Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Προσήχθη και αναμένεται να συλληφθεί η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι



Σύμφωνα με την λιτή ανακοίνωση της αστυνομίας : Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020.

Πληροφορίες λένε ότι το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο αποδεικτικό στοιχείο που δικαιολογεί τη ζήλια της 35χρονης απέναντι στην Ιωάννα είναι ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 35χρονη χωρίς καμία αμφιβολία είναι αυτή που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα. 

Στην κατοχή της ύποπτης βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα, είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατοικεί στην Αθήνα και η εταιρεία στην οποία εργάζεται φέρεται να έχει συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη.

Η φερόμενη ως δράστης είχε προσωπική σχέση με την Ιωάννα και μάλιστα κατάγονταν από διπλανά χωριά, σε κινητό έχουν βρεθεί μηνύματα από την ασφάλεια που δηλώνουν πως οι δύο γυναίκες είχαν διαφορές.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου