Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Κάποιος να προσγειώσει το νούμερο Κασσελάκη ονειρεύεται θριάμβους την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε και στις δύο εκλογικές διαδικασίες

 


Και ναι συμβαίνει, άφησαν τον Κασσελάκη στην Νέα Υόρκη να πανηγυρίζει ακόμα χωρίς νόημα και χωρίς ουσία.

Το νούμερο Κασσελάκης που το κόμμα του αφανίστηκε και στις δύο εκλογικές μάχες πανηγυρίζει χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός να του πει, προσγειώσου ξεφτιλίζεσαι. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα που ο ΣΥΡΙΖΑ κανονικά πρέπει να κλαίει, μάλιστα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, είχε επενδύσει προσωπικά με συνεχής επισκέψεις και διαρκή στήριξη στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουρέτα, το οποίο στήριξε και το ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε το νούμερο Κασσελάκης στους συνεργάτες του που τρώνε τις παπάτζες χωρίς να τον προσγειώνουν «αυτή είναι η πρώτη “ήττα” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και δεν θα είναι η τελευταία. Οι πολίτες έδειξαν πως δεν ανέχονται άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης». Αυτό βέβαια με 8 + 4 περιφέρειες σε Νεοδημοκράτες δεν στηρίζεται πουθενά παρά μόνο στο μυαλό του Κασσελάκη και έχει εξαφανιστεί εντελώς το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάτωσε και πάλι σε όλη την Ελλάδα.




3.584 συλλήψεις και 64.967 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. το τελευταίο 15ημερο σε επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη της εγκληματικότητας

 


Στοχευμένες αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια το τελευταίο 15νθήμερο και συγκεκριμένα από 2 έως 16 Οκτωβρίου 2023, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, από διάφορες Υπηρεσίες, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές και οικισμούς όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε όλη την χώρα ελέγχθηκαν –234.184– οχήματα και -307.435- άτομα ενώ πραγματοποιήθηκαν:

-3.584- συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

-12.467- προσαγωγές,

-64.967- παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

-1.578- ακινητοποιήσεις και  –18- κατασχέσεις οχημάτων καθώς και

-23- παραβάσεις αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

Ενδεικτικά, το τριήμερο 4 με 6 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές δράσεις:

στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή πεζών και εποχούμενων περιπολιών, όπου διενεργήθηκαν -1.045- έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν -132- άτομα ενώ συνελήφθησαν -14- άτομα, μεταξύ των οποίων οι -7- για παρεμπόριο και οι -5- για ναρκωτικά.

στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς, όπου πραγματοποιήθηκαν –344– έλεγχοι ατόμων, -6- προσαγωγές ατόμων, -3- συλλήψεις ενώ βεβαιώθηκαν -74- παραβάσεις για Κ.Ο.Κ.,

σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, οι οποίες επικεντρώθηκαν στις περιοχές του Ζεφυρίου, της Αγίας Βαρβάρας, του Ασπροπύργου και στην περιοχή των Κ.Τ.Ε.Λ. Κηφισού, όπου ελέχθησαν -1.239- άτομα και -639- οχήματα,  προσήχθησαν –165- άτομα, συνελήφθησαν -15- άτομα για διάφορα αδικήματα ενώ βεβαιώθηκαν -252- παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

στην περιοχή της Χαλκίδας, όπου πραγματοποιήθηκαν -63- έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν -5- άτομα, συνελήφθη -1- άτομο για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βεβαιώθηκαν –12– παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

σε περιοχές της Ζακύνθου, όπου πραγματοποιήθηκαν -53- έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν -3- άτομα, συνελήφθησαν -3- άτομο για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βεβαιώθηκαν –17– παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

σε περιοχές της Κορινθίας (Βραχάτι και Εξαμίλια), όπου  πραγματοποιήθηκαν -158- έλεγχοι ατόμων, -133- έλεγχοι οχημάτων, προσήχθησαν -14- άτομα, συνελήφθησαν -7- άτομα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και βεβαιώθηκαν –14– παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

Παράλληλα, στη Βόρεια Ελλάδα, οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις έλαβαν χώρα σε Θεσσαλία, Ήπειρο, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον υφιστάμενο στρατηγικό σχεδιασμό των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές με αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, σε περιοχές της Θεσσαλίας, και συγκεκριμένα σε Τύρναβο, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023:

ελέγχθησαν -287-  άτομα και -244- οχήματα,

προσήχθησαν -9- άτομα,

συνελήφθησαν -3- άτομα –κατά περίπτωση- για ρευματοκλοπή, για ανυποταξία και για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.,

βεβαιώθηκαν -194- παραβάσεις Κ.Ο.Κ., ενώ

ακινητοποιήθηκαν -3- οχήματα.

Περαιτέρω, σε περιοχές της Ηπείρου, και συγκεκριμένα σε περιοχές της Πρέβεζας και της Άρτας, την 5, 6 και 11 Οκτωβρίου 2023 ελέγχθησαν -147- άτομα και -111- οχήματα, προσήχθησαν -8- άτομα, συνελήφθησαν -3- άτομα για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και για κλοπή, ενώ βεβαιώθηκαν -24- παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και ακινητοποιήθηκαν -2- οχήματα.

Παρόμοιες δράσεις έλαβαν χώρα την 2 Οκτωβρίου 2023 καθώς και το διάστημα 10-15 Οκτωβρίου 2023 σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, οι οποίες επικεντρώθηκαν στις περιοχές Ναυαρίνου, Ροτόντα, Χαλκηδόνα και του κέντρου της πόλης, όπου:

ελέγχθησαν –453– άτομα και –103- οχήματα,

προσήχθησαν –42– άτομα, ενώ

συνελήφθησαν -12- άτομα για διάφορα αδικήματα και

βεβαιώθηκαν –18– παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Επίσης, 10, 11 και 13 Οκτωβρίου 2023 σε αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα σε Πιερία, Ημαθία και Πέλλα:

ελέγχθησαν –857– άτομα και –677- οχήματα,

προσήχθησαν –22– άτομα,

συνελήφθη –1– άτομο και

βεβαιώθηκαν –165– παραβάσεις Κ.Ο.Κ..

Τέλος, την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκαν ειδικές αστυνομικές δράσεις σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και συγκεκριμένα σε Ορεστιάδα, Ξάνθη, Δράμα, Ροδόπη, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη, όπου ελέχθησαν -1.278- άτομα και -940- οχήματα, προσήχθησαν -27- άτομα συνελήφθησαν -3- άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν -229- παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και ακινητοποιήθηκαν -12- οχήματα.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν.



Ο Αγγελούδης ξεκαθαρίζει ότι η νίκη στην Θεσσαλονίκη δεν είναι του ΠΑΣΟΚ αλλά του ανεξάρτητου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ συνδιασμού

 


Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσγείωσε τους Πασόκους που πανηγύριζαν για την Θεσσαλονίκη, ξεκαθαρίζοντας ότι η εκλογή του δεν είναι νίκη ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέλιος Αγγελούδης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οι πολίτες της συμπρωτεύουσας τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους: «Νομίζω πως οι πολίτες θέλουν μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση στα θέματα της καθημερινότητας και ένα προσβάσιμο δημαρχείο, με υπηρεσίες και τη δημοτική Αρχή να είναι κοντά τους. Αυτά τα στοιχεία ήταν νομίζω που μέτρησαν για να κάνουν αυτή την επιλογή».

«Αυτό το σχήμα δεν θέλει να ''χρεωθεί'' πουθενά»

Για το αν τοποθετείται κάπου «πολιτικά» η επικράτησή του έναντι του Κωνσταντίνου Ζέρβα ανέφερε: «Αντιλαμβάνομαι την πολιτική συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και καιρό. Υπήρξε μια επιλογή που κράτησα ως ''κόρη οφθαλμού''. Έπρεπε να απευθυνθώ στον κόσμο με μια ρητή και ξεκάθαρη θέση που έλεγε ότι αυτό το σχήμα δεν θέλει να ''χρεωθεί'' πουθενά. Με αυτό τον τρόπο η Θεσσαλονίκη μπορεί να απελευθερωθεί από κάποια ''δεσμά' που κρατούν χαμηλά τις διεκδηκητικές πτήσεις της πόλης».

«Είχα πει ότι υπάρχουν εμβληματικά στελέχη της ΝΔ που ήρθαν, υπάρχουν πάρα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Μπουτάρη, στελέχη από την παράταξη της κυρία Νοτοπούλου. Αυτό έπρεπε να αποτυπωθεί κάτω από μια ανεξάρτητη κίνηση», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τις σχέσεις του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο: «Η σχέση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έλκει την καταγωγή της από το πανεπιστήμιο. Είναι δεδομένη και δεν νομίζω ότι αμφισβητείται. Δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με το σχέδιο για την επόμενη μέρα του Δήμου». 




Συνελήφθησαν δύο κορίτσια που ξυλοκόπησαν ανήλικη για να την ληστέψουν στην Κηφισιά



Δύο ανήλικα κορίτσια κακοποιοί, το Σάββατο το βράδυ επιτέθηκαν για να ληστέψουν ανήλικη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 22.15 το βράδυ του Σαββάτου στην συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παναγίτσας, μια ομάδα κοριτσιών, προσέγγισαν δύο ανήλικες και αφού χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές την μια εξ' αυτών , της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι μετά από αναζητήσεις εντόπισαν μια 16χρονη κακοποιό και την προσήγαγαν στο ΑΤ Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκε ως μια από τις δράστιδες της επίθεσης στην 15χρονη και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνελήφθη σήμερα ακόμα ένα κορίτσι κακοποιός, ηλικίας 15 ετών, που συμμετείχε στην επίθεση.





Παιδομάζωμα απο τους τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιούν παιδάκια 10 ετών


 

Οι τρομοκράτες της Χαμάς φέρεται να εκπαιδεύουν παιδιά σχολικής ηλικίας για να τα κάνουν τρομοκράτες, και να επιτεθούν στους Ισραηλινούς.

Οι τρομοκράτες εκπαιδεύουν παιδιά έως 14 ετών για μάχη, με μερικά ακόμη μικρότερα σε ηλικία 10 και 8 ετών να εκπαιδεύονται σε στρατιωτικές ασκήσεις και δεξιότητες όπλων. Η South First Responders (SFR) του Ισραήλ μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από το παιδομάζωμα στο Telegram χθες. 

Το βίντεο φέρεται να καταγράφηκε σε κάμερες που φορούσαν στο σώμα τους τρομοκράτες που σκοτώθηκαν, κατά την επίθεση.

Η SFR είπε ότι το βίντεο είναι απόδειξη της «κυνικής κατήχησης παλαιστίνιων παιδιών» σε αυτό που περιέγραψε ως «στρατόπεδα εκπαίδευσης στρατιωτικού τύπου».








Τρομοκράτης της Χαμάς σκοτώνει αθώους όταν πέφτει νεκρός από σφαίρα Ισραηλίτη

 


Ένα από τα ΚΤΗΝΗ τους τρομοκράτες της Χαμάς καταγράφει την δολοφονία αθώων, όταν η θεία δίκη τον αποτελειώνει με μία σφαίρα και τον αφήνει να σφαδάζει μέχρι την τελευταία του πνοή.

Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από την επίθεση της Χαμάς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου.

Ξεκινά με πλάνα με τρομοκράτες της Χαμάς να προσεγγίζουν ένα από τα κιμπούτς στα οποία επιτέθηκαν το μοιραίο Σάββατο και ολοκληρώνεται με έναν εξ αυτών που καταγράφει με κάμερα όσα συμβαίνουν να δέχεται μια σφαίρα και να αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα σε ουρλιαχτά.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποιήσαν μοτοσικλέτες για την επίθεσή τους στο συγκεκριμένο κιμπούτς κρατώντας από οπλοπολυβόλα μέχρι RPG.

Φτάνοντας στην είσοδο του κιμπούτς οι ένολοι της παλαιστινιακής οργάνωσης εμπλέκονται σε ανταλλαγή πυρών πριν τελικά να καταφέρουν να μπουν στους χώρους.

Στη συνέχεια πυροβολούν κατά σπιτιών και αθώων, όπως φαίνεται σε ένα σπίτι που πέφτει νεκρός ο ένοικος, σκάνε το λάστιχο ενός ασθενοφόρου και ψάχνουν οικίες αναζητώντας υποψήφια θύματά τους.

Τελικά ο τρομοκράτης της Χαμάς, πέφτει στο έδαφος χτυπημένος από πυρά Ισραηλίτη με τον ίδιο να ουρλιάζει και να φωνάζει «δεν υπάρχει Θεός παρά μόνο ο Αλλάχ».




Ψάχνει σανίδα επιβίωσης ο Σπίρτζης και θέλει ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη - ΠΑΣΟΚ μαζί στις ευρωεκλογές

 


Ο θαυμαστής του Άρη Βελουχιώτη, που απειλούσε με το "καλό η το άγριο", απέτυχε να εκλεγεί, δεν τα πάει καλά με το νούμερο Κασσελάκη και ψάχνει σανίδα πολιτικής επιβίωσης στο ΠΑΣΟΚ.

Την εκτίμηση ότι «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσουν κοινό μέτωπο, να βρουν την ελάχιστη πολιτική συμφωνία που θα τους επιτρέψει τη συμπόρευση», εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, θέτοντας ως ορίζοντα τις ευρωεκλογές, και με την αγωνία της πολιτικής του επιβίωσης.

«Αν αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας, θα οδηγηθούμε εκεί ώστε να υπάρχει ενιαία εκπροσώπηση του δημοκρατικού κόσμου», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης. Ερωτηθείς για το ποιος θα ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας, καθώς τα εν λόγω κόμματα έχουν νέους ηγέτες, απάντησε ότι υπάρχουν πολλές διαδικασίες, όπως να επιλεγεί ύστερα από ένα κοινό συνέδριο ή από πολιτική συμφωνία.

Δεν μπορεί να αναλώνονται τα δύο κόμματα στο ποιος θα απορροφήσει τον άλλον και η συντηρητική παράταξη να αλωνίζει», κατέληξε ο Χρήστος Σπίρτζης, με την αγωνία της πολιτικής του επιβίωσης.



Νίκος Κοτζιάς κατά ΠΑΣΟΚ : Ψηφίσαμε Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης, όχι για να επιστρέψει η πράσινη αλαζονεία

 


Χρειάστηκε ο συνασπισμός 5 κομμάτων, και 80% αποχή για να πάρει τον δήμο της Αθήνας το ΠΑΣΟΚ.

Τους πανηγυρισμούς της πλευράς του ΠΑΣΟΚ για αυτή τη μεγάλη εκλογική νίκη του «εκλεκτού» του κόμματος, μετέφρασε ως «πράσινη αλαζονεία» ο υπουργός Εξωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κοτζιάς.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του αναφέρει πως ψήφισε Χάρη Δούκα για να «φύγει» ο Κώστας Μπακογιάννης και όχι για να επιστρέψει η «γνωστή πράσινη αλαζονεία». Ενώ, κάλεσε τους «φίλους του στο ΠΑΣΟΚ»,  να επιδείξουν «λίγη σεμνότητα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Εμείς ψηφίσαμε Δούκα για να φύγει ο Μπακογιάννης, η ΝΔ και η αλαζονεία της. Δεν ψηφίσαμε για την επαναφορά της γνωστής πράσινης αλαζονείας. Ας επιδείξουν, λοιπόν, λίγη σεμνότητα οι φίλοι μου στο ΠΑΣΟΚ. Το λέει κάποιος που πάντα υποστήριξε την συνεργασία των προεδευτικών δυνάμεων



Η Νέα Δημοκρατία λαβωμένη αλλά με 8 συν 4 Περιφέρειες από τις 13

 


Κανένα κλίμα δεν αλλάζει, για την Νέα Δημοκρατία κτύπησε καμπανάκι και για τις οργανώσεις της ειδικά στην Αθήνα, οι Νεοδημοκράτες έστειλαν το μήνυμα και δεν πήγα  να στηρίξουν υποψηφίους όπως τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η ανάλυση για την Αθήνα είναι μεγάλη και θα την κάνουν ειδικοί εκλογολόγοι, το σίγουρο είναι με την πρώτη ματιά, ότι δεν λειτούργησαν οι ΝΟΔΕ στην Αθήνα για να οργανώσουν τους ψηφοφόρους, δεν λειτούργησε το κόμμα, δεν λειτούργησε η ομάδα του πρώην δημάρχου Αθήνας.

Η Νέα Δημοκρατία παρά την δυσαρέσκεια που εκφράστηκε για ακρίβεια, μεταναστευτικό, αισχροκέρδεια, ασφάλεια, κατάφερε και πήρε 8 περιφέρειες με τους εκλεκτούς της, 4 περιφέρειες με αντάρτες Νεοδημοκράτες, και μία περιφέρεια στην Κρήτη με συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.

Χρειάστηκε 80% αποχή, και συνασπισμός 5 κομμάτων για να κάνουν λίγη ζημιά στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και αυτό πρέπει να προβληματίσει όχι την Ν.Δ. αλλά τους αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που δεν μπορούν από μόνοι τους να κάνουν την διαφορά από τον Μητσοτάκη.

Η εικόνα από τις περιφέρειες δεν δείχνουν ότι αλλάζει κανένα κλίμα, η εικόνα είναι ξεκάθαρη ως προς το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταποντίζεται περισσότερο, είναι ο χαμένος των εκλογών και πανηγυρίζει προσπαθώντας να καρπωθεί της δύο τρεις νίκες του ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη.

Και αυτό που είναι ξεκάθαρο, ο πρωθυπουργός πρέπει να ακούσει τα καμπανάκια που του κτύπησαν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. γιατί από αυτούς έπαθε την ζημιά, δεν πήγαν να ψηφίσουν επίτηδες, καμπανάκια όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και την λειτουργία κόμματος, του Μαξίμου, και της κυβέρνησης γενικότερα.



Κώστας Βουκελάτος



Ανύπαρκτος ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 3η δύναμη στην Ελλάδα και ο Κασσελάκης έχει χαρά

 


Κάποιος πήρε τον Στέφανο Κασσελάκη στην Νέα Υόρκη και του είπε να έχει χαρά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 3η δύναμη, και αυτός χάρηκε.

Κάποιος έπρεπε να ενημερώσει τον Στέφανο Κασσελάκη πριν βγει και κάνει τον χαρούμενο, πώς δεν είναι ο αρχηγός της Ν.Δ. που κέρδισε 8 Περιφέρειες και άλλες 4 με αντάρτες Νεοδημοκράτες, είναι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ που καταποντίστηκε χωρίς ούτε μία Περιφέρεια δικιά του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος και στην αυτοδιοίκηση, χρειάστηκε τον συνασπισμό τριών κομμάτων για να πάρει τον δήμο στην Θεσσαλία, και βοήθησε μαζί με την αποχή 80% να πάρει το ΠΑΣΟΚ τον δήμο της Αθήνας.

Δεν έχει καμία δύναμη, παρακαλάει το ΠΑΣΟΚ να συνασπιστούν για να επιβιώσει σαν κόμμα και κατά τα άλλα ο Κασσελάκης χαζοχαρούμενος δεν ξέρει τι έχει συμβεί στα αλήθεια.


Κώστας Βουκελάτος



Με 80% αποχή συνασπισμό ακροαριστεράς - ακροδεξιάς - ψεκασμένων πήρε ένα δήμο το ΠΑΣΟΚ και πανηγυρίζει

 



Έγινε και αυτό σε αυτή την χώρα, κάτι που δεν πρέπει να διατυμπανίζει το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν το τιμά, και δεν είναι κολακευτικό για την ηγεσία του.

Αναμφισβήτητα το μήνυμα για την Νέα Δημοκρατία είναι ηχηρό, αλλά από αυτούς που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και δεν θα ψήφιζαν κάτι άλλο, και αυτοί δεν πήγαν να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρω των εκλογών για να δείξουν την δυσαρέσκεια τους για ακρίβεια, μεταναστευτικό, αισχροκέρδεια, ασφάλεια, λειτουργία του κράτους.

Χρειάστηκε να ενωθούν 4-5 κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ - ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ) άνθρωποι των άκρων και κάθε ιδεολογίας, να μην πάει να ψηφίσει το 80% της Αθήνας για να βγάλει ένα δήμαρχο το ΠΑΣΟΚ.

Μέχρι και οι αντιεξουσιαστές που δεν ήθελαν την ανάπλαση του λόφου του Στρέφη ψήφισαν Δούκα.

Οι αλαζονικοί πανηγυρισμοί Ανδρουλάκη λες και κέρδισε τις εθνικές εκλογές, με κερδισμένο ένα δήμο και με συνεργασίες από μισή Περιφέρεια δείχνουν ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ παραμένει γελοία σε όλα τα επίπεδα και ανίκανη να εκμεταλλευτεί τον διασυρμό και την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ότι το ΠΑΣΟΚ έγινε δεύτερη δύναμη στις χθεσινές εκλογές, αυτό είναι γεγονός, αλλά το ότι δεν πήγε το 80% των ψηφοφόρων να ψηφίσουν αυτό πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Και κάτι για να ξέρουμε όλοι ο Αγγελούδης στην Θεσσαλονίκη ουδέποτε στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκη επειδή ήταν άνθρωπος του Βενιζέλου, και στον συνδυασμό του είχε και Νεοδημοκράτες υποψηφίους που ήθελαν να φύγει ο Ζέρβας.


Κώστας Βουκελάτος