Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Αίτηση διαζυγίου η Πολυζωγοπούλου για Λύτρα - Έλεγχο περιουσιακών τους στοιχείων ετοιμάζει η ΑΑΔΕ

 



Έτοιμη να προχωρήσει στις επόμενες νομικές κινήσεις της είναι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Το θύμα του ξυλοδαρμού Σοφία Πολυζωγοπούλου, προχωρά όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ σε αίτηση έκδοσης διαζυγίου και παράλληλα καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρει την αποκλειστική επιμέλεια της ανήλικης κόρης της. 

Η διαδικασία από εδώ και πέρα αναμένεται να κινηθεί γρήγορα και στα δύο επίπεδα, με δεδομένο ότι ο Απόστολος Λύτρας προφυλακίστηκε με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ενώ έχει ομολογήσει ότι τη χτύπησε το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό τους και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι τους, από βραδυνή έξοδο. 

Η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική και πλέον τα επόμενα κεφάλαια θα γραφτούν στις δικαστικές αίθουσες. 

Μια σοβαρή καταγγελία έφερε στο φως το Mega, σύμφωνα με την οποία ο Απόστολος Λύτρας πήρε ως αμοιβή για υπηρεσίες του σε ένα ζευγάρι το σπίτι της γυναίκας του ζευγαριού.

 Μάλιστα όπως αναφέρθηκε το διαμέρισμα στο Περιστέρι φαίνεται να πωλήθηκε στην σύζυγο του Λύτρα, και δείχνει τον τρόπο που δούλευε το ζευγάρι Λύτρα - Πολυζωγοπούλου.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Mega μίλησε μια γυναίκα που δήλωσε πως πριν από τέσσερα χρόνια ένας στενός συγγενής της βρέθηκε κατηγορούμενος και επέλεξε τον συγκεκριμένο δικηγόρο για να τον αναλάβει, καθώς έβλεπε να έχει επιτυχίες σε αντίστοιχες υποθέσεις και όχι μόνο.

Η ίδια τόνισε πως ο Απόστολος Λύτρας απέφευγε να μιλήσει για την αμοιβή του και λίγο πριν γίνει η δίκη ζήτησε 10.000 ευρώ.

«Κόντευε η δίκη […] και του λέω δεν έχουμε χρήματα και που απαντάει ”δεν έχετε κάποιο ακίνητο ή κάτι να πουλήσετε;”», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Η ίδια αναγκάστηκε να πουλήσει ένα σπίτι που είχε στο Περιστέρι, προκειμένου να πληρώσει τον δικηγόρο για την υπόθεση.

«Με πίεζε συνέχεια ότι δεν θα προλάβουμε. Μου έλεγε ”έχω βρει ένα φίλο που ενδιαφέρεται”, έτσι ακριβώς μου έλεγε», σημείωσε.

Λίγες μέρες μετά η σύζυγος του δικηγόρου, Σοφία Πολυζωγοπούλου, αγόρασε το εν λόγω ακίνητο μόλις για 20.000 ευρώ.

Η πρώην ιδιοκτήτρια τόνισε πως τα 10.000 τα επέστρεψαν στο ζευγάρι ως αμοιβή του ποινικολόγου, ενώ από υπόλοιπα 10.000 έμειναν στην ίδια περίπου τα μισά, και φυσικά το σπίτι δεν κόστιζε μόνο 20.000.

Η γυναίκα υποστήριξε πως δεν υπάρχει η παραμικρή παρανομία στην αγοραπωλησία, όμως έκανε λόγο για εκβιασμό, καθώς η αντικειμενική αξία του σπιτιού ήταν 36.257 ευρώ, ενώ εκείνη αναγκάστηκε να το πουλήσει για 20.000 ευρώ, την ώρα που εάν το πουλούσε κανονικά, θα έπαιρνε από 60 έως 100.000 ευρώ.

Αυτή η καταγγελία και τα περιουσιακά στοιχεία Λύτρα - Πολυζωγοπούλου (πανάκριβα αυτοκίνητα, ακίνητα, ρολόγια κτλπ όπως παρουσιάζονται στα ΜΜΕ) έχουν μπεί στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ. για τον τρόπο που αποκτήθηκαν τα περιουσιακά τους στοιχεία και εάν δικαιολογούνται απο τα εισοδήματα τους.



 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου