Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Πήγε γυμνός να ψωνίσει σε super market στην Αττική


 

Γυμνός αποφάσισε να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ ένας άνδρας σε περιοχή της Αττικής.

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας ολόγυμνος να ψωνίζει σε κεντρικό σούπερ φορώντας μόνο τις παντόφλες του. Το βίντεο κατέγραψε κάποιος άλλος πελάτης, που σοκαρισμένος ειδοποίησε τους υπαλλήλους του μαγαζιού.

Υπάλληλος του καταστήματος όταν φτάνει στο σημείο, βλέπει ότι πρόκειται για έναν γυμνό άνδρα που ψωνίζει ανενόχλητος.

Η αντίδραση των υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ ήταν ψύχραιμη και από ό,τι φαίνεται δεν δημιουργήθηκε κάποιο μεγαλύτερο επεισόδιο.





Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


 

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στα Χανιά. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας η σημερινή και η σκέψη μας γυρίζει 83 χρόνια πίσω, σε αυτούς που είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ», στα νέα παιδιά που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας. Τιμούμε πρωτίστως αυτούς οι οποίοι δεν γύρισαν ποτέ πίσω στις οικογένειές τους, σε ένα ζεστό σπίτι ή έστω για μία αξιοπρεπή κηδεία.

Ογδόντα τρία χρόνια μετά, η χώρα μας στέκεται ως πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη γειτονιά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, ισχυρές, εγγυώνται την αποτρεπτική μας ισχύ. Αλλά βέβαια, η αποτρεπτική ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ορισμένες σαφείς προϋποθέσεις: μια ισχυρή οικονομία, ισχυρές και σταθερές συμμαχίες και κυρίως την ενότητα του ελληνικού λαού.

Αυτή η ενότητα, η οποία επιδείχθηκε με τόση αυταπάρνηση πριν από 83 χρόνια, πρέπει να αποτελεί πάντα τον οδηγό για το μέλλον, για τον τρόπο με τον οποίον η χώρα μας θα αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία και θα εξέρχεται από κάθε κρίση ισχυρότερη.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».

Ο Πρωθυπουργός παρέστη επίσης στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, όπου κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια, παρακολούθησε την παρέλαση στο κέντρο των Χανίων.



Ακροαριστεροί κακοποιοί δημιούργησαν επεισόδια στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκε 17χρονη που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία





Ακροαριστεροί κακοποιοί, κατέστρεψαν περιουσίες και αυτοκίνητα αθώων πολιτών.

Προηγήθηκε καταγγελία για τραυματισμό 16-17χρονης από άνδρες της ΟΠΚΕ που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία και στα επεισόδια που προκάλεσαν ακροαριστεροί.

Όλα ξεκίνησαν στο Ηράκλειο Αττικής, σε μια αντιφασιστική συναυλία. Ομάδα ακροαριστερών φέρεται να επιτέθηκε σε άνδρες της ΟΠΚΕ λίγο πριν από τις 9 το βράδυ. Αποτέλεσμα από τις πέτρες που πέταξαν οι ακροαριστεροί και απο την άμυνα των αστυνομικών ήταν ο τραυματισμός μιας 16χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά τις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια, με μολότοφ, πέτρες και την Αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, οι γνωστοί ακροαριστεροί κακοποιοί απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μετά την καταγγελία για τον τραυματισμό 17χρονης που συμμετείχε σε αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο από άνδρες της ΟΠΚΕ.

Η νεαρή ξυλοκοπήθηκε, σύμφωνα με τις καταγγελίες βάναυσα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν άμεσα πολλοί ακροαριστεροί κακοποιοί και προκλήθηκε ένταση με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που συγκεντρώθηκαν στους γύρω δρόμους από την πλατεία Εξαρχείων. Πολλοί από τους ακροαριστερούς κακοποιούς αναγκάστηκαν να καταφύγουν στα γύρω μαγαζιά με την ατμόσφαιρα από τα χημικά να γίνεται αποπνικτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» από το Νέο Ηράκλειο, μετά τον τραυματισμό της.







Ισραήλ για Ερντογάν : Φίδι ήταν και φίδι παραμένει

 


«Είναι άνθρωπος της μουσουλμανικής αδελφότητας και του ισλαμικού κράτους», δηλώνει ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ.

Ο προκλητικός και επικίνδυνος ισλαμιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Δύσης, και επανέλαβε ο Τούρκος φιλοτρομοκράτης, ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση ενώ χαρακτήρισε κατακτητή το Ισραήλ.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου, σε συγκέντρωση υποστήριξης στους Παλαιστινίους που οργάνωσε εχθές το κόμμα του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν θέλησε με τον τρόπο του να φιλοτεχνήσει ένα ηγετικό προφίλ για τον μουσουλμανικό κόσμο, και έγινε προκλητικός και επικίνδυνος για την δύση.

«Επαναλαμβάνω ότι η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση. Το Ισραήλ είναι κατακτητής της Παλαιστίνης» τόνισε ο φιλοτρομοκράτης Τούρκος πρόεδρος.

Βάλοντας δε κατά της Δύσης τόνισε τα εξής: «Αυτή ευθύνεται για τις θηριωδίες στη Γάζα. Οι βαρβαρότητες αποτελούν αντίκτυπο των ενεργειών της Δύσης».

«Πόσοι πρέπει να πεθάνουν για να κηρύξετε κατάπαυση του πυρός;» συνέχισε δε με ερώτηση προς τη Δύση, χωρίς να πεί ούτε μία λέξη για τους νεκρούς στο Ισραήλ.

«Το Ισραήλ έχει ενοχληθεί γι'αυτά που λέμε για τη Χαμάς. Δεν οφείλουμε όμως τίποτα στο Ισραήλ» συμπλήρωσε προκλητικά ο φιλοτρομοκρατής ο Ερντογάν.

«Η διεθνής κοινότητα στέκεται τυφλή και κουφή μπροστά στα όσα γίνονται και παρά τις εκκλήσεις των Ηνωμένων Εθνών» τόνισε ακόμη.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του φιλοτρομοκράτη ισλαμιστή Τούρκου προέδρου που υποστήριξε τη Χαμάς σε δημόσια δήλωση του λέγοντας ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση ενώ αποκάλεσε το Ισραήλ κατοχική δύναμη. 

Οι δηλώσει αυτές, έκαναν την ισραηλινή πλευρά να αντιδρά αστραπιαία και ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Έλι Κοέν κάλεσε όλους τους διπλωματικούς εκπροσώπους της χώρας του να φύγουν από την Τουρκία.

Την ίδια ώρα, ο πρέσβης του Ισραήλ στα Ηνώμενα Έθνη, αποκάλεσε τον Ερντογάν, «φίδι» που δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει το αντισημιτικό του μένος.

Από την άλλη, ο υπουργός Ενέργεια του Ισραήλ, είπε ότι ο Τούρκος πρόεδρος αποκάλυψε το αληθινό του πρόσωπο. «Είναι ο άνθρωπος της μουσουλμανικής αδελφότητας και υποστηρικτής της Χαμάς και του Ισλαμικού κράτους», ανέφερε.




Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, ο γνωστός Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»

 


Ο πρωταγωνιστής του «Friends», Μάθιου Πέρι, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, δήλωσαν πηγές επιβολής του νόμου στους LA Times.

Οι αρχές απάντησαν περίπου στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στο σπίτι του, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ανταποκρίθηκε. Οι πηγές, που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας επειδή η έρευνα ήταν σε εξέλιξη, δεν ανέφεραν την αιτία θανάτου.

Σύμφωνα με το TMZ o Αμερικανός ηθοποιός, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, ούτε βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του. Ο ηθοποιός έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Ο Μάθιου Πέρι, ήταν γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου Πέρι», ανέφερε σε μια δήλωση η Warner Bros. Television Group, η παραγωγή του «Friends». «Αυτή είναι μια σπαρακτική μέρα και στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά του, στα αγαπημένα του πρόσωπα και σε όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές του».