Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Μετά το νερό, την σύνταξη στα 74, νέα προσπάθεια απάτης από ΣΥΡΙΖΑ για 16ωρη εργασία

 


Αμετανόητα, και επικίνδυνα μπάχαλα οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαπατήσουν τον κόσμο λέγοντας ασύστολα ψέματα.

Στο πλαίσιο αυτής της χυδαίας πολιτικής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε και η επικείμενη κύρωση με σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας -που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση αυτή την εβδομάδα, και ακολουθεί την ευρωπαϊκή νομοθεσία που παρέχει τη δυνατότητα εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες. 

Ευκαιρία για απάτη και ψέμα από την Κουμουνδούρου, και τους υποψήφιους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ, που ονόμασε το σχέδιο νόμου θέσπιση «16ώρου» και οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ διαγωνίζονται στο ποιος θα εξαπατήσει περισσότερο τον κόσμο.

Η Αχτσιόγλου που όπως έχει αποδειχθεί δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά αν και έμπειρη εργατολόγος και με ανώτατες σπουδές στο Εργατικό Δίκαιο σαφώς και γνωρίζει πως η κοινοτική οδηγία δεν επιμηκύνει σε καμία περίπτωση το 8ωρο, αλλά παρόλα αυτά εξαπατά φαιδρά τον κόσμο.  Σε ανάρτηση της ανέφερε ξέροντας ότι εξαπατά και λέει ψέματα ότι «το 16ωρο δεν μπορεί να είναι η απάντηση για την εργασία στον 21ο αιώνα», και συνέχισε εξαπατώντας λέγοντας : «Φαίνεται ότι για τη Ν.Δ. το να μπορεί κάποιος να ζήσει αξιοπρεπώς χωρίς να κάνει περισσότερες από μία δουλειές αποτελεί παρωχημένη αντίληψη»! Μάλιστα, θέλοντας να έχει καλυμμένα και τα νώτα της από την υποψηφιότητα της μαχητικής αριστερής τάσης, καταφεύγοντας σε εικασίες, συμπλήρωσε: «Η σχεδιαζόμενη ρύθμιση θα είναι ένα ακόμα δώρο στην παραβατικότητα, μία νέα οδός παράκαμψης των εργασιακών δικαιωμάτων»!

Ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς, με υποτίθεται χαμηλότερο IQ από την Αχτσιόγλου και μετρ της απάτης και του ψέματος, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα «είδε» ότι με το νομοσχέδιο αυτό, όπως είπε χαρακτηριστικά «ξεκινάει», ο κυβερνητικός «οδοστρωτήρας που θα σαρώσει το κλίμα των ελέγχων και της στοιχειώδους τήρησης των κανόνων στα εργασιακά δικαιώματα, όπως έχει υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης»!

Με λίγα λόγια, το 17% δεν τους έβαλε μυαλό, και οι διεκδικητές της αρχηγίας συνεχίζουν να πολιτεύονται με την απάτη και το ψέμα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου