Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Πρόκληση υποψήφιας Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίζεται την τρομοκρατία



Η Μυρσίνη Λοΐζου, ανακοινώθηκε επίσημα υποψήφια ευρωβουλευτής με σύριζα. Δεν είχαν αρκετούς υποστηρικτές της τρομοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται, και ήθελαν κι άλλους.

Απίστευτη πρόκληση από την υποψήφια ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, κόρη του Μάνου Λοΐζου, που για τις  φιλοτρομοκρατικές αναρτήσεις της στο facebook.

Η προκλητική φιλοτρομοκράτης υποψήφια ευρωβουλευτής, είχε φτάσει στο σημείο να γράψει προσβλητικό σχόλιο ακόμα και για τα θύματα της τρομοκρατίας, απευθυνόμενη στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, η Μυρσίνη Λοΐζου είχε γράψει:

«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγνώμη ηλίθιε Πανούση»...


Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει επαναστατικά προκλητικά μηνύματα στο λογαριασμό της στο facebook η Μυρσίνη Λοΐζου και δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση. 

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες  «Λευτεριά στους Ένοπλους Αντάρτες» εννοεί τους τρομοκράτες που είναι στις φυλακές 




Και η φωτογραφία με το σύνθημα «Ντύσου Πρόχειρα και Πάρ’ το Ρόπαλό σου, Δείρε τον Φασίστα που Ζει στον Όροφό σου»



Συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωναν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει προσωπικά ο ίδιος, και μάλιστα άμεσα, αν γνώριζε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξει ως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε περίπτωση που γνώριζαν στην Κουμουνδούρου αυτές τις απόψεις, όπως σημειώνουν, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές, διαφορετικά οφείλουν, να εξηγήσουν και πώς θα αντιδράσουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου