Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Τσίρκο ΣΥΡΙΖΑ με τον ηττημένο Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος υπέστη πρωτοφανή εξευτελισμό

 


Όλη Ελλάδα κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα πανηγύρι, με το οποίο γελάει όλη η υφήλιος μαζί του, και προτεραιότητα, έχουν οι πισώπλατες μαχαιριές, η ίντριγκα, οι τρικλοποδιές και φυσικά οι κωλοτούμπες του νούμερου Κασσελάκη που εκνευρίζει τους πάντες και με την συμπεριφορά του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά γενικότερα λέει με τις πράξεις τους και την συμπεριφορά τους στον κόσμο, "ευτυχώς που γλιτώσατε όσο κυβερνούσαμε γιατί είμαστε νούμερα τσίρκου".

Η υποκρισία, και το σώου Κασσελάκη κυριάρχησε στο συνέδριο του κόμματος με ηττημένο τον ίδιο και όσους τον στηρίζουν, κάτι που θα πληρώσει τις επόμενες ημέρες με νέες αποχωρήσεις προς άλλα κόμματα.

Ο Κασσελάκης καθημερινά, απογοητεύει και δείχνει το πόσο πονηρός και καταστροφικός είναι, αποκόβεται συνέχεια από τον κορμό του κόμματος, και επιβεβαιώνει την ανικανότητα του στην κοινή γνώμη. Είναι ντεφάκτο ανίκανος να εκπροσωπήσει ακόμα και τους ψηφοφόρους που του έχουν απομείνει. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, υπέστη πρωτοφανή εξευτελισμό για αρχηγός κόμματος και απογοήτευσε ακόμα και τους στημένους χειροκροτητές.

Το «βρείτε μου αντίπαλο» έδειξε το πόσο βαθιά νυχτωμένος είναι, και το πόσο ηλίθια σκέφτεται. Οι πολίτες που τον άκουσαν έβαλαν τα γέλια, όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι όμηρος 10 ατόμων στον ΣΥΡΙΖΑ που κανένας δεν έχει καταλάβει γιατί οδηγούν το κόμμα στον γκρεμό, προτιμώντας έναν ακατάλληλο για την ηγεσία.

Το παιχνίδι ενός καταδικασμένου από το ειδικό δικαστήριο του Νίκου Παππά, και του ακροαριστερού φασίστα Παύλου Πολάκη, έδειξε ότι οι πραγματικοί υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα είναι αυτοί, μαζί με την Τζάκρη και άλλα νούμερα του κόμματος.

«Παιδιά, αρκετά. Επεσαν οι μάσκες. Δεν πάμε σε εκλογές», ήταν η ατάκα Κασσελάκη, με την οποία αποδέχθηκε την υπερψήφιση της πρότασης για αναβολή της εκλογής νέου προέδρου και την καταψήφιση της πρότασής του. Και όλοι αναρωτήθηκαν γιατί ρε βλάκα λές ότι έπεσαν οι μάσκες; Αφού εσύ ο ίδιος λίγη ώρα νωρίτερα είχες ζητήσει «καθαρές λύσεις» και εκλογές στις 10 Μαρτίου; Άρα εσένα υπονόμευσαν και ξεφτίλισαν δεν πέρασε αυτό που ζήτησες.

Το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης, είχε και ένα διάλογο με την Γεροβασίλη : «Στέφανε, αν θες εκλογές σε 10 μέρες, κάντες μόνος σου, να δούμε τι θα πάρεις», με επιχείρημα ότι δεν μπορεί να παραβιάσει το καταστατικό που προβλέπει προεκλογική περίοδο τουλάχιστον ενός μήνα. «Αν αποσύρεις το “βρείτε μου αντίπαλο και πάμε”, εγώ θα αποσυρθώ», είπε η Γεροβασίλη και ο Κασσελάκης απάντησε: «Αν αποσυρθείς, δεν έχω λόγο να πάω σε εκλογές».

Πριν από αυτό τον διάλογο το προκλητικό νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης, είχε καλέσει τους συνέδρους να απορρίψουν την πρωτοβουλία Παππά – Φάμελλου – Γ. Τσίπρα για αναβολή των εκλογών και είχε ζητήσει να δώσουν καθαρή λύση τώρα για άμεσες εκλογές στις 10 Μαρτίου, με λίγα λόγια δεν ήξερε ούτε τι λέει, ούτε τι κάνει, το είδε ένα σώου και έπαιζε τον ρόλο του νομίζοντας ότι κερδίζει το στημένο κοινό.

Στην ομιλία του είπε : «Πρόεδρος υπό προθεσμία δεν μπορώ να γίνω. Μπορώ να γίνω πρόεδρος στις 10 Μαρτίου με ορίζοντα εθνικών εκλογών. Ο ιστορικός ηγέτης της παράταξής μας, αν και μακριά, ζητάει νέα κάλπη για πρόεδρο, η συντρόφισσα Γεροβασίλη θέτει υποψηφιότητα απέναντί μου. Πώς γίνεται να τη ζητάει ο νυν πρόεδρος, ο τέως πρόεδρος και υπάρχει και άλλη υποψηφιότητα και πώς θα μπορούσα να μείνω πρόεδρος χωρίς εκλογές υπό αυτές τις συνθήκες; Την Πέμπτη μπήκα στο Συνέδριο πληγωμένος από την αμφισβήτηση μηνών, ειδικά αμφισβήτηση μέσω σκόπιμων διαρροών, αλλά ολόκληρος. Πώς μπορώ να βγω από το Συνέδριο κομμένος κομματάκια;».

Και μετά μίλησε για το κόλπο με τις υπογραφές που είχε στήσει ο ίδιος μαζί με τα νούμερα του τσίρκου που τον ακολουθούν : «Από χθες σύνεδροι που νοιάζονται, πονούν τον ΣΥΡΙΖΑ, με απόλυτη ανιδιοτέλεια μαζεύουν υπογραφές για τη μη διενέργεια νέων εκλογών. Μια συντρόφισσα, η Αθηνά, δακρύζοντας πριν αποχωρήσω χθες το βράδυ με πλησίασε, με αγκάλιασε και μου ζήτησε να μην πάμε σε νέες εκλογές προέδρου».

Και εκεί έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο μεγάλο νούμερο είναι, και ότι φοβόταν να πάει σε εκλογές γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν ξεκάθαρα εναντίον του, οπότε απο την Παρασκευή είχε μπεί μπροστά το σχέδιο που είχε στήσει για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση, και οι κραυγές "βρείτε μου αντίπαλο", "Μπορώ να γίνω πρόεδρος 10 Μαρτίου" ήταν προσχηματικές από ένα γελοίο τύπο.

Στα μάτια όλων των Ελλήνων εκτός από το αναμφισβήτητο νούμερο Στέφανο Κασσελάκη, ξεφτιλίστηκε για ακόμα μία φορά και ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας ότι αυτό το κόμμα έχει τελειώσει και έχει απαξιωθεί και από τα ίδια του τα στελέχη.

Και κάποιος πρέπει να πει στον Κασσελάκη ότι μέσα σε 4 μόλις μήνες έχει απαξιωθεί εντελώς στον Ελληνικό λαό.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου