Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Κράτος ανομίας ΣΥΡΙΖΑ-Αντιεξουσιαστών -τρομοκρατών και κάθε είδους ποινικών συντρόφων ΣΥΡΙΖΑ



Θρασύτατη επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή με την ανοχή των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ που τους έχουν αφήσει να κάνουν ότι θέλουν.

Καταδρομική επίθεση αγνώστων σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 30 άτομα του Ρουβίκωνα κατάφεραν να ανέβουν χωρίς να τους σταματήσει κανένας τα σκαλιά από την πλευρά του Άγνωστου Στρατιώτη και πέταξαν βομβίδια με μπογιές προς την πλευρά της Βουλής και δύο καπνογόνα!



Τα άτομα εκσφενδόνισαν τη μπογιά κόκκινου και μαύρου χρώματος στο μπροστινό τμήμα του κοινοβουλίου και εξαφανίστηκαν εκτός από ένα που συνελήφθη μετά από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι δεν υπήρξαν προσαγωγές από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φρούρηση του κτιρίου της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη με προκλητική ανακοίνωση υπέρ του serial killer κακοποιού τρομοκράτη επικίνδυνου για την δημόσια ασφάλεια Δημήτρη Κουφοντίνα.



Το κείμενο του Ρουβίκωνα:

«Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει, από το σύνολο σχεδόν του αναρχικού κινήματος και άλλων επαναστατικών δυνάμεων σειρά δράσεων και επιθετικών ενεργειών ως υποστήριξη στον δίκαιο αγώνα του κομμουνιστή απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Ένα διογκούμενο κομμάτι της κοινωνικής βάσης, πλάι στον κόσμο του αγώνα, αντιλαμβάνεται το ειδικό διακύβευμα αυτής της μάχης, την ειδική σημασία που έχει σε συμβολικό, πολιτικό αλλά και σε επίπεδο συγκυρίας.

Το διακύβευμα αυτό δεν είναι η αποτίμηση της πολιτικής ιστορικότητας του απεργού, ούτε οι μορφές πάλης. Δεν είναι μια αφηρημένη κουβέντα για το δικαίωμα εκδίκησης των «πληγέντων», ούτε για τα «δημοκρατικά δικαιώματα» και το φάντασμα της «ισονομίας». Δεν είναι καν θέμα κερδισμένων με αίμα και αγώνες δικαιωμάτωνενάντια στον σωφρονιστικό ολοκληρωτισμό .

Απέναντι στον Κουφοντίνα και την μάχη που δίνει έχει συνασπιστεί όλη η μαυρίλα της εξουσίας. Βαθύ δεξιό κράτος, σύριζα, αριστοκρατικές φαμίλιες της δημοκρατίας, φασίστες, μεγαλοεπιχειρηματίες και παπαγάλοι των ΜΜΕ.

Και όχι μόνο η ντόπια μαυρίλα. Οι ΗΠΑ και μέσω της πρεσβείας έχουν επανειλημμένα πιέσει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο.

Το σημαντικότερο διακύβευμα στην υπόθεση Κουφοντίνα είναι η απάντηση της κοινωνικής βάσης ενάντια στο μέτωπο που συγκροτήθηκε εναντίον της με αιχμή το θέμα των αδειών του απεργού πείνας. Είναι απαραίτητο να μην νικήσουν. Είναι απαραίτητο να αντιληφθούν ότι κάθε τέτοια επίθεση, όποιον κι αν βάζει στο σκόπευτρό της θα έχει να πληρώσει κόστος. Τόσο το ίδιο το μαύρο μέτωπο ως τέτοιο όσο και η κάθε δύναμη που το στελεχώνει ξεχωριστά και χωρίς εξαιρέσεις.

Η νίκη του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα είναι νίκη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας. Κι αυτό γιατί είναι μια νίκη ενός κεφαλιού που σηκώνεται ψηλά και αψηφά την δύναμη των πανίσχυρων λίγων. Αυτών που ποτέ δεν υπολόγισαν καμιά ζωή για το κέρδος και την εξουσία τους. Αυτών που ξεκλήρισαν λαούς και κοινωνίες. Αυτών που δυναστεύουν την ζωή μας.

Απέναντι σε αυτούς τους δολοφόνους όρθωσε και συνεχίζει να ορθώνει ανάστημα ένας μαχητής. Ως αγωνιζόμενα μέλη της κοινωνικής βάσης, ως αναρχικοί που αντιπαλεύουμε το κράτος, ως άνθρωποι με συνείδηση θα σπεύσουμε πρόθυμα στην πρώτη γραμμή. Το πιθανό δικό μας κόστος είναι ένα τίποτα μπροστά στο κόστος που πληρώνει μετρητοίς ο Κουφοντίνας. Αυτό που θα είναι συγκρίσιμο με το κόστος που πληρώνει ο Κουφοντίνας θα είναι αυτό που θα πληρώσουμε όλοι και όλες αν η εξουσία πετύχει την εξόντωσή του, το κόστος μιας ιστορικής ήττας πρώτα σε συμβολικό και μετά σε υλικό επίπεδο κάθε σκέψης να σηκωθεί κεφάλι ενάντια στους κυρίαρχους.

Κανένας εφησυχασμός δεν επιτρέπεται, καμία εμπιστοσύνη στους ελιγμούς της καταστολής. Πλήρης επαγρύπνηση, ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση της κοινωνικής βάσης και του κόσμου του αγώνα , περισσότερη δράση, περισσότερη τόλμη».



Αλλοδαποί που δεν δικαιούνται δωρεάν περίθαλψη εκμεταλλεύονται τον νόμο σε βάρος των Ελλήνων


Ελεύθερα και δωρεάν μπαινοβγαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία αλλοδαποί, που δεν διαμένουν στη χώρα μας και ταξιδεύουν επί τούτου από γειτονικές χώρες, με «διαβατήριο» τον ΑΜΚΑ που είχαν αποκτήσει στο παρελθόν, εκμεταλλευόμενοι τον νόμο για την κάλυψη των ανασφάλιστων!

Το γεγονός είναι σε απόλυτη γνώση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, που παρακολουθεί ως αδιάφορος παρατηρητής τα «μπες-βγες» των αλλοδαπών στο σύστημα δημόσιας υγείας, ανίκανο να ελέγξει τις εισροές των αλλοδαπών προς τα νοσοκομεία της χώρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη ζημία των κρατικών ταμείων και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για τους συρρικνωμένους προϋπολογισμούς των δομών υγείας.

Στην απίστευτη παραδοχή ότι υπάρχει αναλυτικά η εικόνα για τους αλλοδαπούς που κάνουν (κατα)χρηση των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα έκανε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο του πρακτορείου για το αν κάποιοι αλλοδαποί εκμεταλλεύονται το παράθυρο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση με την δωρεάν περίθαλψη στους ανασφάλιστους και τυγχάνουν δωρεάν περίθαλψης στην Ελλάδα, ο κ. Ξανθός απαντά πως αυτό ισχύει και περιγράφει την εικόνα που έχει ως πολιτικός προϊστάμενος των δημόσιων νοσοκομείων: «Έχουμε την εικόνα ότι υπάρχει μια μερίδα αλλοδαπών (συνήθως γειτονικών χωρών ) που ενώ δεν διαμένουν πλέον στη χώρα μας, διαθέτουν ΑΜΚΑ από το παρελθόν και «εκμεταλλεύονται» τον νόμο, χωρίς να το δικαιούνται».

Σύμφωνα με καταγγελίες σωματείων εργαζομένων από μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης όπως το ΑΧΕΠΑ και το «Παπαγεωργίου», πρόκειται για μια πρακτική γνωστή. Οικονομικοί μετανάστες που πλέον δεν ζουν στην Ελλάδα αλλά έχουν ΑΜΚΑ επισκέπτονται συγγενείς τους και δοθείσης της ευκαιρίας πηγαίνουν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία επικαλούμενοι διάφορα αιφνίδια προβλήματα υγείας για να εισαχθούν για νοσηλεία. Ο τελικός στόχος συνήθως είναι τσεκ απ ή κάποια επέμβαση ή ο τοκετός σε πολλές περιπτώσεις γυναικών από βαλκανικές χώρες. Η νοσηλεία ολοκληρώνεται και οι ασθενείς επιστρέφουν στις χώρες τους, ωστόσο ο λογαριασμός παραμένει ανεξόφλητος.

Ωστόσο, χρειάστηκε να περάσουν 4,5 χρόνια από τότε που βρέθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αρχικά ως αναπληρωτής και στη συνέχεια ως υπουργός, ο κ. Ξανθός για να διαπιστώσει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα και υπόσχεται πως θα προωθηθεί και η λύση. «Η δικλείδα ασφαλείας που προωθούμε είναι η πιστοποίηση της μόνιμης παραμονής στη χώρα για κάθε αλλοδαπό δικαιούχο ΑΜΚΑ και άρα δωρεάν περίθαλψης» αναφέρει ο κ. Ξανθός στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως η ρύθμιση για τους ανασφάλιστους και την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβασή τους στην υγεία είχε θεσπιστεί επί Άδωνι Γεωργιάδη με όρους για τον έλεγχο της ασφαλιστικής ικανότητας των πολιτών. Με τον νόμο 4368/2016 όσοι Έλληνες ή αλλοδαποί πολίτες διαθέτουν ΑΜΚΑ, δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση στο ΕΣΥ για ιατρική παρακολούθηση, εργαστηριακές εξετάσεις και νοσηλεία, ενώ παράλληλα μπορούν να παίρνουν τα φάρμακα τους από τα ιδιωτικά φαρμακεία με τις ίδιες προϋποθέσεις με τους ασφαλισμένους.

Το ΕΣΥ άνοιξε για όλους αλλά παράλληλα βρέθηκε και με μία «οικονομική βόμβα» στη λειτουργία του, καθώς ουδέποτε προβλέφθηκε από τον προϋπολογισμό η δαπάνη για την περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών και αλλοδαπών. Με τους ίδιους συρρικνωμένους προϋπολογισμούς τα δημόσια νοσοκομεία καλούνται να αντεπεξέλθουν στην κάλυψη των αναγκών όλων των πολιτών, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων. Μόνο για τα νοσοκομεία της Αττικής αυτή η δαπάνη το 2017 ήταν 57,2 εκατ. ευρώ. 


Πηγή : protothema.gr


Επίθεση αντιεξουσιαστών στο εκλογικό κέντρο του Τζιτζικώστα για τον serial killer Κουφοντίνα



Επίθεση με σπρέι και τρικάκια πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αμετανόητο εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν  Δ. Κουφοντίνα.

Οι αντιεξουσιαστές έβαψαν με σπρέι την τζαμαρία του εκλογικού κέντρου του Απόστολου Τζιτζικώστα, που βρίσκεται στην οδό Παύλου Μελά και πέταξαν στο πεζοδρόμιο τρικάκια.


Το βράδυ πραγματοποιήθηκαν βανδαλισμοί και στο κτήριο που στεγάζεται το προξενείο των ΗΠΑ στη  Θεσσαλονίκη.




«Κυβερνο-πολεμιστές» από τα Βαλκάνια



Με χώρες των Βαλκανίων, όπως η Βόρεια Μακεδονία και το Μαυροβούνιο, συνεχίζουν να συνεργάζονται οι ΗΠΑ, αξιοποιώντας «πολεμιστές του κυβερνοχώρου» με στόχο την πρόληψη επιθέσεων από Ρώσους χάκερ με στόχο εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, σύμφωνα με δηλώσεις του ταξίαρχου της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, Τίμοθι Χόου.

Μετά την επιτυχημένη στρατολόγηση χάκερ από το Μαυροβούνιο, τη Β. Μακεδονία και την Ουκρανία, με στόχο τη δημιουργία προστατευτικής «ασπίδας» ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο των ΗΠΑ το 2018, η αρμόδια υπηρεσία του αμερικανικού Πενταγώνου αποφάσισε να διατηρήσει την πολυεθνική αυτή μονάδα, μεταφέροντας την έδρα της σε κάποια χώρα των Βαλκανίων, την οποία δεν κατονόμασε για λόγους ασφαλείας ο ταξίαρχος Χόου. Η μονάδα των χάκερ έχει ως αποστολή της την πρόληψη ρωσικών κυβερνοεπιθέσεων και διείσδυσης κατά τη διάρκεια εκλογικών αναμετρήσεων, καθώς και τον εντοπισμό ψεύτικων λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έχουν ως στόχο τους τη διασπορά διχόνοιας και την όξυνση της πόλωσης σε δημοκρατικά κράτη της Ευρώπης. Στην ετήσια αμυντική έκθεσή του για το 2018, το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έχει χαρακτηρίσει τη Ρωσία και την Κίνα τις μεγαλύτερες απειλές στον χώρο της κυβερνοασφάλειας.

Στο μεταξύ, στη νέα έκθεσή της, η Παγκόσμια Πρωτοβουλία κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος με έδρα τη Βιέννη, κατονόμασε την Αλβανία, τη Βοσνία, τη Βόρεια Μακεδονία, το Κόσοβο, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία ως χώρες όπου το οργανωμένο έγκλημα «ακμάζει». Η έκθεση, που βασίσθηκε σε δημοσιογραφικά στοιχεία και μελέτες ειδικών, εκτιμά ότι «περιοχές οικονομικά ευάλωτες, πάνω σε διαύλους εμπορίας ανθρώπων, ναρκωτικών, όπλων ή καταναλωτικών προϊόντων, έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να φιλοξενούν διεθνή δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος».


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Εκβίαζει στεγνά ο αντρόπιαστος Τσίπρας τους πολίτες κάθε βράδυ : Αν δεν ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα μέτρα θα ακυρωθούν!



Έχοντας καταλάβει ότι έχει τελειώσει ο Αλέξης Τσίπρας επιστρατεύει τον εκβιασμό στους πολίτες για να τους σύρει στην κάλπη υπέρ του.

Μιλώντας σε εκπομπές  ο Αλέξης Τσίπρας απειλεί τον ελληνικό λαό ότι αν δεν τον ψηφίσει δεν θα ισχύουν ντα μέτρα που προανήγγειλε πρόσφατα προκαλώντας την αντίδραση των Ελλήνων πολιτών για την αθλιότητα του.

Η αθλιότητα Τσίπρα σε κάθε του συνέντευξη : «Η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος εμπιστοσύνης στα μέτρα ελάφρυνσης και ο συνταξιούχος πρέπει να ξέρει πως η σύνταξη του θα είναι στο ψηφοδέλτιο που θα πάρει την Κυριακή και θα βάλει στην κάλπη».

Όπως και : «Εάν αποδοκιμαστεί το σχέδιο που κατέθεσα στον ελληνικό λαό αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα άλλο σχέδιο στο συρτάρι του κ. Μητσοτάκη- και δεν είναι τυχαία αυτά που του ξέφυγαν-για να καταργήσει τε μέτρα ελάφρυνσης, λέγοντας ότι έχει και τη λαϊκή στήριξη»

Και εκεί που γέλαει όλη η Ελλάδα είναι όταν λέει στις συνεντεύξεις του πώς;  «Κέρδισα κύρος και αξιοπιστία».









Πέθανε ο ο Νίκι Λάουντα




Η F1 θρηνεί το χαμό του Νίκι Λάουντα, που έφυγε στα 70 του τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αυστρίας, ο Λάουντα μετέβη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε διαδικασία αιμοκάθαρσης, όμως φαίνεται πως ο οργανισμός του δεν άντεξε και τρίτη μεταμόσχευση μετά από αυτές το 1997 και το 2005. 

Ο Λάουντα υπήρξε μια μεγάλη φυσιογνωμία για την εποχή του στο χώρο της F1, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, δύο με τη Φεράρι το 1975 και το 1977, καθώς και ένα με τη ΜακΛάρεν το 1984. Χαρακτηριστική στιγμή της καριέρας της ήταν το ατύχημα στο Νίρμπουγκρινγκ το 1976, όταν το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά κι εκείνος κόντεψε να καεί, εξαιτίας των εγκαυμάτων που υπέστη στο κεφάλι, τα οποία, όμως, θεραπεύτηκαν με μεταμοσχεύσεις και έζησε με εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπό του όλα αυτά τα χρόνια.


Οι επιθέσεις από αντιεξουσιαστές για τον serial killer τρομοκράτη Κουφοντίνα συνεχίζονται



Με ορμητήριο τα πανεπιστήμια τα οποία έχουν γίνει γιάφκα ποινικών, αλλοδαπών, κακοποιών και τρομοκρατών, οι αντιεξουσιαστές εξαπολύουν επιθέσεις για να εκβιάσουν άδεια στον εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν Κουφοντίνα.

Θεωρώντας τον εαυτό τους "επαναστάτες" απειλούν να κάψουν την Αθήνα και όλη την Ελλάδα εάν δεν απελευθερωθεί ο αμετανόητος εκτελεστής που θα έπρεπε να βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και όχι σε αγροτικές φυλακές.



Οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την άδεια Κουφοντίνα, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι και οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές.



Σήμερα θα κριθεί εάν ο εκβιασμός πέτυχε, αφού μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου των φυλακών του Βόλου που ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και παρά την κρίση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να μην πάρει άδεια ο αμετανόητος serial killer, η κ. Δημητρίου επέλεξε να αγνοήσει την κρίση του αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου (στον οποίο η ίδια είχε αναθέσει να μελετήσει το θέμα από τις 15 του μηνός), ο οποίος την την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να ασκηθεί αναίρεση!

Το σκεπτικό του ήταν, πως πέρα από το νομικό ζήτημα -εάν δηλαδή οι πολυϊσοβίτες «τύπου Κουφοντίνα» με 11 φορές ισόβια δικαιούνται ή όχι άδειες, καθώς ο νόμος δεν είναι σαφής-, η περίπτωση του αρχιεκτελεστή της 17Ν έχει και ουσιαστικά ζητήματα.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκρινε ότι δεν μπορεί να του χορηγηθεί άδεια διότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, καθώς ο Κουφοντίνας είναι αμετανόητος και επικίνδυνος να διαπράξει τα ίδια εγκλήματα. Δηλαδή ο αντιεισαγγελέας συμφωνεί με τους δικαστές του Βόλου που είχαν το θάρρος να κρίνουν την υπόθεση με βάση τη συνείδησή τους και μόνο, χωρίς να δειλιάσουν μπροστά στις απειλές που είχαν εκτοξευθεί κατά της ζωής τους από ηγετικό στέλεχος γνωστής «συλλογικότητας».

Μετά την άρνηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προχωρήσει σε αναίρεση, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αποφάσισε να προχωρήσει η ίδια, αναλαμβάνοντας το βάρος της υπόθεσης, σε μια προεκλογική περίοδο που έχει σημαδευτεί από την διαρκή απειλή των υποστηρικτών του ανθρώπου που αναλαμβάνοντας τον ρόλο του δικαστή και του δημίου σκότωσε εν ψυχρώ 11 ανθρώπους -και συμμετείχε στη δολοφονία άλλων τόσων- επειδή… διαφωνούσε «ιδεολογικά» μαζί τους.


Καλογρέζα: Σοκάρει το κρεμασμένο πτώμα από το μπαλκόνι!



Τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία περιγράφει στο σημείωμα που άφησε ο άντρας που σήμερα βρέθηκε κρεμασμένος στην Καλογρέζα. Ο 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου.

Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Οπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή. 

Οπως προκύπτει από μαρτυρίες, στην υπόθεση του τυχερού δελτίου, εμπλέκεται η σύζυγος του 87χρονου, με την οποία ήταν παντρεμένος επί 20 χρόνια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σύζυγος του πήρε το δελτίο και εξαφανίστηκε. 

Σήμερα ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή σε ιδιόχειρο σημείωμα. 

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».



Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Πηγή : protothema.gr