Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Με το ζόρι 13 λέξεις ο Αλέξης Τσίπρας για την απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού

 


Τι καταλάβαμε εχθές από την συζήτηση στην βουλή. 

Ξεκάθαρα : "Η Αριστερά συνολικά επενδύει σε κοινωνική εκτροπή γιατί ως αρτηριοσκληρωτική δύναμη του περασμένου αιώνα αδυνατεί να προτείνει λύσεις στα προβλήματα μιας ευημερούσας, σύγχρονης κοινωνίας. Ο μόνος τρόπος να επικρατήσει είναι εντός του χάους". Αυτή είναι η αλήθεια και με λίγα λόγια εχθές ο πρωθυπουργός είπε ευγενικά ότι η κοινωνία οφείλει να το αποτρέψει.

Μία ημέρα μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός στη Νέα Σμύρνη, ο Αλέξης Τσίπρας, βλέποντας ότι έχει αποτύχει η στρατηγική όξυνσης, είπε με πόνο καρδιάς και προσεκτικά για να μην στεναχωρήσει τους κακοποιούς συντρόφους 13 λέξεις "καταδικάζοντας" την απόπειρα δολοφονίας.

Βγήκε λοιπόν ο ακατάλληλος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με το γνωστό ύφος σας κοροιδεύω, να είχαμε να λέγαμε, και στην δήλωση του μόνο μία πρόταση αφορούσε τον άτυχο αστυνομικό.

"Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά αστυνομικούς, με τρόπο φρικτό και απάνθρωπο", ήταν η αναφορά ο Αλέξης Τσίπρας, λιτά, απλά και γρήγορα, για να μην διαμαρτυρηθεί ο στρατός του υπόκοσμου που ελέγχει απόλυτα .

Η κοινωνία πρέπει να καταλάβει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τελειωμένος πολιτικά, κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος, επενδύει στην πόλωση και τον διχασμό για να επιβιώσει, αδιαφορώντας για την πανδημία και την κοινωνία, όπως έκανε πάντα άλλωστε. 

Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο και γίνεται πολύ επικίνδυνος.

Το κερασάκι στην τούρτα και το πόσο βρώμικα δουλεύει η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το κομμένο και ραμμένο βίντεο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο "Λυμένα χέρια. Δεμένη Δημοκρατία", στο οποίο, δεν υπήρξε ούτε ένα πλάνο από την δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού και τίποτα από την δράση των κακοποιών που μάζεψαν στην Νέα Σμύρνη.

Με λίγα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την νεολαία του, με σχέδιο και συντονισμένα, κάλεσε υπόκοσμο τραμπούκους χούλιγκαν και αντιεξουσιαστές κακοποιούς, με συγκεκριμένο σχέδιο να τα κάνουν μπάχαλο μήπως τους βγει, δεν τους βγήκε και τώρα δυσκολεύονται όλοι να καταδικάσουν το έγκλημα που διέπραξαν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου