Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Οι επιθέσεις από αντιεξουσιαστές για τον serial killer τρομοκράτη Κουφοντίνα συνεχίζονται



Με ορμητήριο τα πανεπιστήμια τα οποία έχουν γίνει γιάφκα ποινικών, αλλοδαπών, κακοποιών και τρομοκρατών, οι αντιεξουσιαστές εξαπολύουν επιθέσεις για να εκβιάσουν άδεια στον εκτελεστή τρομοκράτη της 17Ν Κουφοντίνα.

Θεωρώντας τον εαυτό τους "επαναστάτες" απειλούν να κάψουν την Αθήνα και όλη την Ελλάδα εάν δεν απελευθερωθεί ο αμετανόητος εκτελεστής που θα έπρεπε να βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και όχι σε αγροτικές φυλακές.



Οι σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι μπορούν για να διευκολύνουν την άδεια Κουφοντίνα, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι και οι σύντροφοι αντιεξουσιαστές.



Σήμερα θα κριθεί εάν ο εκβιασμός πέτυχε, αφού μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου των φυλακών του Βόλου που ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα και παρά την κρίση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να μην πάρει άδεια ο αμετανόητος serial killer, η κ. Δημητρίου επέλεξε να αγνοήσει την κρίση του αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου (στον οποίο η ίδια είχε αναθέσει να μελετήσει το θέμα από τις 15 του μηνός), ο οποίος την την ενημέρωσε πως δεν μπορεί να ασκηθεί αναίρεση!

Το σκεπτικό του ήταν, πως πέρα από το νομικό ζήτημα -εάν δηλαδή οι πολυϊσοβίτες «τύπου Κουφοντίνα» με 11 φορές ισόβια δικαιούνται ή όχι άδειες, καθώς ο νόμος δεν είναι σαφής-, η περίπτωση του αρχιεκτελεστή της 17Ν έχει και ουσιαστικά ζητήματα.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκρινε ότι δεν μπορεί να του χορηγηθεί άδεια διότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις, καθώς ο Κουφοντίνας είναι αμετανόητος και επικίνδυνος να διαπράξει τα ίδια εγκλήματα. Δηλαδή ο αντιεισαγγελέας συμφωνεί με τους δικαστές του Βόλου που είχαν το θάρρος να κρίνουν την υπόθεση με βάση τη συνείδησή τους και μόνο, χωρίς να δειλιάσουν μπροστά στις απειλές που είχαν εκτοξευθεί κατά της ζωής τους από ηγετικό στέλεχος γνωστής «συλλογικότητας».

Μετά την άρνηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να προχωρήσει σε αναίρεση, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αποφάσισε να προχωρήσει η ίδια, αναλαμβάνοντας το βάρος της υπόθεσης, σε μια προεκλογική περίοδο που έχει σημαδευτεί από την διαρκή απειλή των υποστηρικτών του ανθρώπου που αναλαμβάνοντας τον ρόλο του δικαστή και του δημίου σκότωσε εν ψυχρώ 11 ανθρώπους -και συμμετείχε στη δολοφονία άλλων τόσων- επειδή… διαφωνούσε «ιδεολογικά» μαζί τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου