Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Προκλητικός φαιδρός και χυδαίος ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Νεφελούδης - Η ΝΔ είναι κόμμα των απογόνων των δοσιλόγων

 


Η αθλιότητα, η χυδαιότητα, η τοξικότητα και η κακομοιριά των Συριζαίων εκπροσωπήθηκε από τον Ανδρέα Νεφελούδη, που κατηγόρησε την Ν.Δ. για κόμμα δοσιλόγων.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Νεφελούδης χυδαιολόγησε, στην υπενθύμιση της Ασημίνας Σκόνδρα, της ΝΔ, για τις υπόγειες σχέσεις που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών της Χρυσής Αυγής καθώς και άλλων διάφορων φασιστικών μορφωμάτων.

Η συζήτηση διεξαγόταν στον αέρα του Συριζαίικου kontrachannel για την οπαδική βία και τα ακραία στοιχεία που καπηλεύονται το ποδόσφαιρο. Ο λόγος είχε δοθεί στη βουλευτή της ΝΔ η οποία ποτέ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το επιχείρημά της αφού ο χυδαίος και προκλητικός Συριζαίος Νεφελούδης προσεβλήθη και φανερά εκνευρισμένος, διέκοψε την κυρία Σκόνδρα και άρχισε να της επιτίθεται φραστικά φτάνοντας στο ακραίο σημείο να διατυπώσει το προκλητικό επιχείρημα ότι δήθεν η ΝΔ είναι το κόμμα των απογόνων των δοσιλόγων και ότι θα βγάλει για δήμαρχο τον Κασσιδιάρη.

Δείτε την χυδαιότητα 



Φαιδρότητα γνωστού beach bar στην χαλικιδική απαγόρευσε σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους

 


Μία ακόμη καταγγελία για γνωστό beach bar στη Χαλκιδική έγινε γνωστή χθες, σύμφωνα με την οποία το κατάστημα απαγόρευσε σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους με φαγητό εκτός του καταστήματος.

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει πως, ενώ είχαν πληρώσει για τις ξαπλώστρες και είχαν παραγγείλει από το μενού του καταστήματος, στη συνέχεια έβγαλαν φαγητό από το ψυγειάκι τους για να ταΐσουν το παιδί τους.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, οι φαιδροί ιδιοκτήτες ειδοποίησαν τους εργαζόμενους του beach bar να τους το απαγορεύσουν, την πλησίασαν και της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, υποδεικνύοντας στους γονείς να πάνε στο αυτοκίνητό τους και να ταΐσουν εκεί το παιδί.

Η συμπεριφορά των ιδιοκτητών του καταστήματος, δείχνει ότι η φαιδρότητα και η αθλιότητα που λειτουργούν ορισμένοι πρέπει να λάβει τέλος!!!

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Ένα ολόκληρο beach bar έχει καταλάβει και οικειοποιηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ την παραλία με πινακίδες παντού όπου σου απαγορεύουν να περάσεις αν δεν κάτσεις στο beach bar και στις ξαπλώστρες τους.

Με 2 μωρά και να γίνεται χαμός παντού, έχοντας ξεχάσει την δική μας ομπρελίτσα, αναγκαζόμαστε να κάτσουμε. Ξαπλώστρες 10 ευρώ το άτομο.

Φαγητό εδώ μπαγιάτικο και ελεεινό. Βγάζουμε από το ψυγειάκι μας να ταΐσουμε το παιδάκι μας, φαγητό που έχουμε φέρει ειδικά για αυτήν και έρχονται και μας κάνουν φασαρία λέγοντάς μας το ανήκουστο να πάμε στο αμάξι να την ταΐσουμε, γιατί απαγορεύεται!!!Αφού στο μεταξύ έχουμε πληρώσει, έχουμε παραγγείλει μπαγιάτικα πράγματα από αυτούς με εξωφρενικές τιμές!

Τί ρατσισμός απέναντι και στις οικογένειες!!

Δηλαδή απαγορεύεται να κάτσεις ελεύθερα στην παραλία, πράγμα ήδη παράνομο, απαγορεύεται και να φέρεις το οτιδήποτε για να φάει το παιδί σου.

Πρέπει να δώσεις λεφτά για τα μπαγιάτικα burgers τους.

Μας προκάλεσαν να καλέσουμε την τουριστική αστυνομία γιατί είναι αυτοί οι σωστοί και μας είπαν πως μας έκαναν και χάρη που μας άφησαν με το ψυγειάκι να μπούμε.

Ξαναλέω, αφού ήδη τους είχαμε χρυσοπληρώσει.

Τραγικό. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε κανένα μέρος.

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

Αν θέλουμε κάτι να αλλάξει ας αρχίσουμε να μιλάμε και να καταγγέλλουμε τα αίσχη που βλέπουμε…

Πολύ κριμα για αυτό το κατά τα άλλα πανέμορφο μέρος που το ρημάξανε».





Μητσοτάκης: Κλείνουν οι σύνδεσμοι - Στην αστυνομία η ευθύνη επίβλεψης των οργανωμένων οπαδών

 



Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών, στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων εξήγγειλε ότι οι περιφερειακοί σύνδεσμοι των ομάδων θα κλεισουν, και θα παραμείνει ανοιχτός μόνο ένας κεντρικός σύνδεσμος ανά ομάδα, και κλείνουν όλοι οι άλλοι.

Ταυτόχρονα ανατίθεται στα καθήκοντα της ελληνικής αστυνομίας πλέον, και όχι των ΠΑΕ, η ευθύνη της εισόδου των οργανωμένων φιλάθλων στο γήπεδο.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός εαν δεν τηρηθούν όλα τα παραπάνω, τότε η ελληνική πολιτεία είναι αποφασισμένη να ζητήσει τον αποκλεισμό των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ίδρυση παρατηρητηρίου βίας σε συνεργασία με την UEFA η οποία θα εποπτεύει την πρόοδο των όσων συζητήθηκαν σήμερα καθώς και την εξέλιξη του φαινομένου της οπαδικής βίας στη χώρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Αρτούρ Νταβιντιάν, ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, και φυσικά ο πρόεδρος της UEFA.





Βόλτες στην Ιθάκη για τον Αμερικανό γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ


 

Ξένοιαστες ώρες, σήμερα, για τον γνωστό γερουσιαστή Μπομπ Μεντένεζ στην Ιθάκη.

Ο Αμερικανός πολιτικός βρέθηκε στο νησί του Ιουνίου μαζί με τη σύζυγό του και παρέα φίλων, και έκανε σε χαλαρούς ρυθμούς τη βόλτα του στην πρωτεύουσα του νησιού, στο Βαθύ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του tempo24.

Ο γερουσιαστής Μενέντεζ είναι επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας, ενώ είναι ως γνωστός πολέμιος της εμπρηστικής ρητορικής και της προκλητικότητας της Τουρκίας.







Σήμερα οι συναντήσεις Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA και τους ιδιοκτήτες των «big 4»

 



Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα έχει σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και εκπροσώπους από τους «big 4» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 10:30 με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να λάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την πάταξη του χουλιγκανισμού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατευθύνσεις που θα λάβει ο κ. Μητσοτάκης, είναι αλλαγές στη δικαστική αντιμετώπιση των εγκλημάτων χουλιγκανισμού, αναβάθμιση συνεργασίας με τις ΠΑΕ και τους ευρωπαϊκούς αθλητικούς οργανισμούς και ανασχηματισμό στη δομή της ΕΛ.ΑΣ. για την πρόληψη των επεισοδίων.