Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

ΝΔ για Φίλη: Είπε τη γραμμή του κόμματος του για τη μειονότητα στη Θράκη


 

«Δεν περιμένουμε αντίδραση ή διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε αποπομπή του Νίκου Φίλη», σημειώνει σε δήλωσή του ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης για τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Μαρινάκης σημειώνει:  «Ο Νίκος Φίλης ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας ανοιχτά για τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ωμή παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου υπέρ του υποψηφίου που εξελέγη με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Ροδόπη. Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση και καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε βέβαια την αποπομπή του Νίκου Φίλη.

Φαίνεται ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη γραμμή του κόμματός του. Και αυτή η γραμμή είναι αντίθετη στις διεθνείς συνθήκες και υπονομευτική της αρμονικής συνύπαρξης στη Θράκη. Την απάντηση σε αυτές τις ιδεοληψίες θα τη δώσουν οι πολίτες στις 25 Ιουνίου τόσο στη Ροδόπη, όσο και σε όλη την Ελλάδα».



Η στιγμή που ένας καρχαρίας αρπάζει Ρώσο παραθεριστή στην Αίγυπτο

 


Την στιγμή που ένας παραθεριστής, στο θέρετρο της Χουργκάντα στην Αίγυπτο, δίνει μάχη για να γλιτώσει απο τα σαγόνια ενός καρχαρία, που του επιτίθεται σε κοντινή απόσταση από την ακτή, καταγράφει βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Λίγες ώρες αργότερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε πως ο παραθεριστής που σκοτώθηκε από την επίθεση του καρχαρία, ήταν Ρώσος υπήκοος, γεννημένος το 1999. 



Κάθαρμα αληταράς στο Μπισχίνη της Ζαχάρως έριξε κουτάβι στα σκουπίδια


 

Ένα κάθαρμα, ένας αληταράς της περιοχής έριξε ένα κουταβάκι σε κάδο σκουπιδιών, μέρος που πρέπει να πετάξουν τον ίδιο και να τον αφήσουν για μέρες μέσα στα σκουπίδια που ανήκει.

Κουτάβι εντοπίστηκε πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Μπισχίνη της Ζαχάρως και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Μαυρομάντηλα, της περιοχής.   

Το περιστατικό προκάλεσε οργή στο φιλοζωικό κόσμο του νομού και έγινε γνωστό χθες, μέσω κοινοποίησης φωτογραφίας  στο διαδίκτυο από την φιλόζωη κάτοικο Ρένα Σπηλιοπούλου.



Κάποιος σήμερα το πρωί πέταξε το κουτάβι εκεί με σκοπό να βρει φρικτό θάνατο! Γιατί ρε παιδιά; Γιατί; Εννοείται το βγάλαμε από τον κάδο και ψάχνουμε υιοθεσία, τόνισε η ίδια.

Το θέμα είναι να βρεθεί ο αληταράς αυτός και πριν παραδοθεί στην αστυνομία να τον περάσουν ένα κάδο σκουπίδια για να καταλάβει πόσο σκουπίδι της κοινωνίας είναι ο ίδιος.



Ο επικίνδυνος Ανδρουλάκης δεν θεωρεί ότι είναι πρόβλημα η ακυβερνησία αλλά η κυβέρνηση Ν.Δ.


 

Να χαλάει λεφτά το κράτος 400 εκατομμύρια η κάθε εκλογική διαδικασία, να μην κυβερνάτε η χώρα για να παίζει ο Ανδρουλάκης!!!!

Ο φαιδρός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε σήμερα πως δεν υπάρχει κανένα σενάριο για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά τις κάλπες της 21ης Ιουνίου, και αλήθεια λέει γιατί δεν θα τολμούσε ένας σοβαρός πολιτικός όπως ο Μητσοτάκης να συγκυβερνήσει με ένα πολιτικά ανεπαρκή και επικίνδυνο όπως ο Ανδρουλάκης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 και τους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο ο προκλητικός πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ χωρίς ίχνος ευθύνης και σοβαρότητας, χαρακτήρισε πιο επικίνδυνο σενάριο την παντοδυναμία της ΝΔ και όχι η ακυβερνησία. 

Χαρακτηριστικά σχολίασε «το πιο επικίνδυνο σενάριο είναι η παντοδυναμία της ΝΔ και όχι η ακυβερνησία».

Με λίγα λόγια αυτός ο απαράδεκτος και επικίνδυνος πολιτικός αρχηγός, εξελίσσεται σε ένα ανεύθυνο Τσίπρα που δεν του έχει διδάξει κανένας την πολιτική σοβαρότητα.





Μαροκινός καταγγέλλει ότι τον πυροβόλησαν Τούρκοι

 


Τι δουλειά έχει ο Μαροκινός στην Ελλάδα που δεν θεωρείται μετανάστης αλλά λαθρομετανάστης;

Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου διακομίστηκε, σήμερα το πρωί, με τραύματα από πυροβολισμό, μετανάστης τον οποίο εντόπισαν συνοριοφύλακες σε παρέβρια περιοχή στη Λυκόφη Σουφλίου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο άνδρας -κατά δήλωσή του μαροκινής καταγωγής- ο οποίος διέσχιζε τον ποταμό Έβρο με βάρκα μαζί με δύο ακόμη μετανάστες, τραυματίστηκε από πυροβολισμούς τους οποίους, όπως φέρεται να είπε, δέχθηκαν από την τουρκική όχθη.

Αμέσως μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Διδυμότειχου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων που φέρει στην κοιλιακή χώρα.




Ανησυχία και φόβος στην Τουρκία για την επίσκεψη του διοικητή της CIA στην Αλεξανδρούπολη

 


Mε ανησυχία και φόβο για το μέλλον τους παρακολουθούν τα τουρκικά ΜΜΕ, την αμερικανική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή την επίσκεψη του διοικητή της CIA.

Ο τουρκικός τύπος σήμερα φιλοξένησε σε πολλές εφημερίδες του, ακόμα και σε πρωτοσέλιδα, την είδηση της επίσκεψης του Αμερικανού αξιωματούχου στην Αλεξανδρούπολη. 

Ο Γουίλιαμ Μπέρνς, επικεφαλής της CIA, φέρεται να επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη  και σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, που στηρίζουν την εκτίμησή τους σε τοπικό μέσο, βρέθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στον φράχτη του Έβρου.



Hurriyet: «Μυστική επίσκεψη του διοικητή της CIA- Ισχυρισμός ότι πήγε και στην Αλεξανδρούπολη»

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, η «Αλεξανδρούπολη έχει γίνει αμερικάνικη κωμόπολη» και «μια από τις σημαντικότερες βάσεις διοικητικής μέριμνας του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη που απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα».

«Η σημασία της εκτοξεύτηκε στα ύψη με το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία».

«Χιλιάδες άρματα μάχης, ελικόπτερα, πυρομαχικά και στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ έχουν μεταφερθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης πολλές φορές με γιγαντιαία μεταγωγικά πλοία. Από εδώ γίνονταν αποστολές σε ευρωπαϊκές χώρες», γράφει το τουρκικό μέσο.


Milliyet: «Μυστική επίσκεψη από τον διευθυντή της CIA! 50 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα»

Και η τουρκική Μilliyet έφερε τίτλο: «Μυστική επίσκεψη από τον διευθυντή της CIA! 50 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα».

«Αναφέρεται ότι ο Γουίλιαμ Μπερνς, διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, επισκέφθηκε την ελληνική πρωτεύουσα στις 30 Μαΐου για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια και στη συνέχεια πήγε κρυφά στην Αλεξανδρούπολη», γράφει.

«Η Αλεξανδρούπολη, 50 χιλιόμετρα μακριά από την Τουρκία, έχει γίνει πρόσφατα ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια logistics των ΗΠΑ», σημειώνει το τουρκικό δημοσίευμα.

Χαρακτηρίζοντας άγνωστο τον σκοπό τη επίσκεψης, η Milliyet σημειώνει ότι «υποστηρίζεται πως ο Μπερνς, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, πήγε επίσης στις Φέρες και τον Πέπλο Έβρου» καθώς και ότι είναι «άγνωστο με ποιον συναντήθηκε και ποιος ήταν ο σκοπός της επίσκεψής του».

Σε κάθε περίπτωση, και άλλα τουρκικά ΜΜΕ, τηλεοπτικά δίκτυα, έπαιξαν την είδηση με τόνο ανησυχίας, για την αναβάθμιση της στρατιωτικής παρουσίας των ΗΠΑ στην περιοχή, πολύ κοντά στα τουρκικά σύνορα.




Το CNNturk μετέδωσε ότι «ο διευθυντής της CIA Μπερνς, ο οποίος βρέθηκε στην ελληνική πρωτεύουσα Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, φέρεται να επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, όπου βρίσκεται η αμερικανική βάση, και τα τουρκικά σύνορα».

«Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα πραγματοποίησε επιθεώρηση στην περιοχή μία ημέρα αργότερα. Η Αλεξανδρούπολη, 40 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα, έχει γίνει πρόσφατα ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια εφοδιασμού των ΗΠΑ στην Ευρώπη», ανέφερε το ρεπορτάζ.





Η στιγμή που ο αλλοδαπός δράστης επιτίθεται σε παιδιά στην Γαλλία

 


Μετανάστης αιτών άσυλο που δηλώνει Σύρος επιτέθηκε σήμερα με μαχαίρι στη γαλλική πόλη Ανεσί, τραυματίζοντας πέντε ανθρώπους μεταξύ των οποίων τέσσερα μικρά παιδιά προτού συλληφθεί από την αστυνομία.


Προσοχή σκληρές εικόνες

Ο άνδρας επιτέθηκε σε παιδιά περίπου τριών ετών που βρίσκονταν σε παιδική χαρά στο μεγάλο πάρκο που γειτνιάζει με τη λίμνη του Ανεσί (ανατολική Γαλλία).

Δύο παιδιά και ένας ενήλικας είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ άλλα δύο παιδιά τραυματίστηκαν ελαφρά σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο δράστης λίγα λεπτά μετά την επίθεση



Σύμφωνα με τα στοιχεία ταυτότητας που δήλωσε ο αλλοδαπός δράστης, γεννήθηκε το 1991, είναι Σύρος, αιτών άσυλο και είναι άγνωστος στις Αρχές, δήλωσε αστυνομική πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο. Αστυνομικός αξιωματούχος, που μίλησε στο Reuters, είπε πως είχε νόμιμο καθεστώς πρόσφυγα στη Γαλλία. Δεν ήταν γνωστός στις υπηρεσίες ασφαλείας και τα κίνητρά του δεν είναι σαφή, δήλωσε πηγή της έρευνας στο Ρόιτερς.

Αυτή τη στιγμή αξιολογείται αν η επίθεση έχει τρομοκρατικό χαρακτήρα ή όχι, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην υπόθεση.



Στρίμωξαν τον ταχυδρόμo του Ιησού - Το καλύτερο που είπε : Με ενοχλεί να εργαλειοποιούν την πίστη. Εγώ δεν το έκανα ποτέ μου.

 


Δεν φτάνει που είναι απατεώνας πουλώντας δήθεν επιστολές του Ιησού, έχει και θράσος λέγοντας ότι αυτός δεν εργαλειοποιεί ποτέ την πίστη προς όφελος του.

Ξέροντας ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσπαθεί να κρύψει την εργαλειοποίηση της πίστης και της ορθοδοξίας για μικροκομματικό κομματικό όφελος. 

Η Ανθή Βούλγαρη στο MEGA, υπενθύμισε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης , ότι πουλούσε επιστολές του Ιησού στους αφελής, με τον Βελόπουλο να εκνευρίζεται και να ισχυρίζεται λέγοντας ψέματα και προσπαθώντας να εξαπατήσει ότι «δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» ειρωνευόμενος την δημοσιογράφο με την ατάκα «δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και προσθέτοντας «τι κάνατε το 2013 κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη Μονή Διονυσίου».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε για να παραπλανήσει μετά το στρίμωγμα , ότι «αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το κάνω, να παρουσιάζω προϊόντα, γιατί είναι η δουλειά μου. Θα ρωτήσετε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Ανδρουλάκη που βρήκαν τα εκατομμύρια τους;».

Ο Βελόπουλος θεωρεί ότι πουλώντας fake επιστολές του Ιησού, φάρμακο για την φαλάκρα και τη θεραπεία του κορονοιού είναι θεμιτό και κάνει απλά την δουλειά του, οκ η δικαιοσύνη φταίει που δεν τον κάλεσε ποτέ να αποδείξει την εγκυρότητα όλων αυτών που λέει.






Ο Βαξεβάνης ανακοίνωσε ότι κλείνει το «Documento»

 



Ο Βαξεβάνης ανακοίνωσε ότι κλείνει το «Documento» Η αφορμή για τη φερόμενη ως ειλημμένη απόφαση του εκδότη ήταν η παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ προκειμένου να αποτραπεί η απόλυση μιας δημοσιογράφου από το πολιτιστικό ρεπορτάζ.

Με κλείσιμο του «Documento», της εβδομαδιαίας εφημερίδας που αποτέλεσε τον βασικό βραχίονα προώθησης της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ –αν όχι της προπαγάνδας και των μεθοδεύσεών του όπως στην περιβόητη υπόθεση της καταγγελλόμενης ως «σκευωρίας» της Novartis–, απείλησε ο εκδότης της Κώστας Βαξεβάνης. 

Η αφορμή βέβαια είναι κάπως ασύμμετρη με την φερόμενη ως ειλημμένη απόφαση του κ. Βαξεβάνη για αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας: ο ίδιος απέλυσε μια δημοσιογράφο, την Αφροδίτη Ερμίδη, συντάκτρια του πολιτιστικού ενθέτου, η ΕΣΗΕΑ παρενέβη καταδικάζοντας την απόλυση και εκείνος είπε ότι αφού το σωματείο δεν τον αφήνει να διοικήσει την εφημερίδα του, την κλείνει –και όλα αυτά δύο εβδομάδες πριν από τις υποτίθεται κρίσιμες για τη βιωσιμότητα του πολιτικού «project ΣΥΡΙΖΑ» κάλπες της 25ης Ιουνίου. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του e-tetRadio.gr, o κ. Βαξεβάνης ενημέρωσε την Τετάρτη τους εργαζόμενους της εφημερίδας για το επικείμενο κλείσιμο. Ο ίδιος επικαλέστηκε υπόγειο πόλεμο από την ΕΣΗΕΑ και προσωπικά από την πρόεδρό της Μαρία Αντωνιάδου. «Κάνουν θέμα μια νόμιμη καταγγελία σύμβασης εργαζόμενου η οποία μάλιστα δεν γίνεται στο πλαίσιο περικοπών αλλά αντικαθίσταται από άλλον εργαζόμενο», υποστήριξε ο κ. Βαξεβάνης, καταγγέλλοντας ότι χωρίς καν να τον ρωτήσουν από την ΕΣΗΕΑ τον κατηγόρησαν για μη αποδεκτή απόλυση. 

«Σκοπός τους είναι να μου αφαιρέσουν το δικαίωμα να διοικώ την εταιρεία μου, πράγμα το οποίο δεν μπορώ να αποδεχτώ», συμπλήρωσε, αποδίδοντάς τους την ευθύνη για το «τέλος».  

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ περί κλεισίματος του «Documento» –το οποίο αναπαρήγαγε στα social media και ο ίδιος ο κ. Βαξεβάνης με το σχόλιο «καλύτερα να σε φάνε λιοντάρια από το να σε γρατζουνάνε μαϊμούδες και κοριοί»–, δημοσιεύεται επιστολή του εκδότη της εφημερίδας προς την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ. 



Πηγή: Protagon.gr



Πρόκληση από τον ανθέλληνα Νίκο Φίλη που μιλάει για Τουρκική μειονότητα - Ζητάνε την διαγραφή του

 


Την αποβολή του Νίκου Φίλη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος και μέλος του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ Άγης Τάτσης, με αφορμή προκλητικές και ανθελληνικές δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας στις οποίες αναγνώριζε το δικαίωμα να μιλάει για τουρκική μειονότητα στη Θράκη ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζομαι σήμερα ο Α. Τσίπρας θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων» έγραψε ο προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ γνωστός δικηγόρος, κατηγορώντας τον Ν. Φίλη πως λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα.


Η ανάρτηση του Αγη Τάτση

Μην τσιμπάτε!

Η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς το συνθετικό Προοδευτική Συμμαχία) δίνει αγώνα επιβίωσης. Στόχος της είναι η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση - καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, καθημερινά δίνουν αγώνα έτσι ώστε να υπάρχει και μεγαλύτερη διαρροή ψηφοφόρων.

Έτσι, λοιπόν, για το συγκεκριμένο "σύντροφο" δεν υπάρχει κανένα θέμα αν κάποιος δηλώνει ότι στη Θράκη υπάρχει "τουρκική μειονότητα". Δηλαδή για τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει κανένα θέμα για το αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ουσιώδη στοιχεία της Συνθήκης της Λωζάνης δεν τυγχάνουν εφαρμογής στη Θράκη.

Φαντάζομαι ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Δεν προκαλεί, βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμά της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια!

Η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα απέναντι σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο είναι η ελάχιστη πράξη αντίστασης.





Νέα ξεφτίλα Καλογεροπούλου : Ο Έβρος δεν είναι Ευρωπαικά σύνορα



Τους πήρε πολλά χρόνια ώστε να μάθουν ότι  η θάλασσα έχει σύνορα και το λένε ώστε να το παίζουν έξυπνοι... Από την πολύ χαρά τους ξέχασαν τα υπόλοιπα σύνορα όταν φτάσετε στο 3% θα μάθετε και τα υπόλοιπα κυρία Καλογεροπούλου.

Όταν δεν αντιπολιτεύεσαι την κυβέρνηση αλλά αντιπολιτεύεσαι την χώρα είναι μονόδρομος η επιστροφή στο 3% που θα φτάσετε τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι σαν και εσένα πολύ γρήγορα.

Νέα πρόκληση από την ειδικό στα F35 που διαβάζει συμβάσεις που δεν έχουν γραφτεί ακόμα, Συριζαία Ελένη Καλογεροπούλου που αναρωτιόμαστε όλοι πώς έγινε δημοσιογράφος και την αντέχουν τόσα χρόνια.

Τώρα προκαλεί του Έλληνες και Ευρωπαίους πολίτες λέγοντας με θράσος ότι ο Έβρος δεν είναι Ευρωπαικά σύνορα με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά!!!





Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ξανά το ίδιο ακοστολόγητο πρόγραμμα με ασάφειες και ψέματα


 

Το δήθεν στρατηγικό ακοστολόγητο σχέδιο απάτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ελληνική οικονομία υπό το σύνθημα «δίκαιη κοινωνία- ευημερία για όλους», ξαναπαρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας παρά την καταδική του στις εκλογές της 21ης Μαίου.

Το πρόγραμμα δεν έπεισε τον Ελληνικό λαό, και απορούμε πώς νομίζει ότι θα πείσει τώρα, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις ότι πρόκειται για πρόγραμμα απάτη.

Ο Τσίπρας είπε πάλι ότι πρόκειται για «ένα σχέδιο επτά απαραίτητων βημάτων για να μπορέσουμε με ισχυρές δημόσιες πολιτικές να εγγυηθούμε την κοινωνική ευημερία για όλους. Όχι μόνο για τους ισχυρούς και τους προνομιούχους, αλλά για την κοινωνική πλειοψηφία που ζει από το μόχθο και την εργασία της».

Βέβαια όπως συνηθίζει ο αδίστακτος απατεώνας, οι εξαγγελίες είχαν και ψέμματα αλλά και πολλές εξαγγελίες χωρίς κόστος ενώ από αυτές απουσίαζαν η μείωση του αφορολόγητου στις γονικές παροχές και η αύξηση φορολογίας στα μερίσματα που προκάλεσαν οργή και αυτό δείχνει ότι τα έκρυψαν, αλλά υπάρχουν κρυμμένα για την επίθεση στην μεσαία τάξη που ετοιμάζει εάν και εφόσον εκλεγεί.

Η εκδήλωση έγινε στο ανοικτό Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και τον Τσίπρα πλαισίωσαν οι Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας και Ευκλείδης Τσακαλώτος, και αυτό λέει πολλά για το σε ποιους έχει αφήσει το μέλλον της οικονομία της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας.



Μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών στον Κορυδαλλό

 


Μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τετάρτης (7/6/2023) στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης, δύο δράστες που επέβαιναν σε ένα τζιπ άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ πυροβολώντας κατά δύο ατόμων επί της οδού Σοφίας Βέμπο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έπεσε νεκρός ακαριαία ενώ ο συνοδηγός που φέρεται ότι είναι συγγενής του οδηγού προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο, να περπατήσει κάποια μέτρα και να μπει σε ένα υπόγειο γκαράζ παρακείμενης πολυκατοικίας.

Οι δράστες είδαν τις κηλίδες αίματος, τις ακολούθησαν και τον σκότωσαν μέσα στο γκαράζ.

Όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας. Τα δύο θύματα έχουν βαρύ ποινικό μητρώο. Κατά το παρελθόν έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών, προστασίας μαγαζιών αλλά και σε εκτελέσεις που έγιναν πριν από έναν χρόνο σε ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Είναι το κύκλωμα που εμπλέκεται με την Greek Mafia. Ο ένας εκ των δύο φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του αρχηγού της Greek Mafia που είχε εκτελεστεί πριν από κάποια χρόνια όπως επίσης φέρεται να ήταν σωματοφύλακας ενός που είχε εκτελεστεί πριν από 1-1,5 χρόνο στα Δερβενοχώρια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους πυρπόλησαν το όχημα με το οποίο πραγματοποίησαν τη δολοφονική επίθεση.

Το όχημα εντοπίστηκε κοντά στην εθνική οδό στο ύψος του Σκαραμαγκά να φλέγεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επρόκειτο για ανθρώπους της νύχτας που φέρονται να εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου. Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για τη δολοφονία του Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού. Για το συμβάν η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών διενεργεί προανάκριση.




Ο Τσακαλώτος απειλεί τον Ελληνικό λαό ότι θα ξανά διαπραγματευτούν όπως το 2015

 


Ο Τσίπρας είναι τελειωμένος, κάτι που έχουν καταλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο ο ίδιος δεν το έχει καταλάβει, βρίσκεται σε απόγνωση τάζοντας και εξαπατώντας κόσμο.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προειδοποίησε του πολίτες ότι αν αναλάβουν ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας θα διαπραγματευτούν όπως το 2015, ρίχνοντας έτσι καρφί για την ανικανότητα και την ανεπάρκεια του Αλέξη Τσίπρα, και ίσως του ίδιου του Τσακαλώτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τότε, μας φόρτωσε ο Τσίπρας ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, χάσαμε μισθούς και συντάξεις ενώ η μεσαία τάξη διαλύθηκε μέσα από μια φοροεπιδρομή άνευ προηγουμένου, την οποία ετοιμάζει και τώρα έτσι και κυβερνούσε την χώρα.



Ο παπατζής δεν ψήφισε κανένα νομοσχέδιο για τα ΑΜΕΑ και τώρα κουβαλάει καρότσια

 


Αλέξης Τσίπρας, παπατζής όσο δεν παίρνει, απατεώνας όσο δεν παίρνει, ψεύτης όσο δεν παίρνει, υποκριτής όσο δεν παίρνει.

Τον Φεβρουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Τσίπρα απείχε από τις ψηφοφορίες της Βουλής, ακόμα και σε νομοσχέδια που αφορούν ευπαθείς ομάδες. 

Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο υποκριτής και φαιδρός Αλέξης Τσίπρας δεν ψήφισε το νόμο για τα ίσα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία. 

Τον Οκτώβριο του 2021, πριν δώσει ο Αλέξης Τσίπρας εντολή για αποχή από τις εργασίες της βουλής είχε ήδη καταψηφίσει το νόμο που περιελάμβανε και τον προσωπικό βοηθό. 



Τώρα ο μεγαλύτερος παπατζής στην ιστορία της Ελλάδας υποσχέθηκε εξαπατώντας και κοροιδεύοντας τα ΑΜΕΑ προσωπικούς βοηθούς για 70.000 ωφελούμενους…

Ο Αλέξης Τσίπρας για επικοινωνιακό σώου συναντήθηκε με μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών και περιηγήθηκε στους κεντρικούς δρόμους Κυψέλης, για να δεις όπως είπε ο παπατζής τις δυσκολίες προσβασιμότητας που αντιμετωπίζουν.

«Στόχος μας ήταν κι εγώ ο ίδιος να συνειδητοποιήσω και να καταλάβω τι μπορεί να σημαίνει για έναν συμπολίτη μας με αναπηρία να θελήσει να έχει αυτό που κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει, δηλαδή να βγει από το σπίτι και να πάει να πιει έναν καφέ. Αυτό το αυτονόητο πράγμα δεν μπορεί να το έχει ένας συμπολίτης μας με αναπηρία», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας έχοντας μάθει απ΄έξω τις ατάκες για το σώου.

Τα μέλη του συλλόγου παραπληγικών, είχαν απέναντι τους αυτόν που δεν ψήφισε κανένα νομοσχέδιο που τους αφορά, και ο φαιδρός ξέροντας τι έχει κάνει τους αντιμετώπιζε δήθεν ότι θα τους κάνει πράγματα.

Είπε ο απατεώνας «το κρίσιμο είναι να έχει τη δυνατότητα ένας πολίτης με αναπηρία να μπορεί να ενταχθεί ισότιμα στη ζωή και τον κοινωνικό ιστό κι αυτό σημαίνει πρώτα να έχει τη δυνατότητα στην εργασία»

Και πρόσθεσε ο απατεώνας για να εξαπατήσει «το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει αύξηση 20% στο επίδομα αναπηρίας και κατέληξε ότι «προβλέπει τη δυνατότητα προσωπικού βοηθού για 70.000 ωφελούμενους».

«Διότι υπάρχουν ανάπηροι συμπολίτες μας για τους οποίους αυτό είναι απολύτως αναγκαίο για να μπορέσουν αν επιβιώσουν με αξιοπρέπεια» είπε, ο απατεώνας και ψεύτης Αλέξης Τσίπρας που με απόφασή του οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν το σχετικό νομοσχέδιο το οποίο είναι σε ισχύ από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.




Ο Μητσοτάκης εξηγεί στο TikTok γιατί η μείωση του ΦΠΑ απέτυχε

 



Με παραδείγματα, μέσω βίντεο που ανέβασε στο TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε γιατί η μείωση του ΦΠΑ έχει αποτύχει στην πράξη ενώ εξήγησε πως η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει νέου και επιχειρήσεις. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θύμισε πως μείωση του ΦΠΑ έγινε στον καφέ και στην εστίαση το 2020 από το 24% στο 13% «όμως τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ έδειξαν ότι η μείωση αυτή δεν πέρασε στον καταναλωτή, γι΄αυτό είμαστε πολύ διαστακτικοί να μειώσουμε τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα καύσιμα».

«Συνολικά δώσαμε 58 δισ. ευρώ για να σταθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα πόδια τους και στοχεύουμε στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών» είπε.

«Οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις και σε αυτήν την προσπάθεια αυξησης των μισθών θα πάμε όλοι μαζί μπροστά χωρίς να αφήσουμε κανέναν πίσω» ανέφερε.