Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης : Ευθύνη μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό, όχι να τον διχάσω



Επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

«Ευθύνη μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό, όχι να τον διχάσω. Διότι το δίλημμα δεν είναι “ή εμείς ή αυτοί” αλλά “αν θα πάει η χώρα επιτέλους μπροστά ή αν θα μείνει πίσω”». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που περιόδευσε στη Γλυφάδα για να αναδείξει το πραγματικό δίλημμα της κάλπης της προσεχούς Κυριακής.

«Υποδεχόμαστε ανθρώπους που δεν μας ψήφισαν ποτέ στο παρελθόν, αλλά τώρα  συμπορεύονται μαζί μας σε αυτή τη μεγάλη μάχη. Γιατί καταλαβαίνουν ότι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι μια νίκη της Ελλάδος. Μια νίκη όλων των Ελλήνων», πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που τόνισε ότι «δεν είναι ώρα των ίσων αποστάσεων».

Ο κ. Μητσοτάκης μόλις έφτασε στη Γλυφάδα, άναψε ένα κερί στην εκκλησία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, στην οποία είχαν παντρευτεί οι γονείς του πριν από 66 χρόνια. Στη συνέχεια, περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους του κέντρου της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες, αλλά και με επαγγελματίες οδηγούς ταξί που συνάντησε στη βόλτα του.

Αμέσως μετά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν και είπε τα εξής:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, φίλες και φίλοι, γι’ αυτή την πάρα πολύ θερμή υποδοχή, εδώ στη Γλυφάδα. Δεν θα πω ότι είναι σαν το σπίτι μου, διότι είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες και σε όλους τους εορτάζοντες, γιορτάζει και ο γιός μου σήμερα. Είναι μια σπουδαία, μια σημαντική ημέρα σήμερα. Πέρασα και άναψα ένα κεράκι στην εκκλησία στην οποία παντρεύτηκαν οι γονείς μου το 1953.

Έχω την τιμή αυτή τη στιγμή να είμαι Πρόεδρος της μεγάλης μας Παράταξης, δεν ξεχνώ όμως ότι είμαι και θα παραμείνω βουλευτής Β’ Αθηνών. Με έχετε τιμήσει πολλές φορές με την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ γι’ αυτό και τώρα σας ζητώ μέχρι την Κυριακή να κάνουμε όλες και όλοι μαζί τον τελευταίο μεγάλο αγώνα. Να στείλουμε το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής το βράδυ της 26ης Μαΐου.

Το βλέπετε ότι έχουμε το ρεύμα με το μέρος μας. Δεν χρειαζόμαστε καμία δημοσκόπηση για να διαβάσουμε τι συμβαίνει σήμερα στην ελληνική κοινωνία. Μια κοινωνία κουρασμένη, απογοητευμένη, θυμωμένη με αυτούς που μας κυβερνούν. Ψάχνει για ελπίδα, ψάχνει για στήριγμα. Θα το βρει στη μεγάλη μας Παράταξη, θα το βρει στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί μόνο εμείς, φίλες και φίλοι, είμαστε η Παράταξη που μπορούμε να εγγυηθούμε τρία απλά πράγματα: Χαμηλότερους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα. Πολλές νέες επενδύσεις, πολλές καλές νέες δουλειές -κυρίως για τα νέα παιδιά- που αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό. Και βέβαια ασφάλεια για κάθε Ελληνίδα για κάθε Έλληνα. Τελειώνουν οι πρακτικές της ανοχής στην παρανομία, στους κουκουλοφόρους που έχουν καταλάβει τα Πανεπιστήμια. Το πανεπιστημιακό άσυλο καταργείται -δεν αλλάζει, καταργείται- την επομένη της εκλογικής μας νίκης. Και ξαναπαίρνουμε στα χέρια μας τον έλεγχο της ζωής μας».

Αφού ευχαρίστησε τα τοπικά στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε: «Δεν είναι ώρα για ίσες αποστάσεις Όταν το δίλημμα είναι τόσο ξεκάθαρο “μπροστά ή πίσω”, “αλήθεια ή ψέμα”, “πρόοδος ή συντήρηση” -διότι αυτό που ζούμε σήμερα είναι η πραγματική συντήρηση και η πραγματική οπισθοχώρηση- όταν το δίλημμα είναι, από τη μια το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” και από την άλλη το “προχωράμε μαζί με όλους τους Έλληνες”, -αφού η ευθύνη μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό, όχι να τον διχάσω, και να πορευθούμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα- τότε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία ως τη μόνη δύναμη πραγματικής αλλαγής στον τόπο. Το κάνουμε πράξη στην κάλπη, σε όλες τις κάλπες».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να έρθουν στην αυριανή προεκλογική ομιλία του στο Περιστέρι. Μάλιστα, καθώς η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου”, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε  «Ποιος θα το περίμενε ένας Μητσοτάκης να κάνει ομιλία σε ένα γήπεδο με την ονομασία “Ανδρέας Παπανδρέου!”». «Αλλά η ζωή προχωράει!», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Δίωξη για κακούργημα στον μοναδικό συλληφθέντα του Ρουβίκωνα για το ντού στη Βουλή



Σε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά των μελών του Ρουβίκωνα που έκαναν ντου  στο περιστύλιο της Βουλής, για το αδίκημα της φθοράς ιστορικού μνημείου προχώρησε η Εισαγγελία.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης που αφορά όλους όσοι μετείχαν στον βανδαλισμό του κοινοβουλίου, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι προς το παρόν συλληφθεί, ο ένας που συνελήφθη και οδηγήθηκε στις εισαγγελικές αρχές είναι αντιμέτωπος με κατηγορία κακουργήματος και παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση.

Οι αστυνομικοί προέβησαν στη σύλληψη ενός 36χρονου, παλιού και ιδρυτικού μέλους του Ρουβίκωνα, γνωρίμου στην αστυνομία και τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις για ενέργειες της ομάδας στο παρελθόν, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να είχε προσαχθεί και στις δύο προηγούμενες εισβολές στο προαύλιο της Βουλής. Τελευταία του σύλληψη ήταν στις 10 Απριλίου 2019, όταν περίπου 15 άτομα μέλη του Ρουβίκωνα πήγαν στο υπουργείο Εξωτερικών στην οδό Ακαδημίας όπου πέταξαν φέιγ βολάν, ύψωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα υπέρ των εννέα Τούρκων που είχαν συλληφθεί για το πραξικόπημα.


Απίστευτη ξεφτίλα! Αχτσιόγλου και Πετρόπουλος εγκαινιάζουν την πλατφόρμα των 120 δόσεων


Έχουν ξεφτιλιστεί σε όλα τα επίπεδα οι Συριζαίοι και δεν σταματούν πουθενά.

Τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία Αχτσιόγλου και Πετρόπουλος εγκαινιάζουν την πλατφόρμα των 120 δόσεων, εγκαινιάζουν δηλαδή το κουμπί που θα πατάς να μπεις στις 120 δόσεις!! Για τόση ξεφτίλα μιλάμε!!!

Η λειτουργία της πλατφόρμας της ρύθμισης 120 δόσεων θα ξεκινήσει σήμερα. Με αυτή την αφορμή, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση, στις 10:30 το πρωί, στα γραφεία της διοίκησης του ΕΦΚΑ.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.

Τι άλλο να γράψουμε για την πλέον ξεφτιλισμένη κυβέρνηση στην ιστορία της Ελλάδας!!!!


Δεν βάζουν μυαλό οι Συριζαίοι! Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στον κοινό πυροσβεστικό στόλο της ΕΕ




Απορία προκαλεί η είδηση οτι η Ελλάδα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δεν θα συμμετάσχει στον κοινό πυροσβεστικό στόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς οτι είμαστε από τις χώρες που υποφέρουμε από πυρκαγιές την καλοκαιρινή περίοδο. Νωπή είναι ακόμα η μνήμη της τραγωδίας στο Μάτι.

Η συμμετοχή της χώρας στο πρόγραμμα rescEU δεν θα μας επιβάρυνε σημαντικά (καθώς η ΕΕ καλύπτει το 75% του κόστους) ενώ παράλληλα θα αποκομίζαμε σημαντικά οφέλη ειδικά στον τομέα της πρόληψης.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γεγονότα στο Μάτι απέδειξαν ότι η πρόληψη είναι τόσο αναγκαία, διότι τα νέα φαινόμενα, λόγω της κλιματικής αλλαγής, δημιουργούν καταστροφές. Eιδικά η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει το rescΕU, καθώς θα τη βοηθήσει στο θέμα της πρόληψης και της προετοιμασίας», δήλωσε χθες ο αρμόδιος επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Χρήστος Στυλιανίδης. «Είναι προς όφελος και της Ελλάδας, που είναι χώρα πολύ ευάλωτη σε θέματα φυσικών καταστροφών, να συμμετάσχει στη μεταβατική περίοδο, να αξιοποιήσει ευρωπαϊκά κονδύλια και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στις κοινές μας ανάγκες». Όμως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν μπορεί να πιέσει για την συμμετοχή στο πρόγραμμα καθώς πρόκειται για εθνική απόφαση.

Η χώρα μας, σε περίπτωση πυρκαγιάς, θα συνεχίζει να βασίζεται στο ευρωπαϊκό σύστημα που ήδη υπάρχει στην Ε.Ε., όπου η βοήθεια έρχεται εθελοντικά και εναπόκειται στην καλή διάθεση των υπολοίπων κρατών-μελών να ανταποκριθούν σε διμερές αίτημα του κράτους-μέλους που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Δείτε από το επίσημο site της ευρωπαίκής επιτροπής τι είναι το πρόγραμμα RescEU που δεν θα συμμετέχει η χώρα μας:



Δείτε εδώ αναλυτικά

omadaalithias.gr


Ο Τσίπρας καθυστέρησε στην Λάρισα 90 λεπτά την ομιλία του για να μαζευτεί κόσμος



Νέα ξεφτίλα συγκέντρωση στην Λάρισα για τον Αλέξη Τσίπρα που με το ζόρι και σπρώχνοντας πηγαίνει ο κόσμος να τον ακούσει να λέει ψέματα, να εκβιάζει και να εξαπατά.

Μίλησε στη μισή πλατεία ο πολιτικός απατεώνας και ήταν πάλι διχαστικός και αδιόρθωτος λέγοντας τρομαγμένος για τα χάλια με τον κόσμο στην πλατεία : «Οι δημοσκοπήσεις της συμφοράς θα διαψευστούν».

 Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 7.30 και ξεκίνησε 09:00 με μεγάλη καθυστέρηση προκειμένου να συγκεντρωθεί ο κόσμος που ήρθε με τον ζόρι και με κινητοποίηση. 

Εκεί που γέλασε όλη η Λάρισα ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του με αναφερόμενος στη συμμετοχή του κόσμου και είπε στην μισή πλατεία ότι οι πολίτες γέμισαν απ' άκρη σε άκρη την πραγματική πλατεία της Λάρισας και ότι στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για τις εκλογές της Κυριακής. 



Μπακογιάννης προς αλληλέγγυους : Να εύχονται να μη βγω δήμαρχος



Επίθεση από αντιεξουσιαστές που έκαναν πορεία για τον εκτελεστή τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, δέχτηκε προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη, στο κέντρο της Αθήνας, στην παλιά Βουλή.    

Στο περιθώριο της πορείας για τον serial killer τρομοκράτη που ζητά να του εγκριθεί νέα άδεια από τις φυλακές, άγνωστοι βανδάλισαν το περίπτερο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», φωνάζοντας χυδαία μηνύματα για τον πατέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Μπακογιάννη και τον τάφο του θύματος που είχε δολοφονηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη.  




Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στην ΕΡΤ:  «Ήταν εκεί οι εθελοντές μας, αγόρια, κορίτσια, 18, 20, 22, 24 χρονών. Περνά ομάδα ανθρώπων που φωνάζει χυδαία και αισχρά συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου και έχουν το θράσος να πάνε να κολλήσουν αφίσες και να γράψουν με σπρέι, να βανδαλίσουν το δικό μας περίπτερο. Ο μόνος λόγος που αποφύγαμε τα χειρότερα ήταν γιατί οι εθελοντές έφυγαν τρέχοντας και καλά κάνανε. Φύγανε τρέχοντας από τον ίδιο χώρο που οι ίδιοι καθάριζαν το πρωί και φρόντιζαν, γιατί χθες το βράδυ είχαμε προεκλογική συγκέντρωση και θέλαμε να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τον βρήκαμε. Δεν έχει να κάνει με το αν εμένα προσωπικά με εξοργίζει το θράσος του να γράφει κανείς το όνομα του δολοφόνου του πατέρα μου πάνω στο δικό μας περίπτερο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πάνε και βανδαλίζουν τη Βουλή. Και όπως σωστά ειπώθηκε νωρίτερα ξεφτιλίζουν όχι το κράτος μόνο αλλά όλη την πολιτεία και τη Δημοκρατία. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρατούν τα Εξάρχεια σε ομηρία, που στην ΑΣΟΕΕ προστατεύουν το παρεμπόριο, οι ίδιοι - γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία - που συνδέονται με οργανωμένο έγκλημα, με διακίνηση ναρκωτικών, ανθρώπων και όπλων (...) Να είμαι ξεκάθαρος, να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος».


Ομολογεί κυνικά ο Τσίπρας ότι θέλει να κρατήσει ομήρους τους συνταξιούχους για να τον ψηφίσουν



Η αθλιότητα του ακούστηκε από το στόμα του εκβιαστή πολιτικού απατεώνα Αλέξη Τσίπρα στο δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα», όπου είπε: «Ξέρει ο συνταξιούχος που μας παρακολουθεί ότι η σύνταξή του θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα πάρει την Κυριακή και θα βάλει στην κάλπη», έδειξε το πόσο αδίστακτος και κυνικός είναι.

Η πρωτοφανής ομολογία του ότι οι παροχές δίδονται έναντι της θετικής ψήφου για την κυβέρνηση, άφησε άφωνους αντιπολίτευση και πολίτες. Με λίγα λόγια ο Τσίπρας ομολογεί κυνικά ότι  κρατά ομήρους τους συνταξιούχους με αντάλλαγμα μια ψήφο.



Ανατριχιαστικό βίντεο από την δολοφονία του Κώστα Κατσουλάκη!




Το έγκλημα σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή, με τον δράστη να περιγράφει στους αστυνομικούς τις κινήσεις αλλά και το σχέδιό του.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και φαίνεται στα συγκλονιστικά πλάνα από το κύκλωμα τηλεόρασης του μίνι μάρκετ, ο δράστης μπήκε στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδικοχαμένος κοινοτάρχης και κρατούσε μία σακούλα. Μέσα έκρυβε ένα όπλο, που όπως υποστήριξε έφτιαξε ο ίδιος.

Το θύμα φαίνεται να τρέχει προς το εσωτερικό του καταστήματος και να κρύβεται πίσω από ψυγεία. Στην συνέχεια φαίνεται να καταφέρνει να φτάνει μέχρι την έξοδο του μίνι μάρκετ, ωστόσο για λίγα δευτερόλεπτα δεν καταφέρνει να σωθεί.

Ο δράστης τον προλαβαίνει και από απόσταση περίπου ενός μέτρου τον εκτελεί εν ψυχρώ και πισώπλατα…

Ο 60χρονος δράστης είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές πάρα πολλές φορές στο παρελθόν για δολιοφθορές και έντονα παραβατική και προβληματική συμπεριφορά.

Μάλιστα, σε δήλωσή της οικογένειας, μια ημέρα μετά την δολοφονία, επιρρίπτονται ευθύνες στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές που δεν είχαν ανακόψει την έκνομη δράση του 60χρονου.




Νέα Δημοκρατία για επίθεση Ρουβίκωνα: Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους



Ο Ρουβίκωνας έχει κάνει άλλα δύο επιθέσεις στη Βουλή, στα οποία είχε δώσει το παρών και ο 37χρονος που συνελήφθη εχθές για την τελευταία επίθεση. 

Από τότε που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ευνοεί τους αντιεξουσιαστές συντρόφους του, τον Απρίλιο του 2015 μέλη του Ρουβίκωνα διέσχισαν τον προαύλιο χώρο, έφτασαν στην είσοδο της Βουλής και άνοιξαν πανό υπέρ της απελευθέρωσης απεργών πείνας, ανάμεσά τους ο Σάββας Ξηρός.

Τον Ιούλιο του 2017, 25 μέλη του Ρουβίκωνα είχαν αιφνιδιάσει τους αστυνομικούς, έφτασαν στην είσοδο της Βουλής για τους βουλευτές, πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα για την Ηριάννα. Μάλιστα τότε, με απίστευτη εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, σε συνεννόηση με τον τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τα μέλη του Ρουβίκωνα είχαν αφεθεί ελεύθερα, δείχνοντας έτσι τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σοφία Ζαχαράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο βανδαλισμός της Βουλής από τον Ρουβίκωνα είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός ενός κράτους, που σε τέσσερις μέρες έχει εκλογές, και δεν μπορεί να προστατεύσει ακόμη και το κτίριο που συμβολίζει την ελληνική Δημοκρατία. 

Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σαφές: Οι υπαίτιοι της σημερινής ντροπής, ας γνωρίζουν από τώρα, ότι η πρωτοφανής ανομία θα λάβει τέλος πολύ σύντομα, με την ψήφο του ελληνικού λαού».