Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ο Απατεώνας που με δανεικό βαγόνι έκανε εγκαίνια σε ανύπαρκτο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης τολμάει και μιλάει!


Εάν είχε ηθική δεν θα τολμούσε να κάνει ότι δεν έχει συμβεί τίποτα, και αναφερόμαστε σε ποιόν άλλο στον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα.

Ποιος ξεχνάει το καραγκιοζιλίκι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2018, και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα που εγκαινίασε το ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης που δεν υπήρχε;; Αυτή η στημένη εξαπάτηση δεν ήταν η μοναδική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προς τους πολίτες, αλλά η συγκεκριμένη ξεπέρασε την εικονική πραγματικότητα.

Εγκαίνια απάτη Δεκέμβριος 2018

Τον Μάιο του 2019 προεκλογικά το πήγε και ένα βήμα παραπάνω αφού ζωγράφισαν σε μουσαμάδες το Μετρό, και εγκαινίασαν τέσσερα βαγόνια χωρίς σταθμό, με πρώτα νούμερα στον θίασο Σπίρτζη, Παππά και Νοτοπούλου που φωτογραφήθηκαν περιχαρείς να κάνουν την πρώτη τους βόλτα, ενώ το βαγόνι ήταν εντελώς ακίνητο γιατί απλά δεν υπάρχει ακόμα ΜΕΤΡΟ.

Εγκαίνια απάτη με βαγόνι Μάιος 2019

Ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στην ιστορία της χώρα μας Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και όπως τόλμησε να πει σε δηλώσεις του μετά το πέρας της μίνι ξενάγησης «το μετρό της Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη απάτη του κ. Μητσοτάκη στους Θεσσαλονικείς», τονίζοντας πως το έργο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2020 με 12 από τους 13 σταθμούς με τον σταθμό Βενιζέλου να ολοκληρώνεται το 2023. «Τώρα παίρνει παράταση συνολικά, ενώ χρονοδιάγραμμα δεν υπάρχει» σημείωσε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας παράλληλα φόβους για την απομάκρυνση και επανατοποθέτηση των αρχαίων.

Αυτό το είπε αυτός που εξαπάτησε τους Θεσσαλονικής και όλους τους Έλληνες πολίτες τον Δεκέμβριο του 2018 και τον Μάιο του 2019 στήνοντας φιέστες εγκαινίων σε ακατασκεύαστο και ανύπαρκτο ΜΕΤΡΟ!!!




Φούλ για ολοκληρωτικό καθεστώς η Τουρκία Πολιτοφυλακή δημιουργεί ο Ερντογάν



Το τουρκικό κοινοβούλιο υιοθέτησε ένα αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο που ενισχύει σημαντικά τις εξουσίες “των περιπόλων των συνοικιών”, με τους επικριτές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τον κατηγορούν ότι θέλει να δημιουργήσει μια “πολιτοφυλακή” για δικό του όφελος.

Βάσει του νομοσχεδίου, οι περίπολοι των συνοικιών, που περιπολούν στη διάρκεια της νύκτας για να εντοπίζουν τυχόν διαρρήκτες ή όσους διαταράσσουν τη δημόσια τάξη, θα διαθέτουν σχεδόν τις ίδιες εξουσίες με τους αστυνομικούς, θα μπορούν να φέρουν και να χρησιμοποιούν πυροβόλο όπλο σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο και να σταματούν ανθρώπους για να ελέγχουν την ταυτότητά τους και να τους κάνουν έλεγχο.

Ο θεσμός αυτός που χρονολογείται εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια εξαρτάται από το υπουργείο Εσωτερικών και αναπτύχθηκε ιδιαίτερα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.

Αυτή τη στιγμή στην Τουρκία τα μέλη των περιπόλων συνοικιών ξεπερνούν τις 28.000.

Η συζήτηση στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο ήταν έντονη, με κάποιους βουλευτές να έρχονται ακόμη και στα χέρια την Τρίτη.

Η αντιπολίτευση φοβάται και δικαίως ότι ο Ερντογάν προσπαθεί να συστήσει μια πιστή σε αυτόν ένοπλη δύναμη στήνοντας ένα ολοκληρωμένο καθεστώς.

“Χρησιμοποιούν το θεσμό των περιπόλων για να δημιουργήσουν μια πολιτοφυλακή”, κατήγγειλε την Τρίτη ο Μαχίρ Πολάτ βουλευτής του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP. “Αν υπάρχει ένα πρόβλημα ασφάλειας σε αυτή τη χώρα, τότε πρέπει να ενισχυθεί η αστυνομία και η χωροφυλακή”, πρόσθεσε.

“Ενισχύοντας τις περιπόλους των συνοικιών δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να αυξήσουν την πίεση στην κοινωνία, να διασφαλίσουν τη διατήρηση της εξουσίας και να αποδυναμώσουν το κράτος δικαίου”, εκτίμησε από την πλευρά του ο Χακί Σαρουχάν Ολούτς, του φιλοκουρδικού κόμματος HDP.






Ο Τσίπρας ψεύτης Κοτζιά; Πέφτουμε από τα σύννεφα : «Δεν αληθεύει αυτό που λέει ο Τσίπρας» για την ΑΟΖ



Ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ψεύτης, δεν το έχουν διαπιστώσει και το φωνάζουν μόνο όλοι οι Έλληνες, αλλά και πρώην στελέχη και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ με ότι IQ έχουν!!

Ο Κοτζιάς είπε ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα τόνισε ότι : «Καταφεύγει πολλές φορές σε μισές αλήθειες»

Διέψευσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, με φόντο τα όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός στο Φόρουμ των Δελφών.

«Είχαμε συμφωνήσει με τον Τζεντιλόνι», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και επέρριψε στον κ. Κοτζιά την ευθύνη της μη υπογραφής, λόγω του φόβου «τεράστιας κριτικής και επίθεσης από την αντιπολίτευση». «Αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχωρήσαμε τότε», είπε λέγοντας όπως αποδείχθηκε και πάλι ψέματα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν αληθεύει αυτό που λέει ο κ. Τσίπρας. Πολύ λυπάμαι. Καταφεύγει πολλές φορές σε μισές αλήθειες, να το πω έτσι» απάντησε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ο Κοτζιάς και ισχυρίστηκε ότι είχε εισηγηθεί επί των ημερών του «να κάνουμε επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, αφού κλείσουμε τους κόλπους».

«Η ΑΟΖ είναι δικαιώματα ενώ η αιγιαλίτιδα ζώνη και οι κόλποι είναι κυριαρχία. Η ΑΟΖ δεν έχει κυριαρχία», κατέληξε ο κ. Κοτζιάς.

Ποιόν να πιστέψεις και τι να πείς εκτός απο το "ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ"


Δικογραφίες σε βάρος 4 ατόμων για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος 4 ημεδαπών, εκ των οποίων οι 3  συνελήφθησαν, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο επιχείρησης για την πρόληψη και την καταπολέμηση του φαινομένου της πορνογραφίας ανηλίκων, πραγματοποίησε πολύμηνη ενδελεχή διαδικτυακή έρευνα και ψηφιακή ανάλυση, με τη χρήση ειδικών λογισμικών προγραμμάτων, για τη διερεύνηση και τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου στη χώρα μας, οι οποίοι κατείχαν και είχαν πρόσφορο προς διαμοιρασμό ψηφιακά αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν χρήστες που είχαν πρόσφορα προς διαμοιρασμό τουλάχιστον 2.572 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, κάνοντας χρήση διαφορετικών ηλεκτρονικών ιχνών υπηρεσιών διαδικτύου.

Τα ανωτέρω τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, από την οποία και εκδόθηκε σχετικό βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Από την περαιτέρω αστυνομική προανάκριση και κατόπιν σχετικής αλληλογραφίας με τους εμπλεκόμενους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, διακριβώθηκαν τα στοιχεία των 4 ημεδαπών και ο τόπος κατοικίας τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διενήργησαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών, κατά τη διάρκεια των οποίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

(5) εσωτερικοί σκληροί δίσκοι,
(4) εξωτερικοί σκληροί δίσκοι,
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
(2) κάρτες μνήμης.
Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα στα προαναφερθέντα πειστήρια των (3) ημεδαπών, βρέθηκαν σε αυτά πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων και συνελήφθησαν, ενώ για τον έτερο ημεδαπό ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην παράνομη δραστηριότητα.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση, ενώ η δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος του μη συλληφθέντα υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.


Δέν έχει επίγνωση των όσων λέει ο Τσίπρας: «Θέλουμε μόνον όσους τουρίστες είναι ΘΕΤΙΚΟΙ στον ιό»



Ένας σοβαρός πολιτικός όταν τον ακούει κόσμος πρέπει να ξέρει ακριβώς τι λέει, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας με τόσο ψέμα και απάτη που έχει ρίξει στον κόσμο ξεστομίζει ότι θέλει χωρίς συναίσθηση των όσων λέει.

Ένα ευχόμαστε σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα στην συνέντευξή του στο Οικονομικό Forum των Δελφών στην δημοσιογράφο Ολγα Τρέμη τρόμαξε τους πολίτες δίνοντας τους πάλι το σύνθημα να φωνάξουν "Ευτυχώς Γλιτώσαμε"!!

Ευχόμαστε εκ παραδρομής, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην συνέντευξη: "Αναφέρομαι ιδιαίτερα στο θέμα του τεστ στους επισκέπτες το οποίο έπρεπε κατά την άποψή μου να επιμείνει, γιατί αρχικά έτσι είχε ειπωθεί ότι θα διεκδικήσει, να γίνεται με ευθύνη και των αεροπορικών εταιρειών, την προηγούμενη ημέρα της αναχώρησης. Ώστε να μπαίνουν στο αεροπλάνο μόνο όσοι έχουν δείγμα θετικό. Αυτό θα μας είχε απαλλάξει από όλους τους φόβους και τις ανησυχίες".

Κάτι που δεν διόρθωσε ο ανισόρροπος!!!


Δίμηνο λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο στο beach bar του Αλίμου για το ξέφρενο πάρτι



Λουκέτο δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στο μπιτς μπαρ του Αλίμου έπειτα από ανεύθυνο τα πάρτι.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, το μαγαζί θα κλείσει για δύο μήνες, καθώς όπως τονίζει «κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία».

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 €.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας.

app-facebook
Ανδρέας Κονδύλης
πριν από μία ώρα περίπου
"ΛΟΥΚΕΤΟ" 2 ΜΗΝΩΝ & ΠΡΟΣΤΙΜΟ 20.000 €
Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.
Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.
...Δείτε περισσότερα


Γελάνε και τα γίδια στα ορεινά χωριά στην Ελλάδας!!Τσίπρας στην Die Zeit: Δεν είμαστε κόμμα που ενδίδει στον λαϊκισμό...


Ο Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι τον έχουν ξεχάσει στην Ευρώπη για τα καραγκιοζιλίκια του και κάνει τον ισορροπημένο και τον σοβαρό ο ανισόρροπος!!

Εμείς στην Ελλάδα τον ξέρουμε καλά, πάρα πολύ καλά σε βαθμό που κάθε πρωί που ξυπνάμε φωνάζουμε "ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ"

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη του στην Die Zeitο ο Τσίπρας, είπε να διασκεδάσει τους Ευρωπαίους μιλώντας σχετικά με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε κατά την περίοδο της πανδημίας, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία αντιπολίτευση που "μετρά τους νεκρούς και με κάθε ευκαιρία δείχνει με το δάχτυλο και ζητά εκλογές", ενώ τόνισε πως το κόμμα του στήριξε την κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθεί γρήγορα η απαγόρευση κυκλοφορίας και να προστατευθεί το σύστημα υγείας.

Δεν είχε την ηθική να πει ούτε μία καλή κουβέντα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που έσωσε την Ελλάδα από τα χειρότερα, και μικροπρεπείς όπως είναι, απέδωσε την επιτυχία της Ελλάδας στο μέτωπο της πανδημίας στο γεγονός ότι "σύσσωμη η πολιτική τάξη στην Ελλάδα συνεννοήθηκε εγκαίρως και υλοποίησε με αποφασιστικότητα τις συστάσεις των διεθνών οργανισμών υγείας", και είπε ο ανήθικος πως ο πρωθυπουργός δεν αντιμετώπισε εγκαίρως και στο αναγκαίο εύρος τους τις οικονομικές συνέπειες στην πανδημία.

 Ο πλήρως αποτυχημένος που γονάτισε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και μεσαία τάξη είπε : "Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι έπρεπε να είχαν στηριχτεί πολύ νωρίτερα για να μην υπάρξει μεγάλη αύξηση της ανεργίας. Τα πήγαμε καλά στην πανδημία, αλλά οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης θα είναι πιθανότατα πολύ μεγαλύτερες".

Ευελπιστώντας και ελπίζοντας να γυρίσει η Ελλάδα στην κρίση του 2014 νομίζοντας ότι θα εξαπατήσει και πάλι τον ελληνικό λαό είπε αναφερόμενος στις συνέπειες που θα μπορούσε να επιφέρει η πανδημία στην ελληνική οικονομία, και υπογράμμισε πως μία ενδεχόμενη αύξηση της ανεργίας "θα μπορούσε να βιώσει σύντομα μια παρόμοια κατάσταση με εκείνη της οικονομικής παρακμής μεταξύ 2012 και 2014, παρά το γεγονός πως η κρίση δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρο τον κόσμο". Αυτός είναι ο τελειωμένος που μετράει μέρες και στο κόμμα του Αλέξης Τσίπρας

Θέλοντας να κάνει το ισορροπημένο και ότι ξέρει τι του γίνεται, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την βιώσιμη ανάπτυξη, χωρίς να ενδίδει στον λαϊκισμό, ενώ πρόσθεσε πως "η πολιτική της λιτότητας προκαλεί ανισότητες και έναν φαύλο κύκλο ύφεσης, που αντί να δυναμώνει την οικονομία την στραγγαλίζει". 

 "Αυτό που χρειάζεται είναι μια προνοητική δημοσιονομική πολιτική με μια ατζέντα ανάπτυξης και πράσινης αλλαγής", τόνισε ο ανιθσόρροπος.

Μάλιστα τόλμησε ο ακατάλληλος, σχολιάζοντας τα ευρωπαϊκά σχέδια ανάκαμψης και την πρωτοβουλία των Μέρκελ-Μακρόν  ότι "δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή ως προς τη διάσωση της Ιταλίας και του Νότου εν γένει εάν θέλουμε να διασφαλίσουμε τη συνοχή της Ευρώπης. Εάν δεν δείξουμε σήμερα αλληλεγγύη, τότε θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ιταλία αλλά και στη Γαλλία και θα έρθουν στην εξουσία ακροδεξιά κόμματα. Οι κυβερνήσεις στο Βορρά θα πρέπει να εξηγήσουν επιτέλους στις κοινωνίες τους πόσο ωφελούνται και αυτές από την ΕΕ".



Μόνο με ιατρική συνταγή χορηγούνται τα αντιβιοτικά




Η συνταγή θα είναι από σήμερα ηλεκτρονική και θα αναγράφει τη συγκεκριμένη νόσο για την οποία κρίνεται αναγκαία η χορήγηση του φαρμάκου καθώς και τη δοσολογία. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, κατά τις οποίες δεν είναι δυνατή η έκδοση ηλεκτρονικής συνταγής, η χειρόγραφη συνταγή πρέπει να περιέχει όλα τα στοιχεία της ηλεκτρονικής και κυρίως τη νόσο για την οποία κρίνεται αναγκαία η χορήγηση του συγκεκριμένου φαρμάκου.



Ξηλώνουν κύκλωμα μπράβων σε καταστήματα ρούχων – 35 «θύματα»


Μπράβοι σε καταστήματα… ρούχων εν μέσω Covid-19. Δεν «χαρίζονταν» στα θύματα λόγω πανδημίας αλλά έδιναν… παράταση να πληρώσουν αναδρομικά τα εκβιαστικά κόμιστρα. Η συμμορία των «7» χτυπούσε καταστηματάρχες σε Αθήνα και Αχαΐα.

Ζητούσαν 250 ευρώ το μήνα από κάθε καταστηματάρχη για δήθεν παροχή προστασίας, με τα μηνιαία έσοδα της συμμορίας από αυτή την παράνομη δράση να ξεπερνά τα 25.000 ευρώ. Τουλάχιστον 35 ιδιοκτήτες, που διατηρούσαν περίπου 100 καταστήματα συνολικά, έπεσαν θύματά τους, έκαναν «συμβούλια» πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και αν θα κατέφευγαν στην Αστυνομία, οι περισσότεροι όμως φοβούνταν, εκτός από έναν, ο οποίος αποκάλυψε τη δράση τους.

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής συνέλαβαν τον 49χρονο φερόμενο ως αρχηγό της εκβιαστικής ομάδας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και εκβίαση με το πρόσχημα της παροχής προστασίας. Συγκατηγορούμενοι τυγχάνουν 41χρονος ημεδαπός και τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα που αναζητούνται.

Η κατάθεση ενός καταστηματάρχη, που ήταν θύμα της εγκληματικής ομάδας, είναι χαρακτηριστική για τη δράση της: «Από τον Ιανουάριο του 2020 ήρθαν τρεις φορές στο κατάστημά μου μέλη της συμμορίας, 7-8 άτομα κάθε φορά και μου είπαν ότι πρέπει να δίνω προστασία. Ρώτησα ποιος είναι ο “αρχηγός” και πήγα σε αυτόν. “Από το 2019 που άνοιξες άλλο μαγαζί στην Αθήνα, δεν έχεις δώσει προστασία”, μου είπε. “Για τα δύο μαγαζιά πρέπει να δώσεις 10.000 ευρώ αναδρομικά και 250 ευρώ από τώρα και στο εξής για κάθε μήνα”, μου είπε. Συναντήθηκα και πάλι μαζί του και του είπα να κάνει “ψαλίδι” και να πέσει στα 5.000 ευρώ και μετά 250 ευρώ το μήνα όπως είπαμε. Εγώ είχα δύο καταστήματα και έπρεπε να δίνω 250 ευρώ για το καθένα. Αφού πλήρωσα, κάποια στιγμή ήρθε ο αρχηγός με δύο ακόμη μέλη στην Πάτρα, με πήγαν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όπου με απειλούσαν και με εκβίαζαν γιατί ήμουν αντιδραστικός στις απαιτήσεις τους. Κάποια στιγμή μου λέει “για τον κορoνοϊό δεν χαρίζω σε κανέναν. Παίρνετε παράταση πληρωμής και από τον Μάιο που θα ανοίξετε, θα τα δώσετε αναδρομικά”. Μαζευτήκαμε περίπου 30 καταστηματάρχες και υπογράψαμε ένα χαρτί ότι δίναμε 250 ευρώ εκβιαστικά στη συγκεκριμένη ομάδα με σκοπό να το δώσουμε στην Aστυνομία. Κάποιοι όμως διαφώνησαν και δεν το δώσαμε γιατί φοβόντουσαν. Εγώ ήμουν απελπισμένος, “αιμορραγούσα” οικονομικά και ήρθα να καταθέσω και να καταγγείλω τη δράση τους».

O 49χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, μετά από προκαθορισμένο ραντεβού και κατά τη στιγμή που παραλάμβανε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Προσήχθη και αναμένεται να συλληφθεί η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι



Σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση της αστυνομίας : Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

Πληροφορίες λένε ότι το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα. 

Στην κατοχή της ύποπτης βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα και η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Η φερόμενη ως δράστης είχε προσωπική σχέση με την Ιωάννα και μάλιστα κατάγονταν από διπλανά χωριά, σε κινητό έχουν βρεθεί μηνύματα από την ασφάλεια που δηλώνουν πως οι δύο γυναίκες είχαν διαφορές.




Η ανηθικότητα σε όλο της το μεγαλείο! Τσίπρας : δεν έφερε ο ιός την ύφεση αλλά ο Μητσοτάκης



Τι να γράψεις και τι να πεις για τον χειρότερο πολιτικό που έχει περάσει ποτέ στην ιστορία της χώρας! Έναν πολιτικό που δεν έχει ήθος και δεν ντρέπεται για ότι πει.

Νομίζοντας ότι βρίσκεται σε εποχές 2015 που μπορούσε εύκολα να πει ψέματα, να εξαπατήσει και να τον πιστέψουν, ο Τσίπρας προσπάθησε να περάσει ότι για την ύφεση δεν φταίει η πανδημία αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα προσπάθησε να κάνει μια ανάλυση για την ύφεση πώς ξεκίνησε που μόνο Συριζαίος μπορεί να δεχτεί και να πιστέψει. Όπως δήλωσε ο ανεκδιήγητος, η ύφεση ξεκίνησε προ κορονοϊού στην Ελλάδα, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση μείωσε τους φόρους των επιχειρήσεων αντί να... μοιράσει λεφτά και σαν αποτέλεσμα η οικονομία άρχισε να υποχωρεί.

Ναι όπως το διαβάσατε αυτό είπε και όλοι κουνούσαν το κεφάλι τους για την αμορφωσιά και την κατάντια αυτού του ανθρώπου που δεν έχει σχέση με τα οικονομικά και δεν μπορεί να τα κατανοήσει. Κάνει υποδείξεις αυτός που με την αύξηση της φορολογίας διέλυσε την μεσαία τάξη, και τώρα εγκαλεί τον Μητσοτάκη που μείωσε την παράλογη φορολογία που είχε επιβάλλει αυτός.

Στην παράδοξη αυτή ερμηνεία ότι η μείωση των φόρων προκαλεί ύφεση, προχώρησε ο Αλ. Τσίπρας, μιλώντας στο φόρουμ των Δελφών και κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι η υποχώρηση της οικονομίας ξεκίνησε πολύ πριν τον κορονοϊό.

Εμείς απορούμε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται ακόμα μαζί του, μόνο κακό κάνει στο κόμμα τυ όταν ανοίγει το στόμα του.


Όσοι δεν τηρούν την καραντίνα έχουν ποινικές ευθύνες και θα αντιμετωπίζουν ποινές κάθειρξης



Σκληραίνει την στάση της η κυβέρνηση στους εγκληματικά ανεύθυνους και πολύ σωστά!

Σκληρές ποινές περιμένουν όσους παραβιάζουν τα μέτρα της καραντίνας και θέτουν σε κίνδυνο τους συμπολίτες τους, το πρόστιμο δεν φοβίζει αλλά οι ποινές κάθειρξης θα φοβίσει τον ανεύθυνο να λειτουργήσει εγκληματικά.

Ανησυχία προκαλεί ο αριθμός όσων δεν τηρούν τον κατ' οίκον περιορισμό που τους έχει επιβληθεί από τις αρχές λόγω κορωνοϊού. Από την αρχή της εφαρμογής του πρωτοκόλλου απομόνωσης 14 ημερών έχουν καταγραφεί 246 «σπασίματα» καραντίνας, 10 εξ αυτών την τελευταία εβδομάδα.

Επιβλήθηκαν 5.000 ευρώ πρόστιμο και ακολουθήθηκε η ποινική διαδικασία.

Οι τηλεφωνικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι που έγιναν από την αρχή εφαρμογής του μέτρου είναι 15.575 ενώ υπήρξαν και 737 αστυνομικές «επισκέψεις» για να επιβεβαιωθεί η παρουσία στον χώρο των ατόμων εάν δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα.

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν αυστηρότεροι έλεγχοι με λογισμικό όπου μπορούν να μπουν όλες οι καραντίνες σε χάρτη και οι διευθύνσεις των κατοικιών θα μπρουν σε μία άλλη εφαρμογή ενώ παράλληλα θα γίνονται τηλεφωνικοί έλεγχοι συμμόρφωσης.

Επίσης, θα αυξηθούν οι δειγματοληπτικές αυτοψίες, δηλαδή οι αστυνομικές επισκέψεις ενώ επισημαίνεται ότι είναι αυστηρές οι ποινές οι οποίες μπορεί να είναι έως και ισόβια σε περίπτωση που ύποπτο κρούσμα κολλήσει κάποιον άλλον και οδηγήσει σε θάνατο λόγω του ιού.

Σήμερα είναι σε καραντίνα 15.181 άτομα. Πρόκειται για άτομα από πτήσεις, επιβεβαιωμένα κρούσματα, επαφές κρουσμάτων κ.λπ.




Ξάνθη: Κλείνουν για 10 ημέρες 5 δημοτικά σχολεία




Κλειστά για τις επόμενες 10 ημέρες θα παραμείνουν 5 δημοτικά σχολεία και ένα νηπιαγωγείο στην Ξάνθη, καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ένας δάσκαλος (καθηγητής Αγγλικών) και μία δασκάλα, την ίδια ώρα που 80 εκπαιδευτικοί μπαίνουν σε καραντίνα.

Ο καθηγητής δίδασκε σε τέσσερα δημοτικά σχολεία βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έπειτα από συμπτώματα τα οποία παρουσίασε τη Δευτέρα και τεστ το οποίο έκανε σε ιδιωτικό εργαστήριο της Ξάνθης την Τρίτη το απόγευμα.

Ο εκπαιδευτικός τελευταία φορά που δίδαξε ήταν την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το 17ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης και δύο δημοτικά σχολεία, το 15ο και το 20ό, στο Δροσερό Ξάνθης.