Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023

Σοβαρό επεισόδιο στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών με υπαξιωματικό που κρατούσε όμηρο τον διοικητή

 


Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην επίλεκτη Μοίρα κομάντος στη Β' μοίρα Αλεξιπτωτιστών,  στον Ασπρόπυργο καθώς υπαξιωματικός (επαγγελματίας οπλίτης) φέρεται να άνοιξε πυρ (με αβολίδοτα κατά πληροφορίες) και να έριξε χειροβομδίδες κρότου-λάμψης προκαλώντας πανικό, ενώ κράτησε όμηρο και τον διοικητή του.  

Το περιστατικό έληξε μετά από ώρα με την επέμβαση της Στρατονομίας η οποία και τον συνέλαβε.

Ο υπαξιωματικός έχει παραδώσει τον οπλισμό του και μιλά με τον αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ο οποίος έσπευσε στη Μονάδα μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό. 

Το περιστατικό ξεκίνησε με τον ΕΠΟΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι εκτός εαυτού και να τα είχε βάλει με τον διοικητή της Μονάδας καθώς φέρεται να δυσαρεστήθηκε από κάποια ποινή που του επιβλήθηκε. 

Κατά μια εκδοχή ο διοικητής της μονάδας φέρεται να είχε πιέσει τα στελέχη με τα περίπολα και τις φωτιές γεγονός που εξόργισε τον ΕΠΟΠ ο οποίος έχει 22 χρόνια υπηρεσίας.

Ο οπλίτης φέρεται να πέταξε χειροβομβίδα κρότου - λάμψης μέσα στο Διοικητήριο της Μοναδάς, να εισέβαλε σε αυτό και να κρατούσε όμηρο το διοικητή τον οποίο χτύπησε απειλώντας να τον σκοτώσει. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,  κάποια στιγμή ο διοικητής φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια στελέχους της Β΄Μοίρας Καταδρομών, με άνδρες της Στρατονομίας να συλλαμβάνουν τον υπαξιωματικό.

Επί τόπου είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ μετέβη και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.



Οι ακροαριστεροί Πολάκης και Σπίρτζης σπίλωσαν την Νικολάου και τελικά δικαιώθηκε πανηγυρικά

 


Η αθλιότητα των ακροαριστερών φασιστών του ΣΥΡΙΖΑ Πολάκη - Σπίρτζη του περίφημου "η με το καλό η με το άγριο", δεν είναι πρωτόγνωρη, έχουν σπιλώσει με λάσπη και ψέμα πολύ κόσμο, και ο Παύλος Πολάκης έχει πάει κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση απο θύματα του.

Μετά την αμετάκλητη αρχειοθέτηση της υπόθεσης που προέκυψε από δημοσιεύματα που της καταλόγιζαν απευθείας αναθέσεις και υπερτιμολογήσεις την περίοδο της πανδημίας και οι οποίες φέρεται να ζημίωσαν το δημόσιο με δύο εκατομμύρια ευρώ, η Νικολάου έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στις 10 Μαρτίου, κι εν μέσω μιας άθλιας επίθεσης εναντίον μου, είχα δηλώσει: «Όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου».

Έπειτα από 4 μήνες μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω με το κεφάλι ψηλά όλους εκείνους που έστησαν τη σκευωρία εις βάρος μου και εις βάρος της Νέας Δημοκρατίας. Η αμετάκλητη αρχειοθέτηση της υπόθεσης των συμβάσεων της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι δίκαιη κι έγινε πράξη διότι επιβεβαιώθηκαν όλα όσα υποστήριζα από την αρχή.

Δεν υπήρξε καμιά ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, όπως με κατήγγειλαν οι εθνικοί συκοφάντες. Σκόπιμα στο αρχικό, σαθρό πόρισμα, δεν έλαβαν υπ' όψιν έγγραφο της Επιτροπής Ανταγωνισμού που αποδεικνύει ότι οι τιμές με τις οποίες έγιναν οι προμήθειες του υγειονομικού υλικού από τη ΓΓΑΠ ήταν νόμιμες και κάτω από τις τιμές της αγοράς.

Παράλληλα, η απόφαση του Οικονομικού Εισαγγελέα τονίζει ότι ουδέποτε είχα επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες και τους νόμιμους εκπροσώπους των εταιρειών που ανέλαβαν την υλοποίηση των προμηθειών της ΓΓΑΠ.

Χαρακτηρίζει τέλος αβάσιμα τα δημοσιεύματα όλων εκείνων που έσπευσαν να με δικάσουν και να με καταδικάσουν, θέλοντας να με εξοντώσουν ηθικά και να με εξαφανίσουν πολιτικά.

Το τελικό πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ και η πράξη αρχειοθέτησης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα είναι κόλαφος για τους μηνυτές μου, κ. Πολάκη, Σπίρτζη και Ξανθόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για όσους προσπάθησσν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου και να κάνουν ζημιά στη Νέα Δημοκρατία.



Έξαλλος με τη Ράνια Τζίμα ο Δημήτρης Οικονόμου και όλη η Ελλάδα για την απαξίωση της ανθρώπινης ζωής


 

Προκλητική, ακροαριστερή και άθλια η συμπεριφορά της Ράνιας Τζίμα.

Αφήστε επιτέλους και κανέναν να καεί ζωντανός, να χαρεί η Τζιμα και ο ΣΥΡΙΖΑ , δηλαδή νταξ έλεος πχια με την ανθρώπινη ζωή!!!

Το άθλιο και προκλητικό σχόλιο της Ράνιας Τζίμα για τις φωτιές, προκάλεσε από την πρώτη στιγμή αντιδράσεις, όταν η προκλητική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φάνηκε εξοργισμένη με τις δηλώσεις των κυβερνητικών, ότι "πάνω απ΄όλα είναι η ανθρώπινη ζωή".

Ακούμε ξανά και ξανά τη μόνιμη επωδό "πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή", η αξία της οποίας φυσικά δεν αποτιμάται. Αναρωτιέμαι όμως, σε αυτή τη χώρα είμαστε καταδικασμένοι να βλέπουμε κάθε καλοκαίρι 40-50-60-100 σπίτια να καίγονται;" ήταν το άθλιο σχόλιο της δημοσιογράφου που απαξίωσε την ανθρώπινη ζωή.

Η Τζίμα ξεκάθαρα φάνηκε να υποτιμά την αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής ενώ συνδυάστηκε με μια καμπάνια από τα media του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτηρίζουν υποκριτική την επιμονή στη χρήση του 112 από την Πολιτική Προστασία- ορισμένα Μέσα μάλιστα την χαρακτηρίζουν και καταστροφική…- και υποστηρίζουν ότι αυτό γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους, για να καλυφθεί δηλαδή η αδυναμία ανταπόκρισης στις πυρκαγιές.

Σήμερα το πρωί, στη φράση της Ράνιας Τζίμα, που φαιδρά και άθλια ειρωνεύεται την επιμονή της Πολιτικής Προστασίας στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Οικονόμου, που στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, είπε χαρακτηριστικά:

"Ακούω κάτι εκφράσεις του τύπου, φθάνει πια με αυτό το πρώτα οι άνθρωποι. Δηλαδή δεν ισχύει; Δεν θέλουμε να σωθούν οι ανθρώπινες ζωές; Αυτό να πάτε να το πείτε…μεθαύριο έχουμε τη μαύρη επέτειο του Ματιού. Εκεί χάθηκαν πατεράδες, μανάδες, αδελφές, μωρά παιδιά. Μωρά παιδιά… Τα θυμόσαστε τα μωρά παιδιά; Γιατί τότε έκλαιγε πολύς κόσμος και έκλαιγαν και αυτοί οι δήθεν δημοσιογράφοι που σήμερα φωνάζουν.

Ελεος λένε τώρα με αυτό το κλισέ. Δεν είναι κλισέ. Είναι άνθρωποι αυτοί εκεί πέρα στις φωτιές και αυτοί πρέπει να σωθούν. Καθόλου κλισέ δεν είναι. Όλα τα υπόλοιπα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μπορούμε να τα φτιάξουμε, όταν χαθεί όμως ο άνθρωπος τελείωσε. Και ειδικά όταν χαθούν μωρά παιδιά. Γι΄αυτό καλό είναι να προσέχουμε μερικοί. Και να αφήσουμε τον χαβαλέ."

Και ακολούθησε το σχόλιο του Ακη Παυλόπουλου, ότι αυτή η "κουλτούρα" με τις εκκενώσεις είναι αποτέλεσμα των μαθημάτων που πήρε η πολιτεία από την τραγωδία στο Μάτι.

Για να ακολουθήσει ακόμα ένα σκληρό σχόλιο από τον Δημήτρη Οικονόμου:

"Αυτή η ιερή αγανάκτηση ορισμένων συναδέλφων καλό είναι να κοπεί. Να κοπεί με μαχαίρι. Η να την κόψουν κάποιοι άλλοι αν δεν μπορούν να την κόψουν μόνοι τους…"