Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Προφυλακίστηκε ο 52χρονος που σακάτεψε στο ξύλο την σύζυγο του αστυνομικό

 


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα, και παραλίγο να την σκοτώσει.

Κατά την απολογία του, ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος.

Η 43χρονη αξιωματικός έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του 52χρονου συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά αναφέρει.  Έγινε γνωστό ακόμη ότι την υπεράσπιση του 52χρονου δράστη αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας, που ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε και η ανάκριση συνεχίστηκε.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. «Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς.

Λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή ο 52χρονος δέχθηκε λεκτική επίθεση από πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας. Του απηύθυνε μάλιστα συγκεκριμένο ερώτημα «γιατί το έκανες;», χωρίς να λάβει κάποια απάντηση από τον δράστη, ο οποίος παρέμεινε σιωπηλός.

Το θύμα της βάναυσης επίθεσης δίνει μάχη μαζί με τους γιατρούς για να σώσει το νεφρό της που έχει πληγεί από τα χτυπήματα του τέως συζύγου. Εσωτερικά τραύματα έχουν υποστεί ο σπλήνας και η ουροδόχος κύστη, ενώ τα κατάγματα σε χέρια, πόδια και πρόσωπο φαίνεται πως είναι τα πιο «ανώδυνα» και «ακίνδυνα».

«Δεν είχαμε δει τον μπαμπά να χτυπά τη μαμά. Φώναζαν και τσακώνονταν, αλλά δεν είχαμε δει κάτι, δεν τον είχαμε δει να τη χτυπάει. Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα» φαίνεται να αναφέρουν τα παιδιά της 44χρονης αστυνόμου, που δέχθηκε τη βάναυση επίθεση από τον τέως σύζυγό της.

Αυτά τα λόγια, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τα εκμυστηρεύτηκαν σε ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., που βρίσκονται μαζί τους προκειμένου να τα στηρίξουν ψυχολογικά και να εκμαιεύσουν πληροφορίες για την καθημερινότητά τους στο οικογενειακό περιβάλλον.

Μαρτυρίες που έχουν συλλέξει αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση από το φιλικό, οικογενειακό και γειτονικό περιβάλλον αποκαλύπτουν ότι ο 52χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας ήταν «προσεκτικός» και δεν προχωρούσε σε βίαιες επιθέσεις όταν στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και τα παιδιά τους. Ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του και προκαλούσε συχνές σκηνές ζηλοτυπίας για ασήμαντες αφορμές και αιτίες, όπως από μια συνομιλία που είχε με συνάδελφό της έως μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την «επιβράβευση» ενός like! Σε κάποιες από αυτές η κατάληξη του καβγά ήταν κακοποιητική. Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν ακούσει συχνά καβγάδες αλλά και ήχους που παρέπεμπαν σε σωματικές επιθέσεις που συνοδεύονταν από κραυγές πόνου.

Η μητέρα της αστυνόμου ανέφερε στους αστυνομικούς πως η κόρη της της έλεγε: «Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω», με τη μητέρα της, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθούσε, να τη συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλει μήνυση για απειλή στο παρελθόν στον τότε σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας. Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 52χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός.



Διακινητής στο Κιλκίς ξυλοκόπησε έγκυο μετανάστρια για να τη ληστέψει - Την χτυπούσε με πέτρες και κλωτσιές

 



Αγαπημένος των ΜΚΟ και "διασωστών" Πακιστανός διακινητής κατηγορείται πως χτύπησε έγκυο μετανάστρια για να τη ληστέψει, με αποτέλεσμα αυτή να αποβάλει το μωρό που κυοφορούσε, σε παραμεθόριο περιοχή του νομού Κιλκίς. 

Πρόκειται για έναν 31χρονο Πακιστανό κακοποιό ο οποίος μαζί μ’ έναν 23χρονο Πακιστανό κι έναν 22χρονο Σύρο, έναντι αμοιβής, ανέλαβαν να οδηγήσουν μια πολυμελή οικογένεια Λιβανέζων από την Ελλάδα στη Βόρεια Μακεδονία.

Με βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών Κιλκίς, οι τρεις άνδρες παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για «διευκόλυνση εξόδου από το ελληνικό έδαφος πολιτών τρίτης χώρας χωρίς την υποβολή τους σε νόμιμο έλεγχο, κατά συρροή, τελεσθείσα από κερδοσκοπία και κατά συναυτουργία» και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Επιπλέον, ο πρώτος κατηγορείται για ληστεία, για διακοπή κύησης και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, πριν έναν χρόνο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατόπιν καταγγελίας που υπέβαλε ο πατέρας της οικογένειας αμέσως μετά τη βίαιη επίθεση του 31χρονου Πακιστανού εις βάρος της 30χρονης μητέρας και του 6χρονου παιδιού της.

Μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος τους και την απολογία τους σε ανακριτή οι τρεις αλλοδαποί κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στην φυλακή, μέχρι να διεξαχθεί η δίκη τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 31χρονος Πακιστανός και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, κατόπιν συνεννόησης, συναντήθηκαν με οικογένεια υπηκόων Λιβάνου, το απόγευμα της 31η Ιουλίου 2022, στην περιοχή Μικροδάσους Παιονίας Κιλκίς, δίπλα στα σύνορα της ελληνοσκοπιανής μεθορίου.

Ανέλαβαν να διευκολύνουν την έξοδο, από το ελληνικό έδαφος, με προορισμό την Βόρεια Μακεδονία, 8 υπηκόων Λιβάνου που διέμεναν προσωρινά στη χώρα μας και διέθεταν παραπεμπτικά σημειώματα ασύλου εντός προθεσμίας.

Στη σημείο έφτασαν, ο 35χρονος πατέρας, η 30χρονη μητέρα η οποία ήταν εγκυμονούσα στον 3ο – 4ο μήνα της κύησης της, τα πέντε παιδιά τους ηλικίας 13, 4, 7, 3 και 6 χρόνων καθώς και ο 24χρονος ξάδελφος του πατέρα.

Οι κατηγορούμενοι τους κατηύθυναν, κινούμενοι πεζοί από διαδρομή και μονοπάτια δίπλα στη σιδηροδρομική γραμμή, υποδεικνύοντας τους τη σχετική διαδρομή, επί ένα τετράωρο, προκειμένου να εξέλθουν από την ελληνική επικράτεια από μη νομοθετημένο σημείο της μεθοριακής γραμμής Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας. Ήθελαν να αποφύγουν το νόμιμο έλεγχο που προβλέπεται για κάθε πρόσωπο που εξέρχεται από το ελληνικό έδαφος.

Στο παραπεμπτικό βούλευμα, που παρουσιάζει το GRTimes, αναγράφονται τα εξής: Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης, ο πατέρας επρόκειτο να καταβάλει χρηματικό ποσό άνω των 2000 ευρώ, μέρος του οποίου έδωσε ως προκαταβολή στους κατηγορούμενους.

«Την χτύπησε με γροθιές, κλοτσιές και πέτρες στην κοιλιά»

Κατά τη διαδρομή, ο πρώτος κατηγορούμενος χτύπησε με γροθιές, κλοτσιές και με πέτρες στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στο λαιμό και στην κοιλιά και στο σώμα της έγκυο γυναίκα. Την ακινητοποίησε και παρά τη θέληση της της αφαίρεσε ένα πορτοφόλι το οποίο είχε κρύψει κάτω από τη μπλούζα της που περιείχε περίπου 2000 ευρώ.

Ενώ γνώριζε ότι ήταν έγκυος την χτύπησε με σφοδρότητα και της προκάλεσε απώλεια υγρών, αιμορραγία στον κόλπο και ακολούθως τη διακοπή της κύησης (με ηλικία εμβρύου που αντιστοιχούσε σε 11 εβδομάδες και 4 μέρες) ενώ της προκάλεσε μώλωπες. Εκτός από τη μητέρα, ο 31χρονος Πακιστανός γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και στην περιοχή της μύτης τον 6χρονο γιό της, όταν έσπευσε προς βοήθεια της μητέρας του, προκαλώντας κάκωση στην περιοχή της μύτης.

Κατά τη σύλληψη τους, ύστερα από σωματική έρευνα, προέκυψε ότι ο τρίτος από τους κατηγορούμενους κατείχε μια αυτοσχέδια συσκευασία με περίπου 6 γραμμάρια χασίς.


Πηγή



Δηλητηρίαζε τον καφέ του άνδρα της με χλωρίνη επί μήνες

 


Μια σύζυγος δηλητηρίαζε τον καφέ του εν διαστάσει συζύγου της, υπαλλήλου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ με χλωρίνη επί μήνες, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Η Μέλοντι Τζόνσον συνελήφθη στις 18 Ιουλίου, όταν ο σύζυγός της έδειξε βίντεο στην αστυνομία που φέρεται να την δείχνει να ρίχνει το καθαριστικό προϊόν στη μηχανή του καφέ.

Ο σύζυγος, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, παρατήρησε για πρώτη φορά ότι ο καφές του είχε περίεργη γεύση στα τέλη Μαρτίου, ενώ βρισκόταν στη Γερμανία.

Η Τζόνσον, 39 ετών, και ο σύζυγός της ήταν στη διαδικασία του διαζυγίου, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν μαζί με το παιδί τους στο ίδιο σπίτι.

Ο σύζυγος συνέχισε να πίνει το περίεργης γεύσης ρόφημα δύο ή τρεις εβδομάδες πριν χρησιμοποιήσει ταινίες χημικού ελέγχου για να ελέγξει το νερό στη βρύση του, το οποίο βγήκε φυσιολογικό.

Όταν εξέτασε το νερό στην καφετιέρα του έδειξε «ψηλά επίπεδα χλωρίου», αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Τον Μάιο, ο σύζυγος τοποθέτησε μια κάμερα στο σπίτι, η οποία έδειξε την Τζόνσον «να ρίχνει κάτι στην καφετιέρα του».

Προσποιήθηκε ότι έπινε τον καφέ μέχρι που η οικογένεια επέστρεψε στην Αμερική στις 28 Ιουνίου, επειδή δεν ήθελε να καταθέσει μήνυση στη Γερμανία, αναφέρει το NBC News. Ενώ έμενε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο σε αεροπορική βάση της Αριζόνα, ο σύζυγος στις 5 Ιουλίου τοποθέτησε μια άλλη κάμερα όπου στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται «να πηγαίνει στην καφετιέρα του και να ρίχνει κάτι στο δοχείο νερού».

Ο σύζυγος υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία την επόμενη ημέρα, αλλά οι αστυνομικοί του είπαν ότι δεν ήταν σαφές τι έριχνε η Τζόνσον στην καφετιέρα του. Όταν η οικογένεια μετακόμισε σε μόνιμη κατοικία στις 7 Ιουλίου, έστησε περισσότερες κάμερες που έμοιαζαν με συναγερμούς πυρκαγιάς.

Ένα τοποθετήθηκε στο πλυντήριο όπου φυλάσσεται η χλωρίνη, ένα άλλο ακριβώς πάνω από την καφετιέρα και ένα τρίτο τοποθετήθηκε για να δείχνει τις κινήσεις μεταξύ αυτών των δύο χώρων.

Μετά τη συλλογή πολλαπλών βίντεο φαίνεται η Τζόνσον «να παίρνει χλωρίνη, να τη ρίχνει σε ένα δοχείο και στη συνέχεια να περπατάει και να τη ρίχνει στην καφετιέρα». Τότε ο σύζυγος πήγε ξανά στην αστυνομία.

Είπε στην αστυνομία ότι πιστεύει πως η εν διαστάσει σύζυγός του προσπαθούσε να τον σκοτώσει για να εισπράξει επιδόματα θανάτου.

Η Τζόνσον συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού, απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης και προσθήκη δηλητηρίου σε φαγητό ή ποτό. Σε έρευνα του σπιτιού φέρεται να ανακαλύφθηκε ένα δοχείο στο υπνοδωμάτιο της Τζόνσον κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου της, το οποίο μύριζε σαν χλωρίνη και είχε κάποιο υγρό μέσα. Φέρεται επίσης να υπήρχε υγρό μέσα στην καφετιέρα που μύριζε σαν χλωρίνη.


Πηγή



Εύσημα από Γερμανία στην Κυβέρνηση για τουρισμό, μεταρρυθμίσεις

 



Ευχάριστα δημοσιεύματα από το γερμανικό Τύπο για τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την αλλαγή εικόνας της χώρας.

H εφημερίδα «Handelsblatt» σε ανταπόκριση από την Αθήνα με τίτλο «Από τα πρόθυρα της πτώχευσης στην κορυφή της ανάπτυξης στην Ευρώπη» αναφέρει ότι η εκτόξευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί υπόδειγμα σε παγκόσμιο επίπεδο και σημειώνει: «Πώς τα καταφέρνει τόσο καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης;».

«Το ράλι στο Χρηματιστήριο Αθηνών δείχνει ότι η Ελλάδα, η οποία μόλις πριν από οκτώ χρόνια διασωζόταν με πιστώσεις δισεκατομμυρίων για να αποτραπεί η χρεοκοπία, επέστρεψε. Ως προς την οικονομική ανάπτυξη, η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών χωρών. Εξυγίανε τον Προϋπολογισμό και μειώνει το δημόσιο χρέος ταχύτερα από κάθε άλλη χώρα στην ευρωζώνη. Ο μηνιαίος δείκτης οικονομικού κλίματος, που εκπονεί το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών ΙΟΒΕ, ξεπέρασε τον Ιούλιο τις 111 μονάδες. Αντιθέτως στη Γερμανία, ο συγκρίσιμος δείκτης του Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών του Μονάχου Ifo μειώθηκε στις 87,3 μονάδες. Την ώρα που οι προοπτικές της γερμανικής οικονομίας γίνονται όλο και πιο απαισιόδοξες, στην Ελλάδα επικρατεί ευφορία», σημειώνει το δημοσίευμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με υπολογισμούς του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg, 3,4 δισ. ευρώ επενδύθηκαν από το εξωτερικό σε ελληνικές μετοχές και ομόλογα το πρώτο τετράμηνο του 2023. Παρατηρητές εκτιμούν ότι η εισροή επενδύσεων θα ξεπεράσει τα 10 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του έτους.

Η Bild Online είχε τίτλο «Ασφαλή τα ταξίδια στην Ελλάδα για τους τουρίστες», «Οι καταστροφικές δασικές πυρκαγιές στη Ρόδο έσβησαν». Ο ταξιδιωτικός όμιλος FTI διαφημίζει το Νησί των Ιπποτών, προσφέροντας εκπτώσεις μέχρι και 50% στις κρατήσεις ξενοδοχείων, όπως π.χ. Κιοτάρι 7 διανυκτερεύσεις, πτήση από Μόναχο, από 949 ευρώ το άτομο. Επίσης, αναφέρει ότι «με εξαίρεση μεμονωμένα ξενοδοχεία, οι ξενοδοχειακές μονάδες στη Ρόδο λειτουργούν στα γνωστά υψηλά επίπεδα ποιότητας».

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της γερμανικής εταιρίας, Τομ Ντίλον, όσοι Γερμανοί το επιθυμούν μπορούν «να ταξιδέψουν άφοβα σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιταλία». Ο γερμανός ειδικός συστήνει: «Ταξιδέψτε, αλλά ενημερωθείτε προηγουμένως και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας για τις τρέχουσες εξελίξεις».



Μετά το νερό, την σύνταξη στα 74, νέα προσπάθεια απάτης από ΣΥΡΙΖΑ για 16ωρη εργασία

 


Αμετανόητα, και επικίνδυνα μπάχαλα οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαπατήσουν τον κόσμο λέγοντας ασύστολα ψέματα.

Στο πλαίσιο αυτής της χυδαίας πολιτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε και η επικείμενη κύρωση με σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας -που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση αυτή την εβδομάδα, και ακολουθεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία που παρέχει τη δυνατότητα εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες. 

Ευκαιρία για απάτη και ψέμα από την Κουμουνδούρου, και τους υποψήφιους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ, που ονόμασε το σχέδιο νόμου θέσπιση «16ώρου» και οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται στο ποιος θα εξαπατήσει περισσότερο τον κόσμο.

Η Αχτσιόγλου που όπως έχει αποδειχθεί δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά αν και έμπειρη εργατολόγος και με ανώτατες σπουδές στο Εργατικό Δίκαιο σαφώς και γνωρίζει πως η κοινοτική οδηγία δεν επιμηκύνει σε καμία περίπτωση το 8ωρο, αλλά παρόλα αυτά εξαπατά φαιδρά τον κόσμο.  Σε ανάρτηση της ανέφερε ξέροντας ότι εξαπατά και λέει ψέματα ότι «το 16ωρο δεν μπορεί να είναι η απάντηση για την εργασία στον 21ο αιώνα», και συνέχισε εξαπατώντας λέγοντας : «Φαίνεται ότι για τη Ν.Δ. το να μπορεί κάποιος να ζήσει αξιοπρεπώς χωρίς να κάνει περισσότερες από μία δουλειές αποτελεί παρωχημένη αντίληψη»! Μάλιστα, θέλοντας να έχει καλυμμένα και τα νώτα της από την υποψηφιότητα της μαχητικής αριστερής τάσης, καταφεύγοντας σε εικασίες, συμπλήρωσε: «Η σχεδιαζόμενη ρύθμιση θα είναι ένα ακόμα δώρο στην παραβατικότητα, μία νέα οδός παράκαμψης των εργασιακών δικαιωμάτων»!

Ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς, με υποτίθεται χαμηλότερο IQ από την Αχτσιόγλου και μετρ της απάτης και του ψέματος, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα «είδε» ότι με το νομοσχέδιο αυτό, όπως είπε χαρακτηριστικά «ξεκινάει», ο κυβερνητικός «οδοστρωτήρας που θα σαρώσει το κλίμα των ελέγχων και της στοιχειώδους τήρησης των κανόνων στα εργασιακά δικαιώματα, όπως έχει υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης»!

Με λίγα λόγια, το 17% δεν τους έβαλε μυαλό, και οι διεκδικητές της αρχηγίας συνεχίζουν να πολιτεύονται με την απάτη και το ψέμα.



Συμμορία ανήλικων κακοποιών επιτέθηκε και λήστεψε ανήλικους στην Αργυρούπολη

 


Επίθεση σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκε στην Αργυρούπολη, από συμμορία περίπου 20-30 ατόμων από άλλη περιοχή.

Η συμμορία των ανήλικων κακοποιών έκαναν επίθεση, σε πολυσύχναστο σημείο, σε βάρος δύο ανήλικων 15 και 17 ετών.

Τα θύματα έκαναν ανυποψίαστα τη βόλτα τους, δίπλα σε παιδική χαρά, όταν δέχτηκαν την επίθεση με σκοπό τη ληστεία.

Τα δύο παιδιά είχαν επάνω τους ένα τσαντάκι και ένα κινητό. Mία μητέρα που ήταν στο σημείο κάλεσε την αστυνομία και έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι δράστες όμως είχαν ήδη διαφύγει.

Κάμερες τις περιοχής, κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνα με τη βοήθεια του βιντεοληπτικού υλικού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των επικίνδυνων ανήλικων κακοποιών.



Υπεύθυνος beach bar έδειρε ζευγάρι που ήθελε να καθίσει στην παραλία με πετσέτα

 


Σε μία περίοδο που εξαπλώνεται το «κίνημα της πετσέτας» ανά την Ελλάδα, έγινε γνωστό ότι στη Χαλκιδική είχε σημειωθεί  περιστατικό ξυλοδαρμού στα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ρεπορτάζ του Mega που προβλήθηκε σήμερα η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης μαζί με τον σύζυγό της, οι τόνοι οξύνθηκαν όταν θέλησαν να καθίσουν με την πετσέτα τους στην παραλία, όμως ο υπεύθυνος έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος τους και μάλιστα - όπως καταγγέλλεται- χτύπησε χειρουργημένη γυναίκα. Ο σύζυγός της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. 

Όπως καταγγέλει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, υπεύθυνοι beach bar στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην παραλία Κασταμονίτη τούς απαγόρευσαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο πρωί, 10:00. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίνουμε πρωί. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακρυά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω. Ερχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει»,  κατήγγειλε η 70χρονη στο MEGA για το περιστατικό που έγινε στα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος δεν έμεινε μόνο στις βρισιές, καθώς δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. ''Θα σας πνίξω'', ''θα σας πετάξω'', πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου, σηκώνομαι και λέω ''κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;''. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του σκίζει τη μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρχεται κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», κατήγγειλε ακόμη η γυναίκα. 

H κοπέλα που έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.


Πηγή