Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Αντιδράσεις για το μίζερο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ξεφτίλα από τον Αλέξη Τσίπρα

 





Ένα μήνυμα με μπόλικο αντιπολιτευτικό ψέμα, μίζερο χωρίς καμία ελπίδα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες για την κατάντια του τελειωμένου πολιτικά αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσα από ένα φαιδρό μήνυμα ο Τσίπρας επιχειρεί να πείσει τους πολίτες ότι μόνο αν υπάρξει πολιτική… αλλαγή, δηλαδή με κυβέρνηση αυτοκτονίας της χώρας και ηγέτη τον ίδιο, θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα. 

Είπε ο μίζερος και φαιδρός Αλέξης Τσίπρας «Το 2022 δοκιμάστηκαν πάνω στο σώμα της πατρίδας όλες οι συνταγές μιας πολιτικής που βάζει τα κέρδη, τα υπερκέρδη, την αισχροκέρδεια, πάνω από τους ανθρώπους. Πάνω από τη δικαιοσύνη, πάνω από την αξιοπρέπεια. Πάνω, ακόμα, και από το δικαίωμα της επιβίωσης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας μάλιστα ότι «τον απολογισμό, δεν έχετε ανάγκη από κανέναν να σας τον υποδείξει. Τον ζείτε καθημερινά. Στο σπίτι, τη δουλειά, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, στο σούπερ μάρκετ, στις ουρές της ανεργίας και στην ταπείνωση των διαφόρων «pass», που επιφυλάσσουν τη φιλανθρωπία για τους πολλούς και την πιο προκλητική κερδοσκοπία για τους λίγους»

Και συνέχισε  να λαικίζει ο φαιδρός, λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τους πολίτες εξοργίζοντας τους παράλληλα «απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη επέλαση, μία είναι η ευχή και η ελπίδα που απλώνεται σε ολόκληρη την κοινωνία: Να σταματήσει εδώ αυτός ο εφιάλτης. Ο εφιάλτης της ακρίβειας που πολιορκεί εκατομμύρια νοικοκυριά. Ο εφιάλτης της διάλυσης κάθε δημόσιας δομής, της εκποίησης του ΕΣΥ, που έχει κοστίσει ήδη χιλιάδες ζωές.

Ο εφιάλτης της εικόνας των παιδιών που υποσιτίζονται, των παιδιών που περιμένουν για μήνες στην ουρά για μια εγχείριση, των νέων που τους απαγορεύεται ακόμα και να ονειρεύονται ένα αύριο μόρφωσης και δημιουργικής ζωής.

Ο εφιάλτης της κακοποίησης του κράτους δικαίου, με τις υποκλοπές και την προσπάθεια συγκάλυψης τους, με το ψέμα, την προπαγάνδα και τον διχασμό που επιστρατεύονται για να κρύψουν την πρωτοφανή αναδιανομή υπέρ λίγων ισχυρών και εις βάρος των πολλών»

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει μετά την μεταπολίτευση από την χώρα, και η ευχή όλων μας είναι το 2023 να τελειώνουμε μαζί του, και με την ψήφο του ο λαός να δώσει τέλος στην άθλια πολιτική καριέρα του.




Ο ακροαριστερός θαυμαστής του Βελουχιώτη Σπίρτζης δεν ζητά συγνώμη και επιμένει στο ψέμα για την "νεκρή Μαρία"

 


Αντί ο φαιδρός ακροαριστερός Σπίρτζης να ζητήσει συγνώμη απο τον Ελληνικό λαό και να απαιτήσει και απο τους συντρόφους του να κάνουν το ίδιο, ο ανήθικος προκαλεί περισσότερο του Έλληνες πολίτες.

Μέχρι και η Έλενα Ακρίτα έκανε ανάρτηση ζητώντας συγνώμη για το ότι εργαλειοποίησε μια στημένη απάτη του ΣΥΡΙΖΑ, της Τουρκίας και ΜΚΟ για να κάνουν κακό στην Ελλάδα.



Το Spiegel ζητά συγγνώμη και κατεβάζει οριστικά τα άρθρα για τη “νεκρή” Μαρία  στον Έβρο και τους μετανάστες, που έγιναν σημαία από τον ΣΥΡΙΖΑ, σπο την Τουρκία και προσωπικά απο τον Αλέξη Τσίπρα. Το ίδιο έχει πράξει και η ΜΚΟ που αντιμετωπίζει και τη δικαιοσύνη, και τα μέλη της διώκονται για κακούργημα. 

Ο φαιδρός ακροαριστερός Σπίρτζης, επιμένει και κατηγορεί την κυβέρνηση για προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, και η συμπεριφορά του δείχνει ότι εάν δεν είναι βλάκας για να δικαιολογείτε η επιμονή του, τότε είναι συνειδητά επικίνδυνος για την χώρα.

Ο φαιδρός επιμένει με επιλεκτικές αναφορές ως προς την ανακοίνωση του Spiegel το οποίο αναγνωρίζει το λάθος του επιλέγοντας να μην αναρτήσει εκ νέου τα σχετικά άρθρα που πρόσφατα είχε κατεβάσει για να πραγματοποιήσει έρευνα. 

Και αντί να ζητήσει συγνώμη το θρασύμι του ΣΥΡΙΖΑ, λέει προκαλώντας τον Ελληνικό λαό πώς ηκυβέρνηση διαστρεβλώνει το… Spiegel, και αυτό δείχνει το πόσο ακροαριστερός προκλητικός είναι. ΌΠως και τα «πάντα πρόθυμα φιλοκυβερνητικα ΜΜΕ», διότι κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που πρωτοστάτησε εκείνη την περίοδο στις καταγγελίες «με την αναπαραγωγή fake news στα πάντα πρόθυμα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, η Κυβέρνηση συνεχίζει ακόμη και την τελευταία μέρα του έτους την προπαγανδιστική της πολιτική, προσπαθώντας να παρουσιάσει την έρευνα του Spiegel για το θέμα των 38 προσφύγων ως δήθεν δικαίωσή της»

Ένας σοβαρός άνθρωπος που διαβάζει την ξεφτίλα Σπίρτζη εκτός από το να εξοργιστεί, αναρωτιέται και πόσο βλάκας είναι για να επιμένει σε ένα ψέμα που στήθηκε και διαψεύστηκε.

Και συνεχίζει το θρασύμι και θαυμαστής του παιδεραστή βιαστή δολοφόνου Άρη Βελουχιώτη «Και εμείς δεν σταματάμε, ακόμη και την τελευταία ημέρα του χρόνου, να αναδεικνύουμε τα ψέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και να ρίχνουμε φως στην ΑΛΗΘΕΙΑ» αναφέρει και καταλήγει χωρίς ίχνος ηθικής και ντροπής συνεχίζοντας το ψέμα:

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής από την αρχή ως προς το ζήτημα των 38 προσφύγων, για του οποίους υπενθυμίζεται ότι υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ή έπρεπε η Κυβέρνηση να τους περισυλλέξει από τη νησίδα που άλλωστε ήταν εν μέρει ελληνική ή έπρεπε να ανεβάσει το θέμα πολιτικά ώστε να ασκηθεί πίεση στην Τουρκία από τον ΟΗΕ και την ΕΕ με σκοπό να διερευνηθεί τι έγινε στη νησίδα και να παρασχεθεί στήριξη στους πρόσφυγες στην Τουρκία.

Δυστυχώς αντί αυτών των επιλογών η Κυβέρνηση επέλεξε να χειριστεί το θέμα με τα επικοινωνιακά και ακροδεξιά αντανακλαστικά που την χαρακτηρίζουν με τραγικά αποτελέσματα, μεταξύ άλλων και για την διεθνή εικόνα της Ελλάδας. Θέλει πολύ θράσος να κουνάει τώρα το δάχτυλο.

Το 2022 φεύγει και μαζί φεύγουν η προπαγάνδα, τα ψέματα και η κοινωνική αναλγησία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Καλή χρονιά»

Με λίγα λόγια ο Ελληνικός λαός δεν πρόκειται να ακούσει και αυτή την φορά συγνώμη απο τους φιαδρούς και επικίνδυνους για την χώρα Συριζαίους, και θα συνεχίσουν να διασύρουν την χώρα όποτε θέλουν κατασκευάζοντας fake news.

Να τους θυμηθείτε στις εκλογές και να τους στείλετε εκεί που πρέπει για να ξεβρωμίσει η χώρα.




Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο έτος

 



To πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πρωθυπουργού:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και το κατώφλι του 2023 γίνεται, έτσι, ευκαιρία αναστοχασμού των πολλών γεγονότων που ζήσαμε μαζί τη χρονιά που πέρασε. Των αλλεπάλληλων προκλήσεων που διαχειρίστηκε η πατρίδα μας. Αλλά και των μεγάλων βημάτων που έκανε προς τα εμπρός.

Γιατί η νέα χρονιά βρίσκει την Ελλάδα με τη χαμηλότερη ανεργία από το 2010. Με τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τα έσοδα του τουρισμού να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Με παγκόσμιους επιχειρηματικούς κολοσσούς να εμπιστεύονται τη χώρα και το μέλλον της. Και με το ψηφιακό κράτος να εξυπηρετεί τον πολίτη, καταργώντας τη γραφειοκρατία και διευκολύνοντας την καθημερινότητά του.

Κι ακόμα, με τα σύνορά μας ασφαλή και την εθνική άμυνα θωρακισμένη. Τόσο με διακρατικές συμφωνίες, όσο και με σύγχρονους εξοπλισμούς. Μέχρι και η ναυπηγική βιομηχανία του τόπου αναβιώνει σήμερα. Κυρίως, όμως, με την πολιτεία να υψώνει διαρκώς αναχώματα υπέρ της κοινωνίας, απέναντι πότε στις συνέπειες ενός πολέμου και πότε στις επιθέσεις της διεθνούς ακρίβειας.

Όλα αυτά δεν είναι επιτυχίες της κυβέρνησης. Είναι επιτυχίες της Ελλάδας, που έγιναν πράξη χάρη στη δική σας στήριξη στις πρωτοβουλίες μας. Αλλά και χάρη στην κατανόησή σας στις όποιες αδυναμίες μας. Διδασκόμαστε πάντα από αυτές. Έχουμε αποδείξει άλλωστε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τις δυσκολίες ευκαιρίες, φτάνοντας κάθε φορά, μέσα από τα κύματα, στην απέναντι όχθη.

Ξέρω καλά ότι ο εισαγόμενος πληθωρισμός εξακολουθεί να “ροκανίζει” το μέσο εισόδημα. Ότι πιέζει πολύ, ειδικά τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Όπως και ότι δυσκολεύει τη δραστηριότητα των επιχειρήσεών μας. Ξέρετε όμως και εσείς τις πολλές στοχευμένες προσπάθειες του κράτους να στηρίζει την οικονομία και την κοινωνία στην κάθε απρόβλεπτη δοκιμασία.

Από την 1η του μήνα οι συνταξιούχοι θα δουν, μετά από πολλά χρόνια, αυξήσεις στις συντάξεις τους. Οι γιατροί του ΕΣΥ θα δουν αυξήσεις στις απολαβές τους. Και πλέον όλοι οι Έλληνες θα ανακουφιστούν από την κατάργηση της Εισφοράς Αλληλεγγύης. Από τον Φεβρουάριο, επίσης, η πολιτεία θα καλύπτει ένα σημαντικό μέρος των βασικών εξόδων των νοικοκυριών. Ενώ την 1η Απριλίου, νωρίτερα από πέρυσι, θα αυξηθεί και πάλι ο κατώτατος μισθός.

Όλα αυτά μπορούμε να τα πραγματοποιούμε ακριβώς επειδή η οικονομία μας αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο όρο της Ευρώπης. Αλλά και γιατί προτεραιότητά μας ήταν και είναι, η κοινωνία να ευημερεί χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω. Αυτόν τον στόχο υπηρετώ από την πρώτη στιγμή. Και σε αυτόν τον δρόμο παραμένω: να προχωρούμε μπροστά και πάντα ενωμένοι.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, έχω το εθνικό χρέος να διαφυλάξω και τη δημοσιονομική σταθερότητα. Γι’ αυτό, παρόλο που το 2023 είναι μία εκλογική χρονιά, δεν πρόκειται να παρασυρθώ σε πλειοδοσία υποσχέσεων. Ούτε και θα μοιράσω χρήματα που δεν υπάρχουν.

Άλλωστε, ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο αξίωμα του Πρωθυπουργού, γνωρίζετε πια ότι δεσμεύομαι μόνο για εκείνα που είμαι σίγουρος ότι μπορώ να υλοποιήσω. Κι έτσι πορεύομαι από την ώρα που μού εμπιστευτήκατε αυτή την τεράστια ευθύνη: να χτίζουμε μαζί σήμερα ένα αύριο που θα είναι καλύτερο από το χθες, με Σταθερότητα, με Συνέπεια και με Συνέχεια.

Υποδεχόμαστε, λοιπόν, το 2023 με αισιοδοξία. Και όπως έχω πει, αν το πρώτο μας σύνθημα ήταν οι «λιγότεροι φόροι», το δεύτερο πρέπει να είναι οι «καλύτεροι μισθοί», η αξιοπρεπής υγεία για όλους και η προσιτή στέγη, ιδίως για τη νέα γενιά. Στόχοι που ασφαλώς δεν θα γίνουν πράξη από τη μία στιγμή στην άλλη. Που έχουν, ωστόσο, δρομολογηθεί στις ράγες συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι. Με όπλο μας την αλήθεια, το σχέδιο και την όρεξη για δουλειά.

Εύχομαι υγεία, χαρά και ελπίδα σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, παντού στον κόσμο. Κανείς πίσω και όλοι μαζί μπροστά! Αυτό είναι το μήνυμά μας για τη νέα χρονιά. Το μπορούμε και θα το πετύχουμε!

Χρόνια πολλα!