Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Ρε Ανδρουλάκη ούτε εσύ δεν ντρέπεσαι; Ζήτησε ημερησία διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για την φωτιά

 


Ήθελαν από κάπου να πιαστούν στην αντιπολίτευση, η απόγνωση Κασσελάκη - Ανδρουλάκη για διαφορετικούς λόγους τους έπνιγε και βρήκαν ευκαιρία να εργαλειοποιήσουν την φωτιά στην Αττική. Την εργαλειοποίηση την ήθελαν από την αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά η αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού δεν τους επέτρεπε να κάνουν αντιπολίτευση.

Για τον Ανδρουλάκη, μετά το σώου την Μάρθας Βούρτση για τιε υποκλοπές περιμέναμε να ηρεμήσει, να σοβαρευτεί για να γίνει ανταγωνιστικός στην διεκδίκηση της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ. Έλα όμως που δεν του βγαίνει και κάνει φαιδρή αντιπολίτευση, προς όφελος του.

Το θέμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην εργαλειοποιεί ο Ανδρουλάκης, και ζητάει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών.

Αυτό το κάνει ξεκάθαρα για να περάσει μπροστά απο τους αντιπάλους του στο ΠΑΣΟΚ να εγώ κάνω αυτό, και για να υποβαθμίσει τον τυχοδιώκτη Στέφανο Κασσελάκη που δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο. Με αυτό τον τρόπο τον Σεπτέμβρη που ανοίγει η βουλή θέλει να κάνει το σώου του, μία γκεστ εμφάνιση πρίν της εσωκκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Αν δεις και τους λόγους  που επικαλείται για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή θα κατανοήσει εύκολα ότι πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση του Νίκου Ανδρουλάκη που εύκολα μπορεί να συνδεθεί με τα εσωκομματικά ζητήματα και τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, και αναρωτιόμαστε δεν ντρέπεται καθόλου; Μυαλό δεν έχει βάλει;





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου