Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ξεφτιλίστηκαν και πάλι Τσίπρας - Καμμένος κοροϊδεύουν τους Έλληνες



Στημένο διαζύγιο αφήνει ευχαριστημένους Τσίπρα - Καμμένο, αφού τέσσερις βουλευτές του θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, βοηθώντας να φτάσει τον μαγικό αριθμό «151». 

Οι βουλευτές που θα βοηθήσουν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Κώστας Ζουράρις, η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης.

Για να ενισχύσει την στημένη ξεφτίλα ο Καμμένος, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θέτει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας για τους κ.Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι, αλλά «θα διαγραφούν από τους ΑΝΕΛ», εκείνοι που δεν θα παραιτηθούν από την κυβέρνηση και θα ψηφίσουν ναι στην παροχή εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

Μάλιστα, επιτέθηκε τόσο στην κ.Κουντουρά, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να τη βρει γιατί ... είχε αφήσει το κινητό της στο αστυνομικό- φρουρό της, όσο και στον κ.Κόκκαλη, που «ενώ μιλήσαμε, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στην Κίνα». 

Με αυτή την κίνηση των τεσσάρων που είναι διαθέσιμοι να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, ο Καμμένος κρατάει τον μαγικό αριθμό των πέντε για να παραμείνει κόμμα κοροιδεύοντας έτσι τους Έλληνες παίζοντας τον πατριώτη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου