Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Προκλητική ξεφτίλα Κυρίτση : Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ



Ο Κυρίτσης δεν θυμάται να σκοτώθηκε κανείς από μολότοφ ξεχνώντας την τραγωδία της Marfin ο αμετανόητος ακροαριστερός ξεφτίλας.



Υπερασπιστής των συντρόφων κακοποιών αντιεξουσιαστών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης δήλωσε στην ΕΡΤ : «Δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ», και το είπε για να σχολιάσει τον νέο ποινικό κώδικα έγκλημα που θέλει να περάσει το κόμμα του, που ευνοεί τους συντρόφους κακοποιούς αντιεξουσιαστές και τρομοκράτες.

Ο νέος ποινικός κώδικας έγκλημα τέθηκε σε διαβούλευση και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ, διατάξεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα.

Ο Κυρίτσης κυνικός και ακροαριστερά ψυχρός είπε : «Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο» .Ευτυχώς στις συγκρούσεις στο δρόμο, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε, δεν υπήρχαν τραγικά περιστατικά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κυρίτση ότι δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


«Υπάρχει, άραγε, όριο στο θράσος των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι. Το μόνο που απομένει στον κ. Κυρίτση είναι να πει στις οικογένειες των θυμάτων της Marfin ότι οι άνθρωποί τους πέθαναν από βραχυκύκλωμα. Μόνο ντροπή».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου