Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Αντιδράσεις για το μίζερο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ξεφτίλα από τον Αλέξη Τσίπρα

 





Ένα μήνυμα με μπόλικο αντιπολιτευτικό ψέμα, μίζερο χωρίς καμία ελπίδα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες για την κατάντια του τελειωμένου πολιτικά αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μέσα από ένα φαιδρό μήνυμα ο Τσίπρας επιχειρεί να πείσει τους πολίτες ότι μόνο αν υπάρξει πολιτική… αλλαγή, δηλαδή με κυβέρνηση αυτοκτονίας της χώρας και ηγέτη τον ίδιο, θα αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα. 

Είπε ο μίζερος και φαιδρός Αλέξης Τσίπρας «Το 2022 δοκιμάστηκαν πάνω στο σώμα της πατρίδας όλες οι συνταγές μιας πολιτικής που βάζει τα κέρδη, τα υπερκέρδη, την αισχροκέρδεια, πάνω από τους ανθρώπους. Πάνω από τη δικαιοσύνη, πάνω από την αξιοπρέπεια. Πάνω, ακόμα, και από το δικαίωμα της επιβίωσης» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας μάλιστα ότι «τον απολογισμό, δεν έχετε ανάγκη από κανέναν να σας τον υποδείξει. Τον ζείτε καθημερινά. Στο σπίτι, τη δουλειά, το σχολείο, το πανεπιστήμιο, στο σούπερ μάρκετ, στις ουρές της ανεργίας και στην ταπείνωση των διαφόρων «pass», που επιφυλάσσουν τη φιλανθρωπία για τους πολλούς και την πιο προκλητική κερδοσκοπία για τους λίγους»

Και συνέχισε  να λαικίζει ο φαιδρός, λέγοντας ψέματα και εξαπατώντας τους πολίτες εξοργίζοντας τους παράλληλα «απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη επέλαση, μία είναι η ευχή και η ελπίδα που απλώνεται σε ολόκληρη την κοινωνία: Να σταματήσει εδώ αυτός ο εφιάλτης. Ο εφιάλτης της ακρίβειας που πολιορκεί εκατομμύρια νοικοκυριά. Ο εφιάλτης της διάλυσης κάθε δημόσιας δομής, της εκποίησης του ΕΣΥ, που έχει κοστίσει ήδη χιλιάδες ζωές.

Ο εφιάλτης της εικόνας των παιδιών που υποσιτίζονται, των παιδιών που περιμένουν για μήνες στην ουρά για μια εγχείριση, των νέων που τους απαγορεύεται ακόμα και να ονειρεύονται ένα αύριο μόρφωσης και δημιουργικής ζωής.

Ο εφιάλτης της κακοποίησης του κράτους δικαίου, με τις υποκλοπές και την προσπάθεια συγκάλυψης τους, με το ψέμα, την προπαγάνδα και τον διχασμό που επιστρατεύονται για να κρύψουν την πρωτοφανή αναδιανομή υπέρ λίγων ισχυρών και εις βάρος των πολλών»

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ότι χειρότερο έχει περάσει μετά την μεταπολίτευση από την χώρα, και η ευχή όλων μας είναι το 2023 να τελειώνουμε μαζί του, και με την ψήφο του ο λαός να δώσει τέλος στην άθλια πολιτική καριέρα του.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου