Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Λοβέρδος: Να αφαιρέσουμε από τον Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης

 


Παρακολουθώντας τον Ανδρέα Λοβέρδο, φαίνεται ότι είναι ένας σοβαρός πολιτικός που θα μπορούσε να σπάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον γυρίσει εκεί που ανήκει στο 3%.

Εύστοχος και εχθές στην βουλή που αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού από οργανωμένους κακοποιούς, και σε κάθε του τοποθέτηση.

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για τα φαινόμενα αστυνομικής βίας.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν πιστεύει στα ιδανικά της δημοκρατικής παράταξης και ως εκ τούτου θα πρέπει να του αφαιρεθεί το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

«Πρέπει με την αύξηση των δυνάμεών μας να αφαιρέσουμε από τον Α.Τσίπρα το δικαίωμα να μιλά για λογαριασμό της δημοκρατικής παράταξης. Δεν ανήκει σε αυτήν. Δεν πιστεύει στα ιδανικά της. 

Σε καμμία από τις ιστορικές της περιόδους οι ομοϊδεάτες του κι αυτός δεν ήταν σύμφωνοι. Ρωτήστε τους για τον Ελευθέριο Βενιζέλο για τον Γεώργιο και τον Ανδρέα Παπανδρέου και θα καταλάβετε καλά την καπηλεία».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου