Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ξανά το ίδιο ακοστολόγητο πρόγραμμα με ασάφειες και ψέματα


 

Το δήθεν στρατηγικό ακοστολόγητο σχέδιο απάτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ελληνική οικονομία υπό το σύνθημα «δίκαιη κοινωνία- ευημερία για όλους», ξαναπαρουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας παρά την καταδική του στις εκλογές της 21ης Μαίου.

Το πρόγραμμα δεν έπεισε τον Ελληνικό λαό, και απορούμε πώς νομίζει ότι θα πείσει τώρα, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις ότι πρόκειται για πρόγραμμα απάτη.

Ο Τσίπρας είπε πάλι ότι πρόκειται για «ένα σχέδιο επτά απαραίτητων βημάτων για να μπορέσουμε με ισχυρές δημόσιες πολιτικές να εγγυηθούμε την κοινωνική ευημερία για όλους. Όχι μόνο για τους ισχυρούς και τους προνομιούχους, αλλά για την κοινωνική πλειοψηφία που ζει από το μόχθο και την εργασία της».

Βέβαια όπως συνηθίζει ο αδίστακτος απατεώνας, οι εξαγγελίες είχαν και ψέμματα αλλά και πολλές εξαγγελίες χωρίς κόστος ενώ από αυτές απουσίαζαν η μείωση του αφορολόγητου στις γονικές παροχές και η αύξηση φορολογίας στα μερίσματα που προκάλεσαν οργή και αυτό δείχνει ότι τα έκρυψαν, αλλά υπάρχουν κρυμμένα για την επίθεση στην μεσαία τάξη που ετοιμάζει εάν και εφόσον εκλεγεί.

Η εκδήλωση έγινε στο ανοικτό Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και τον Τσίπρα πλαισίωσαν οι Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας και Ευκλείδης Τσακαλώτος, και αυτό λέει πολλά για το σε ποιους έχει αφήσει το μέλλον της οικονομία της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου