πλήρης αντιστροφή της ηλικιακής πυραμίδας

Δραματική επιδείνωση του «Λόγου εξάρτησης» (εργαζόμενοι ανά συνταξιούχο)

Διαρκώς αυξανόμενο βάρος μοιράζεται στους ώμους διαρκώς λιγότερων

3. Δημοσιονομικά αποτελέσματα

Υψηλή συνταξιοδοτική δαπάνη

Υψηλές μεταβιβάσεις από τον προϋπολογισμό

Περιορισμός δυνατοτήτων για άσκηση άλλων δημοσίων πολιτικών

4. Βασικά χαρακτηριστικά μεταρρύθμισης επικουρικών συντάξεων

Η προτεινόμενη ασφαλιστική μεταρρύθμιση έχει τα εξής χαρακτηριστικά:  Στηρίζεται στη διαφοροποίηση του ασφαλιστικού κινδύνου (βασική αρχή των ασφαλίσεων), μειώνοντας έτσι την υπερβολική έκθεση του συστήματος στον «δηµογραφικό κίνδυνο». Έχει δημόσιο χαρακτήρα, προστατεύει τις υφιστάμενες συντάξεις – κύριες και επικουρικές – δημιουργεί αποταμιεύσεις, σημαντικό τμήμα των οποίων θα διατεθεί για χρηματοδότηση επενδύσεων στη χώρα µας. Προωθεί τη διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων των ασφαλισμένων και αποκαθιστά την εμπιστοσύνη στο σύστηµα κοινωνικής ασφάλισης, δημιουργώντας ισχυρά αντικίνητρα για την ανασφάλιστη και υποδηλωμένη εργασία.

5. Η σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση

Η δημόσια επικουρική ασφάλιση σταδιακά μετατρέπεται από διανεμητική σε κεφαλαιοποιητική.

Είναι τμήμα της κοινωνικής ασφάλισης και παρέχει τις αντίστοιχες εγγυήσεις

Συμμετέχουν νεοεισερχόμενοι με υποχρέωση επικουρικής ασφάλισης και κάτω των 35 ετών σε προαιρετική βάση.

Αντί οι εισφορές των νέων να χρησιμοποιούνται για την πληρωμή της επικουρικής σύνταξης των σημερινών συνταξιούχων, θα αποταμιεύονται και θα επενδύονται.

Κάθε ασφαλισμένος έχει τον ατομικό του κουμπαρά και από αυτόν λαμβάνει την αναλογιστικά ουδέτερη σύνταξή του.

Επιλογή από μικρό αριθμό επενδυτικών προφίλ

Επαγγελματική διαχείριση / Ισχυρή Εποπτεία

Μέγιστη δυνατή διαφάνεια.

6. Οι κυριότεροι λόγοι της μεταρρύθμισης

Διαφοροποίηση ασφαλιστικού κινδύνου

Αύξηση αποταμιεύσεων και επενδύσεων à υψηλότεροι ρυθμοί οικονομικής ανάπτυξης

Υψηλότερες μελλοντικές συντάξεις

Ισχυρά αντικίνητρα για συμμετοχή στη «μαύρη» ανασφάλιστη εργασία

 



Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ακροαριστερούς δημοτικούς συμβούλους

 


Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης, με τα έκτροπα που έκαναν πλήρως ελεγχόμενοι κακοποιοί μετά το κάλεσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, και ακροαριστερά δημοτικά στελέχη.






Οι αποζημιώσεις στις ζημιές των περιουσιών κατοίκων Νέας Σμύρνης βαραίνουν τους διοργανωτές που είναι γνωστοί στην Νέα Σμύρνη αφού οι υπεύθυνοι βρίσκονται στα γραφεία της τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ και στον δήμο της Νέας Σμύρνης.



Η ζημιές είναι πολλές και τέτοιες εποχές πανδημίας και μια γρατζουνιά στο αυτοκίνητο πονάει την τσέπη του αθώου πολίτη, που έπεσε στην μανία ακροαριστερού καλεσμένου από την Μαγούλα, την Καλλιθέα, τα Εξάρχεια και όπου αλλού.





Θα παρακολουθήσουμε το θέμα των αποζημιώσεων, να δούμε εάν θα ζητήσουν ένα συγνώμη οι διοργανωτές και αποζημιώσουν τα θύματα των ακροαριστερών κακοποιών, η θα αντιμετωπίσουν από εξοργισμένους κατοίκους μηνύσεις και αγωγές  που θα είναι χειρότερο.



Κανένας δεν κατάλαβε γιατί αντέδρασε η Βαγενά και διέκοψε τον πρωθυπουργό

 


Η Βαγενά αναρωτιούνται όλοι ποιος είναι ο ρόλος της στην βουλή; Δεν αναρωτιούνται όμως τι βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή και την έβαλε στα ψηφοδέλτια, γιατί όλοι γνωρίζουμε τα κριτήρια που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.




Μια από τις πολλές επιθέσεις που δέχτηκε ο πρωθυπουργός και τράβηξαν τα βλέμματα ήταν αυτή της Άννας Βαγενά, η οποία κάποια στιγμή που μάλλον ξύπνησε, άρχισε να φωνάζει από το έδρανό της με δυνατή φωνή εναντίον του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που είχε τον λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορούσε επί 30 δευτερόλεπτα, τον υπουργό προστασίας του πολίτη, ο οποίος πάντως καθόταν χωρίς να αντιδρά στα υπουργικά έδρανα γιατί κανένας δεν κατάλαβε τι έλεγε και γιατί αντιδρούσε.



Για να την δικαιολογήσουμε μάλλον κάτι είδε στον ύπνο της και τα έβαλε με τον κ.Χρυσοχοΐδη.



Ανησυχία Βούτση για τις κάμερες των αστυνομικών προστατεύοντας τον ημιπιτσιρικά

 


Τα προβλήματα του ακροαριστερού πρώην προέδρου της βουλής, και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση, με την αντιεξουσιαστική δράση του γιού του 36 χρονών, που μόλις πριν λίγο καιρό τον χαρακτήρισε και ημιπιτσιρικά τα γνωρίζουμε όλοι.

Εκτός από το παρελθόν του ημιπιτσιρικά με ληστεία στην Εθνική τράπεζα που καταδικάστηκε και μπήκε στην φυλακή, η δράση του με τους αντιεξουσιαστές δεν έχει σταματήσει και τον συλλαμβάνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Κορυφαία στιγμή του ημιπιτσιρικά είναι οι αγκαλιές και η χαρά που υποδεχόταν τον δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα σε κάθε του έξοδο, και ήταν πολλές οι έξοδοι γιατί τότε φρόντιζε ο ΣΥΡΙΖΑ να περνάει καλά ο εκτελεστής τρομοκράτης.

Κατά την χθεσινή συζήτηση στην βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μέτρο για τις κάμερες σε όλους τους αστυνομικούς, και ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης αντέδρασε έντονα.

Ο πρωθυπουργός τον άκουσε και επίμονα τον ρωτούσε τι λέει γιατί φορούσε την μάσκα ο Βούτσης και ήταν λίγο πριν το εγκεφαλικό ξέροντας ότι ο γιός του θα γίνει πρωταγωνιστής στην ασφάλεια και on camera. 

Όταν λίγα δευτερόλεπτα μετά την έβγαλε την μάσκα, ακούστηκε να λέει ότι οι αστυνομικοί θα βγάζουν και… selfie. 

Ο κ. Μητσοτάκης όταν τελικά κατάλαβε τι έλεγε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπέρανε: «Άρα είστε κατά του μέτρου», και πώς να είναι υπέρ του όταν έχει ένα ανεξέλεγκτο ημιπιτσιρικά.




Με το ζόρι 13 λέξεις ο Αλέξης Τσίπρας για την απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού

 


Τι καταλάβαμε εχθές από την συζήτηση στην βουλή. 

Ξεκάθαρα : "Η Αριστερά συνολικά επενδύει σε κοινωνική εκτροπή γιατί ως αρτηριοσκληρωτική δύναμη του περασμένου αιώνα αδυνατεί να προτείνει λύσεις στα προβλήματα μιας ευημερούσας, σύγχρονης κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος να επικρατήσει είναι εντός του χάους". Αυτή είναι η αλήθεια και με λίγα λόγια εχθές ο πρωθυπουργός είπε ευγενικά ότι η κοινωνία οφείλει να το αποτρέψει.

Μία ημέρα μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός στη Νέα Σμύρνη, ο Αλέξης Τσίπρας, βλέποντας ότι έχει αποτύχει η στρατηγική όξυνσης, είπε με πόνο καρδιάς και προσεκτικά για να μην στεναχωρήσει τους κακοποιούς συντρόφους 13 λέξεις "καταδικάζοντας" την απόπειρα δολοφονίας.

Βγήκε λοιπόν ο ακατάλληλος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με το γνωστό ύφος σας κοροιδεύω, να είχαμε να λέγαμε, και στην δήλωση του μόνο μία πρόταση αφορούσε τον άτυχο αστυνομικό.

"Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς, με τρόπο φρικτό και απάνθρωπο", ήταν η αναφορά ο Αλέξης Τσίπρας, λιτά, απλά και γρήγορα, για να μην διαμαρτυρηθεί ο στρατός του υπόκοσμου που ελέγχει απόλυτα .

Η κοινωνία πρέπει να καταλάβει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τελειωμένος πολιτικά, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος, επενδύει στην πόλωση και τον διχασμό για να επιβιώσει, αδιαφορώντας για την πανδημία και την κοινωνία, όπως έκανε πάντα άλλωστε. 

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και γίνεται πολύ επικίνδυνος.

Το κερασάκι στην τούρτα και το πόσο βρώμικα δουλεύει η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κομμένο και ραμμένο βίντεο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Λυμένα χέρια. Δεμένη Δημοκρατία", στο οποίο, δεν υπήρξε ούτε ένα πλάνο από την δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού και τίποτα από την δράση των κακοποιών που μάζεψαν στην Νέα Σμύρνη.

Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την νεολαία του, με σχέδιο και συντονισμένα, κάλεσε υπόκοσμο τραμπούκους χούλιγκαν και αντιεξουσιαστές κακοποιούς, με συγκεκριμένο σχέδιο να τα κάνουν μπάχαλο μήπως τους βγει, δεν τους βγήκε και τώρα δυσκολεύονται όλοι να καταδικάσουν το έγκλημα που διέπραξαν.



Επίθεση ακροαριστερών κακοποιών με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ

 


Τρεις σύντροφοι κακοποιοί στις 2:22 το πρωί του Σαββάτου (13/3), πλησίασαν το κτίριο του ΣΚΑΪ από την πλευρά του Κηφισού . 

Οι κακοποιοί κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτιρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Οι τρεις μολότοφ έπεσαν μέσα  στον περίβολο και δύο έξω από τον φράχτη. 

Από τις μολότοφ δεν προκλήθηκαν ζημιές.

Οι φύλακες του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει.