Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Ρε Ανδρουλάκη ούτε εσύ δεν ντρέπεσαι; Ζήτησε ημερησία διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για την φωτιά

 


Ήθελαν από κάπου να πιαστούν στην αντιπολίτευση, η απόγνωση Κασσελάκη - Ανδρουλάκη για διαφορετικούς λόγους τους έπνιγε και βρήκαν ευκαιρία να εργαλειοποιήσουν την φωτιά στην Αττική. Την εργαλειοποίηση την ήθελαν από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά η αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού δεν τους επέτρεπε να κάνουν αντιπολίτευση.

Για τον Ανδρουλάκη, μετά το σώου την Μάρθας Βούρτση για τιε υποκλοπές περιμέναμε να ηρεμήσει, να σοβαρευτεί για να γίνει ανταγωνιστικός στην διεκδίκηση της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ. Έλα όμως που δεν του βγαίνει και κάνει φαιδρή αντιπολίτευση, προς όφελος του.

Το θέμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην εργαλειοποιεί ο Ανδρουλάκης, και ζητάει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών.

Αυτό το κάνει ξεκάθαρα για να περάσει μπροστά απο τους αντιπάλους του στο ΠΑΣΟΚ να εγώ κάνω αυτό, και για να υποβαθμίσει τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο. Με αυτό τον τρόπο τον Σεπτέμβρη που ανοίγει η βουλή θέλει να κάνει το σώου του, μία γκεστ εμφάνιση πρίν της εσωκκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Αν δεις και τους λόγους  που επικαλείται για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή θα κατανοήσει εύκολα ότι πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση του Νίκου Ανδρουλάκη που εύκολα μπορεί να συνδεθεί με τα εσωκομματικά ζητήματα και τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, και αναρωτιόμαστε δεν ντρέπεται καθόλου; Μυαλό δεν έχει βάλει;





Απάτη η υιοθεσία σκύλου από τον τυχοδιώκτη Κασσελάκη - Διαψεύδουν ΑΥΓΗ - Κουμουνδρούρου - Κασσελάκη οι οργανώσεις


 


Ψέμα, απάτη, λάσπη και προσβολές στα σώματα ασφαλείας απο τον τυχοδιώκτη με θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανο Κασσελάκη.

Την προπαγάνδα και το ψέμα της ΑΥΓΗΣ - Κουμουνδούρου - Κασσελάκη, διαψεύδουν οι οργανώσεις και κάνουν ξεφτίλα τον Στέφανο Κασσελάκη που παραμυθιάζει το κόσμο.

Αναλυτικά έγινε η παρακάτω ανακοίνωση :

Δέν ισχύει αυτό που γράφετε. Δεν δόθηκε κανένα ζώο για υιοθεσία απο τον σταθμό του Γαλατσίου. Προσφέρθηκε πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να φιλοξενήσει ένα ζώο, το οποίο δεν δόθηκε γιατί πρέπει να τηρηθεί η διαδικασία που τηρούμε πάντα με τον εκάστοτε Δήμο στον οποίο φέρει ηλεκτρονική σήμανση με τον οποίο θα τρέξει η αντίστοιχη διαδικασία. Το να γράφετε αυτή την ανακρίβεια προσβάλλει το έργο εκατοντάδων εθελοντών στη δομή που προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα ζώα σοβαρά και υπεύθυνα.







Youtuber μαγείρεψε κάρι με παγώνι και συνελήφθη

 


Ένας youtuber στην Ινδία συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, καθώς είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να μαγειρεύει και να τρώει το εθνικό πτηνό της χώρας, ένα παγώνι.

Οι Αρχές έκαναν γνωστό πως ο Κόνταμ Πρανάι Κουμάρ συνελήφθη τη Δευτέρα και οδηγήθηκε στη φυλακή, αφότου «άλλα βίντεο στο κινητό τηλέφωνό του επιβεβαίωσαν» πως το πτηνό που είχε μαγειρέψει για το βίντεο με την προετοιμασία μιας συνταγής κάρι ήταν πράγματι ένα παγώνι.

Στην Ινδία, τα πολύχρωμα πτηνά προστατεύονται από αυστηρούς νόμους για την πανίδα.

«Βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φυλακή στο πλαίσιο της προσωρινής κράτησης, διάρκειας 14 ημερών, βάσει του νόμου για την προστασία της πανίδας, και τώρα το δικαστήριο θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή ή θα βγει με εγγύηση» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ακχίλ Μαχάτζαν, διευθυντής της αστυνομίας της πολιτείας Τελανγκάνα, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Οι ερευνητές προσπαθούν επίσης να καθορίσουν με ποιον τρόπο και πού ο Κουμάρ κατάφερε να αποκτήσει το παγώνι για το βίντεο, το οποίο στη συνέχεια διαγράφηκε από το κανάλι του.

Στο βίντεο εμφανίζεται να μαγειρεύει κάρι με παγώνι, ένας τρόπος για να «προσελκύσει περισσότερες θεάσεις», όμως «η απάντηση που έλαβε απείχε πολύ από αυτό που ο ίδιος περίμενε», έγραψε η εφημερίδα Times of India.

«Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης καταδίκασαν το βίντεο, κατηγορώντας τον Κουμάρ ότι προωθεί την παράνομη κατανάλωση άγριων ζώων και δεν επιδεικνύει σεβασμό προς ένα εθνικό σύμβολο», συμπληρώνεται στο άρθρο.

Το ινδικό παγώνι, που είναι γνωστό για το ζωηρό μπλε χρώμα του και το μεγαλοπρεπές άνοιγμα των φτερών του μεταξύ των αρσενικών, έχει μια ειδική συμβολική σημασία στην Ινδία.

Ο θρόνος της Αυτοκρατορίας των Μουγκάλ αποκαλούνταν επίσης Θρόνος του Παγωνιού, καθώς προέβαλλαν τα διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους παγώνια, που κάποτε ζούσαν σε μεγάλους πληθυσμούς σε τμήματα της βόρειας Ινδίας.




Ο Κασσελάκης διασπείρει ψευδείς ειδήσεις προκαλώντας φόβο στην κοινή γνώμη

 


Δεν έχει τέλος η επικινδυνότητα του τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν που ηγείται στον θίασο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κασσελάκης, μετά την γελοιότητα να μετρήσει τα πτητικά μέσα που πετούσαν στην φωτιά, είχε το θράσος να αμφισβητήσει την γνησιότητα δημοσίων εγγράφων μόλις του απάντησε η πυροσβεστική για να τον αποστομώσει.

Ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έβγαλε μια αιχμηρή ανακοίνωση σχετικά με τον τυχοδιώκτη με το θολό οικονομικό παρελθόν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ,Στέφανο Κασσελάκη και τον κατηγορεί για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και την αμφισβήτηση της γνησιότητας δημόσιων εγγράφων των Σωμάτων Ασφαλείας, επισημαίνοντας ότι αυτές οι ενέργειες προκαλούν φόβο στην κοινή γνώμη και ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια αντιπολιτευτικής δράσης.

Αναλυτικά η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου : 

Ο κ. Κασσελάκης, αν και πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χρειάστηκε δυο προσπάθειες για να γράψει σωστά το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην ανάρτησή του. Μικρό, όμως, το κακό μπροστά στα υπόλοιπα.

Επίσης, έχει δικαίωμα να επιλέξει τι αντιπολίτευση θα κάνει, ακόμα και την πιο φθηνή.

Αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι να αμφισβητεί τη γνησιότητα δημόσιων εγγράφων και μάλιστα εγγράφων των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως αυτό που συμπεριέλαβε το Πυροσβεστικό Σώμα στη σημερινή αποστομωτική απάντησή του στην συκοφαντική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί εναέριων μέσων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον τρόπο αυτό διασπείρει εν γνώσει του ψευδείς ειδήσεις, προκαλώντας φόβο στην κοινή γνώμη και ξεπερνώντας κάθε όριο.



Μπαράζ ρουκετών της Χεζμπολάχ προς το Ισραήλ

 


Ένα μπαράζ περίπου 25 ρουκετών εκτοξεύτηκε από τη Χεζμπολάχ από τον Λίβανο στην Άνω Γαλιλαία στο βόρειο Ισραήλ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Οι σειρήνες είχαν ηχήσει στην περιοχή του Όρους Μερόν, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων Χουρφέις, Έλκος, Φασούτα και Μπέιτ Τζαν.

Οι ισραηλινές δυνάμεις (IDF) ανέφεραν ότι οι ρουκέτες έπληξαν ανοιχτές περιοχές και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ορισμένες από τις ρουκέτες να εξουδετερώνονται απο το Iron Dome.

Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η Χεζμπολάχ, ισχυριζόμενη ότι είχε στόχο μια στρατιωτική βάση στην περιοχή.

Σειρήνες συναγερμού πυραύλων ήχησαν και στη μικρή κοινότητα Χολίτ στο νότιο Ισραήλ κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.

Δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές από την πιθανή επίθεση.




Συνελήφθη 45χρονος για ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Τραυμάτισε την ιδιοκτήτρια


 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, συνελήφθη πρωινές ώρες της 10-8-2024, 45χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 9-8-2024, ο 45χρονος εισήλθε σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όπου με τη χρήση μαχαιριού και σωματικής βίας, ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια τραυματίζοντας την ελαφρά και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε ο 45χρονος, ενώ όπως προέκυψε, 3 ημέρες νωρίτερα είχε επισκεφθεί το κατάστημα, υποδυόμενος τον πελάτη, με σκοπό να κατοπτεύσει το χώρο.

Σε έρευνα στην οικία του 45χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ο ρουχισμός που έφερε ο κατηγορούμενος στην εν λόγω ληστεία ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και το μαχαίρι, το οποίο είχε απορρίψει μετά τη διάπραξη της ληστείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



ΚΤΗΝΗ μητέρα και ο φίλος της στις ΗΠΑ κάρφωσαν παιδάκι στο τοίχο και τον πυροβολούσαν


 

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της μητέρας του και του φίλου της βρήκε ο 6χρονος Τζιοβάνι Τζένινγκς, καθώς σύμφωνα με τις αρχές στο Όκλαντ των ΗΠΑ τον κάρφωσαν σε τοίχο και τον πυροβόλησαν με αεροβόλο με την κακοποίηση του παιδιού να γίνεται συχνά μπροστά στα ίδια τα αδέλφια του.

Το ΚΤΗΝΟΣ η 25χρονη Ελάινα Ρόουζ Τζένινγκς και το ΚΤΗΝΟΣ ο 32χρονος Ντάνιελ Τζον Τζιατσίνα κατηγορούνται για τη δολοφονία του 6χρονου ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στις 30 Ιουλίου με πληγές σε όλο του το κορμί.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το 6χρονο αγόρι έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο ενήλικες. «Διαπιστώσαμε ότι ο Τζιαντσίνι σε αρκετές περιπτώσεις ξυλοκοπούσε τον 6χρονο. Αν και αυτή η κακοποίηση ορισμένες φορές γινόταν ενώ απουσίαζε η μητέρα του παιδιού, όλα ήταν σε γνώση της και τα ενέκρινε καθώς ορισμένες φορές ενθάρρυνε τον 32χρονο να κακοποιεί το αγόρι» είπε ο εισαγγελέας του Όκλαντ.

Τα δύο ΚΤΗΝΗ



Η 25χρονη και ο 32χρονος είχαν βάλει, μάλιστα, και κάμερα για να παρακολουθούν την «κακή συμπεριφορά» του 6χρονου ακόμα και όταν αυτή αφορούσε την ανάγκη του να πάει στην τουαλέτα ή να πιεί νερό.

Όπως είπε ο εισαγγελέας, ο 32χρονος κάποια στιγμή κάρφωσε στον τοίχο τον μικρό Τζιοβάνι από τα ρούχα και έστειλε μια φωτογραφία στη σύντροφό του για να γελάσουν με το θέαμα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το αγόρι είχε τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, μέσα στο στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς, τα γόνατα.

Η 25χρονη μητέρα του 6χρονου και ο 32χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν πλέον την ποινή των ισοβίων.



Συνελήφθησαν 14 επικίνδυνοι Ρομά που δημιούργησαν επεισόδιο σε πλοίο από την Τήνο


 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τη στιγμή της συμπλοκής η οποία ανάγκασε τον καπετάνιο του Super Express της Golden Star Ferries με 717 επιβάτες που μόλις είχε λύσει κάβους από την Τήνο με προορισμό τη Ραφήνα να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου. 

Η ένταση ξεκίνησε όταν ένας από τους επιβάτες ζήτησε από μία ομάδα επικίνδυνων Ρομά που έκαναν σαν ζώα, να κάνουν ησυχία, μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιος από τους εμπλεκόμενους φέρεται να έβγαλε και όπλο, και αυτό δείχνει ότι γίνονται ακόμα ποιο επικίνδυνοι οι Ρομά.

Λίγο αφότου το πλοίο ξεκίνησε το δρομολόγιό του ο καπετάνιος ενημερώθηκε ότι είχε ξεκινήσει άγρια συμπλοκή με μπουνιές, ενώ, υπήρξαν μαρτυρίες ότι βγήκε και όπλο. 

Ο καπετάνιος γύρισε άμεσα το πλοίο στο λιμάνι της Τήνου, όπου συνελήφθησαν 6 Ρομά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, επιτέθηκαν σε έναν επιβάτη όταν αυτός τους έκανε παρατήρηση για να κάνουν ησυχία. Οι υπόλοιποι 8 συνελήφθησαν εν πλω, κατά την επιστροφή στη Ραφήνα.

Σε πρώτη έρευνα βρέθηκε ένα ψεύτικο όπλο, ενώ υπήρξε μαρτυρία επιβάτιδος ότι υπήρξε κι άλλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι επιβάτες ζήτησαν από το Λιμενικό να υπάρξει συνοδεία στο δρομολόγιο έως τη Ραφήνα καθώς υπάρχει το αίσθημα της ανασφάλειας. Λίγο μετά τις 20.00 το πλοίο αναχώρησε από την Τήνο, ενώ επέβαιναν σε αυτό και δύο λιμενικοί.