Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Ο Μ.Σαλβίνι πέρασε το νόμο για την αυτοάμυνα: «Όποιος μπει στο σπίτι σας ρίξτε του στο ψαχνό»!



Ο Ιταλός ΥΠΕΣ Ματέο Σαλβίνι αποτελεί το «κόκκινο πανί» για τους «προοδευτικούς» γιατί έχει δημιουργήσει ένα ρεύμα επιστροφής στις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και σε μια εθνοκεντρική προσέγγιση εκατομμύρια πολιτών όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε όλη την ΕΕ.

Βασικό υπόβαθρο της κλασσικής αντίληψης της καθαρής πατριωτικής Δεξιάς είναι η υπεράσπιση των παραδοσιακών αξιών, της οικογένειας και του άβατου της οικογενειακής εστίας και στα πλαίσια αυτά έγκειται και η χρήση του δικαιώματος της αυτοάμυνας σε οποιουδήποτε τύπου εισβολή.

Πριν λίγες ημέρες, το ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε μία νομοθετική ρύθμιση που διευκολύνει την αυτοάμυνα με όπλα. Με 373 «Ναι» έναντι 104 «Όχι», το σώμα ψήφισε την τροποποίηση των άρθρων 52 και 55 του ποινικού κώδικα.

Το νομοσχέδιο εισήγαγαν προς ψήφιση ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι και η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Τζούλια Μποντζόρνο. Και οι δύο ανήκουν στη Λέγκα του Βορρά. Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση, κρίνεται «πάντοτε» με βάση τις ισχύουσες συνθήκες όποιος αμύνεται με όπλα κατά προσώπων που παραβιάζουν το σπίτι ή την επιχείρησή του.

«Όταν ένας μασκοφόρος στέκεται στο ένα μέτρο μπροστά μπροστά μου, πρέπει να αμυνθώ, αφού πρώτα καταλάβω, εάν ο δράστης με απειλεί, αν το πιστόλι του είναι πραγματικό κι αν το μαχαίρι του είναι ακονισμένο», ανέφερε ο Σαλβίνι.

«Και σας λέω: Αν μέσα στη νύχτα δω έναν μασκοφόρο μέσα στο δωμάτιό μου, τότε θα τον κανονίσω. Αν φοβηθώ, νομιμοποιούμαι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι

Οι επικριτές του νόμου προειδοποιούν για καταστάσεις «Άγριας Δύσεως» στην Ιταλία. Ειδικά αν ο νόμος περάσει και από τη γερουσία και ενεργοποιηθεί προ των Ευρωεκλογών.

«Όταν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι μου, στην ιδιοκτησία μου, έχω το δικαίωμα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου – οποτεδήποτε και όπως και να ‘χει», ανταπαντά ο Σαλβίνι.

Στις δημοσκοπήσεις η πλειονότητα των Ιταλών είναι υπέρ αυτής της τροποποίησης. Άλλωστε, τέτοιου είδους νομοθετικές παρεμβάσεις, υπέρ του Νόμου και της Τάξεως, είχαν προαναγγελθεί στο πρόγραμμα της Λέγκας.

Για όποιον δεν έχει ζήσει Ιταλία δεν μπορεί να κατανοήσει το επίπεδο της εγκληματικότητας στην χώρα αυτή ειδικά στις πόλεις του Νότου. Μπάρι, Ρέτζιο Καλάβρια, σικελικές πόλεις δεν είναι εύκολα μέρη για να ζει κάποιος και ειδικότερα τα περίχωρά τους είναι ακόμα πιο δύσκολα.


Πηγή : pronews.gr


Αθώο το μοντέλο με την κοκαΐνη από δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ




Ομόφωνα αθώο κρίθηκε τελικά το 21χρονο μοντέλο που κατηγορούνταν για την υπόθεση διακίνησης 2,6 κιλών κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ. Την είδηση επιβεβαίωσε το newsit.gr ο δικηγόρος της κοπέλας Σάκης Κεχαγιόγλου.

Στην απολογία της, η κοπέλα τόνισε πως επειδή ήξερε ότι της αρέσουν τα ταξίδια, ο φίλος της της έκανε δώρο τα εισιτήρια για να πάνε μαζί στην Αντίς Αμπέμπα. Της πρότεινε να γίνει μοντέλο και να κάνει ένα portfolio καθώς και ότι έπρεπε να κάνει μια φωτογράφιση γιατί η πόλη που θα πήγαιναν είναι πολύ προηγμένη, με νέες τεχνολογίες.

Αργότερα της είπε ότι τελικά δεν θα ταξίδευαν μαζί, γιατί εκείνος βρήκε ένα πιο φθηνό εισιτήριο και ότι θα ερχόταν δυο μέρες μετά το δικό της ταξίδι. Εκείνος της έδωσε τα σακ βουαγιάζ που είχε μέσα την κοκαϊνη κι εκείνη το πήρε για να βάλει κάποια επιπλέον ρούχα που είχε.

Η ίδια τόνισε πως ο πατέρας της είναι αστυνομικός και μάλιστα εργαζόταν στο τελωνείο Μυτιλήνης. Επειδή κάποιες φορές είχε πάει στον χώρο εργασίας του, γνώριζε για τα μηχανήματα που κάνουν τους ελέγχους, αλλά και τα X – Ray που υπάρχουν στο τελωνείο. «Εγώ δεν θα κουβαλούσα ποτέ ναρκωτικά γιατί ήξερα ότι ήταν πολύ εύκολο να ανιχνευθούν«, τόνισε. Το μοντέλο τόνισε ακόμη πως ο φίλος της από την στιγμή που προσγειώθηκε, της έστελνε συνεχώς μηνύματα.

Εκείνη του απάντησε μόνο δύο φορές. Επειδή δεν ήξερε αγγλικά, θεώρησε ότι της τα έστελνε από το ενδιαφέρον του. Επειδή ήταν και μεγάλο το ταξίδι, πάνω από δέκα ώρες. Θεώρησε ότι ανησυχούσε αν είχε φτάσει καλά κι αν μπορούσε να συνεννοηθεί για να καταφέρει να φτάσει στο ξενοδοχείο.
Το μοντέλο τόνισε πως εκ των υστέρων κατάλαβε τον πραγματικό λόγο της ανησυχίας του, που ήταν το σακίδιο με τα ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι  η υπεράσπιση της κατηγορούμενης προσκόμισε φωτογραφικό υλικό της με το φίλο της από την Μυτιλήνη, καθώς κι ένα βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στην οποία είχε παραχωρήσει συνέντευξη ο φίλος της κοπέλας, με σκοπό να αποδειχθεί πως πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο.



Πηγή: skai.gr


Έβαλε την Λοΐζου ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι φταίνε η Ν.Δ. και τα ΜΜΕ για τα όσα έγραψε



Με ανάρτησή της στο Facebook απάντησε η Μυρσίνη Λοΐζου στην δικαιολογημένη κριτική που δέχτηκε μετά το σάλο για παλιότερη ανάρτησή της στο twitter που υπερασπιζόταν την τρομοκρατία.

H Μυρσίνη Λοΐζου τον Απρίλιο του 2015 με αφορμή μια δήλωση του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, είχε πει πως ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17 Νοέμβρη θα μπορούσε να αποφυλακιστεί μόνο αν ζητούσε συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, δεν της άρεσε η δήλωση του Πανούση και είχε γράψει σε post στο facebook «Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση».

Μετά την ξεφτίλα και τον διασυρμό η Μυρσίνη Λοΐζου επιτίθεται και στη Νέα Δημοκρατία και μιλάει  για την «ψευδαίσθηση της προφορικότητας» των social media που την οδήγησε και καλά στο «γλωσσικό ατόπημα».

Η ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου:

Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων.


Έχουν πέσει σαν ακρίδες η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης μοίρασε €269.500 σε φορείς και φωτοτυπίες




ΑΚΡΙΔΕΣ!!!

Δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτα στα δημόσια ταμεία στον λίγο χρόνο που τους απομένει και το ερώτημα των πολιτών είναι εάν θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη οι Συριζαίοι μετά τις εκλογές γιατί έτσι πρέπει.

Μοιράζουν λεφτά σε ημετέρους λες και είναι δικά τους!!

Η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η αλλιώς οπρελοκρατούσα, έβγαλε μια σειρά αποφάσεων και δίνει στην 270.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς ακόμα και για φωτοτυπίες.

Η ομπρελοκρατούσα υπουργός  με πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια δίνει τα εξής: 

-  1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Σημειώνεται ότι η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της

-  1.500 στη «Ροή ΚΟΙΝΣΕΠ», η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου

-  10.000 ευρώ στο Thessaloniki Pride. Το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου

- 10.000 ευρώ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για να βγάζει φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου

- 180.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας για την τακτική επιχορήγησή της.

- 66.500 ευρώ σε σύμπραξη δύο εταιρειών της διοργάνωσης Διαβαλκανικού forum με συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από τα Σκόπια που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Απριλίου με τίτλο «η ανάπτυξη των διαβαλκανικών υποδομών και δικτύων ως μοχλών προώθησης της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας».




Πρόκληση υποψήφιας Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζεται την τρομοκρατία



Η Μυρσίνη Λοΐζου, ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια ευρωβουλευτής με σύριζα. Δεν είχαν αρκετούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται, και ήθελαν κι άλλους.

Απίστευτη πρόκληση από την υποψήφια ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του Μάνου Λοΐζου, που για τις  φιλοτρομοκρατικές αναρτήσεις της στο facebook.

Η προκλητική φιλοτρομοκράτης υποψήφια ευρωβουλευτής, είχε φτάσει στο σημείο να γράψει προσβλητικό σχόλιο ακόμα και για τα θύματα της τρομοκρατίας, απευθυνόμενη στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, η Μυρσίνη Λοΐζου είχε γράψει:

«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση»...


Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει επαναστατικά προκλητικά μηνύματα στο λογαριασμό της στο facebook η Μυρσίνη Λοΐζου και δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση. 

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες  «Λευτεριά στους Ένοπλους Αντάρτες» εννοεί τους τρομοκράτες που είναι στις φυλακές 




Και η φωτογραφία με το σύνθημα «Ντύσου Πρόχειρα και Πάρ’ το Ρόπαλό σου, Δείρε τον Φασίστα που Ζει στον Όροφό σου»



Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει προσωπικά ο ίδιος, και μάλιστα άμεσα, αν γνώριζε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξει ως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε περίπτωση που γνώριζαν στην Κουμουνδούρου αυτές τις απόψεις, όπως σημειώνουν, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές, διαφορετικά οφείλουν, να εξηγήσουν και πώς θα αντιδράσουν.



Προκλητική ξεφτίλα Κυρίτση : Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ



Ο Κυρίτσης δεν θυμάται να σκοτώθηκε κανείς από μολότοφ ξεχνώντας την τραγωδία της Marfin ο αμετανόητος ακροαριστερός ξεφτίλας.



Υπερασπιστής των συντρόφων κακοποιών αντιεξουσιαστών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης δήλωσε στην ΕΡΤ : «Δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ», και το είπε για να σχολιάσει τον νέο ποινικό κώδικα έγκλημα που θέλει να περάσει το κόμμα του, που ευνοεί τους συντρόφους κακοποιούς αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες.

Ο νέος ποινικός κώδικας έγκλημα τέθηκε σε διαβούλευση και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ, διατάξεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κυρίτσης κυνικός και ακροαριστερά ψυχρός είπε : «Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο» .Ευτυχώς στις συγκρούσεις στο δρόμο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε, δεν υπήρχαν τραγικά περιστατικά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτση ότι δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι. Το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα. Μόνο ντροπή».




Και άλλη πρόκληση των Σκοπιανών :Το «Ουράνιο Τόξο» ζητά διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας


Είναι τραγικό αυτό που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση του στην Ελλάδα με το ξεπούλημα της Μακεδονίας και καθημερινά επιβεβαιώνεται το έγκλημα.

Τη διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ζητά το «Ουράνιο Τόξο»! Μετά την επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με αίτημα τον εκκλησιασμό στη «μακεδονική», το σλαβόφωνο κόμμα με έδρα την Φλώρινα απέστειλε επιστολή και στη διοίκηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ζητώντας την εισαγωγή των «μακεδονικών» στο πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών του ιδρύματος. 

Η επιστολή του «Ουράνιου Τόξου» προς το Πανεπιστήμιου Μακεδονίας:

«Προς:
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών
Εγνατίας 156 – Θεσσαλονίκη
ΤΚ 546 36
Υπ.: Πρύτανη, Στέλιου Κατρανίδη
και Προέδρου, Χάρρυ Παπαπανάγο

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την επικύρωση της Συμφωνίας της Πρέσπας κλείνει μια μακρά περίοδος διαμάχης σχετικά με την ονομασία της γειτονικής μας χώρας, την εθνικότητα των κατοίκων της καθώς επίσης και τη μακεδονική γλώσσα που πλέον είναι επισήμως αναγνωρισμένη με αυτό το όνομα και από τη χώρα μας.

Με δεδομένο ότι ένας από τους σκοπούς του Τμήματος είναι η προαγωγή και η γνώση της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού των χωρών των Βαλκανίων σε πανεπιστημιακό επίπεδο, είναι εύλογο αυτό να συμπεριλαμβάνει και την άμεση γειτονιά μας. Θα θέλαμε λοιπόν να σας ζητήσουμε την εισαγωγή της σύγχρονης μακεδονικής γλώσσας, όπως αυτή ομιλείται τόσο στη γειτονική μας χώρα όσο και στην Βόρεια Ελλάδα, στο πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος.

Μια τέτοια κίνηση θα δώσει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες τόσο στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και σε όλους όσους ομιλούν την μακεδονική γλώσσα ως μητρική ή ως δεύτερη γλώσσα ώστε να μπορέσουν επιτέλους να την σπουδάσουν σε πανεπιστημιακό επίπεδο. 
Παράλληλα, θα δείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι η δέσμευσή σας για ένα Τμήμα εξωστρεφές, που θα αλληλεπιδρά με την κοινωνία και θα ενισχύει την επιστημονική έρευνα με κοινωνική ευαισθησία και χωρίς αποκλεισμούς είναι ουσιαστική και όχι ένα απλό σχήμα λόγου.

Θα συμφωνείτε φανταζόσαστε ότι το Πανεπιστήμιο θα πρέπει όχι μόνο να προηγείται των κοινωνικών εξελίξεων αλλά και να τις διαμορφώνει με ανεξάρτητη, τολμηρή και καινοτόμα γνώση και όχι να είναι ουραγός αναπαράγοντας στείρα εθνικά στερεότυπα.

Περιμένοντας την θετική σας ανταπόκριση, παραμένουμε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε αναφορικά με τις πρακτικές λεπτομέρειες υλοποίησης ενός τέτοιου βήματος.

Με εκτίμηση,

Η Πολιτική Γραμματεία της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο»


Brexit: Απορρίφθηκε το σχέδιο της Τερέζα Μέι από το Βρετανικό κοινοβούλιο



Καταψηφίστηκε – όπως αναμενόταν – από το Βρετανικό Κοινοβούλιο η συμφωνία για το Brexit που «έφερε» η Τερέζα Μέι με 242 ψήφους υπέρ και 391 κατά.

Η δεύτερη απόρριψη «αύξησε σημαντικά» τον κίνδυνο ενός ζημιογόνου διαζυγίου «χωρίς συμφωνία» (no-deal Brexit), δήλωσε ένας εκπρόσωπος του προέδρου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, λίγα λεπτά μετά την νέα καταψήφιση της Συμφωνίας Αποχώρησης από το βρετανικό κοινοβούλιο με 391 ψήφους κατά και 242 ψήφους υπέρ.

«Λυπούμαστε για το αποτέλεσμα της αποψινής ψηφοφορίας», τόνισε ο εκπρόσωπος.

«Από την ευρωπαϊκή πλευρά έχουμε κάνει ό,τι ήταν εφικτό για την επίτευξη μιας συμφωνίας…είναι δύσκολο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε περισσότερο», σημείωσε.

«Με μόλις 17 ημέρες να απομένουν για την 29η Μαρτίου, η αποψινή ψηφοφορία αύξησε σημαντικά την πιθανότητα ενός Brexit χωρίς συμφωνία… Αν υπάρξει η υποβολή ενός αιτιολογημένου αιτήματος για παράταση από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι 27 της ΕΕ θα το εξετάσουν και θα αποφασίσουν με ομοφωνία», πρόσθεσε.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία αποχώρησης της Βρετανίας από την Ενωση είναι η 29η Μαρτίου.

Πηγή : newsit.gr


Αεροπλάνο συνετρίβη σε επίδειξη στη Γουατεμάλα



Τη στιγμή που ένα αεροσκάφος τύπου Τ-28 συνετρίβη κατά τη διάρκεια εναέριας επίδειξης στη Γουατεμάλα την Κυριακή κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Από τη συντριβή έχασαν τη ζωή τους και οι δύο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, ο 54χρονος πιλότος Εντουάρντο Ιμπαργκουέν και ο 55χρονος συγκυβερνήτης του Πάμπλο Γκουιλιέν.




Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς! Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές



Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, καθώς δίπλα δίπλα από το ΣΥΡΙΖΑ προστίθεται το «προοδευτική συμμαχία», λες και αυτό θα κάνει την διαφορά.

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο "ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία".


Στη φυλακή ο 48χρονος που ασέλγησε σε 11χρονη



Προφυλακίστηκε αργά εχθές το απόγευμα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 48χρονος σάτυρος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

Καθοριστικό ρόλο στην αποκάλυψη της δράσης του έπαιξε ο μεγαλύτερος αδελφός της 11χρονης, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι το κοριτσάκι κατέγραφε στο ημερολόγιό του όσα εκτυλισσόταν το τελευταίο διάστημα και προσπάθησε να την πείσει να μιλήσει στους γονείς της.

Ο 48χρονος κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον κατηγορούμενο στο Ηράκλειο. Όπως όλα δείχνουν αυτό φέρεται να διευκόλυνε τον κατηγορούμενο να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι.

Την καταγγελία έκαναν στην αστυνομία σοκαρισμένοι οι γονείς της 11χρονης με αποτέλεσμα ο 48χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα. 


Παραδόθηκαν 3.000 τζιχαντιστές του ISIS στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις


Περίπου 3.000 άνθρωποι, στη συντριπτική πλειονότητά τους τζιχαντιστές, παραδόθηκαν στις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ΣΔΔ), που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, στην ανατολική Συρία, όπου οι βομβαρδισμοί ήταν αδιάκοποι για μεγάλο μέρος της ημέρας εναντίον του τελευταίου εδάφους που κατέχει η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

Από το αυτοανακηρυγμένο το 2014 «χαλιφάτο» σε αχανείς εκτάσεις της Συρίας και του Ιράκ που είχαν κυριεύσει δεν απομένει σήμερα στα χέρια των τζιχαντιστών του ΙΚ παρά ένα μικρό τμήμα του χωριού Μπαγούζ, όπου είναι ορατές σκηνές, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

Η ήττα τους θα σημάνει το τέλος της εδαφικής υπόστασης του «χαλιφάτου», σημαντική εξέλιξη σε επίπεδο κυρίως συμβολισμού.

Οι ΣΔΔ, συμμαχία Kούρδων και Αράβων μαχητών, διεξάγουν από τον Δεκέμβριο επίθεση ευρείας κλίμακας εναντίον του τελευταίου οχυρού του ΙΚ, με την υποστήριξη του διεθνούς αντιτζιχαντιστικού συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η απρόσμενη αποκάλυψη της παρουσίας πολλών αμάχων στον θύλακα, κυρίως μελών οικογενειών των τζιχαντιστών, φρέναρε την προέλασή τους. Και παρότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν την περιοχή, στην πραγματικότητα ουδείς γνωρίζει πόσοι ακριβώς απομένουν.

Ο Κίνο Γκαμπέριαλ, εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, αναμένει ότι οι μάχες θα διαρκέσουν «μια ως δύο ημέρες» ακόμη.

«Ως το τέλος»

«Ο αριθμός των μελών του Ισλαμικού Κράτους που παραδόθηκαν από χθες (Δευτέρα) το βράδυ έφθασε τους 3.000. Τρεις γυναίκες [της μειονότητας των] Γεζίντι και τέσσερα παιδιά διασώθηκαν», ανέφερε μέσω Twitter ο Μουστάφα Μπάλι, άλλος εκπρόσωπος των ΣΔΔ.

Περίπου 400 άνθρωποι είχαν απομακρυνθεί ήδη νωρίτερα προχθές Δευτέρα από το τελευταίο κομμάτι εδάφους στα χέρια των τζιχαντιστών, ενημέρωσε η κουρδοαραβική συμμαχία.

Χθες Τρίτη, ένας διοικητής μονάδας των ΣΔΔ, ο Αλί Σάιρ, είχε γνωστοποιήσει ότι οι μάχες διακόπηκαν για να ανοίξει διάδρομος ώστε να γίνουν παραδόσεις και απομακρύνσεις.

«Τη νύχτα, τα αεροσκάφη του συνασπισμού έπλητταν οποιονδήποτε κινιόταν και κατά συνέπεια, έγιναν παραδόσεις το πρωί. Σταματήσαμε τελείως να ρίχνουμε, προκειμένου να παραδοθούν», εξήγησε.

«Μερικές εκατοντάδες ξένοι τρομοκράτες παραμένουν» στο εσωτερικό του θύλακα, εκτίμησε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του διεθνούς συνασπισμού, ο Σον Ράιαν.

Πρόκειται για μαχητές «που έχουν αποφασίσει να μείνουν, να πολεμήσουν ως το τέλος», πρόσθεσε.

Στο πεδίο, έπειτα από μια παροδική ηρεμία στο μέτωπο κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα πυρά πυροβολικού και οι αεροπορικές επιδρομές ξανάρχισαν νωρίς το βράδυ, μετέδωσε μια ομάδα δημοσιογράφων του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκεται επιτόπου.

Ένα από τα μέλη της ομάδας κοντά στη γραμμή του μετώπου άκουσε τους κινητήρες των αεροσκαφών και αμέσως μετά αλλεπάλληλες εκρήξεις.

«Επιμονή»

Το ηθικό των μαχητών των ΣΔΔ είναι υψηλό, διαβεβαίωσε ο διοικητής μιας από τις μονάδες τους. «Θα μπούμε δυνατά» στον τελευταίο τομέα που κατέχουν ακόμη οι τζιχαντιστές, είπε.

Η επανάληψη των βομβαρδισμών ακολούθησε δυο συνεχόμενα βράδια ασταμάτητου σφυροκοπήματος που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες μαχητές του ΙΚ, σύμφωνα με στελέχη των ΣΔΔ.

Καθώς το ΙΚ βρίσκεται στο όριο της απώλειας του τελευταίου εδάφους που κατέχει, η οργάνωση πλέον μετατρέπεται σε μυστική. Οι μαχητές της διασπείρονται στην έρημο, από όπου εξαπολύουν φονικές επιθέσεις. Το βράδυ της Δευτέρας, εξάλλου, η οργάνωση κάλεσε με ένα βίντεο που διένειμε μέσω των διαύλων προπαγάνδας της τους μαχητές της να δείξουν «επιμονή» διότι «η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη».

Κατά το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν την περιοχή από τον Δεκέμβριο.

Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στον καταυλισμό εκτοπισμένων Αλ Χολ, βορειότερα, όπου πλέον βρίσκονται πάνω από 66.000 άνθρωποι, κατά το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων (OCHA) του ΟΗΕ, που πάντως διαπιστώνει μείωση των αφίξεων.

Από τον Δεκέμβριο τουλάχιστον 113 άνθρωποι, τα δύο τρίτα παιδιά μικρότερα των πέντε ετών, πέθαναν καθ' οδόν προς τον καταυλισμό ή μετά την άφιξή τους σ' αυτόν, κατά την ίδια υπηρεσία του ΟΗΕ, που επισημαίνει ότι χρειάζεται να προσφερθεί επειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια στον καταυλισμό.

Πηγές: ΑΠΕ, AFP, dpa

Zougla.gr


Απάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη στον Μ. Βέμπερ για τη θέση των γυναικών στην αγορά εργασίας



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην πρόσκληση-πρόκληση του Υποψήφιου Προέδρου για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, κ. Μάνφρεντ Βέμπερ για τις διακρίσεις που συνεχίζουν να υφίστανται εις βάρος των γυναικών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Αγαπητέ  Μάνφρεντ,

Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γραβάτες στην Ελλάδα έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό και έτσι θα μου επιτρέψεις να μην την κόψω. Θα τις χρειαστούμε όλες για την επόμενη μέρα. 

Στηρίζω, όμως, την πρωτοβουλία σου και ζητώ κι εγώ την υποστήριξή σου στους δικούς μας εθνικούς στόχους. Η μισθολογική διαφορά των δύο φύλων στην Ελλάδα είναι στο 12,5%, δηλαδή 4 μονάδες μικρότερη από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο. Όμως 7 στις 10 Ελληνίδες ζητούν στήριξη για να ανταποκριθούν ταυτοχρόνως στις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Με άλλα λόγια, θέλουμε περισσότερες γυναίκες να συμμετέχουν στην αγορά εργασίας. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, γι’ αυτό όμως θα στηρίξουμε με συγκεκριμένα μέτρα τις Ελληνίδες. 

Κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός βρεφονηπιακού σταθμού. 
Διευρύνουμε τον θεσμό των ολοήμερων σχολείων. 
Καθιερώνουμε τη βοήθεια στις εργαζόμενες μητέρες σε κάθε γειτονιά από πιστοποιημένους βρεφονηπιοκόμους. 
Θεσμοθετούμε ειδικά μέτρα για τις μονογονεϊκές οικογένειες και την ενδοοικογενειακή βία. 
Και τέλος, αυξάνουμε δραστικά τον αριθμό των γυναικών στα ψηφοδέλτιά μας, καθώς η Ελλάδα έχει το θλιβερό προνόμιο να έχει το χαμηλότερο ποσοστό συμμετοχής γυναικών στην πολιτική.

Με τις δράσεις αυτές στηρίζουμε ουσιαστικά τις Ελληνίδες και κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για μια κοινωνία πραγματικής ισότητας και πραγματικής αλληλεγγύης». 




Εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε ληστείες σε περιοχές της Λαμίας και της Αττικής


Για την υπόθεση, συνελήφθησαν συνολικά τρεις ημεδαποί, ηλικίας 51, 41 και 51 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, διάπραξη ληστειών, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα (κατοχή) και κατά περίπτωση για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και άλλα αδικήματα.

Η αποδόμηση της ανωτέρω εγκληματικής ομάδας και η σύλληψη των μελών της, είναι αποτέλεσμα πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, καθώς και ευρείας κλίμακας συντονισμένης και ταυτόχρονης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (08-03-2019) το πρωί, στη Λαμία και σε περιοχές της Αττικής.

Αναλυτικότερα, μετά από συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, με φυσικές, τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους έρευνας, προέκυψε η μεθοδολογία δράσης των μελών της εγκληματικής σπείρας, η οποία χρονολογείται ότι συγκροτήθηκε τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο του 2018.

Όπως προέκυψε, τα συλληφθέντα μέλη της, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, ενέχονται στη διάπραξη ληστειών, με πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις τις ακόλουθες:

Ø βραδινές ώρες της 01-03-2018, σε περιοχή της Λαμίας, τρεις δράστες, φορώντας κουκούλες, αφαίρεσαν από ημεδαπό, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, χρηματικό ποσό. Ακολούθως με κλειδιά που απέσπασαν από το θύμα τους, εισήλθαν εντός της οικίας του, όπου αφού ακινητοποίησαν την σύζυγό του, ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους και αφαίρεσαν επιπλέον χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα,

Ø πρωινές ώρες της 12-02-2018, σε περιοχή της Εκάλης Αττικής, δύο δράστες, φορώντας κουκούλες, αφαίρεσαν από ημεδαπή, έξωθεν της οικίας της, με την χρήση σωματικής βίας, την τσάντα της, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και

Ø μεσημβρινές ώρες της 27-02-2019, στο Μαρούσι Αττικής, ημεδαπός που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπίστωσε ότι ο δρόμος, σε συμβολή οδών της ανωτέρω περιοχής, ήταν κλειστός με κάδους απορριμμάτων και αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει προσωρινά το όχημά του.

Ακολούθως ένας δράστης τον πλησίασε από την πλευρά του συνοδηγού και προσπάθησε να εισέλθει στο εσωτερικό πυροβολώντας το τζάμι του οχήματος, ενώ άμεσα δεύτερος δράστης τον πλησίασε από την πλευρά του οδηγού και αφαίρεσε από την κατοχή του τσάντα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, αποτελούμενο από ευρώ και δολάρια Η.Π.Α.. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των τριών συλληφθέντων, καθώς επίσης σε επιχείρηση που διατηρεί ένας εξ αυτών, αλλά και σε χώρο που εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως «ορμητήριό» τους, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

(5) πιστόλια, εκ των οποίων το ένα αεροβόλο,
(71) φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων,
(3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτα,
(3) κλεμμένες μοτοσικλέτες, μεγάλου κυβισμού, εκ των οποίων οι δύο έφεραν πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας,
(4) φορητοί ασύρματοι και κάμερα καταγραφής κινήσεων,
τμήμα αγαλματιδίου αρχαίας εποχής, το οποίο θα σταλεί για εκτίμηση στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων,
πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ,
πληθώρα κινητών τηλεφώνων,
διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και
κουκούλες τύπου full face.






Μέρος των ανωτέρω κατασχεθέντων, έχει σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας συνεχίζεται, προκειμένου να διερευνηθεί όλο το φάσμα της εγκληματικής τους δραστηριότητας και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται ότι δύο εκ των συλληφθέντων, έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.


Στη Βουλή η δικογραφία για τον Π. Πολάκη! Επιτέθηκε ξανά στους δικαστές με ανάρτηση του



Στη Βουλή διαβιβάζεται, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για το κακούργημα της παράνομης καταγραφής της συνομιλίας του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Η δικογραφία άγεται στη Βουλή προκειμένου να αρθεί ή όχι η ασυλία για τον Παύλο Πολάκη, σύμφωνα με όσα ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Παύλος Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία και εξαπέλυσε νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη μέσω facebook, επιχειρώντας μάλιστα, αυτή τη φορά να εμφανίσει εαυτόν ως ... θύμα ο αμετανόητος.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη :

-Ενα χρόνο οι διωξεις στη Νοβαρτις δεν ασκούνται γιατι περίμενε η Εισαγγελεια διαφθοράς το πόρισμα για την "αντικειμενικοποίηση του ύψους της ζημιάς του δημοςιου"που επρεπε να ετοιμάσει η Γενική επιθεωρήτρια δημοςιας διοίκησης!
Τωρα ετοιμάστηκε το πόρισμα ,άρα ;;;;;

-Απο τον Ιούνιο του 2018 ασκήθηκε δίωξη για δυο κακουργήματα στη συμμορία του Κεελπνο (Πουλής Θεοφιλατου Παπαδημητριου ,Πολυζου κλπ) για τους 23 διορισμούς του Γεωργιαδη και τωρα πρόσθετη νέα δίωξη πάλι για κακουργήματα για άλλους 74 διορισμούς!!! Η ανάκριση ακόμα να ξεκινήσει!!!!!!

-Απο το Φλεβάρη του 2018 ασκήθηκε δίωξη στο ΦΡΟΥΖΗ της Νοβαρτις για ενεργητική δωροδοκία (μιζωνοντας δηλαδή) .Η ανάκριση ακόμα να ξεκινήσει !!!!

-Απο το Δεκέμβρη του 2015 και το Φλεβάρη του 2016 εχουν διαβιβαστεί στην Εισαγγελεια διαφθοράς τα πορίσματα του ΣΕΥΠ για τις διαφημιστικές καμπάνιες του Κεελπνο για τον καρκίνο που ανέλαβε η κυρια στουρναρα καθώς και η υπόθεση του Συνεδριου E-health που πάλι με στημένη απευθείας ανάθεση ανέλαβε η κυρια στουρναρα !!!!! Η εξέταση των ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΩΝ πορισμάτων για αςκηςη διώξεων ακόμα να τελειώσουν!!!!!!!!!!!!

-Επισης τα πορίσματα για τη διαφημιςτικη δαπάνη με τα ψεύτικα Σαιτ του Κεελπνο ,ο διαχειριστικός έλεγχος ,η υπόθεση της μητρόπολης καισαριανης,του κτιρίου του Κεελπνο ,των θερμικών καμερών κλπ κλπ κλπ που εχει διαβιβάσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλης και εγω προσωπικα ενα σκασμό στοιχεία στην Εισαγγελεια και στους επιθεωρητές ακόμα να τελειώσουν και να ασκηθούν διωξεις στη συμμορία και στους πολιτικούς προϊσταμένους της!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ :
-οι αγωγές που καταθέτουν εναντίον μου απο Σταμάτη μεχρι Ποεδην ,πουλη και Μπεσκενη Αδωνη Μπογδάνο κλπκλπ εκδικάζονται με ρυθμούς πολυβόλου απο τη δικαιοσύνη!!!!(λες και υπάρχει μια στο εκατομμύριο περίπτωση να κάνω πιςω)
-Κανει μήνυση ο Αδωνις με το Τζαβάρα οταν τσακωσα τα λαμογια τους στο Κεελπνο να κάνουν λαθροχειρίες στη μοριοδοτηση για τις προσλήψεις στη Μεθ και τους χάλασα τη μηχανή που ειχαν στήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ ,προτείνει ο Ανακριτης να μπει στο αρχείο καθώς ειχα το δικαίωμα βεβαια να ελέγξω τα στοιχεία και ομως εισαγγελέας ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ασκεί δίωξη στους υπαλλήλους του υπουργείου που έκαναν τον έλεγχο !!!!(ο ίδιος εισαγγελέας που ειχε "καθαρίσει"δια της αρχειοθέτησης το σκάνδαλο με τους συρμούς του ΟΣΕ επί Μαντέλη)

- Επιςης ένας εισαγγελέας που 
μολις φτερνίστηκε ο Στουρνάρας πως τον "ηχογράφησα" ,οταν τον πηρα τηλεφωνο για να του πω να ελέγξει και τα δάνεια της σπυρακη του Γεωργιάδη του πρωτου θέματος κλπκλπ εκτος απο το δικό μου (που το βρήκε νόμιμο αλλα δεν το ανακοίνωνε μεχρι να περάσουν τα δελτία ειδηςεων εκείνη την ημέρα )...αυτος λοιπόν ο εισαγγελέας παραγγέλνει κατευθείαν προκαταρκτική που απ ότι μαθαίνω θα τη διαβιβάσει και στη Βουλή σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για να αρθεί η ασυλία μου !!!! (Απο την αλλη το φασιστοειδες που ακούει στο ονομα Χιος ασχημονει και δεν κουνιέται φύλλο απο μεριάς Δικαιοσυνης) 
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΒΡΕ αλλη μια φορα!!!ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!

ΥΓ 1Με δυο λόγια :Ο,τι αφορα την αποκάλυψη και τιμωρία των διεφθαρμένων που λήστεψαν και χρεωκοπησαν τη χώρα προχωράει εξαιρετικά αργά
Ο,τι αφορα καταγγελίες των λαμόγιων και των μελών αυτού του συστήματος διαπλοκής τρέχει .....

Υγ 2 :ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ,ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!!!ξερουμε γιατι το κάνατε σημερα:για να μην φανεί το θέμα των 241 εκατομμυρίων ευρω που δεν εισέπραξαν απο τις φαρμακευτικες εταιρείες απο το 2006-10 οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και αποκαλύψαμε σημερα με την υπουργό εργασίας Εφη Αχτσιογλου

Παυλος Πολακης
12 ώρες πριν
-Ενα χρόνο οι διωξεις στη Νοβαρτις δεν ασκούνται γιατι περίμενε η Εισαγγελεια διαφθοράς το πόρισμα για την "αντικειμενικοποίηση του ύψους της ζημιάς του δημοςιου"που επρεπε να ετοιμάσει η Γενική επιθεωρήτρια δημοςιας διοίκησης!
Τωρα ετοιμάστηκε το πόρισμα ,άρα ;;;;;
-Απο τον Ιούνιο του 2018 ασκήθηκε δίωξη για δυο κακουργήματα στη συμμορία του Κεελπνο (Πουλής Θεοφιλατου Παπαδημητριου ,Πολυζου κλπ) για τους 23 διορισμούς του Γεωργιαδη και τωρα πρόσθετη νέα δίωξη πάλι για κακου...
Δείτε περισσότερα


Ν.Δ.: Διπλό δώρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσή Αυγή και κουκουλοφόρους




Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για το διπλό δώρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε Χρυσή Αυγή και κουκουλοφόρους.

«Το νομοσχέδιο που έδωσε για διαβούλευση το Υπουργείο Δικαιοσύνης προβλέπει απαράδεκτες μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ.

Οι σκανδαλώδεις αυτές διατάξεις ευνοούν ευθέως τη Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ταραξίες και τους κουκουλοφόρους που καταστρέφουν καθημερινά ανενόχλητοι δημόσια και ιδιωτική περιουσία, έχοντας μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε παρασκευαστήρια μολότοφ.

Η εύνοια της κυβέρνησης προς τη Χρυσή Αυγή δεν είναι καινούργια, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια καθυστερεί τη δίκη της με φαιδρά προσχήματα. Όπως δεν είναι καινούργια και η ανοχή της στους κουκουλοφόρους που έχουν καταλάβει τα πανεπιστήμια εξευτελίζοντας την έννοια του ασύλου. 

Ως εδώ. Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει αμέσως τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και να μην τις καταθέσει καν στη Βουλή».