Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Στρίμωξαν τον ταχυδρόμo του Ιησού - Το καλύτερο που είπε : Με ενοχλεί να εργαλειοποιούν την πίστη. Εγώ δεν το έκανα ποτέ μου.

 


Δεν φτάνει που είναι απατεώνας πουλώντας δήθεν επιστολές του Ιησού, έχει και θράσος λέγοντας ότι αυτός δεν εργαλειοποιεί ποτέ την πίστη προς όφελος του.

Ξέροντας ότι τον έχουν πάρει χαμπάρι ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσπαθεί να κρύψει την εργαλειοποίηση της πίστης και της ορθοδοξίας για μικροκομματικό κομματικό όφελος. 

Η Ανθή Βούλγαρη στο MEGA, υπενθύμισε στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης , ότι πουλούσε επιστολές του Ιησού στους αφελής, με τον Βελόπουλο να εκνευρίζεται και να ισχυρίζεται λέγοντας ψέματα και προσπαθώντας να εξαπατήσει ότι «δεν πούλησα κανένα χειρόγραφο» ειρωνευόμενος την δημοσιογράφο με την ατάκα «δεν ξέρω τι σχολή βγάλατε» και προσθέτοντας «τι κάνατε το 2013 κυρία Βούλγαρη; Εγώ παρουσίαζα αυτό που είναι στη Μονή Διονυσίου».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε για να παραπλανήσει μετά το στρίμωγμα , ότι «αυτό που έκανα θα συνεχίσω να το κάνω, να παρουσιάζω προϊόντα, γιατί είναι η δουλειά μου. Θα ρωτήσετε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Ανδρουλάκη που βρήκαν τα εκατομμύρια τους;».

Ο Βελόπουλος θεωρεί ότι πουλώντας fake επιστολές του Ιησού, φάρμακο για την φαλάκρα και τη θεραπεία του κορονοιού είναι θεμιτό και κάνει απλά την δουλειά του, οκ η δικαιοσύνη φταίει που δεν τον κάλεσε ποτέ να αποδείξει την εγκυρότητα όλων αυτών που λέει.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου