Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Κτηνωδία στην Καβάλα σκότωσαν, ακρωτηρίασαν και έκαψαν σκυλί

 


Άγριο θάνατο βρήκε ένα σκυλί στην Καβάλα το οποίο βρέθηκε νεκρό, ακρωτηριασμένο και καμένο στην περιοχή του Προφήτη Ηλεία, από ΖΩΑ υπάνθρωπους κακοποιούς.

Σύμφωνα με το kavalapost.gr το άψυχο σώμα του σκύλου βρέθηκε από πολίτη το πρωί της Δευτέρας.

Το σκυλάκι είχε βασανιστεί μέχρι θανάτου καθώς κάποιος ή κάποιοι το είχαν δέσει σε σημεία με tie-wrap, το είχαν ακρωτηριάσει και τελικά το είχαν κάψει χρησιμοποιώντας κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Από την «εικόνα» του σημείου, δεν είναι ξεκάθαρο εάν το ζώο βασανίστηκε και κάηκε εκεί ή εάν κάποιοι απλά το μετέφεραν μετά θάνατον και το πέταξαν στο σημείο.

Φιλόζωοι έχουν ήδη ενημερώσει την Αστυνομία, με στόχο να βρεθεί ο δράστης.



Για την Ερυθρά Θάλασσα αποπλέει η φρεγάτα Ύδρα

 



Να αποπλεύσει άμεσα, το αργότερο έως το τέλος της εβδομάδας η φρεγάτα Ύδρα προκειμένου να συμμετάσχει στην επιχείρηση στην Ερυθρά Θάλασσα, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το κυβερνητικό συμβούλιο εθνικής ασφάλειας που συνεδρίασε υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνεδρίαση στην ουσία εγκρίθηκε, μετά από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, η συμμετοχή της Ελλάδας στην επιχείρηση «Aspides» για την προστασία της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας.

Λίγη ώρα, μάλιστα, μετά το τέλος της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ στη φρέγατα βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.




O Kασσελάκης δεν κατάλαβε ότι απαξιώθηκε και ξεφτιλίστηκε και ανεβάζει μηνύματα στο instagram



Κάποιος πρέπει να ειδοποιήσει τον Στέφανο Κασσελάκη ότι ξεφτιλίστηκε και απαξίωσε το κόμμα περισσότερο με τα καραγκιοζιλίκια του.

Αντί λοιπόν να προβληματιστεί που γελάει ο κόσμος μαζί του, ανεβάζει συνθήματα και μηνύματα στο instagram, δείχνοντας ότι εδεν έχει καταλάβει τίποτα απο ότι έχει συμβεί.

«Λύτρωση τώρα. Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή» γράφει στο instagram νομίζοντας ότι η ξεφτίλα που έγινε στο συνέδρειο είναι γιατί οι σύνεδροι επαναβεβαίωσαν ουσιαστικά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, κάτι που μας προκαλεί γέλιο για αυτόν τον τύπο που δεν βάζει μυαλό.

Η ανάρτηση του Κασσελάκη, που δείχνει ότι τρεις λαλούν και δύο χορεύουν :

Πάρτε το κόμμα στα χέρια σας.

Δικό σας είναι.

Κάποιοι έχουν σχέδιο το κακό εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές.

Κάποιοι θέλουν να μου χρεώσουν την αποτυχία και να πάμε σε ένα νέο ρινγκ.

Τι κάνουμε όλοι εμείς απέναντι σε αυτούς τους λίγους;

Επανίδρυση.

Νέα Όργανα.

Αξιοπιστία.

Αξιοκρατία.

Ανάσα δημοκρατίας τώρα.

Λύτρωση τώρα.

Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.



Η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται την Τρίτη του Πάσχα

 


Με απόφαση της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2024 μετατίθεται για την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, λόγω του ότι συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη.

Η απόφαση για τη μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς την Τρίτη του Πάσχα ελήφθη, προκειμένου να μην διαταραχθεί η οικονομική δραστηριότητα της αγοράς σε μία περίοδο σημαντική για το εμπόριο και τους καταναλωτές. Η απόφαση αυτή υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα της ημέρας αυτής. Μίας ημέρας που λειτουργεί ως εφαλτήριο σκέψης και δράσης, ώστε να βελτιωθεί ο εργασιακός βίος των πολιτών.

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Η κυβέρνηση τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς και τους εργαζόμενους. Οι πολιτικές μας το επιβεβαιώνουν. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια, περισσότεροι από 310 χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες βγήκαν από το φάσμα της ανεργίας και σήμερα εργάζονται. Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε κατά 20%, ενώ, από τις αρχές Απριλίου, θα αυξηθεί περαιτέρω. Αντίστοιχη ήταν και η άνοδος του μέσου μισθού. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η περαιτέρω βελτίωση των εργασιακών σχέσεων και των μισθών των εργαζομένων αποτελούν βασικό πυλώνα της πολιτικής μας».




Μέλος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ

 


Μέλος των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Ουάσιγκτον χθες Κυριακή το απόγευμα, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο άνδρας διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής αφού μέλη της Secret Service έσβησαν τη φωτιά, ανέφεραν η πυροσβεστική και υπηρεσία πρώτων βοηθειών.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με εκπρόσωπο της μητροπολιτικής αστυνομίας. Εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας επιβεβαίωσε πως πρόκειται για εν ενεργεία μέλος της. Η αστυνομία και η Secret Service διενεργούν έρευνα για το συμβάν. Στην πρεσβεία του Ισραήλ γίνονται συχνά διαμαρτυρίες εξαιτίας του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media -δεν έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητά του- φαίνεται η στιγμή που ο άνδρας τυλίγεται στις φλόγες.




Σφοδρές μάχες Ισραηλινών κομάντος με τρομοκράτες της Χαμάς


 

Βίντεο δείχνει την επίλεκτη μονάδα κομάντος Egoz του Ισραήλ να εξουδετερώνει μια ομάδα τρομοκρατών της Χαμάς χρησιμοποιώντας χειροβομβίδες και ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια μιας μάχης στη νότια Γάζα.

Τα πλάνα που αναρτήθηκαν την Κυριακή απεικονίζουν τα επακόλουθα μιας μακράς ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ των κομάντος των IDF και δύο μαχητών της Χαμάς που κρύβονταν μέσα σε ένα κτίριο στο Χαν Γιουνίς, μετέδωσε η New York Post.

Κατά τη διάρκεια της επιδρομής, οι κομάντος εντόπισαν μια κρύπτη όπλων που περιλάμβανε πολλά τυφέκια Καλάσνικοφ και πυρομαχικά, καθώς και αρκετές χειροβομβίδες και εκρηκτικά, ανέφεραν οι IDF.





Χυδαιότητα Αυγέρη πήγε να χρεώσει στην Γεροβασίλη το καραγκιοζιλίκι με την ακύρωση των εκλογών


 

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ως γνήσια συριζαία θέλησε προκλητικά να «χρεώσει» στην Όλγα Γεροβασίλη την υπαναχώρηση, για την εξευτελισμό του Στάφανου Κασσελάκη και την ακύρωση των εκλογών.

 «Η Ολγα Γεροβασίλη είπε εάν θέλεις σε ένα μήνα πήγαινε μόνος σου άρα παρέλκει η δήλωση παρουσίας της σε εκλογές. Το συνέδριο ξεκάθαρα αποφάνθηκε ότι έχουμε πρόεδρο και δεν χρειάζονται εκλογές και προχωράμε με εδραιωμένη την εμπιστοσύνη του Συνεδρίου στον πρόεδρο Κασσελάκη και προχωράμε στις επόμενες μάχες με εντολή να τα αλλάξουμε όλα» είπε θέλοντας να καλύψει το νούμερο που ηγείται του κόμματος.

Από την πλευρά της ωστόσο, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητά της.

«Το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα, το προεδρείο επέλεξε και έβαλε πρώτη την πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παππά-Γ. Τσίπρα για μη εκλογή νέου προέδρου. Είναι κυρίαρχη η απόφαση παρόλα αυτά, από μένα απολύτως σεβαστή», είπε η Όλγα Γεροβασίλη συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

«Το συνέδριο ειναι κυρίαρχο σώμα. Πήρε μια απόφαση να ‘καταψηφίσει' την πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη», είπε, αναφέροντας ότι υπήρξαν τρεις προτάσεις: Η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου, επί της οποίας εκείνη του απάντησε ότι δεν θα δουλέψει ποτέ ενάντια στο Καταστατικό.

Ακολούθησε η πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παπά-Γ. Τσίπρα να μην στηθούν κάλπες και πως η δική της πρόταση ήταν να γίνουν για εκλογές σε έναν μήνα με βάση το Καταστατικό.

Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητα της και την πρόταση της πως η αναφορά της «αν θες εκλογές σε 10 μέρες, καν' τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις», αποτελούσε σχόλιο επί της πρότασης του κ. Κασσελάκη. «Γιατί δεν μπήκαν οι άλλες προτάσεις σε ψηφοφορία; Γιατί επιλέχθηκε να πάει η πρόταση Φάμελλου πρώτη; Διότι δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου», σχολίασε.

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «η μάχη πρέπει να δοθεί συλλογικά, συντεταγμένα, με το βλέμμα στις ευρωεκλογές, πάμε στις εκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». «Μόνο που υπάρχει μια προϋπόθεση, ότι δεν θα είναι επιτυχημένη αυτή η πορεία αν ο πρόεδρος του κόμματος εξακολουθεί να έχει αυτή την πολωτική και διχαστική στάση που εκφράστηκε εκτός των άλλων και με το ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε'». Υπογράμμισε ότι «λευκή επιταγή δεν υπάρχει για κανέναν μας, όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Ο καθένας, την ευθύνη του για αυτές τις ευρωεκλογές».




Βίντεο από άγριο ξυλοδαρμό νεαρού από ομάδα θρασύδειλων κακοποιών στην Λάρισα

 


5 κακοποιοί να χτυπούν ένα νεαρό, σίγουρα δεν τους κάνει "άντρες" που φοράνε παντελόνια, αντίθετα πρόκειται για θρασύδειλα ανθρωπάκια που δεν έχουν καμία σχέση με άντρες.

Βίντεο-ντοκουμέντο από επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού νεαρού στη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου έφερε στη δημοσιότητα το onlarissa.gr.

Στο βίντεο από όσα συνέβησαν στην περιοχή του λόφου του Φρουρίου φαίνεται ο νεαρός να δέχεται τα άγρια χτυπήματα ομάδας θρασύδειλων κακοποιών, την οποία, κατά πληροφορίες, φέρεται να μην γνώριζε καν.



Η μανία των κακοποιών ήταν τέτοια που σήκωσαν στον αέρα και πέταξαν το νεαρό θύμα τους με δύναμη πάνω σε σιδερένια κάγκελα ενώ δευτερόλεπτα μετά ένας από την ομάδα γρονθοκοπεί χωρίς καμία αφορμή ή πρόκληση και τον φίλο του θύματος που παρακολουθούσε σοκαρισμένος την επίθεση.



Μετά την επίθεση το θύμα έπεσε στο έδαφος αιμορραγώντας, για να οδηγηθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν έχουμε πληροφορίες για συλλήψεις κακοποιών.




Συνέλαβαν και τη γυναίκα του δολοφόνου στην Αγία Βαρβάρα - Του φώναζε «ρίξτου, ρίξτου» από το θυροτηλέφωνο!

 


Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα το απόγευμα του Σαββάτου, προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δίωξη ασκήθηκε και σε βάρος της συζύγου του δράστη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, που φώναζε από το θυροτηλεφωνο στον δράστη σύζυγό της: «Ρίξτου ρίξτου».

Το έγκλημα, με θύμα τον πατέρα τριών παιδιών, έγινε από τον δράστη μπροστά στην ανήλικη εγγονή του.

Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στην πράξη του επειδή ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ο γιος του όμως ,που είναι αστυνομικός και ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα, διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό, όπως και η σύζυγος του θύματος.

Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο οικογενειακό σπίτι και συγκεκριμένα στο ισόγειο έμεναν τα πεθερικά στον πρώτο όροφο η κόρη με τον σύζυγό της και στον δεύτερο ο αστυνομικός γιος.

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός, χτες το απόγευμα ο γαμπρός του, ο οποίος ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, τον παρακάλεσε να μείνει λίγο με τα δύο από τα παιδιά του, γιατί πήγαινε να πάρει την κόρη του από κάποια δραστηριότητα.

Στο ισόγειο όμως υπήρξε πάλι κάποια φιλονικία με τον πεθερό και ύστερα συνέχισε για να πάει να πάρει το παιδί.

Όταν επέστρεφε στο σπίτι όμως, ο 69χρονος τον περίμενε στην αυλή και μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο αμέσως μετά ο δράστης έφυγε με τα πόδια και την καραμπίνα στα χέρια και πήγαινε στο Αστυνομικό Τμήμα να παραδοθεί.

Στο δρόμο όμως τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και τον συνέλαβαν, καθώς είχαν ειδοποιηθεί από τον γιο του δράστη, ο οποίος μόλις άκουσε τους πυροβολισμούς έτρεξε και βρήκε τον άνδρα της αδελφής του νεκρό και το κοριτσάκι σε κατάσταση σοκ.

Όπως δήλωσε ο γιος του δράστη, οι γονείς του είχαν εμμονή ότι η αδελφή του δεν περνούσε καλά με το θύμα, κάτι όμως που δεν ήταν αλήθεια, αλλά αντίθετα το ζευγάρι είχε μια αρμονική σχέση χωρίς καυγάδες και προστριβές.




Τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ με τον ηττημένο Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος υπέστη πρωτοφανή εξευτελισμό

 


Όλη Ελλάδα κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα πανηγύρι, με το οποίο γελάει όλη η υφήλιος μαζί του, και προτεραιότητα, έχουν οι πισώπλατες μαχαιριές, η ίντριγκα, οι τρικλοποδιές και φυσικά οι κωλοτούμπες του νούμερου Κασσελάκη που εκνευρίζει τους πάντες και με την συμπεριφορά του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά γενικότερα λέει με τις πράξεις τους και την συμπεριφορά τους στον κόσμο, "ευτυχώς που γλιτώσατε όσο κυβερνούσαμε γιατί είμαστε νούμερα τσίρκου".

Η υποκρισία, και το σώου Κασσελάκη κυριάρχησε στο συνέδριο του κόμματος με ηττημένο τον ίδιο και όσους τον στηρίζουν, κάτι που θα πληρώσει τις επόμενες ημέρες με νέες αποχωρήσεις προς άλλα κόμματα.

Ο Κασσελάκης καθημερινά, απογοητεύει και δείχνει το πόσο πονηρός και καταστροφικός είναι, αποκόβεται συνέχεια από τον κορμό του κόμματος, και επιβεβαιώνει την ανικανότητα του στην κοινή γνώμη. Είναι ντεφάκτο ανίκανος να εκπροσωπήσει ακόμα και τους ψηφοφόρους που του έχουν απομείνει. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, υπέστη πρωτοφανή εξευτελισμό για αρχηγός κόμματος και απογοήτευσε ακόμα και τους στημένους χειροκροτητές.

Το «βρείτε μου αντίπαλο» έδειξε το πόσο βαθιά νυχτωμένος είναι, και το πόσο ηλίθια σκέφτεται. Οι πολίτες που τον άκουσαν έβαλαν τα γέλια, όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι όμηρος 10 ατόμων στον ΣΥΡΙΖΑ που κανένας δεν έχει καταλάβει γιατί οδηγούν το κόμμα στον γκρεμό, προτιμώντας έναν ακατάλληλο για την ηγεσία.

Το παιχνίδι ενός καταδικασμένου από το ειδικό δικαστήριο του Νίκου Παππά, και του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη, έδειξε ότι οι πραγματικοί υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτοί, μαζί με την Τζάκρη και άλλα νούμερα του κόμματος.

«Παιδιά, αρκετά. Επεσαν οι μάσκες. Δεν πάμε σε εκλογές», ήταν η ατάκα Κασσελάκη, με την οποία αποδέχθηκε την υπερψήφιση της πρότασης για αναβολή της εκλογής νέου προέδρου και την καταψήφιση της πρότασής του. Και όλοι αναρωτήθηκαν γιατί ρε βλάκα λές ότι έπεσαν οι μάσκες; Αφού εσύ ο ίδιος λίγη ώρα νωρίτερα είχες ζητήσει «καθαρές λύσεις» και εκλογές στις 10 Μαρτίου; Άρα εσένα υπονόμευσαν και ξεφτίλισαν δεν πέρασε αυτό που ζήτησες.

Το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης, είχε και ένα διάλογο με την Γεροβασίλη : «Στέφανε, αν θες εκλογές σε 10 μέρες, κάντες μόνος σου, να δούμε τι θα πάρεις», με επιχείρημα ότι δεν μπορεί να παραβιάσει το καταστατικό που προβλέπει προεκλογική περίοδο τουλάχιστον ενός μήνα. «Αν αποσύρεις το “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”, εγώ θα αποσυρθώ», είπε η Γεροβασίλη και ο Κασσελάκης απάντησε: «Αν αποσυρθείς, δεν έχω λόγο να πάω σε εκλογές».

Πριν από αυτό τον διάλογο το προκλητικό νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης, είχε καλέσει τους συνέδρους να απορρίψουν την πρωτοβουλία Παππά – Φάμελλου – Γ. Τσίπρα για αναβολή των εκλογών και είχε ζητήσει να δώσουν καθαρή λύση τώρα για άμεσες εκλογές στις 10 Μαρτίου, με λίγα λόγια δεν ήξερε ούτε τι λέει, ούτε τι κάνει, το είδε ένα σώου και έπαιζε τον ρόλο του νομίζοντας ότι κερδίζει το στημένο κοινό.

Στην ομιλία του είπε : «Πρόεδρος υπό προθεσμία δεν μπορώ να γίνω. Μπορώ να γίνω πρόεδρος στις 10 Μαρτίου με ορίζοντα εθνικών εκλογών. Ο ιστορικός ηγέτης της παράταξής μας, αν και μακριά, ζητάει νέα κάλπη για πρόεδρο, η συντρόφισσα Γεροβασίλη θέτει υποψηφιότητα απέναντί μου. Πώς γίνεται να τη ζητάει ο νυν πρόεδρος, ο τέως πρόεδρος και υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα και πώς θα μπορούσα να μείνω πρόεδρος χωρίς εκλογές υπό αυτές τις συνθήκες; Την Πέμπτη μπήκα στο Συνέδριο πληγωμένος από την αμφισβήτηση μηνών, ειδικά αμφισβήτηση μέσω σκόπιμων διαρροών, αλλά ολόκληρος. Πώς μπορώ να βγω από το Συνέδριο κομμένος κομματάκια;».

Και μετά μίλησε για το κόλπο με τις υπογραφές που είχε στήσει ο ίδιος μαζί με τα νούμερα του τσίρκου που τον ακολουθούν : «Από χθες σύνεδροι που νοιάζονται, πονούν τον ΣΥΡΙΖΑ, με απόλυτη ανιδιοτέλεια μαζεύουν υπογραφές για τη μη διενέργεια νέων εκλογών. Μια συντρόφισσα, η Αθηνά, δακρύζοντας πριν αποχωρήσω χθες το βράδυ με πλησίασε, με αγκάλιασε και μου ζήτησε να μην πάμε σε νέες εκλογές προέδρου».

Και εκεί έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλο νούμερο είναι, και ότι φοβόταν να πάει σε εκλογές γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του, οπότε απο την Παρασκευή είχε μπεί μπροστά το σχέδιο που είχε στήσει για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση, και οι κραυγές "βρείτε μου αντίπαλο", "Μπορώ να γίνω πρόεδρος 10 Μαρτίου" ήταν προσχηματικές από ένα γελοίο τύπο.

Στα μάτια όλων των Ελλήνων εκτός από το αναμφισβήτητο νούμερο Στέφανο Κασσελάκη, ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας ότι αυτό το κόμμα έχει τελειώσει και έχει απαξιωθεί και από τα ίδια του τα στελέχη.

Και κάποιος πρέπει να πει στον Κασσελάκη ότι μέσα σε 4 μόλις μήνες έχει απαξιωθεί εντελώς στον Ελληνικό λαό.