Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

Νέα απάντηση της πυροσβεστικής στον τυχοδιώκτη και ψεύτη Κασσελάκη που δεν τον αγγίζουν οι διαψεύσεις


 

Ο τυχοδιώκτης με το θολό οικονομικό παρελθόν Στέφανος Κασσελάκης, έχει ανεβάσει στα social ότι ψέμα και fake news του έρχεται στο μυαλό, και το κάνει χωρίς ίχνος ηθικής δείχνοντας ότι η απάτη, το ψέμα και η κακία είναι στην φύση του.

Τι κι αν η Πυροσβεστική με απανωτές ανακοινώσεις τον έχει διαψεύσει, και τον κάνει ξεφτίλα με τις ανακοινώσεις της....

Τι κι αν κατηγορεί χωρίς ούτε ένα στοιχείο, με αποτέλεσμα να τον σιχαίνεται περισσότερο ο κόσμος....

Τι και ένα ένας τίποτα που δεν προσφέρει τίποτα στην χώρα απαξιώνει τον έργο των πυροσβεστών....

Τι και ένα τραβάνε τα μαλλιά τους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για το νέο νούμερο που τους έλαχε..

Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι ξεφτιλισμένος και το φτιάχνεται με την ξεφτίλα.

Νέα απάντηση στον τυχοδιώκτη Κασσελάκη για την καταγγελία του ότι πέταγαν μόνο 3 εναέρια μέσα για την κατάσβεση της φωτιάς στην Αττική όταν αυτός επισκέφτηκε το συντονιστικό κέντρο, δίνει η Πυροσβεστική.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος τη Δευτέρα επιχείρησαν συνολικά 36 εναέρια μέσα και ειδικότερα το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις 21:00 επιχειρούσαν 20 εναέρια μέσα. Παράλληλα σημειώνει ότι τα στοιχεία αυτά είναι επίσημα καταγεγραμμένα στο σύστημα Engage και δεν δέχονται αμφισβήτηση.

«Η επιμονή στην αμφισβήτηση των εν λόγω στοιχείων θίγει την αξιοπιστία της επιχειρησιακής μας αφοσίωσης ως προς την αποστολή μας» τονίζει σχετικά η Πυροσβεστική.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Αναφορικά με την επιχειρησιακή δραστηριότητα των εναερίων μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος, δόθηκαν στη δημοσιότητα σχετικά στοιχεία χθες Τρίτη 13 Αυγούστου 2024.

Ειδικά για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική, επιχειρούσαν συνολικά 36 εναέρια μέσα και ειδικότερα το χρονικό διάστημα από τις 19:30 έως τις 21:00 επιχειρούσαν 20 εναέρια μέσα.

Αυτή είναι η επίσημη και πέραν κάθε αμφισβήτησης καταγραφή στο σύστημα Engage του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και στους πύργους ελέγχου των αεροδρομίων.

Η επιμονή στην αμφισβήτηση των εν λόγω στοιχείων θίγει την αξιοπιστία της επιχειρησιακής μας αφοσίωσης ως προς την αποστολή μας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου