Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Μαύρος άνδρας πλακώνει στις μπουνιές Σέρβους που του απαγόρευαν να επιβιβαστεί σε τρένο

 


Βίντεο με Σέρβους οπαδούς να τα βάζουν με μαύρο άνδρα σε σταθμό τρένου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media.

Το βίντεο δείχνει τρεις Σέρβους οπαδούς να τρώνε γροθιές από μαύρο άνδρα που δεν του επέτρεπαν να επιβιβαστεί στο τρένο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη στην Κολωνία (έπαιζε η Σερβία με την Σλοβενία) και σύμφωνα με μαρτυρίες οι Σέρβοι όχι μόνο χτύπησαν τον άνδρα αλλά τον έφτυσαν, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο ο μαύρος δεν μάσαγε και τους έριχνε μπουνιές, ώσπου αναγκάστηκαν να φύγουν.

Ο μαύρος άνδρας δεν το βάζει κάτω ανταποδίδει τις γροθιές, και φαίνεται ότι τα βρίσκουν σκούρα η Σέρβοι, αλλά δεν καταφέρνει να μπει στο τρένο.

Θυμίζουμε τις πρώτες ημέρες του Euro είχαμε επεισόδια μεταξύ Σέρβων και Άγγλων οι οποίοι δέχτηκαν την βοήθεια ποιόν άλλων των Αλβανών.



Πρόκληση απο το νούμερο Μίτσκοσκι που αποκάλεσε 3 φορές τη χώρα του «Μακεδονία»


 

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τα νούμερα που κυβερνούν τα Σκόπια.

Ο προκλητικός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, αρχηγός του δεξιού κόμματος VMRO-DPMNE που θα ηγηθεί της νέας κυβέρνησης στα Σκόπια, αποκάλεσε τη χώρα του «Μακεδονία» σε συζήτηση που πραγματοποιείται στη Βουλή, χωρία να υπολογίσει τις συνέπειες απο τα κραγκιοζιλίκια του και ότι έχει απέναντι του μιά σοβαρή χώρα όπως η Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ, Νίκο Φραγκόπουλο, οι προκλητικές τοποθετήσεις του εν αναμονή καραγκιόζη πρωθυπουργού έγιναν λίγο αφότου ξεκίνησε το μεσημέρι στο κοινοβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας η διήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, ο προκλητικός καραγκιόζης Μίτσκοσκι αποκάλεσε τρεις φορές τη χώρα «Μακεδονία», χωρίς να χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας, δείχνοντας ότι δεν βάζει μυαλό και αυτό πρέπει να τελειώνει με την απομόνωση των Σκοπίων μέχρι να βάλουν μυαλό.

Υπενθυμίζεται ότι ο καραγκιόζης Χρίστιαν Μίτσκοσκι δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι στην ορκωμοσία της κυβέρνησής του θα χρησιμοποιήσει τη συνταγματική ονομασία της χώρας (σ.σ.Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας).




Στη δομή Φιλοξενίας Ριτσώνας Σομαλοί σκότωσαν με μαχαιριά στον λαιμό 29χρονο Σύρο

 


Επικίνδυνοι Σομαλοί λαθρομετανάστες σε δομές φιλοξενίας!!

Ένα άγριο έγκλημα έγινε χθες Παρασκευή (21/6) στη δομή φιλοξενίας προσφύγων Ριτσώνας στην Εύβοια όταν δύο άνδρες λαθρομετανάστες απ'ο την Σομαλία επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έναν 29χρονο Σύρο και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος με το θύμα να χάνει τη ζωή του κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 23.30. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου τους ανέμεναν μετανάστες από τη Συρία οι οποίοι υπέδειξαν ως δράστες δύο υπηκόους Σομαλίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τ.Α. Χαλκίδας προκειμένου εξεταστούν.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, εμφαίνεται ότι το θύμα δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από δύο λαθρομετανάστες, οι οποίοι εν συνεχεία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο υπαίθριος χώρος όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο Γ.Ε.Ε. της Δ.Α. Ευβοίας. Από το σημείο κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο θα αποσταλεί για εξέταση, και δείχνει ότι μέσα στις δομές δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, με επικίνδυνους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν με χατζάρες.

Ο οικίσκος όπου φιλοξενούνταν οι δύο Σομαλοί προσαχθέντες φυλάσσεται προκειμένου πραγματοποιηθεί κατ’οίκον έρευνα, παρουσία αρμόδιου δικαστικού υπαλλήλου.



Στη Βουλιαγμένη καταπλέει το σκάφος «Περσεφόνη» που έριξε τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά στην Ύδρα

 



Το σκάφος υπέδειξε με καταγγελία στο Λιμεναρχείο του νησιού καπετάνιος παραπλέοντος πλοίου - Κατά πληροφορίες το «Περσεφόνη» είχε νοικιάσει παρέα 17 αλλοδαπών.

Στη μαρίνα της Βουλιαγμένης καταπλέει το μεσημέρι του Σαββάτου το τουριστικό ενοικιαζόμενο σκάφος «Περσεφόνη» για το οποίο υπάρχουν καταθέσεις στις λιμενικές αρχές της Ύδρας ότι από αυτό έπεσαν τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά το βράδυ της Παρασκευής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το σκάφος υπέδειξε με καταγγελία του στο Λιμεναρχείο της Υδρας καπετάνιος παραπλέοντος πλοίου το βράδυ της Παρασκευής. Στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε η Πυροσβεστική. Ωστόσο σήμερα, το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ζήτησε από το Λιμεναρχείο της Υδρας να αιτηθεί από τον συγκεκριμένο καπετάνιο να δώσει αναλυτική κατάθεση για το τι ακριβώς είδε να γίνεται το βράδυ της Παρασκευής και το πώς άναψε η φωτιά στο μοναδικό πευκόδασος του νησιού. 



Το τουριστικό σκάφος είχε νοικιάσει παρέα 17 αλλοδαπών οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν κατευθείαν για κατάθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, την ανάκριση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Αυτή τη στιγμή ηγείται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, λέει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό, ωστόσο αν ο εισεγγελέας δώσει διαφορετική εντολή είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο υπηρεσιών.

Όταν οι αλλοδαποί επιβαίνοντες στο σκάφος αντιλήφθηκαν τι είχαν κάνει, προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά και, όταν δεν τα κατάφεραν, αρκέστηκαν να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική και έφυγαν.

«Μας προκαλεί αγανάκτηση ότι κάποιοι τόσο ανεύθυνα ρίχνουν πυροτεχνήματα σε πευκοδάσος» δήλωσε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης.

Ο ίδιος, μάλιστα, είπε ότι ο δήμος θα κινηθεί αστικά κατά αυτών που προκάλεσαν τη φωτιά όταν αυτοί εντοπιστούν από τις αρχές.

«Είμαστε στο πικ της τουριστικής περιόδου καλό είναι να είνα όλοι υπεύθυνοι για το τι κάνουν» πρόσθεσε ο δήμαρχος Ύδρας μιλώντας στην ΕΡΤ




Συνελήφθησαν 6 ανήλικοι λίγο μετά τη διάπραξη ληστρικής κλοπής σε βάρος ανηλίκων στην παραλία της Βάρκιζας


 

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες της 18-6-2024 στη Βάρκιζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελληνικού- Αργυρούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, έξι (6) ανήλικοι, 4 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί, ηλικίας 14, 15, 16 και 17 ετών – κατά περίπτωση- για ληστρική κλοπή σε βάρος ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι ευρισκόμενοι στην παραλία της Βάρκιζας, εκμεταλλευόμενοι ότι οι δύο ανήλικοι ήταν εντός της θάλασσας, αφαίρεσαν τις τσάντες τους.

Τα ανήλικα θύματα αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφαιρώντας παράλληλα από τη μία τσάντα κινητό τηλέφωνο.

Προκειμένου να το διατηρήσει στην κατοχή του, ο ένας εκ των δραστών χτύπησε με γροθιές το ανήλικο θύμα καταφέρνοντας έτσι να διαφύγει.

Περιπολούντες αστυνομικοί, εντόπισαν τους δράστες σε κοντινό σημείο, ενώ πλησίον τους βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά, ενώ στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα.



Η Εθνική επικράτησε 78-73 της Πολωνίας στο πρώτο φιλικό

 


Η Ελλάδα επικράτησε της Πολωνίας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα απέναντι στην Πολωνία... έγραψε 46 πόντους ενεργητικό (και 41 παθητικό).

Ευστόχησε σε 9 τρίποντα και κατάφερε να γυρίσει από το -11 (16-27).

Και όχι μόνο. Ένα σερί 8-0 επέτρεψε στην Εθνική να πάρει κεφάλι στο σκορ με 35-33, με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (9π. στο 1ο ημίχρονο) και να το διατηρήσει μέχρι το φινάλε.

Στα θετικά του 1ου ημιχρόνου, οι 14 ασίστ της Εθνικής (4 Καλάθης, 3 Γουόκαπ).

Στο πρώτο ημίχρονο ο Σπανούλης έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες του, εκτός του Λούντζη.

Η είσοδος του Λούντζη στο παρκέ έδωσε λύσεις στην Εθνική σε άμυνα και επίθεση, με τον Σπανούλη να χρησιμοποιεί μία πεντάδα με τους Καλάθη, Λαρεντζάκη, Χουγκάζ και Κουζέλογλου στη θέση του σέντερ.

Τα τρίποντα βοήθησαν την Εθνική στο πρώτο μέρος, το έκαναν και στο δεύτερο. Ενα απ' αυτά έφερε την Ελλάδα στο +4 (69-65), 6:05 πριν το τέλος.

Ο Τολιόπουλος, ο πιο κλασικός σουτέρ που έχει η Εθνική στο ρόστερ της συνέχισε το... κρεσέντο από το τρίποντο για το 74-68.

Και αυτό την κράτησε μέχρι το φινάλε.



Σε λίγες μέρες ο προσωπικός αριθμός στις νέες ταυτότητες

 


Σε λίγες μέρες αναμένεται ο προσωπικός αριθμός των νέων ταυτοτήτων και άρα οι πολίτες θα μπορούν να μπούνε στην πλατφόρμα -και να δηλώσουν τα αριθμητικά ψηφία του προσωπικού τους αριθμού. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου σε ραδιοφωνική στον ΣΚΑΪ 100,3.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «το myinfo είναι η πλατφόρμα όπου θα μπαίνουμε για να διαλέγουμε τον προσωπικό αριθμό - θα είναι τρία αριθμητικά ψηφία συν το ΑΦΜ μας, εμείς επιλέγουμε από τα τρία ψηφία τα δύο. Το σημαντικό είναι ότι παράλληλα με τη νέα ταυτότητα σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φτιάχνουμε έναν νέο τρόπο αυθεντικοποίησης πολύ πιο ισχυρό παρέχοντας νέους κωδικούς (για όσους επιθυμούν να τους έχουν, ενώ όσοι θέλουν θα κρατήσουν τους παλιούς τους), ώστε να πάμε σε έναν ψηφιακό κόσμο που θα είναι πολύ πιο ασφαλής».

Από βδομάδα στο gov wallet από την ερχόμενη Τρίτη θα προστεθεί εκτός των υπόλοιπων εγγράφων (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα αναπηρίας, δακτύλιο κ.τ.λ.) και η ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ θα μπουν και τα στοιχεία και το βιβλιάριο υγείας του δεσποζόμενου ζώου.

Όσον αφορά την κατάθεση φακέλου με τα στοιχεία (πτυχία, εργασιακή εμπειρία κ.ά.) στο ΑΣΕΠ ο κ. Παπαστεργίου σημείωσε ότι η άντληση δεδομένων θα γίνεται αυτόματα μέσω ψηφιοποίησης.

Για την ψηφιακή ταυτότητα επεσήμανε ότι δεν έχει ισχύ εκτός Ελλάδας επειδή «δεν υπάρχει ακόμη κοινό ευρωπαϊκό πρωτόκολλο», ενώ σημείωσε ότι γίνονται συζητήσεις με την Κύπρο να γίνεται μεταξύ των δυο χωρών η επιβεβαίωση των ψηφιακών ταυτοτήτων.

Σχετικά με την επιστολική ψήφο είπε ότι «η προσπάθεια πέτυχε, ψήφος δεν είναι μόνο κάλπη και παραβάν. Θα πρέπει να σκεφτούμε με προσοχή τα επόμενα βήματα, τα οποία θα είναι ψηφιακά. Από και πέρα πρέπει να κρίνουμε ποιο ήταν το αποτύπωμα της πρώτης προσπάθειας της απομακρυσμένης ψήφου και αναλόγως να πράξουμε. Θεωρώ ότι δεν μπορεί ενώ κάνεις τόσα πράγματα ψηφιακά να μην ψηφίζεις ψηφιακά».

Αναφερόμενος στην πλατφόρμα του πόθεν έσχες τόνισε ότι «θελήσαμε να την κάνουμε πιο διάφανη, ξεκάθαρη, πιο διαλειτουργική, για να δημιουργηθεί όμως θέλει δουλειά όχι μόνο από την πλευρά του κράτους αλλά και της αγοράς, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων», άρα μέχρι και τον Δεκέμβριο οι πολίτες που πρέπει να καταθέτουν το πόθεν έσχες θα ακολουθούν την παλιά διαδικασία.

Ο υπουργός μίλησε εκτενώς και για την χρήση της ΑΙ στην υγεία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τρέχουμε ένα πρόγραμμα με το υπουργείο Υγείας το οποίο έχει να κάνει με την ψηφιοποίηση των δεδομένων αλλά και την ομογενοποίηση των συστημάτων», ενώ στον τομέα της δικαιοσύνης χρειάζεται ψηφιοποίηση των αρχείων της δικαιοσύνης. «Πλέον τα μέσα υπάρχουν, η ΑΙ είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο. Τέλος σχετικά με το ίντερνετ ο κ. Παπαστεργίου υπογράμμισε ότι «πρέπει να αποκτήσουμε καλύτερη ποιότητα στην σταθερή τηλεφωνία και μεγαλύτερη αναταγωνιστικότητα στην κινητή, ενώ πρέπει να γίνουν και υποδομές στην σταθερή τηλεφωνία για να έχουμε ταχύτητες εφάμιλλες του ευρωπαϊκού μέσου όρου».



Αίτηση διαζυγίου η Πολυζωγοπούλου για Λύτρα - Έλεγχο περιουσιακών τους στοιχείων ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

 



Έτοιμη να προχωρήσει στις επόμενες νομικές κινήσεις της είναι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Το θύμα του ξυλοδαρμού Σοφία Πολυζωγοπούλου, προχωρά όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της. 

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ενώ έχει ομολογήσει ότι τη χτύπησε το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδυνή έξοδο. 

Η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική και πλέον τα επόμενα κεφάλαια θα γραφτούν στις δικαστικές αίθουσες. 

Μια σοβαρή καταγγελία έφερε στο φως το Mega, σύμφωνα με την οποία ο Απόστολος Λύτρας πήρε ως αμοιβή για υπηρεσίες του σε ένα ζευγάρι το σπίτι της γυναίκας του ζευγαριού.

 Μάλιστα όπως αναφέρθηκε το διαμέρισμα στο Περιστέρι φαίνεται να πωλήθηκε στην σύζυγο του Λύτρα, και δείχνει τον τρόπο που δούλευε το ζευγάρι Λύτρα - Πολυζωγοπούλου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Mega μίλησε μια γυναίκα που δήλωσε πως πριν από τέσσερα χρόνια ένας στενός συγγενής της βρέθηκε κατηγορούμενος και επέλεξε τον συγκεκριμένο δικηγόρο για να τον αναλάβει, καθώς έβλεπε να έχει επιτυχίες σε αντίστοιχες υποθέσεις και όχι μόνο.

Η ίδια τόνισε πως ο Απόστολος Λύτρας απέφευγε να μιλήσει για την αμοιβή του και λίγο πριν γίνει η δίκη ζήτησε 10.000 ευρώ.

«Κόντευε η δίκη […] και του λέω δεν έχουμε χρήματα και που απαντάει ”δεν έχετε κάποιο ακίνητο ή κάτι να πουλήσετε;”», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η ίδια αναγκάστηκε να πουλήσει ένα σπίτι που είχε στο Περιστέρι, προκειμένου να πληρώσει τον δικηγόρο για την υπόθεση.

«Με πίεζε συνέχεια ότι δεν θα προλάβουμε. Μου έλεγε ”έχω βρει ένα φίλο που ενδιαφέρεται”, έτσι ακριβώς μου έλεγε», σημείωσε.

Λίγες μέρες μετά η σύζυγος του δικηγόρου, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αγόρασε το εν λόγω ακίνητο μόλις για 20.000 ευρώ.

Η πρώην ιδιοκτήτρια τόνισε πως τα 10.000 τα επέστρεψαν στο ζευγάρι ως αμοιβή του ποινικολόγου, ενώ από υπόλοιπα 10.000 έμειναν στην ίδια περίπου τα μισά, και φυσικά το σπίτι δεν κόστιζε μόνο 20.000.

Η γυναίκα υποστήριξε πως δεν υπάρχει η παραμικρή παρανομία στην αγοραπωλησία, όμως έκανε λόγο για εκβιασμό, καθώς η αντικειμενική αξία του σπιτιού ήταν 36.257 ευρώ, ενώ εκείνη αναγκάστηκε να το πουλήσει για 20.000 ευρώ, την ώρα που εάν το πουλούσε κανονικά, θα έπαιρνε από 60 έως 100.000 ευρώ.

Αυτή η καταγγελία και τα περιουσιακά στοιχεία Λύτρα - Πολυζωγοπούλου (πανάκριβα αυτοκίνητα, ακίνητα, ρολόγια κτλπ όπως παρουσιάζονται στα ΜΜΕ) έχουν μπεί στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ. για τον τρόπο που αποκτήθηκαν τα περιουσιακά τους στοιχεία και εάν δικαιολογούνται απο τα εισοδήματα τους.



 





Εμπρηστές καίνε την Ηλεία - Δήμαρχος Πύργου προϊόν εμπρησμού οι εστίες φωτιάς

 



Αδίστακτοι κακοποιοί κάθε χρόνο προσπαθούν να κάψουν όσα περισσότερα μπορούν, είτε κατόπιν εντολών, είτε γιατί θέλουν να βλέπουν το κακό που προκαλούν.

Προϊόν εμπρησμού, λέει ο δήμαρχος Πύργου - Ξέσπασαν 4 εστίες σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Για εφιαλτικές στιγμές έκανε λόγο ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, αναφερόμενος στις φωτιές που ξέσπασαν στην Ηλεία, μιλώντας ξεκάθαρα για εμπρησμό. «Πραγματικά περάσαμε εφιαλτικές στιγμές το απόγευμα, οι άνεμοι ήταν δυνατοί» είπε μιλώντας στο Open.

Ο δήμαρχος Πύργου μίλησε για τέσσερις εστίες πυρκαγιών που ξέσπασαν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου μεταξύ τους. «Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, ήταν προϊόν εμπρησμού αυτές οι πυρκαγιές» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ύφεση, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελείωσε το κακό. Περιμένουμε ένα νέο μέτωπο από την Αχαΐα και κατευθύνεται στις ορεινές περιοχές της Ηλείας, έχουν σταματήσει οι άνεμοι, είμαστε σε επιφυλακή, οι κάτοικοι περιμένουν και είναι σε επιφυλακή. Πιστεύουμε να κυλήσει η νύχτα ομάλα, όσο γίνεται δηλαδή», πρόσθεσε.