Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ο έχω περάσει απο όλα τα κόμματα Παπαχριστόπουλος είπε : «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».



Ο έχω γυρίσει όλα τα κόμματα για να επιβιώσω πολιτικά και να μην είμαι ένα τίποτα Θανάσης Παπαχριστόπουλος είπε και γελάει ο κόσμος : «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ο ότι να΄ναι και με όποιον να΄ναι για να επιβιώσουμε Θανάσης Παπαχριστόπουλος ,είπε πως θα υπερψηφίσει τη Συμφωνία όταν έρθει στη Βουλή και πως δεν πρόκειται να συμβάλει με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση. 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, που έχει περάσει από σχεδόν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ANT1 αναφέρθηκε τόσο στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό όσο και στη στάση που θα κρατήσει όταν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή.

Όπως είπε η συνάντηση δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενο της.

Ο Παπαχριστόπουλος γλύφοντας τον Αλέξη Τσίπρα για να επιβιώσει πολιτικά ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο, ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση».

Επίσης διευκρίνισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας, «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

Με λίγα λόγια ξεφτιλίζεται συνειδητά αλλά δεν τον ενδιαφέρει.


Ντόρα Μπακογιάννη: Αμφιβάλλει κάποιος ότι ο Κουφοντίνας είναι καθοδηγητής του Ρουβίκωνα;



Φανερά ανήσυχη η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζει Καθοδηγητή του Ρουβίκωνα τον τρομοκράτη εκτελεστή καταδικασμένο σε ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα.

Με αιχμηρό σχόλιο που έκανε στα social media, αναφορικά με την νέα προκλητική άδεια που δόθηκε στον τρομοκράτη σύντροφο της κυβέρνησης και την επίθεση που εξαπέλυσαν μέλη του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία των ΗΠΑ, ηγετικό μέλος των οποίων συνόδευε τον τρομοκράτη στην βόλτα του στο Σύνταγμα προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων του και την κοινωνία.



Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη : «ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί στους δρόμους όπου δολοφόνησε τα θύματά του, «προστατευόμενος» από τα μέλη του Ρουβίκωνα» και συνέχισε: «Σήμερα που νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία, υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ποιος είναι ο καθοδηγητής τους;».

Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη
2 ώρες πριν
‪Ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί στους δρόμους όπου δολοφόνησε τα θύματά του, «προστατευόμενος» από τα μέλη του Ρουβίκωνα. Σήμερα που νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία, υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ποιος είναι ο καθοδηγητής τους;‬


Αχτσιόγλου: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα ανακοινωθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού



«Η κυβέρνηση κάνει πράξη τη δέσμευσή της, η αύξηση του κατώτατου μισθού θα ανακοινωθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και θα συνοδευτεί με ταυτόχρονη κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού των νέων έως 25 ετών. Ο νέος αυξημένος κατώτατος μισθός θα ισχύει για όλους χωρίς ηλικιακές διακρίσεις», σημείωσε η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Παράλληλα μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA τόνισε ότι επί της σημερινής κυβέρνησης έχουν δημιουργηθεί πάνω από 370.000 θέσεις εργασίας, αναφέρθηκε στο «πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας» που θα υλοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορά «ανθρώπους οι οποίοι έκλεισαν την επιχείρησή τους, ήταν αυτοαπασχολούμενοι ή ελεύθεροι επαγγελματίες και σταμάτησαν τη δραστηριότητά τους λόγω της οικονομικής κρίσης. Θα επιχορηγήσουμε μέσω του ΟΑΕΔ περίπου 5.000 ανέργους, προκειμένου να αρχίσουν ξανά την οικονομική τους δραστηριότητα».

Η κ. Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «η επιτροπεία έχει τελειώσει και η έξοδος από τα μνημόνια ήταν απολύτως καθαρή. Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας είναι αυτό που συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., δηλαδή η διαδικασία του ευρωπαϊκού εξαμήνου».

Επίσης, αναφερόμενη στις συντάξεις, σημείωσε: «το γεγονός ότι 620.000 συνταξιούχοι παίρνουν αύξηση το 2019 επειδή υπολογίζεται με νέο τρόπο η σύνταξή τους, μαρτυρά ακριβώς ότι και προστατέψαμε τις καταβαλλόμενες συντάξεις -ακυρώσαμε το μέτρο της περικοπής της προσωπικής διαφοράς- και ότι το νέο ασφαλιστικό οδηγεί σε υψηλότερες συντάξεις για τα χαμηλά εισοδήματα, σημειωτέον ότι αυτές οι αυξήσεις θα συνεχίζονται κάθε χρονιά για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης, επισήμανε ότι «πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις, όλοι οι όροι, για να μπορέσει αυτή η κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία, δηλαδή να φτάσουμε μέχρι το φθινόπωρο του 2019, οπότε και ολοκληρώνουμε το έργο μας, κάτι που έχει νόημα για τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία».

Η Υπουργός Εργασίας τόνισε, τέλος, ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο να υπάρξει σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων ενώ σχολιάζοντας τη στάση του ΚΙΝ.ΑΛ. υπογράμμισε ότι «δεν έχει κάνει την αυτοκριτική του και εξακολουθεί να σύρεται μονίμως πίσω από τη Ν.Δ.».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


Σέρρες: Ανήμερα Θεοφανείων έξι κουταβάκια κατακρεουργημένα και πεταμένα στο χιόνι




Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί σήμερα ανήμερα Θεοφανείων τους κατοίκους της πόλης των Σερρών.

Πεταμένα μέσα στο χιόνι στην οδό Κομνηνών 77 έξι κουταβάκια κατακρεουργημένα βρέθηκαν το πρωί .Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και είναι σκληρές .



Τελικά πόσο πολιτισμένοι είμαστε;



Πηγή : epiloges.tv


Τρεις οι νεκροί στην Κερατέα, βρέθηκαν οι σοροί των δύο αγνοούμενων

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Νεκρή είχε βρεθεί το Σάββατο η σύζυγος ενός εκ των δύο ανδρών, στην πίσω θέση αυτοκινήτου.

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τους δύο άνδρες που είχαν εξαφανιστεί την Παρασκευή στην Κερατέα.

Τα πτώματά τους βρέθηκαν το μεσημέρι, ένα σε ρεματιά στο Ελαιοχώρι κι ένα στην Κυψέλιζα, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter η Πυροσβεστική.

Ο απολογισμός έφτασε πλέον τους τρεις νεκρούς, δεδομένου ότι ή σύζυγος ενός εκ των δύο ανδρών είχε βρεθεί νεκρή στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου το Σάββατο.

Οι Αρχές εκτιμούν πως το όχημα παρασύρθηκε από το ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο την Παρασκευή, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Στις έρευνες έλαβαν μέρος δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.


Πηγή: skai.gr


Κ. Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε, Κυριακή 6 Ιανουαρίου, στη Ραφήνα για τον εορτασμό των Θεοφανείων όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό των Υδάτων. Στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, είναι μια λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία μας. Μια μέρα γεμάτη σημαντικούς συμβολισμούς, καθώς, γιορτάζουμε την βάφτιση του Θεανθρώπου και την αποκάλυψη του Αγίου Πνεύματος. Είναι μια μέρα φώτισης, μια μέρα ελπίδας, μια μέρα χαράς. 

Και, καθώς είμαστε στις πρώτες μέρες του 2019 εύχομαι πραγματικά μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, το 2019 να είναι μια χρονιά φώτισης και χαράς για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες. 

Και να είναι η χρονιά εκείνη την οποία θα τη θυμόμαστε ως την απαρχή της πορείας αναγέννησης της πατρίδας μας. 

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους». 

Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, μιλήσατε πριν λίγο για μια φωτεινή χρονιά. Έχετε, όμως, ήδη αναφερθεί στο ενδεχόμενο, στα σενάρια περί επιχειρούμενης θεσμικής εκτροπής από πλευράς της κυβέρνησης.

Κ. Μητσοτάκης: Είναι μια φωτεινή χρονιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Να είναι μια φωτεινή χρονιά διότι η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη εκείνη η οποία εγγυάται τη σταθερότητα, την ασφάλεια, και την ευημερία όλων των Ελλήνων.   

Δημοσιογράφος: Πρόεδρε, ένα σχόλιο και για τον Π. Καμμένο και τα αλλεπάλληλα tweets που έκανε χθες το βράδυ.

Κ. Μητσοτάκης: Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες οι οποίες δεν πηγαίνουν μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους. 




Καραγκιοζιλίκια Γκλέτσου στην Στυλίδα για να γελάει ο κόσμος


Βούτηξε στην Στυλίδα ο Απόστολος Γκλέτσος για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό κατά τον Αγιασμό των υδάτων για τα Θεοφάνια. 

Αυτή η κίνηση του όμως δεν τον φώτισε για να γίνει ενάρετος και μόλις βγήκε από τη θάλασσα δημιουργήθηκε ένταση, με τον Γκλέτσο να φωνάζει στον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές του 2015. «Κατέβα κάτω από την εξέδρα, έχεις τελειώσει» φώναζε ο δήμαρχος Στυλίδας, ωστόσο ο λόγος που έγινε έξαλλος με τον συγκεκριμένο υποψήφιο είναι άγνωστος.




Επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στην αμερικανική πρεσβεία



Στην αμερικανική πρεσβεία, ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, επιτέθηκε σήμερα τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Ρουβίκωνας.

Δέκα άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι, πλησίασαν ανενόχλητοι την πρεσβεία από την οδό Δορυλαίου, πέταξαν μπογιές και απομακρύνθηκαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας.

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου: «Την Κυριακή 6/1/2019 και ώρα 03:30 το πρωί ομάδα συντρόφων επιχείρησε επιθετική παρέμβαση με μπουκάλια μπογιάς στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. "Ακόμη και τα καλύτερα φρούρια του εχθρού μπορούν να πέσουν, φτάνει να μαζευτούμε όλοι και όλες και να αποφασίσουμε ότι δεν θέλουμε να υπάρχουν"»