Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Μπακογιάννη: Αποδεδειγμένα κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη ο Καμμένος



Η Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα μιλώντας στον ρ/σ Θέμα, αναφέρθηκε και πάλι στον  χαρακτηρισμό της «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη» που είχε απευθύνει πρόσφατα προς τον Πάνο Καμμένο.

«Τελικά ο κ. Καμμένος αποδείχθηκε κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη διότι μόνο μια τέτοιου είδους κότα θα μπορούσε να σκηνοθετήσει όλο αυτό το χθεσινό εξαιρετικά κακοπαιγμένο παιχνίδι», είπε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ρ/σ Θέμα.

Για το εάν ο Πάνος Καμμένος θα μείνει σιωπηλός στο παιχνίδι αυτό μέχρι τέλους, η κ. Μπακογιάννη είπε με νόημα: «εξαρτάται από τα ανταλλάγματα που έχει πάρει».




Ο δολοφόνος του Μ.Ζαφειρόπουλου έσφαξε στις φυλακές Κορυδαλλού τον ηθικό αυτουργό του φονικού!



Τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και μακελάρη του Μικρολίμανου Αμπέρ Μπάκο σκότωσε με μαχαίρι στον Κορυδαλλό ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του γνωστού δικηγόρου. 

Ο Αλβανός κακοποιός Αμπέρ Μπάκο είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού στις φυλακές Κορυδαλλού λόγω της δίκης για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου που θα γίνει την Τετάρτη. 

Ο δολοφόνος και φυσικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου γνώριζε για την μεταφορά του και του έστησε φονική ενέδρα όπου και τον έσφαξε με μαχαίρι. 

Ο Αμπέρ Μπάκο είχε φυλακιστεί για μια σειρά από εγκλήματα, όπως το μακελειό στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, όταν για τα μάτια μιας χορεύτριας μπούκαρε με καλάσνικοφ σε μπαρ και τραυμάτισε 14 άτομα, για κάποια επεισόδια με πυροβολισμούς, ενώ μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου.








Εκτός ΑΝΕΛ Κουντουρά και Κόκκαλης



Με μηνύματα του στο Twitter, ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε εκτός κόμματος την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, μετά τις δηλώσεις τους περί στήριξης της κυβέρνησης με ψήφο εμπιστοσύνης.


Λ. Αυγενάκης : Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα



Με δύο αιχμηρά μηνύματα στο twitter αναφέρθηκε στην παραίτηση Καμμένου ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα. Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, η λαϊκή κατακραυγή, ο δημόσιος αυτοεξευτελισμός του εδώ και 4 χρόνια και η εξαγορά της πλειονότητας των βουλευτών του από τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αρκετά»

Και λίγη ώρα αργότερα :

«Ο πατριώτης Καμμένος  που ανέχθηκε τον Τσίπρα να υπογράφει την Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα, αφού έχει υπογραφεί και εγκριθεί από την πΓΔΜ, θυμήθηκε να παραστήσει τον επαναστάτη… Όχι ότι πιάνει πάτο το κόμμα του…».


View image on Twitter

Τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση για να αφήσει ο Πάνος την καρέκλα. Η εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, η λαϊκή κατακραυγή, ο δημόσιος αυτοεξεφτελισμός του εδώ και 4 χρόνια και η εξαγορά της πλειονότητας των βουλευτών του από τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αρκετά.


Ο πατριώτης που ανέχθηκε τον Τσίπρα να υπογράφει την Συμφωνία των Πρεσπών, τώρα, αφού έχει υπογραφεί και εγκριθεί από την πΓΔΜ, θυμήθηκε να παραστήσει τον επαναστάτη... Όχι ότι πιάνει πάτο το κόμμα του...😉!



Ξεπουλιούνται ο ένας πίσω από τον άλλο στους ΑΝΕΛ! Κόκκαλης: Στηρίζω την κυβέρνηση



Δήλωση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι προθέσεις του μετά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δημοσιεύει η ιστοσελίδα onlarissa.gr.

Η δήλωση Κόκκαλη:

«Η παρουσία μου στην Κίνα οφείλεται σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην οποία συμμετέχουν αξιωματούχοι τριών υπουργείων της Ελληνικής Κυβέρνησης, κατόπιν σχετικής, προ διμήνου, πρόσκλησης του Κινέζου Υπουργού Γεωργίας.

Σε ότι αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, τον οποίο και θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία και συνοδοιπορία όλα αυτά τα χρόνια, έχω να σχολιάσω πως ο καθένας μας έχει την προσωπική του πολιτική πορεία και κρίνεται από αυτή από την κοινωνία.

Από την πρώτη ημέρα της κοινής πορείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης της χώρας, ήταν σε όλους αντιληπτό ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Ωστόσο, η ίδια η ιστορία απέδειξε πως αυτά που μας ένωσαν αναδείχθηκαν ισχυρότερα από κάθε επιμέρους πολιτική διαφορά και μας οδήγησαν προ λίγων μηνών στην έξοδο από τη μνημονιακή περίοδο.

Σε όλη αυτή την πορεία μου αρχικά ως βουλευτής και εν συνεχεία ως υφυπουργός, δεν έπαψα ποτέ να αναφέρομαι στην ανάγκη ομοθυμίας και εθνικής συνεννόησης. Ακολουθώντας πιστά αυτή την πολιτική στάση, υπηρέτησα και υπηρετώ καθημερινά μία κυβέρνηση η οποία έχει καταφέρει να πετύχει, ότι δεν πέτυχε ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑ προηγούμενα χρόνια.

Έχω βαθιά πίστη πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της, με μία σειρά σπουδαίων μεταρρυθμίσεων και νόμων, που θα αποκαταστήσουν την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης.

Για το λόγο αυτό, θα παράσχω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση».


Το ξέραμε ότι έχει ξεπουληθεί το επιβεβαίωσε και η ίδια η Κουντουρά : Στηρίζω την κυβέρνηση



Οι ξεπουλημένοι βουλευτές των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού έχουν ξεχωρίσει και οδεύουν σε στήριξη της κυβέρνησης για να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Τη στήριξή της στην κυβέρνηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο με δήλωσή της στο ΑΠΕ η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Η δήλωση Κουντουρά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ :

«Βρίσκομαι σε προγραμματισμένη κυβερνητική αποστολή στην Κίνα που πραγματοποιείται συντονισμένα από τρία συναρμόδια Υπουργεία με στόχο την επίτευξη επωφελών συμφωνιών για την Ελλάδα στους τομείς της αγροτικής παραγωγής, των μεταφορών και του τουρισμού.

Θέλω να κάνω σαφές ότι δεν διαπραγματεύομαι το δικαίωμα μου να ψηφίζω κατά συνείδηση.

Αυτή η κυβέρνηση εργάστηκε πολύ σκληρά για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια και το καθεστώς της λιτότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να ανακοπεί η πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την ευημερία, και να ακυρωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ούτε να δώσουμε το δικαίωμα σε εκείνους που ευθύνονται για την καταστροφή της Ελλάδας να μεθοδεύουν σχέδια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας.

Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον».


Άλλη τραγική προσωπικότητα! Δανέλλης : “Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ γράφουν Ιστορία”!



Χωρίς συναίσθηση του τι κάνουν και χωρίς καμία πατριωτική ευαισθησία, με γνώμονα την πολιτική τους επιβίωση εμφανίζονται βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας σε βάρος της χώρας.

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, προκαλώντας εξέφρασε τη στήριξή του στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας:

“Η στάση μου είναι αυτονόητη. Είναι αυτή που μου επιβάλλει η συνείδησή μου και διατυπώνω από το 1992”.

“Οι Σκοπιανοί άλλαξαν αυτά που μας ενοχλούσαν. Τώρα είναι η σειρά μας. Αν επικρατήσει η μικροπολιτική, μας περιμένει απομόνωση”,  “η χώρα χωρίς όνομα, αναγνωρίστηκε και αποκαλείται από όλους ως σκέτο ”Μακεδονία””, και σημείωσε  “πέφτει στο Ποτάμι η ιστορική ευθύνη προάσπισης του εθνικού συμφέροντος”.

“Τα πρόσωπα γράφουν ιστορία και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ζόραν Ζάεφ, ο Νίκος Κοτζιάς και ο Νικολά Ντιμιτρόφ γράφονται στην ιστορία”, συμπλήρωσε χωρίς ίχνος ντροπής.

Στην εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής με τίτλο “Το στοίχημα της Συμφωνίας των Πρεσπών” μίλησε ο Σπύρος Δανέλλης με τον Αλέξη Τσίπρα να παρακολουθεί το "γλύψιμο" από το ακροατήριο.



Βούτσης: Την Τετάρτη η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση


Να ξεκινήσει η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση την Τρίτη, αργά το μεσημέρι και να ολοκληρωθεί την Τετάρτη το βράδυ με την ψηφοφορία, θα εισηγηθεί ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης στην αυριανή έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων (στις 10 το πρωί).

Κατά την ενημέρωση του Προέδρου της Βουλής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, προ ολίγου, ο κ. Βούτσης ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απέστειλε την επιστολή με την οποία του γνωστοποιεί την πρόθεσή του να ζητήσει την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνησή του σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος και το άρθρο 141 του Κανονισμού της Βουλής. Ο κ. Τσίπρας, ζητεί από τον Πρόεδρο της Βουλής, να εκκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια.

Η διαδικασία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν μπορεί να ξεκινήσει προ της παρελεύσεως δύο ημερών από την κατάθεση του σχετικού αιτήματος του πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο της Βουλής και ως εκ τούτου η συζήτηση αναμένεται να καθοριστεί να διεξαχθεί αργά το μεσημέρι της Τρίτης. Δεδομένου επίσης ότι η συζήτηση δεν μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από τρεις ημέρες, η πρόταση του Προέδρου της Βουλής, προς την Διάσκεψη των Προέδρων, θα είναι να ολοκληρωθεί η συζήτηση σε δύο ημέρες, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί την Τετάρτη το βράδυ με την ονομαστική ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι η πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, είναι νωπή και μετά την υπερψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2019, τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν χρειάζεται να διεξαχθεί συζήτηση εφ'όλης της ύλης.

«Πριν από μία ώρα μου έστειλε ο πρωθυπουργός επιστολή, με την οποία μου γνωστοποιεί την πρόθεσή του να ζητήσει την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνησή του σύμφωνα με το άρθρο 84 του συντάγματος» είπε ο κ. Βούτσης και πρόσθεσε: «Αυτή η διαδικασία δεν μπορεί να ξεκινήσει προ παρελεύσεως δύο ημερών. Θα ξεκινήσει την Τρίτη αργά το μεσημέρι και δεν μπορεί να κρατήσει περισσότερο από τρεις μέρες. Για αυτό, η πρόταση μου στην έκτακτη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, που θα γίνει αύριο στις 10 το πρωί, είναι να διαρκέσει η διαδικασία δύο μέρες. Δηλαδή, Τετάρτη βράδυ να γίνει η ψηφοφορία».

Ο πρόεδρος της Βουλής εξήγησε, επίσης, ότι στο ενδιάμεσο διάστημα η Βουλή λειτουργεί κανονικά, κάτι που σημαίνει ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας θα συζητηθεί αύριο στην Ολομέλεια.

Ως προς την συζήτηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο σχετικώς με την τροπολογία για τη σύμβαση με την αμερικανική κυβέρνηση και τη Lockheed Martin για την αναβάθμιση των F-16, ο κ. Βούτσης είπε ότι το «πιθανότατο είναι να μην γίνει», λόγω της αλλαγής στον θώκο του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Ξεφτιλίστηκαν και πάλι Τσίπρας - Καμμένος κοροϊδεύουν τους Έλληνες



Στημένο διαζύγιο αφήνει ευχαριστημένους Τσίπρα - Καμμένο, αφού τέσσερις βουλευτές του θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, βοηθώντας να φτάσει τον μαγικό αριθμό «151». 

Οι βουλευτές που θα βοηθήσουν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Κώστας Ζουράρις, η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης.

Για να ενισχύσει την στημένη ξεφτίλα ο Καμμένος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τους κ.Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι, αλλά «θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ», εκείνοι που δεν θα παραιτηθούν από την κυβέρνηση και θα ψηφίσουν ναι στην παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Μάλιστα, επιτέθηκε τόσο στην κ.Κουντουρά, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να τη βρει γιατί ... είχε αφήσει το κινητό της στο αστυνομικό- φρουρό της, όσο και στον κ.Κόκκαλη, που «ενώ μιλήσαμε, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στην Κίνα». 

Με αυτή την κίνηση των τεσσάρων που είναι διαθέσιμοι να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, ο Καμμένος κρατάει τον μαγικό αριθμό των πέντε για να παραμείνει κόμμα κοροιδεύοντας έτσι τους Έλληνες παίζοντας τον πατριώτη.




Ν.Δ: Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο “διαζύγιό” του



Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για το σκηνοθετημένο «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου.

«Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο “διαζύγιό” του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τη διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους. 

Γι’ αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία».