Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Κορυδαλλός: Βίντεο με πάρτι και γλέντια κρατουμένων σε κελιά-σουίτες


Βασίλης Λαμπρόπουλος Πηγή : in.gr

Αλβανοί κρατούμενοι που διαμένουν σε κελιά-σουίτες με μεγάλες δορυφορικές τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές πετούν επιδεικτικά, σαν χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Αλβανοί κρατούμενοι που διαμένουν σε κελιά-σουίτες με μεγάλες δορυφορικές τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, ηχοσυστήματα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές πετούν επιδεικτικά σαν χαρτοπόλεμο, χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Μάλιστα στο «διαμέρισμα» εντός της φυλακής δίνει το «παρών» και μία… γάτα, για να ολοκληρωθεί η ειδυλλιακή εικόνα. Κι όλα αυτά ενώ μπροστά τους οι κρατούμενοι έχουν πολλά μπουκάλια αλκοόλ, μεγάλο αριθμό κινητών μέσω των οποίων προχωρούν σε βιντεοκλήσεις με ομοεθνείς τους σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Με τους συνομιλητές τους να τους συστήνουν «να απολαύσουν την βίλα τους».

Ένα εντυπωσιακό βίντεο διαρκείας περίπου 11 λεπτών όπου καταγράφεται «γιορτινό πάρτι» μέσα από κελί των φυλακών Κορυδαλλού από αλβανούς μεγαλοποινικούς έχει αναρτηθεί -από τους ίδιους τους κρατουμένους ή φίλους τους- τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο! 


Ένα οπτικό υλικό που αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο την ασυδοσία που υπάρχει στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας (πέρα από ρεπορτάζ ή κατά καιρούς καταγγελίες) και εκθέτει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Με πολλούς κρατουμένους να απολαμβάνουν προνόμια και ανέσεις που θα ζήλευε κι ο Μεξικανός βαρόνος των ναρκωτικών Ελ Τσάπο. Την ώρα που οι διωκτικές υπηρεσίες προσπαθούν να περιορίσουν τη δράση της επονομαζόμενης «μαφίας του Κορυδαλλού» από την οποία εκπορεύονται δολοφονικές επιθέσεις κι εκβιάσεις, στο υπουργείο Δικαιοσύνης φαίνεται ότι έχουν άλλες θεωρήσεις. Κι έτσι οι ίδιοι οι κρατούμενοι αναρτούν το συγκεκριμένο-επιδεικτικό βίντεο με το γλέντι τους, που συνοδεύεται από διθυραμβικά σχόλια για τις ανέσεις και τα προνόμια που έχουν εντός των φυλακών Κορυδαλλού. Κι ανάμεσα σε αυτά κάθε είδος συσκευής επικοινωνίας με άτομα εκτός φυλακής όπου ίσως σε ορισμένες σχετικές συνομιλίες οργανώνονται εγκληματικές επιθέσεις αν μάλιστα συνεκτιμήσει κανείς την επίδειξη πλούτου στην οποία προχωρούν οι αλλοδαποί κρατούμενοι. Με σημαντικό κίνδυνο – όπως αναφέρουν αστυνομικοί- για τη δημόσια ασφάλεια. Σε μια κατάσταση που υποτίθεται ότι δεν βλέπουν και παρατηρούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και διαλανθάνει ελαφρώς της προσοχής τους από τους…εξονυχιστικούς ελέγχους!


Οπως λένε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ «αυτό το βίντεο δίνει ίσως μια δημόσια εξήγηση στα δεκάδες αιματηρά περιστατικά που συμβαίνουν στον Κορυδαλλό αφού οι κρατούμενοι μόνο τανκ δεν έχουν στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ πολλές φορές προκαλούν επεισόδια όταν δίνεται εντολή να μεταβούν σε άλλη φυλακή όπου μπορεί να νοιώσουν λίγο πιο «περιορισμένοι»».


Ενδεικτικό ακόμη της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι προ μερικών ημερών υπήρξαν απειλές σε άλλη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού σε βάρος δύο ελλήνων κρατουμένων από άλλους ποινικούς. Οι τελευταίοι τους απέδωσαν ότι είχαν μεγάλα χρέη από χαρτοπαιξία, εντός των φυλακών. Η αντίδραση των υπευθύνων του υπουργείου Δικαιοσύνης ήταν να μεταγάγουν ή να στείλουν σε απομονωμένο χώρο τους απειλούμενους και όχι να επιχειρήσουν να συνετίσουν ή να απομακρύνουν εκείνους που προκαλούν τα επεισόδια.



Πηγή : in.gr


Η Ν.Δ. σχολιάζει την επιστολή παραίτησης Λοΐζου :...υπάρχει και η λέξη «συγγνώμη»...




Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. - σχόλιο για την επιστολή παραίτησης της κ. Λοΐζου.

«Προς τον κ. Τζανακόπουλο, τον ανενημέρωτο κ. Τσίπρα, την αποσυρθείσα υποψήφια και εν γένει τον ΣΥΡΙΖΑ:  

Στο λεξικό μετά τη λέξη “συγγενής” και πριν από το λήμμα “συγγραφέας”, υπάρχει και η λέξη «συγγνώμη»...


Γελάνε οι κάμερες και τα μικρόφωνα στην ΕΡΤ! παραίτησαν 4 φορές την Μυρσίνη Ζορμπά και όχι την Λοΐζου !



Ποιότητα στην ΕΡΤ και εγκυρότητα στην είδηση!!

Γελάσαν, οι κάμερες, τα μικρόφωνα μέχρι και τα φανάρια έξω απο το μέγαρο της καθεστωτικής ΕΡΤ, όταν ο δημοσιογράφος ανακοινώνοντας την είδηση απόσυρσης της υποψηφιότητας της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μπέρδεψε τις Μυρσίνες, η δεν ήξερε για ποια μίλαγε, καθώς παραίτησε την Μυρσίνη Ζορμπά, υπουργό Πολιτισμού και όχι την Μυρσίνη Λοΐζου.

Και δεν το είπε μία φορά, το είπε τέσσερις φορές.

video : 





Την αφαίρεση άδειας του ταξιτζή με το "βγες έξω" εισηγείται το ΣΑΤΑ



Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο ταξιτζής για την απάνθρωπη συμπεριφορά του για όσα έγιναν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό, με τη γυναίκα που πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον σύζυγό της και μπήκε στο ταξί του, και ο ταξιτζής της είπε "βγές έξω".

"Είναι άδικο, έχω οικογένεια, έχω κόρη... λαμβάνω απειλητικά μηνύματα. Όλα έγιναν γρήγορα, μπήκε στο ταξί, τότε είδα τα αίματα" είπε στο Star, με δάκρυα στα μάτια ο ταξιτζής : "Μέχρι να καταλάβω τι έγινε ακούστηκαν οι πυροβολισμοί. Φοβήθηκα. Η γυναίκα έγειρε και έπεσε έξω από το αυτοκίνητο" πρόσθεσε. Και δήλωσε αμετανόητος: "Δεν θα έλεγα ότι μετανιώνω, θα έλεγα λυπάμαι που δεν κατάλαβα ότι ήταν ένα ενδοοικογενειακό θέμα, αλλιώς θα έμπαινα μπροστά στην κυρία να την προστατεύσω".

Το ΣΑΤΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού χαρακτηρίζοντάς της απάνθρωπη, ενώ εισηγείται να του αφαιρεθεί η άδεια από το υπουργείο Μεταφορών και να διαγραφεί από τον κλάδο.

Η ανακοίνωση:

«Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.»


Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύμα αστυνομικό από τις μολότοφ των συντρόφων αντιεξουσιαστών



Με βόμβες μολότοφ που προσπάθησαν να αποποινικοποιήσουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, για να ευνοήσουν τους συντρόφους αντιεξουσιαστές, επιτέθηκαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης σε αστυνομικούς.

Με ορμητήριο το άσυλο του Πολυτεχνείου, που μόνο εκπαιδευτικό ίδρυμα δεν είναι, αλλά γιάφκα κάθε είδους ποινικού και τρομοκράτη, οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές, πετούσαν βόμβες μολότοφ, κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που σταθμεύουν στη γωνία Τοσίτσα και Πατησίων.

Κατά την διάρκεια των επιθέσεων τραυματίστηκε ελαφρά ευτυχώς ένας αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Φυσικά και δεν έγινε καμία σύλληψη, ούτε καν προσαγωγή έτσι για τα μάτια.




Απίστευτη ανεύθυνη αθλιότητα Τσιρώνη : Το Καστελλόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο



Αθλιότητα Τσιρώνη που δείχνει πόσο επικίνδυνοι είναι στην κυβέρνηση και πόσο κακό κάνουν στην χώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN, ο ανεύθυνος Τσιρώνης ανέφερε: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελλόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο, τι να κάνουμε τώρα; Είναι στην ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και την Ρόδο».

Και συνέχισε την αθλιότητα του λέγοντας : «Κοιτάξτε το χάρτη. Το Καστελλόριζο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο σταματάει κάπου… Υπάρχει μετά το Ικάριο και το Καρπάθιο. Επειδή υπηρέτησα στο Ναυτικό σας το λέω. Δείτε έναν χάρτη. Το Αιγαίο για παράδειγμα δεν είναι κάτω από την Κρήτη».



Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όταν ο Υπουργός Εξωτερικών υποστηρίζει ότι "η Τουρκία έχει δικαιώματα σε όλα τα θέματα που την αφορούν" τι ακριβώς εννοεί;

Εννοεί και στα Ίμια; Στις δήθεν "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο;

Εννοεί την αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας;  

Επιπλέον, οι σημερινές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας αλλά και οι ανεκδιήγητες απόψεις κυβερνητικών βουλευτών όπως του κ. Τσιρώνη, επιβάλλουν άμεσες απαντήσεις από τον κ. Κατρούγκαλο. Η ελαφρότητα, η επιπολαιότητα, ακόμα και η άγνοια της Κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα την καθιστούν πλέον επικίνδυνη».