Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Νέα επίθεση του ακροαριστερού τραμπούκου Πολάκη στην Αθηνά Λινού

 



Νέα επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού εξαπέλυσε ο ακροαριστερός τραμπούκος, και προστατευόμενος από τον τυχοδιώκτη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, που συνεχίζει να καταφέρεται εναντίον της, μετά την αντίδρασή της στο περιστατικό με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία είχε επιτεθεί ο αναρχοτραμπούκος μισογύνης.

Σε νέα του ανάρτηση, ο τραμπούκος Πολάκης απαντά ειρωνικά και στην αναφορά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά, που ανέφερε ότι η Κουμουνδούρου εκτιμά το κοινωνικό έργο της κυρίας Λινού και θέτει ερωτήματα για σύμβαση της «Πρόληψις» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την παροχή δεκατιανών σε μαθητές.

Ο ακροαριστερός τραμπούκος Πολάκης, που παραθέτει σελίδες της σύμβασης, ρωτά γιατί δεν αναφέρονται τα σχολεία που ωφελούνται, ενώ διαμαρτύρεται για τον όρο της σύμβασης που αφορά στον έλεγχο της παραλαβής των γευμάτων.

Αναλυτικά αναφέρει:

Για να εκτιμησουμε και μεις «το κοινωνικο εργο της κυριας Ληνου» …..

Μήπως μπορουμε να μαθουμε τα εξης:

1) Ποια ειναι τα σχολεια στην Περιφερεια Στερεας Ελλαδας που εδωσε η Αστικη μη Κερδοσκοπικη «ΠΡΟΛΗΨΙΣ» το δεκατιανο με τοστ ή φρουτο κλπ για το σχολικο ετος 2023-24 και ελαβε 1.000.000 ευρω !

Στη συμβαση αναφερονται απλα 3.700 «ωφελουμενοι μαθητες»,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!

Τι συμβαση ειναι αυτη;;;;

2) Σε ποια συμβαση σε μπανανια της κεντρικης Αφρικης ,υπαρχει ο ορος «αν παρελθει απρακτη(ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμια των 20 ημερων απο την υποβολή των παραστατικων απο το ινστιτουτο ,τεκμαιρεται η προσηκουσα παραλαβη των πεπραγμενων απο την επιτροπη παρακολουθησης της Περφερειας”!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!

Τα στοιχεια στις φωτο !

Φωτο 1 περιφερειαρχης Στερεας Ελλαδας Φανης Σπανος!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ…..

Προσεξτε τα στοιχεια να ειναι ΑΛΗΘΗ!!!!

ΥΓ .Για το Γιαννιτση θα πουμε σύντομα,κυρια Ληνού και κυριε Σπανε…






Καθηγητής στη σχολή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ο συλληφθείς εμπρηστής της Βάρης


 

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας ακόμα και σπιτιών, καθώς και μία κρίσιμη μαρτυρία οδήγησαν στη σύλληψη του 66χρονου, έπειτα από σχετικό ένταλμα, για τις τέσσερις πυρκαγιές στις 8 και 9 Ιουνίου, στην περιοχή Χέρωμα στη Βάρη Αττικής.

Πρόκειται για υλικό που τον έχει καταγράψει και τις 4 φορές να βρίσκεται κοντά, και στις δύο από αυτές φαίνεται να βάζει και τις φωτιές.

Η αποκαλυπτική φωτογραφία απο το protothema.gr


Το υλικό αυτό τέθηκε υπόψιν του εισαγγελέα με αποτέλεσμα να αξιολογηθεί και τελικά να εκδοθεί και το ένταλμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος προσπαθεί να αποφύγει κάθε συσχέτισή του με τις πυρκαγιές αυτές, λέγοντας πως δεν είναι αυτός.

Πρόκειται για καθηγητή και μάλιστα σύμφωνα με το βιογραφικό του είναι διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος μελετητής οικονομικών μελετών και μελετών επιχειρησιακής έρευνας, ενώ παραχωρούσε και διαλέξεις στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

Από το 2008 έως το 2013 είχε διοριστεί και σαν τακτικός καθηγητής.

O νέος ποινικός κώδικας της κυβέρνησης Ν.Δ. προβλέπει ποινές κάθειρξης έως 10 έτη για τους εμπρησμούς από αμέλεια -καθώς το αδίκημα πλέον έχει μετατραπεί σε κακούργημα- και έως 20 χρόνια για τους εμπρησμούς από πρόθεση, όπως του συγκεκριμένου δράστη.



Συνελήφθη από την Ομάδα «Ζ» 31χρονος αλλοδαπός με κλεμμένη μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας


 

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» απογευματινές ώρες χθες (5-8-2024) στην  περιοχή της Ομονοίας, 31χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν μοτοσυκλέτα στο κέντρο της Αθήνας με οδηγό τον 31χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στην θέα τους ο κατηγορούμενος ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινό σημείο και κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης και 4 φαρμακευτικά δισκία.

Όπως προέκυψε κατά την έρευνα, ο 31χρονος είχε αφαιρέσει την μοτοσυκλέτα πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Ο Παπαγεωργίου μας είπε ξεκάθαρα ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ηθική : «Δεν αποδοκιμάσαμε τις δηλώσεις Πολάκη γιατί δεν μεγιστοποιήθηκαν στα media»

 



Δεν τους ενδιαφέρει εάν θα προκαλέσουν, δεν τους ενδιαφέρει το πόσο βλακεία είναι αυτό που θα πουν, έτσι τους βγαίνει έτσι θα το πουν και ας ξεφτιλιστούν προκαλώντας την κοινή γνώμη.

 Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου είπε να ξανά ξεφτιλιστεί με τις δηλώσεις του με το ποδόλουτρο που γελάει ο κόσμος μαζί του, έτσι λοιπόν έκανε την δήλωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη για την Αθηνά Λινού, γιατί το ζήτημα δεν έχει λάβει μεγάλη διάσταση στα μέσα ενημέρωσης, σε αντίθεση με τα σόσιαλ.

Με λίγα λόγια αυτός ο απίθανος τύπος, μας λέει ότι οι αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνονται από ηθικής άποψης, επειδή είναι όλοι είναι ανήθικοι μετράνε τις αντιδράσεις σε ΜΜΕ και σόσιαλ για να αντιδράσουν!!!

Τα νούμερα που αποτελούν το θίασο του τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν, προτιμούν να βασίζονται όχι στην ηθική και την σοβαρότητα, αλλά στη δημοσιότητα για να δράσουν. 

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η ηθική ευθύνη ενός κόμματος δεν θα πρέπει να εξαρτάται από τη δημοσιότητα που λαμβάνει ένα θέμα.



Ισραέλ Κατς: Επιτακτική ανάγκη η εξόντωση του νέου ηγέτη της Χαμάς


 

Ο επικεφαλής της ισραηλινής διπλωματίας Ισραέλ Κατς υποστήριξε απόψε ότι ο διορισμός του Γιαχία Σινουάρ στην ηγεσία του πολιτικού γραφείου της Χαμάς είναι ακόμη ένας επιτακτικός λόγος για την εξόντωση του φερόμενου ως «εγκεφάλου» της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου.

«Ο διορισμός του αρχιτρομοκράτη Γιαχία Σινουάρ ως νέου ηγέτη της Χαμάς, αντικαθιστώντας τον Ισμαήλ Χανίγια, είναι ακόμη ένας επιτακτικός λόγος για να τον εξοντώσουμε σύντομα και να εξαφανίσουμε αυτήν την απαίσια οργάνωση από προσώπου γης», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).



Φοβούνται να διαγράψουν τον Σπίρτζη και στεναχωρούν τον Πολάκη που νόμιζε ότι φοβούνται μόνο αυτόν

 



Πυρ και μανία είναι ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης, που δεν διαγράφουν ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που τον επικρίνει για τις τραμπούκικες πράξεις του, και έχει ταχθεί υπέρ της διαγραφής του.

Να πάρει το χρόνο της επέλεξε χθες η Κουμουνδούρου απέναντι στο ενδεχόμενο διαγραφής του πρώην υπουργού, Χρήστου Σπίρτζη, παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ των δύο πλευρών, που επικράτησε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει ο ακροαριστερός τραμπούκος Πολάκης.

Αν και η δημόσια παρουσία του πρώην υπουργού Υποδομών της διακυβέρνησης Τσίπρα τέθηκε στο στόχαστρο 70 μελών του κόμματός του, οι οποίοι τον εγκάλεσαν προ εικοσαημέρου για «αντικαταστατική συμπεριφορά», εντούτοις η Επιτροπή Δεοντολογίας που συνεδρίασε χθες, κινήθηκε σε πιο ήπιους τόνους.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όχι ομόφωνα, για να μην στεναχωρηθεί ο τραμπούκος, να δοθεί άλλη μια ευκαιρία στον κύριο Σπίρτζη να παραστεί για εξηγήσεις ενώπιον της Επιτροπής στις 23 Αυγούστου, ημερομηνία, ωστόσο, που θεωρείται τελική ως προς τις αποφάσεις που θα λάβει στο εξής το πειθαρχικό όργανο του κόμματος. Ακόμη, αποφασίστηκε να επιβάλει επίπληξη για ασέβεια στον πρώην υπουργό, στηριζόμενη στο γεγονός ότι ο κύριος Σπίρτζης δεν έχει προσέλθει προς εξηγήσεις στο πειθαρχικό όργανο, αν και έχουν μεσολαβήσει αρκετές ημέρες από την καταγγελία εις βάρος του.

Η Κουμουνδούρου όπως δείχνουν τα πράγματα φοβάται και φαίνεται να ζυγίζει τώρα τις οριστικές αποφάσεις της, με δεδομένο ότι ο Χρήστος Σπίρτζης υπήρξε πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης Τσίπρα και σταθερός συνομιλητής του τελευταίου.

Έτσι και αλλιώς είναι θέμα χρόνου το κόμμα να διαλυθεί με μια νέα διάσπαση, εάν δεν προλάβει να το αποτελειώσει πρώτος ο τυχοδιώκτης με θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανος Κασσελάκης.

Από πλευράς του, ο πρώην υπουργός ανέφερε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN πως «στα δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα μέχρι στιγμής δεν υπάρχει διαγραφή γιατί κάποιο στέλεχος εξέφρασε την άποψή του», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «αυτό που γίνεται στην αντιπολίτευση είναι καταστροφικό».

Στον αντίποδα, «θα έπρεπε να έχουν σηκωθεί τα μανίκια κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ» τόνισε για την εκκίνηση ενός διαλόγου με κατάληξη «ένα πολιτικό πλαίσιο που θα συμφωνήσουμε» περιέγραψε ο Χρήστος Σπίρτζης, συμπληρώνοντας πως «δεν με ενδιαφέρει. Είναι δευτερεύον θέμα τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ».



Δημήτρης Αποστόλου για Παραγουανή κολυμβήτρια: Το έγκλημά της ήταν ότι δεν υποδύθηκε τον τρανς στον Μυστικό Δείπνο

 



Η απομάκρυνση της Παραγουανής κολυμβήτριας, Λουάνα Αλόνσο, από το Ολυμπιακό Χωριό, λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς, συγκαταλέγεται στον σωρό των ζητημάτων που έχουν επισκιάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος, και οι αντιδράσεις είναι πολλές.



Ο σεναριογράφος, Δημήτρης Αποστόλου, σχολίασε το παραπάνω με μια ανάρτηση - ξέσπασμα για την «ανεκδιήγητη» όπως τη χαρακτήρισε, τελετή έναρξης με τον πολυσυζητημένο «Μυστικό Δείπνο» από τρανς άτομα.

Το έγκλημα της Αλόνσο ήταν που δεν είχε μούσια και δεν φορούσε τακούνια για να υποδυθεί στον τρανς Απόστολο, τόνισε, μεταξύ άλλων στο post που έκανε, λίγο αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι η κολυμβήτρια έφυγε από το σπίτι που έμενε με τους αθλητές και συμπατριώτες της.



Τι έγραψε αναλυτικά ο Δημήτρης Αποστόλου

«Η Αλόνσο η Παραγουανή κολυμβήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς λόγω απρεπούς συμπεριφοράς... Το έγκλημα της η δεξιά φωτό που δημοσίευσε με μαγιό στο κολυμβητήριο των αγώνων. Βασικά το έγκλημα της ήταν που δεν είχε μούσια φορούσε τακούνια ταπερατα βυ...ά και υποδυόταν τον τρανς Απόστολο στο μυστικό δείπνο της ανεκδιήγητης τελετής έναρξης. Συμπερίληψη αλά καρτ και το σιχαμένο μήνυμα έφτασε παντού.. Και δεν είναι όλοι ακροδεξιοί οι κατακριτές της καρναβαλικής έναρξης προχω φίλοι υπερασπιστές των θόλων μηνυμάτων των Γάλλων...ίσως να ναι καλόγουστοι υποψιασμένοι και ανήσυχοι για ότι έρχεται με βήμα ταχύ σε στυλ ναζιστικής χήνας».





Ο νέος ηγέτης της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς Γιαχια Σινουάρ

 


Η εκλογή του Γιαχία Σινουάρ ως διαδόχου του Ισμαήλ Χανίγια στην ηγεσία της τρρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς, αποτελεί ξεκάθαρο μήνυμα ότι ανοίγει ένας καινούργιος κύκλος αίματος. Ο Σινουάρ, είναι χειρότερος από τον Χανίγια, εκπροσωπεί ό,τι πιο σκληροπυρηνικό και ασυμβίβαστο διαθέτουν στις τάξεις τους οι τρομοκράτες της Χαμάς. 

Η εκλογή του από τους προκρίτους της τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν ομόφωνη, καθώς ο Σινουάρ ήταν ο πολέμαρχός τους, ο εγκέφαλος πίσω από τις επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου 2023 και ο πλέον αποφασισμένος να δώσει τη μάχη με το Ισραήλ με κάθε τρόπο.

Ο Σινουάρ είναι βέβαιο ότι αποτελεί το νέο στόχο των Ισραηλινών και το στοίχημα είναι πόσο θα καταφέρει να κρατηθεί ζωντανός.



Δεύτερο σερί χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Τεντόγλου!


 

Ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,48μ. έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του δεύτερου σερί χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου του, και απέδειξε πως είναι ένας από τους κορυφαίους όλους των εποχών στο μήκος.

Το εκπληκτικό άλμα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο ήταν στην δεύτερη προσπάθεια στα 8,48 μ. Το πρώτο του άλμα ήταν στα 8., 27 μ., το τρίτο στα 8,24 μ. ενώ το τέταρτο άλμα του ήταν στα 8,36 μ. Ο Τζαμαϊκανός Πίνοκ έμεινε δεύτερος με 8,36 μ. και ο Ιταλός Φουρλάνι ήταν τρίτος με άλμα στα 8,34 μ.

Ο Τεντόγλου, κατέκτησε το δεύτερο σερί χρυσό του στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη και έγινε ο δεύτερος μετά τον σπουδαίο Αμερικανό που το καταφέρνει (ο Λιούις έχει τέσσερα σερί χρυσά 1984-1996).

Παράλληλα, ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε μόλις ο 10ος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος με δύο ολυμπιακά μετάλλια.